2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
uyku saatimiz gelmiş ben izninizle kaçıyorum güzellerim :))

hayırlı geceler tatlı rüyalar diliyorum

kocaman öpüldünüz nanaktan

Günaydın anneler hamile olduktan sonra ev işlerine yetişemiyorum lok diye bir ürün duydum kullanan var mı memnun musunuz nerden alabilirim?Bu konuda bılgi verirseniz çok sevinirm.

günaydın kızlar
günaydın yeğenlerim

bir kaç gündür kendimi toplarlayamıyorum, sürekli bir köşeye çekilsem de ağlasam diye düşünüyorum
sabah yokuştan inerken korktum, buz kar falan da yoktu yolda ama milim milim inmeye çalışıyorum. bir bayan geldi koluma girdi sağolsun beni caddeye kadar indirdi
çok ağlayasım var

kızlarrrrrrrrrr hepinize günaydın canlar.. ayyy nasıl mutluyum bugün cuma hamilelik başladığından beri cuma en sevdiğim gün oldu.. yarın yatışşşşşşşşşşş

Günaydın anneler hamile olduktan sonra ev işlerine yetişemiyorum lok diye bir ürün duydum kullanan var mı memnun musunuz nerden alabilirim?Bu konuda bılgi verirseniz çok sevinirm.

evet şekerim :)) bende evlendikten sonra öğrendim temizlikçi kadından :)) almamak için direnmiştim bi ton temizleyici var evde diye.. ama iyiki almışım. artık sürekli sipariş veriyorum. fiyatı da uygun. sulandırılıp kullanılıyo. hamilelikte kokusundan iğrenmediğim hatta sevdiğim tek temizleyici. genel bir temizleyici ve birçok yüzeyde kullanılıyor. bizim kadın camı, yerleri, koltukları, mutfak ve banyoyu bunla temizliyo.. amway satanlardan ya da temizliğe gidenlerden falan bulabilirsin. nette de vardır kesin.

Son düzenleme:

kıyamammmm ( bende herşeye ağlıyorum artık. normalde de sulugöz bi tipim. şimdi tamamen kontrolden çıktım. ağlamak güzel be :)) rahatlatıyo yollarda dikkat edin kızlar o taraflar karlı buzluymuş.. Allah yardımcınız olsun

Cumartesi çalışanlar da var ama

canımmmmmm.. balımmm.. sen üzülme.. sen benden enerjiksin.. ben boş boş konuşuyom bakma sen.. sende pazar keyfi yapacaksın.. beni affet

Nası olacak bilmiyorum tatlım 9. aya kadar böyle

Günaydın kızlarrr,devamlı uyuyasım var utanmasam masanın üstüne çıkıp kestiricem o derece..

ben ilk aylarda toplantı odasına gidip o büyük masada uyuyordum feci uykum geliyordu. hatta bir kez zili duymamışım müdür yrd. gelmişti kapıyı tıklatmaya çok utanmıştım.. o da rahatlatmıştı sağolsun.. normaldir, olabilir falan diye.. şimdi allahtan o derece değilim :) seni anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…