Sağol canım benim,
Emanet diye bakmıyorlarmış ki tatlım,
İnanki eşim yanımdaydı ya,yeterdi herşeye.O hem beni dinlemediği için buruk hemde bu durumda bunları yaşattığına...
Sadece Uzun dili kısaldı :))
hevese geldim, ben de mi doğursam
amin canım
voltajım sen çok değerlesin, seni de Allah bizim başımızdan eksik etmesin
Cümlemize tattırsın dünya malını...Voltaj, neler gelmis basiniza, okurken bile daraldim. Emanete hiyanet denir buna ama anlamayan anlamiyor malesef. Biz boyle birsey yapsaydik eminim son kurusuna kadar bir sekilde oderdik. Ama herkes boyle degil ne yazik ki.
Rabbim daha iyilerini versin sizlere. Insallah 1 almistir, 10 verir. Lutfen bebegine ve kendine dikkat et.
Benimde favorim oldu ara ara onun laflarından söyleyeyim :)) içim rahatlasın...arada gerekiyor demekki böyle şeyleri de yaşamak.. Rabbim'in bir bildiği vardır elbet.. hayırlısını dilemekten başka elden ne gelir ki..
unutmaya çalış olanları..
bu arada o yengenin lafa bayılırım, birileri söylediği anda içimden kahkahalar atarım ve günlerde içten içe söyler söyler gülerim..
Oyy benim Nazlı kuşum bende çok özledim canımsın.İnan ki hep boşluk oldu.evdeyim 2 gündür bakalım.Voltajjjjj seni çokkkkkk özledim.. Cok özledim.. Sen bir yere gitmeee nolurrr hep iyi ol ne olurrrr ne olurrrr
minnacık bir kötü haberim var: yatmak için hazırlanıyordum:göbüşü yağlarken saat8 yönünde iki sıra halinde pembe çatlak oluşumu gözledim.
sabah işe geç kalınca yağlanamamıştım,sadece lierac sürmüştüm. ama bir günde nasıl oldu, nasıl kaapıda bekliyormuş hain, ama son dönemde kabızlık falan derken göbek çok gerilmişti, kaşıntı ve yanma başlamıştı
kıssadan hisse: kaşıntı ve deride yanma hissi düşmanımızmış
minnacık bir kötü haberim var: yatmak için hazırlanıyordum:göbüşü yağlarken saat8 yönünde iki sıra halinde pembe çatlak oluşumu gözledim.
sabah işe geç kalınca yağlanamamıştım,sadece lierac sürmüştüm. ama bir günde nasıl oldu, nasıl kaapıda bekliyormuş hain, ama son dönemde kabızlık falan derken göbek çok gerilmişti, kaşıntı ve yanma başlamıştı
offf uzun zamandır giremiyorum;nereden okuyacağımı şaşırdım kaldım(
herkesden bi haberim(
kocişim iyi olursa hafta sonu okurum artık yavaş yavaş
Biraz erken olmuş sanki .ailede yağlı vücut yapısı varsa oluyor.
Lierac bende etki etmedi yalnız 3. Hamilelikte sadece sezaryen çizgimin üstünde tırnak kadar 2 çizgi var.
Zamanla parlak gümüş rengine dönüyor .
Ben çatlaktan hiç korkmadım halada sıkıntı etmiyorum.kuzulardan yadigar deyip geçiyorum ha görüpte soran da yok hani tee nerem...
kız gece gece pek fena oldum bak(
ben inceleme yapmıyorum hiç;daha çatlamaz erken diye öyle rahatım ki aklın durur(
içime kurt düşürdün bakalım ne zaman inceleme cesareti bulurum kendimde(
offf uzun zamandır giremiyorum;nereden okuyacağımı şaşırdım kaldım(
herkesden bi haberim(
kocişim iyi olursa hafta sonu okurum artık yavaş yavaş
ailedeki bayanların göbekleri harita böcüsü görmüş salatalık yaprağı gibi ama onlar bişey sürmemişti. bu kadar yağa kreme rağmen daha bu ayda...
neyse ben elimden geleni yaptım, olacağı varmış, zaten dediğin gibi, göbeğim ulu orta bir yerim de değil
ama dikine dikine, nasıl çirkin
canyoldaşı başka şey, şu veletleri doğuracağız, büyüteceğiz, çekip gidecekler
allah onları başımızdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?