canım herşey çok güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende ogluma aldıgım bi kaç bişeyin fotosunu koydum umarım becerebilmişimdir :) allahın izniyle nisan 5 de bizimle olcak bebişimiz :)
canım herşey çok güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Oğluşunun odasını çok beğendim.
Dolapda tam benim istediğim gibi nerden aldın canım?
tessekür ederiiz. izmirde oturuyorum karabaglardan aldım canım
Benim aldıklarımda albümümde canım,hep ilk giyebileceği şeyler.
Büyük beden hiç yok bende tahmin ediyorum ki hediye çok gelir.
Ama oğluşun hiç bir şeyi olmayınca ufak tefek alıyorum.
Ben istanbuldayım canım.
Ama çok beğendim.İlk zamanlar olmasa bile 7,8 ay en geç 1 yaşında bende oda düşünüyorum oğluşuma.
Çalışmaya devam edeceğim için geceleri emzirme konusunda sıkıntı yaşamamak için oğluşum yatak odasında yanımızda olacak.
Ama sonrasında mutlaka oda bilinci olmalı.Bakalım artık kısmet.
bende ogluma aldıgım bi kaç bişeyin fotosunu koydum umarım becerebilmişimdir :) allahın izniyle nisan 5 de bizimle olcak bebişimiz :)
bayıldım çok güzel bir oda bu çok güzel bir oda olmuş cicileride çok güzel iyi günlerde giysin kullansın bebişin
aa ne demek canım zevkle yükledim boştaydım bana da iyi oldu vakit geçiyor böylece yardımcı olabildiğime çok sevindim ne mutlu bana sen hangi şehirdesin izmir mi yoksa bir an izmir gibi geldi dezapzup gerçekten tam istediklerimin resimlerini yükledin... bu cumartesi şeker yüklemem var ondan sonra ikea'ya gidip alırım inşallah... babası da kurar mis gibi... sayende başka yerleri gezmeyeceğim. Allah razı olsun...
tessekür ederiiz. izmirde oturuyorum karabaglardan aldım canım
hayırlısı canım bende oda yaptım ama beşiği yanımda olucak yoksa zorlanırım geceleri.dogumunuzu sezeryan mı normlmi düşünüosunuz ben normal düşünüyorum fakat cook korkuyorum ilk bebegm hiç tecrubem yok dogumla ilgili
oy oy oyyyyyy sizin şehzadeye uygun bir yatak bu çok şık bişeymiş iyi günlerde kullanın ayıptır sorması fiyat nasıl acaba tabi söylemek zorunda değilsin güle güle kullansın bebişin
yeme kızımın poposunu küçük kalır sonra poposubenim popom çok küçük düz nerdeyse eşimin büyük bende babası gibi koca popolu, annesi gibi uzun güzel bacaklı, büyük göğüslü dolgun dudaklı güzel bir kız olsun diyorum yok yok olmasın öyle diye eşim söyleniyor kıskanırım dışarı çıkarmam yoksa diyor şimdiden kıskanıyor adam ya birde kızıyla discoya gideceklermiş beni almayacaklarmış öyle diyor ne kadar karizmatik baban var desinmiş arkadaşları alem bu adamlar ya
kızlar tam 2 saattir albüme fotağraf yüklemeye çalıştım. sabah fotoğraf çektim 2 saattirde boyutunu küçültüp ekledim. çok uzun sürdü.
sedacım bende küçük kıyafet almayacağım. bizim hem annemin hemde babamın tarafında ilk torun. halamlar, teyzemler, kuzenlerim hepsi çok hevesli.
onlarda hep bişeyler almışlar. altınımız ayrı bunlarıda severek yeğenimize alıyoruz diyorlar. o yüzden bende çok fazla bişey almak istemiyorum.
merhabalar,
kayınpederim ameliyattan çıktı; iyi geçmiş. dünyalar benim oldu; allah günah yazmasın ama ben kocama daha çok üzülüyordum doğruya doğru; günlerdir uyumuyo; ağzı burnu hep uçuk içindeydi. aradı az önce o kadar iyiydiki sesi. ben de rahatladım. hamilesin havada kar kış sen gelme hastaneye dediler. sizce gitmesem ayıp olurmu? oğluşum da evde bakıcıyla kalacak gidersem eğer :S
merhabalar,
kayınpederim ameliyattan çıktı; iyi geçmiş. dünyalar benim oldu; allah günah yazmasın ama ben kocama daha çok üzülüyordum doğruya doğru; günlerdir uyumuyo; ağzı burnu hep uçuk içindeydi. aradı az önce o kadar iyiydiki sesi. ben de rahatladım. hamilesin havada kar kış sen gelme hastaneye dediler. sizce gitmesem ayıp olurmu? oğluşum da evde bakıcıyla kalacak gidersem eğer :S
merhabalar,
merhabalar,
canım ben burdan küçültüyorum.bu da basit gibi... Resize Photos - Free Online Photo and Image Resizing - Resize Digital Photos
merhabalar,
bayıldım çok güzel bir oda bu çok güzel bir oda olmuş cicileride çok güzel iyi günlerde giysin kullansın bebişin
aa ne demek canım zevkle yükledim boştaydım bana da iyi oldu vakit geçiyor böylece yardımcı olabildiğime çok sevindim ne mutlu bana sen hangi şehirdesin izmir mi yoksa bir an izmir gibi geldi de
bende izmirliyim hangi mağazadan aldınız karabağlara gidip baktık biz eşim ve arkadaşla ( arkadaşım da hamile) güzel şeyler var karabağlar da hangi mağaza ve ne kadar tuttu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?