nasıl bir sıkıntı??bir skntım var kızlar yardım eder misiniz ?
aynen-park yatağa karar vermiştim 2 yıl kullansın kendi odasına çıkarırken yeni eşyalar alırız ona diye düşünüyordum; dün arkadaşımın kızına aldığı karyolayı görünce ve park yatak yazın terletiyoru duyunca vazgeçtim yine park yataktan. önümüzdeki aya kadar karar vermem gerek
sallanma sorununu bir çözebilsem kafamda
biberon ve emzik tercih ederken özellikle dikkat ettiğin bişey oldu mu canım;
bizim kuzular memeyi hemen kapar da inşallah uzun süre emzik biberon derdi olmaz
kargodan paketim geldi!!! görkemre arkadaşım göndermiş çekiliş sonucu. o kadar güzel ki hepsi. ben bi duygusala bağla; bi gözler dol!!!! çok hoşuma gitti ya; ne güzel bir şey böyle küçük süprizler!!
ama bi de mahçup oldum ben hala bana çıkan kişiye hediyeyi gönderemedim diye
kızlar ben dün oğluşumu görmeye gittim
ilk defa yüzünü gösterdi çok ama çok tatlıydı
abisine benziyor sanki miniğim;yanakları yumuş yumuştu
Allah nazarlardan saklasın 1.100 gr'mı geçmiş paşam
Kilo alışımla ilgisi var mı diye Pazartesi sabah açlık ve tokluk şekerime bakılacak
Rabbim hepimize bu mucizeleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hatice canım doğumgünün kutlu olsun. nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara inşallah.
canım benim sen de çok beceriklisin aslında. yemek yapmak her yiğidin harcı değil. bende yemeği hiç yapamam yemeğe misafir çağıramam.iftara davet ederler ben nasıl çağırıcam diye gitmem. düşün yani benim durumumu. bizim burası yol geçen hanı gibi yoldan geçen arar. biz geliyoruz derlerse anında ishal olurum panikten. poğaçaymış kekmiş bunlar pastanede de satılıyor. ama yemek öyle mi? eşim birgün elinde tencereyle lokanta lokanta(2tane var onlardada olmuyor) dolaştı misafir geliyor diye. ya benim oğlum ne yapsın. anası bir pilav pişiremiyor. oğluşum hiç tane tane pilav yiyemeyecek. ya pişmeyen pirinç tanesi dişini kırırsa. bi de beni düşün oldu mu bitanem.
turbo özelliğini açmıştım haklı olabilirsin. buna dikkat edeceğim. ama bir süre hamur işi denemeyeceğim. dün tartıldım da üzerinize afiyet. doktora gitmeye bir hafta kalmışken... off of.yürüyüşe de çıkamıyorum ki hava soğuk. ayaklarımın altın küçük su torbaları oluşmuş dün sanki çok ayakta kalıyormuşum gibi :26::26::26::26:
neyse oğlum dört günlük hareketsizliğine son verdi, beni o uyadırdı bu sabah, kıpır kıpır; gözümde ne çatlak ne kilo ne de kuruyan poğaçalar var
hayat bana güzel
Kilo alışımla ilgisi var mı diye Pazartesi sabah açlık ve tokluk şekerime bakılacak
nasıl bir sıkıntı??
beşik konusunda o kadar kararsızız ki biz de şimdiye kadar şu ahşap dolaplı beşiklerden alma fikrim vardı. dün bi arkadaş sürekli taşınan insanlarsınız alın bi park yataklardan en kolayı deyince hak vermedik değil. tamam oğluma hemen oda yapmayı düşünmüyorum ama park yataklar da çok basit geliyo bana, sanki çocuk deviriverecekmiş gibi. ama taşınma işi de zor, 2.kez taşındı eşyalarımız baya zarar gördü. 1.5 yıl sonra yine taşınacağız off bilmiyorum...
kızlar bi akıl verin bana
canım benim 300 salatı tefriciye + 1 kenzül arş tamamdır,
bi de yarına yetişecek cüzüm var onu da okudum mu, gönül rahatlığıyla misafir hazırlığıma başlayabilirim
bende de tam tersi deterjan kokusuna tahammül edemez oldum. duş jelini bile zor kullanıyorum. çamaşır makinasına deterjan koyarken burnumu tıkıyorum falan...herkese mutlu pazarlar
dün gece 10 da bi hamaratlığım tuttu tüm mutfağı dip bucak temizledim,
ellerim ciften baya kötü oldu ama tertemiz oldu mutfağım mis mis mis
yaaa hamilelikten mi bilmiyorum ama cifin amonyaklı olanının kokusu ne güzelmiş, bunu yeni almıştım,
sırf o kokusunun hatrına mutfağım temzilik gördü
şirin görünüyo canım, fiyatı da bayaa uygunmuş... ben de baktım bi kaç model;Nilüfer 2 Çekmeceli Beşik (60*120) Asansörlü-Beyaz - Mobilya / Dekorasyon - Hepsiburada.com
ben linkteki küçük karyolalardan almaya karar verdim, sallananlardan
ankaradayım sitelerden bakacağım
bende de tam tersi deterjan kokusuna tahammül edemez oldum. duş jelini bile zor kullanıyorum. çamaşır makinasına deterjan koyarken burnumu tıkıyorum falan...
