2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hayır tatlım ya ben çok şükğr bu yaşıma kadar ve hamileliğim sürecinde de hiç kabız olmadım..yanlız benim hamile kaldığım kilo 53 hiç görmediğim bir kiloydu ben 50 kilonun üstüne hiç çıkmamıştım yanlız bu hamileliğimden 4 ay önce düşük yapmiştım ve kan uyuşmazlığımız var eşimle bu hamileliğimde de 8 haftamda iğnemi yaptı dr sanırım bunların hepsi etken bende.. ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo da olsun sonra bakarız bir çaresine

Allah'ım sana binlerce şükür bana bu duyguları yaşattığın için, kızımın içimdeki her kıpırtısı için çok teşekür ederim.
hep mutlu bir insan oldum hayatımda, işimde , ailemle ,eşimle .....
ama bu mutluluk hiçbirşeye benzemiyor bambaşka, bana ve tüm bebek bekleyen annişlere bebeklerimizin kokusunu almayı nasip et

canım çok geçmiş olsunnnn ne desek boş biliyorum
ama lütfen bebeğini ve çoçuklarını düşün kendini toparlamaya çalış :26:

çok geçmiş olsun .. allah yardımcınız ollsun.... bebeğini de düşün salgılanan cortizonları düşün biz üzüldükçe....

Canlarım benim,iyiki varsınız.
Hepinize tekeer teker teşekkür ederim öperim sizi.inşallah atladığım kimse yoktur.

Bir kaç gün daha istirahat var ,bu hafta şeker yüklemem de yapılamadı.Çok ilaçta alamıyorum midemde yoğun helikobakter vardı hamilelikten evvel ilaç deliyor resmen.
Herşeyin hayırlısı gerek,evladın,arkadaşın,eşin...
Sağlığında öyle.
Evet ben herşeyden evvel sağlık olsun derim ki öylede bunda da hiç düşünmeden aradım karısıda benim arkadaşım."birşey var mı "diye sorduğumda "yok iyiyiz"dediler.Fizik kurallarına aykırı olarak 8 kişi ve 4 çocukla sığdıkları arabanın kaza sonu dışına çıkıp "ahaha kız bu neyy bundan mı çıktık,iyiki abimin arabayı almadık"
Bu benim malımı kıymetlendirdi.
Görgü vardır herşeyin bir usulü vardır.
Ha bu arada arkadaşımız masraf karşılama konusunda"Et'im ne budum ne"diyor.zaten hayırda gelmez,beni işten çıkarın diyor :)
Bebecim,Kasko %100 kusurlu diye bize %25 yardım yapıyormuş.
Bende 12 yıldır araba kullanıyorum ve benim oğlum bile anayoldaki aracın tali yoldakine göre herzaman geçiş üstünlüğünü biliyor.
Hız konusunda da hırs olmuş...
Daha fazla detaya girmeyeyim...
Olan oldu sadece mutlu olduğum o araçta eşim yoktu.Allah onu başımızdan eksik etmesin...

en önemliside bu gercekten bende inan bugün senin için bu şekilde dua ettim,,,Allah eşine sağlık sıhhat ve güç versinki sana ve evlatlarına herşeyin en güzelini alsın,burdan tanıdığım kadarıylada fazlasını hakediyorsun zaten..

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

kuzum benim hala cok uzgun ve kirginsin, Allahlarindan bulsunlar ne denir baska...ne demek bi arabaya 8 kisi 4 cocuk sigdirmak ya, Allah korusun ya cocuklara bisey olsaydi

ee etin budun yoksa ona gore davranican emanet arabaya, neyse dedigin gibi iyiki esine cocuklarina bisey olmamis cok sukur, boyle dusunmek lazim, dikkat et tansiyonuna kendine bebegine canim benim

ben yatıym artık
kocaelide tatil olacağı yok
inşallah sabah bi sürpriz olur, yoksa bu havada o yatağı bırakıp gitmek iice zor oluyo
hepinize ii geceler...

Son düzenleme:
voltajım kızmakta çok haklısın;ettikleri laflar çok ayıp,davranışları çok düşüncesizce (
ama her işte vardır bir hayır;o insanları tanımanız ve belki ileride onlar vesilesi ile daha büyük zararlar görmemeniz için bunu yaşamanız gerekti (

Allaha şükürler olsun ki sizler yoktunuz o kazada;Rabbim beterinden saklasın inşallah..

çabuk toparlan seni çok özledik fıstığım (

bak giderim şimdi acile:)
Yine geç kaldın gülüm,ben genelde ordayım senden evvel :))
Kızım miniğim hep kıpır kıpır 670 gr annesi rahat bırak onu dedi Dr kendi ne zaman isterse inşallah vakitlice gelir normal durumda 38. Haftanın sonunda alacaklar.sabredebilirsek :)
Sağol canım benim Allah razı ve memnun olsun hepinizden sizlere böyle sıkıntı vermesin...

voltaj canım daha iyi olmana sevindim..
emanetin canı bi tarafında olur derler boşa demezler.. Allah beterinden korusun.. bakma sen o düşüncesizlere.. insanları tanımak için bazen böyle olumsuzluklar yaşamak gerekiyor..

sen kendine dikkat et gerisi valla boş..

ben yatıym artık
kocaelide tatil olacağı yok
inşallah sabah bi sürpriz olur, yoksa bu havada o yatağı bırakıp gitmek iice zor oluyo
hepinize ii geceler...

iyi geceler tatlım..
inşallah yarın tatil olur da sen de sıcacık yatakta keyif yaparsın öğlene kadar

Öyle demiyorum çünkü 2 tane çocuğu var.Çocuklarından çıkar falan vicdan azabından duramam.
Sadece Rabbim insaf nasip etsin ne diyeyim ki.
Ama et but konusunda bende diyorum ayağını haline göre uzat.arabanın haberini herkes görmüş falan ,yengemin ağzı çok bozuktur sevmem öyle yapıyı ama ilk defa yerinde bir laf etti.güldürdü hatta.
Misafirleri misafirlikten evlere dağıtıyormuş deyince"elin bir yeriyle gerdeğe girilmez"dedi zor anladım ama oturdu güldürdü:)
Bende sizi çok özledim canım benim.
Evet bizde hep onu diyoruz,kim bilir neler olacaktı?
malum olmuş gibi o gün arayıp misafirler bırak derlerse bizim arabamız yok de demiştim dememiş:)
Tabi gittikleri yeri bile demediler Rabbim gösterdi her şeyi.
Nasip ya başka birşey değil...

Sağol canım benim,
Emanet diye bakmıyorlarmış ki tatlım,
İnanki eşim yanımdaydı ya,yeterdi herşeye.O hem beni dinlemediği için buruk hemde bu durumda bunları yaşattığına...
Sadece Uzun dili kısaldı :))

amin canım

voltajım sen çok değerlesin, seni de Allah bizim başımızdan eksik etmesin

Voltaj, neler gelmis basiniza, okurken bile daraldim. Emanete hiyanet denir buna ama anlamayan anlamiyor malesef. Biz boyle birsey yapsaydik eminim son kurusuna kadar bir sekilde oderdik. Ama herkes boyle degil ne yazik ki.

Rabbim daha iyilerini versin sizlere. Insallah 1 almistir, 10 verir. Lutfen bebegine ve kendine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…