kızlar yarın istanbulda okullar tatil edildi..
8 aylık hamile bi bayan yolda kaymıs basını çarpmıs hastaneye kaldırmıslar..
Allahım hepimizi korusun..
bizlerede tatil olsa biride çıksa dese katinamm sen hamilesin gelme..
nerde öyle yiğit patron
slm canlarım ancak kendime gelebildim sabah erken kalkmıştım haliyle yoruldum evde dinlendim karnımızı doyurduk hediyelerimizin fotosunu ekledik
ersnil teyzemize buradanda teşekkür ederim çok beğendim herşeyi tatlım.
geldik bugünkü doktor maceramıza
detaylı ultrasonumuz tekrarlanacaktı midesinin boyutu normalden büyüktü yine aynı boyutlarda çıktı diğer herşey normal birtek mide boyutları normal eğil kontrol altında olacak midesi kuzumun 3 hafta sonra tekrar ölçülecek. sonra ebe teyzemize gittik bilgilerimizi tazeleyim die onun bebeğindede midesi büyük falan çıkıomuş korkma normal birşekilde dünyaya geldi dedi sadece reflüyle doğuyormuş bebek yediklerine dikkat etmesi gerekiyormuş... 61 kg olmuşuz ayyyy çokkk kilo aldım yawww..... bizden havadisler bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakacak halim yok bugün stres yaptım herhalde acyip bir yorgunluk var
Arkadaslar, rica etsem, benim yerime birisi Mergen'e ozel mesaj atabilir mi? Listeye eklemek istiyorum bilgilerimi ama ozel mesaj gondermem icin 100 tane forum mesaji yazmam gerekiyormus. Simdiden cok tesekkur ederim.
Uye adi: MsFlowerGirl
Yas: 27
SAT:04.07.2012
Beklenen Dogum Tarihi: 10.04.2013
Kacinci bebek: Ilk
Bebegin Ismi: Daha belli degil
Hamile kalinan kilo-simdiki kilo: 63kg - 66.4 kg
Sehir: Yurtdisi
Bu arada, herkesle tanismak, sohbet etmek istiyorum ama saatlerimiz uymadigi icin denk gelemiyorum sohbetlere
bak sen gel esk e hem gezeriz hem alışveriş
Arkadaslar, rica etsem, benim yerime birisi Mergen'e ozel mesaj atabilir mi? Listeye eklemek istiyorum bilgilerimi ama ozel mesaj gondermem icin 100 tane forum mesaji yazmam gerekiyormus. Simdiden cok tesekkur ederim.
Uye adi: MsFlowerGirl
Yas: 27
SAT:04.07.2012
Beklenen Dogum Tarihi: 10.04.2013
Kacinci bebek: Ilk
Bebegin Ismi: Daha belli degil
Hamile kalinan kilo-simdiki kilo: 63kg - 66.4 kg
Sehir: Yurtdisi
evde yapayalnizim.. icimde bir can ama o da uyuyor sanirim :)))
ne kadar sıkıcı bir aksam boyle...
ben gönderiyorum canım..
gönderdim:)
bu arada ne kadar az kilo almışsın:))
nerde yasiyosun canim? ben de amerikadayim dolasiyla 7 saat fark var:101: tanisirsin yavas yavas:)
gercekten ne kadar az kilo almissin masallah
tatlım hoşgeldin..ama mergenin yernde olsam seni listeye eklemem...nedenmi çünkü çok az kilo almışsın maşallah:)
Ben de Amerika'dayim canim. Ne guzel seninle saatlerimiz uyuyormus. Ismim Ela bu arada.
Boyum o kadar uzun degil benim, 163 cm'yim o yuzden kilom biraz fazlaydi hamileligimin basinda. Bir suru hormon tedavisi gordum, sonra da veremedim. 10 kg ile bitirmek istiyorum ama son aylarda alirim gibime geliyor.
:) Yaptigim hic ozel birsey yok aslinda. Herseyden az az yiyorum. ama genelde canim hep sebze ve meyve istiyor. etten sogudum resmen.
bak buna sevindim isteOhio'dayim ben siz nerdesiniz? esimin isi dolayisiyla burdayiz, evlendikten sonra geldim birbucuk yil oldu...
Benim de Esra tahmin edebilecegin uzerememnn oldum canim
bizim bebis de erkek ama isim bulamadik henuz, 20. haftaya kadar sabir tasi gibi bekledik ogrenmek icin :))
insallah istedigin kiloda tamamlarsin, ben en son 6 almistim daha bakmaya korkuyorum
süpersin maşallah:)) valla bende dikkat ettiğimi sanıyordum ama 1o kilo aldım ve alıcamda sanırımama doktorun söylediklerinin de pek dışına çıkmıyorum acaba sütü gece içiyorum omu yapyor kiloları..
süpersin maşallah:)) valla bende dikkat ettiğimi sanıyordum ama 1o kilo aldım ve alıcamda sanırımama doktorun söylediklerinin de pek dışına çıkmıyorum acaba sütü gece içiyorum omu yapyor kiloları..
Canim biz Texas'tayiz. Doktora ogrencisiyiz esim de ben de. Bizim geleli 6 yil oldu, ben universiteyi de burda okudum. Biz de bir suru isim arasinda kararsiziz, artik zamana biraktik. Ne de olsa var daha biraz zamanimiz.
Biz 17 haftada ogrendik cinsiyetimizi. aslinda 13 haftada bile bakabiliriz demisti doktorum ama kizim yerinde durmadi, hep zipladi durdu :)
Hamilelige iyi bir kiloda basladiysan kilo sorun olmuyor genelde. Benim ideal kilom 55-56, fazlam vardi ilk bastan da. Neyse kilo onemli degil zaten, saglikla dogsunlar, kilolar da verilir insallah.
sicaklardasiniz :) biz de south coralina tarafina tasinmak istiyoruz yaz sonu insallah bi aksilik cikmazsa... benim esimde master icin gelmis 6 sene once bitirince is bulup kalmis burada... ben vize durumlarindan dolayi calisamiyorum zaten cok da istemedim hele de hamile kaldiktan sonra :)
oo seni iyi almislar ultrasona ya 17 de :) ben de 58 le basladim ama dedigin gibi saglikli olsunlarda veririz insallah bi sekilde...
2009 yazin gitmistim Ohio'ya, Columbus sehrine. Hosuma gitmisti oralari da. Ama Texas'i da severim, alistik zaten buralara. Yerlestik de sayilir artik, hamile kaldigimizi ogrenince ev aldik. Doktora bitinceye kadar burdayiz neden bosu bosuna kira odeyelim diye. South Carolina da guzel bir yer olmasi lazim. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.
iyi yapmisiniz sizinde hakkinizda hayirlisi olsun...
baharlari guzel ama kisi uzun ve soguk geciyor, o yuzden pek sevemedim burayi, esim de sevmez sogugu pek, coralina hep bahar havasinda diyip duruyor :) firsat gecti elimize bakalim olur insallah, en az 5-6 sene daha donmeyi dusunmuyoruz cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?