şirin görünüyo canım, fiyatı da bayaa uygunmuş... ben de baktım bi kaç model;
BABYHOPE SALLANIR UZAMALI BEŞİK KARYOLA BEBEK GittiGidiyor'da 69012479
Çilek > Baby Dream Buyuyen Bebek Karyolası
kızlar bunun bebek arabası ve park yatak baktık
sadece e-bebek e gittik ama
çok kararsız kaldım ya,ikisinde de
napıcam bilmiyom
ama bi biberon bide emzik aldık:)
onlara karar vermek kolaydı:))
hediye çekilişleri sonrası telefonlar alındı verildi, face'ten arkadaş olundu
hanipeks yeniden teşekkürler canım
biz burdan bu konuda bişe diyemeyiz de, ama mutlaka bi dra gitmelisin, adette görülen değişiklikler başka sorunlara işaret edebilir, senin sorunun kist gibi geldi ama, inşallah bi sorun çıkmaz, en kısa zamanda bi dra git bence,geçmiş olsun..ben 24eylülde regl oldum 12gün gecikme ile 5kasımda hastalandım hastalığımda herşey normaldi kanama süresi,miktarı,belirtileri herşey aynıydı daha öncekilere göre. ama içimde birşey ürperdi çünkü regl olmadan 2gün önce sol kasığımda bir ağrı ve akıntımda bir artış vardı bunu fark ettim üşüttüğümü düşünerek akşamdan sıcak su torbasıyla karnımdan pansuman yaptım 2kez bunu tekrarladım ve içimden iltihap gibi akıntım oldu ve 2gün içinde hastalandım ama benm içimde hep bir şüphe oldu ve 24kasım ve 27kasım olmak üzere idrarda 2kez test yaptım sonuçlar hep negatifti sonuçta gebeliğim olsa 9-10 haftalık olacaktı ve idrarda çıkardı diye düşünmüştüm. bu ay yine 12gün gecikme ile hastalandım anca adetim çamur gibi bu ne gibi bir soruna işaret 5gün oldu ve çamur gbi geliyor teşekkrler arkadaşlar şmdiden
nuk aldım canım, netten baktığımda nuk u ve aventi tavsiye ediyolardı:)aynen-park yatağa karar vermiştim 2 yıl kullansın kendi odasına çıkarırken yeni eşyalar alırız ona diye düşünüyordum; dün arkadaşımın kızına aldığı karyolayı görünce ve park yatak yazın terletiyoru duyunca vazgeçtim yine park yataktan. önümüzdeki aya kadar karar vermem gerek
sallanma sorununu bir çözebilsem kafamda
biberon ve emzik tercih ederken özellikle dikkat ettiğin bişey oldu mu canım;
bizim kuzular memeyi hemen kapar da inşallah uzun süre emzik biberon derdi olmaz
bana da tahta beşiklerin kenarları çok alçak geliyo, bizimki babasına benzerse kesin atlar ordan (ikea dakiler uzun geldi)beşik konusunda o kadar kararsızız ki biz de şimdiye kadar şu ahşap dolaplı beşiklerden alma fikrim vardı. dün bi arkadaş sürekli taşınan insanlarsınız alın bi park yataklardan en kolayı deyince hak vermedik değil. tamam oğluma hemen oda yapmayı düşünmüyorum ama park yataklar da çok basit geliyo bana, sanki çocuk deviriverecekmiş gibi. ama taşınma işi de zor, 2.kez taşındı eşyalarımız baya zarar gördü. 1.5 yıl sonra yine taşınacağız off bilmiyorum...
kızlar bi akıl verin bana
ne güzel sen deneyimlisin abisinden, az çok kime benziyo tahmin ediyosundur, ben çatlıcam meraktan kime benzicek:)kızlar ben dün oğluşumu görmeye gittim
herkese mutlu pazarlar
dün gece 10 da bi hamaratlığım tuttu tüm mutfağı dip bucak temizledim,
ellerim ciften baya kötü oldu ama tertemiz oldu mutfağım mis mis mis
yaaa hamilelikten mi bilmiyorum ama cifin amonyaklı olanının kokusu ne güzelmiş, bunu yeni almıştım,
sırf o kokusunun hatrına mutfağım temzilik gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?