2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aterne,

oooooooooooooooooooooooooooooooooo
27. haftada 1 kiloyu geçiyor mu
maşallah şehzademize

laternecim; abisi kardeşini hiç gördü mü
doktor ziyaretlerine götürüyor musunuz

evet tatlım ya artık gramlardan kiloya geçtik;darısı sırayla sizlerin başına inşallah

abimizi de kontrollere götürüyoruz çok merak ediyor çünkü her seferinde heyecanlanıyor ama tabi ultrason görüntüsü onu umduğu kadar tatmin etmiyor

canlarım merhaba :)

bu aralar sık sık giremiyorum özleedim hepinizi

umarım iyisinizdir

bn cuma dr.daydım,seker çıkmadı tetanoz 2.dozunu wurundum kolum delik deşik oldu , pıhtılaşma degerlerimde düşüş warmış diğer ay tekrar bakılcak daha da düşerse ilaç tedawisi uygulayacak dr.

bebiş 710 grm olmuş 34 cm boyu

bnde 69-70 kiloyum tam kilo yazamadım çnki lahana gibiydim ayağımda karbotundan tutunda bereye kadar baya bişe wardı

kilo artışım normal herşey yolunda gidiyor çok şükür

istanbuldan misafirim gelicek cuma akşam üzeri 2 ocakta gidecek baya bi işim war ama gelcem yine öpüyorum herbirinizii

kendinize we yiğenlere iyi bakın görüşmek üzereeee canlar

ohh maşallah 1100 gr süper büyümüş artık :) Allahım 3 kiloları görmeyi nasip etsin hepimize sonrada doğsunlar artık hihi

fıstığım geçen hafta göbüşüm birden büyüdü;her zaman giydiğim geceliğimi yıkadım 4 gün sonra giymek istediğimde eskisi gibi değildi ( makinede çekmiş gibiydi sanki
yeni ayıma girerken vücudum birden ve gerçekten değişti;ilk fırsatta yeni resim eklerim bakalım göbüşümün yeni halini beğenecek misiniz

benimde birden büyüdü şu 1 haftadır, aa göbeğine bak minicik diye dalga geçenler şimdi maşallah 6 aylık oldumu diyolar. kızım gösteriyo artık kendini

Maşallah bebişe
Allah seni de bebişi de nazarlardan korusun inşallah

maşallah bebişine canım..
Benim pitpitlarimi artik kocis hissediyor. Yani simdi bunlar tekme mi oluyor?

deneyimli anneler bilir ama, bana bazıları yumruk gibi de gelio, hafif olanlara yumruk, sert olanlara tekme diyorum ben:)

Arkadaşım şeker yükleme ne demek? Şeker tahlili mi demek istedin?

benim kuzenler oğlan ve ikizler, bizim ailede emzik kullanan, emzik aldırabildiğimiz tek bebeler onlar. şimdi 2 yaşındalar.
o kadar şirinler ki
emzik bir çocuğa ancak bu kadar yakışır

emzik acayip rahatlık sağlıyor hele bir de ikiziniz varsa, sıra beklicekseniz

inşallah aldığım kiloların birazı da bizim sıpanın almış olduğu kilolar olsa süper olur.

hamilelik takviminde;

"Bebeğinizin akciğerleri hızla büyüme devam ediyor. Hamileliğinizin son üç ayına girdiğiniz bu günlerde fazladan günlük 300 kaloriye daha ihtiyacınız vardır. Bebeğinizin tutuşu inanılmaz kuvvetli. Bu hafta hamileliğinizdeki üçüncü ve son trimester dönemine giriyorsunuz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm."

gelişiminiz çok güzel gidiyor.Maşallah, Maşallah

İnsallah kizlar insallah 23. Haftamin ortasindayim daha 2-3 gundur oluyor pıtpıtlar, tak ettiydi artik canima

benim sıpa da 23. haftada başladı kendini hissettirmeye. o kadar uzun bekledim o pıtpıtları . sonraki iki haftam da bu sebepten o kadar güzel geçti, dönüyor vuruyor, bazen belli noktalarda uzun uzun çalışıyor. zevkli, çok zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…