kızlarrrrrrrrrr hepinize günaydın canlar.. ayyy nasıl mutluyum bugün cumahamilelik başladığından beri cuma en sevdiğim gün oldu.. yarın yatışşşşşşşşşşş
Günaydın anneler hamile olduktan sonra ev işlerine yetişemiyorum lok diye bir ürün duydum kullanan var mı memnun musunuz nerden alabilirim?Bu konuda bılgi verirseniz çok sevinirm.
günaydın kızlar
günaydın yeğenlerim
bir kaç gündür kendimi toplarlayamıyorum, sürekli bir köşeye çekilsem de ağlasam diye düşünüyorum
sabah yokuştan inerken korktum, buz kar falan da yoktu yolda ama milim milim inmeye çalışıyorum. bir bayan geldi koluma girdi sağolsun beni caddeye kadar indirdi
çok ağlayasım var
Cumartesi çalışanlar da var ama
kıyamammmm( bende herşeye ağlıyorum artık. normalde de sulugöz bi tipim. şimdi tamamen kontrolden çıktım. ağlamak güzel be :)) rahatlatıyo yollarda dikkat edin kızlar o taraflar karlı buzluymuş.. Allah yardımcınız olsun
canımmmmmm.. balımmm.. sen üzülme.. sen benden enerjiksin.. ben boş boş konuşuyom bakma sen.. sende pazar keyfi yapacaksın.. beni affet
Nası olacak bilmiyorum tatlım 9. aya kadar böyle
Günaydın kızlarrr,devamlı uyuyasım var utanmasam masanın üstüne çıkıp kestiricem o derece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?