2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar ben dün oğluşumu görmeye gittim
ilk defa yüzünü gösterdi çok ama çok tatlıydı
abisine benziyor sanki miniğim;yanakları yumuş yumuştu

Allah nazarlardan saklasın 1.100 gr'mı geçmiş paşam
Kilo alışımla ilgisi var mı diye Pazartesi sabah açlık ve tokluk şekerime bakılacak

Rabbim hepimize bu mucizeleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bir skntım var kızlar yardım eder misiniz ?
nasıl bir sıkıntı??

beşik konusunda o kadar kararsızız ki biz de şimdiye kadar şu ahşap dolaplı beşiklerden alma fikrim vardı. dün bi arkadaş sürekli taşınan insanlarsınız alın bi park yataklardan en kolayı deyince hak vermedik değil. tamam oğluma hemen oda yapmayı düşünmüyorum ama park yataklar da çok basit geliyo bana, sanki çocuk deviriverecekmiş gibi. ama taşınma işi de zor, 2.kez taşındı eşyalarımız baya zarar gördü. 1.5 yıl sonra yine taşınacağız off bilmiyorum...
kızlar bi akıl verin bana

Güle güle kullansın güzel yeğenim

Maşallah paşaya bak sen

Bu arada iyi pazarlar herkese

Dün yeni doktoruma gittim sonunda, genç bir doktor, güleryüzlü sonunda doktorumu buldum galiba:))) 1 ay sonraya randevu verdi fakat şeker yüklemeni başka yerde yaptırabilirsin dedi, hastane oturdugum yere uzak çünkü. Sağlık ocağında yapıyorlar mıydı kızlar??? pazartesi önce sağlık ocağına sorcam, olmazsa ege'de yaptırcam.
Maşallah prensesim 543 gr olmuş. Tabi bende 70 kg olmuşum(( Çok hızlı gidiyorum, ayda 2-3kgya düşürmen lazım dedi doktor. Artık dikkat etmem gerek:26::26::26:

Doğuma 3 haftaya kadar çalışcaklardan biri de benim. Eski kurumumdan ilişiğim kesilmedi, yeni kurumda daha göreve başlamadım. Başlar başlamaz da izin almak istemiyorum. Hem bebeğimin yanında daha fazla kalmak istiyorum. Mart sonuna kadar çalışıp izin alıcam Kısmetse yazı atlatıp eylül'de tekrar göreve başlarım diye düşünüyorum.

Kendinize ve prens/prenseslerinize iyi bakın öpücüklerrr

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Laterne..................................200
Ersnil.....................................400
Secilce...................................100
Docalan..................................100
Mergen...................................200
Pempe33.................................200
Zapzup....................................200
Ofelyam...................................200
Hanipeks..................................204
Wosgi.......................................200
Naz...........................................300
Sernil........................................440
Gulimier......................................300
Dertsiz.......................................200
Vitamin......................................200

Toplam Paylaşılan...................3444 Salat-ı Tefriciye

Kızlar;arkadaşlarımız için Tefriciye okumak isteyenler mutlaka dua topiğinden ne kadar okumak istediklerini haber versin

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473
dualarımızı tamamlamak için son gün perşembe saat 15:00

ciddi misin o kadar vahim yani durum
kız her akşam ne yiyosunuz o zman siz evde?:44::44::44::44:

ohhh hayat bu işte, poğaçası da eksik kalsın paşanın

oyyy maşallah kuzuya, nerden nereye gramlardan kilolara ulaştı bebişler yaaaa, Rabbime şükürler olsun

herkese mutlu pazarlar

dün gece 10 da bi hamaratlığım tuttu tüm mutfağı dip bucak temizledim,
ellerim ciften baya kötü oldu ama tertemiz oldu mutfağım mis mis mis

yaaa hamilelikten mi bilmiyorum ama cifin amonyaklı olanının kokusu ne güzelmiş, bunu yeni almıştım,
sırf o kokusunun hatrına mutfağım temzilik gördü

Nilüfer 2 Çekmeceli Beşik (60*120) Asansörlü-Beyaz - Mobilya / Dekorasyon - Hepsiburada.com

ben linkteki küçük karyolalardan almaya karar verdim, sallananlardan
ankaradayım sitelerden bakacağım

canım benim 300 salatı tefriciye + 1 kenzül arş tamamdır,
bi de yarına yetişecek cüzüm var onu da okudum mu, gönül rahatlığıyla misafir hazırlığıma başlayabilirim

bende de tam tersi deterjan kokusuna tahammül edemez oldum. duş jelini bile zor kullanıyorum. çamaşır makinasına deterjan koyarken burnumu tıkıyorum falan...

Nilüfer 2 Çekmeceli Beşik (60*120) Asansörlü-Beyaz - Mobilya / Dekorasyon - Hepsiburada.com

ben linkteki küçük karyolalardan almaya karar verdim, sallananlardan
ankaradayım sitelerden bakacağım
şirin görünüyo canım, fiyatı da bayaa uygunmuş... ben de baktım bi kaç model;
BABYHOPE SALLANIR UZAMALI BEŞİK KARYOLA BEBEK GittiGidiyor'da 69012479
Çilek > Baby Dream Buyuyen Bebek Karyolası

aterne,
oooooooooooooooooooooooooooooooooo
27. haftada 1 kiloyu geçiyor mu
maşallah şehzademize

laternecim; abisi kardeşini hiç gördü mü
doktor ziyaretlerine götürüyor musunuz

büyüyen düşünmüyorum ben canım, 3 yıla kim öle kim kala, zaten evde benim öğrencilikten kalma tek kişilik odam da var
şimdilik küçük bişey alalım 3 yıl sonra yeniden bakınmaya başlarız

ilk üç ayda nefret etmiştim deterjan kokusundan. hala omo nun kokusu rahatsız ediyor ki beni. hatta çamaşır suyu artık hiç kullanmıyorum. kullanacaksam da maskemi takıyorum

kızlar bunun bebek arabası ve park yatak baktık
sadece e-bebek e gittik ama
çok kararsız kaldım ya,ikisinde de
napıcam bilmiyom

ama bi biberon bide emzik aldık:)
onlara karar vermek kolaydı:))

Gule gule kullanin canim.

hediye çekilişleri sonrası telefonlar alındı verildi, face'ten arkadaş olundu
hanipeks yeniden teşekkürler canım

Yaaaa beni de ekleyinnnnnnnn :)

Yaptigimiz klasik kekin seker yerine peynir maydonoz ve tuz koyulmus hali, olculer ayni :)

Kuzum eger bebegin 1100 gramsa gobusun nerde, gobusun burdaysa bebisin nerde? Tu tu tu masallah

biz burdan bu konuda bişe diyemeyiz de, ama mutlaka bi dra gitmelisin, adette görülen değişiklikler başka sorunlara işaret edebilir, senin sorunun kist gibi geldi ama, inşallah bi sorun çıkmaz, en kısa zamanda bi dra git bence,geçmiş olsun..

nuk aldım canım, netten baktığımda nuk u ve aventi tavsiye ediyolardı:)
inşallah süt gelir, bebiş de emer ama ben emziğe alıştırmayı düşünüyorum inşallah
benim yeğen ne emzik ne biberon kullandı, ablam çok eziyet çekti, sürekli gece gündüz memede durmak istiyodu, uyusa bile yerine yatırınca uyanıyodu,(1 yaşını geçmişti)
biberonuda ne olur ne olmaz diye aldım işte:)

bana da tahta beşiklerin kenarları çok alçak geliyo, bizimki babasına benzerse kesin atlar ordan (ikea dakiler uzun geldi)
büyüyen beşiklerde hantal geliyo bana, bide büyüyünce sıkılıpta değiştirmek isterim gibi geliyo,zaten (kısmet olurda görürsek o günleri),büyüyünce bazalı bi yatak alırım,karyolaların altı açık ya soğuk olur:)
şimdilik ikea beşiklerine kaymış durumdayım ama yinede kesin kararımı veremedim
ne güzel sen deneyimlisin abisinden, az çok kime benziyo tahmin ediyosundur, ben çatlıcam meraktan kime benzicek:)

bende marc mutfak ın kokusuna bayılırım oldum olası, hamileliğimden beri kullanmamaya çalışıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…