aterne,
oooooooooooooooooooooooooooooooooo
27. haftada 1 kiloyu geçiyor mu
maşallah şehzademize
laternecim; abisi kardeşini hiç gördü mü
doktor ziyaretlerine götürüyor musunuz
kızlar ben dün oğluşumu görmeye gittim
ilk defa yüzünü gösterdi çok ama çok tatlıydı
abisine benziyor sanki miniğim;yanakları yumuş yumuştu
Allah nazarlardan saklasın 1.100 gr'mı geçmiş paşam
Kilo alışımla ilgisi var mı diye Pazartesi sabah açlık ve tokluk şekerime bakılacak
Rabbim hepimize bu mucizeleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gule gule kullanin canim.
Yaaaa beni de ekleyinnnnnnnn :)
Yaptigimiz klasik kekin seker yerine peynir maydonoz ve tuz koyulmus hali, olculer ayni :)
Kuzum eger bebegin 1100 gramsa gobusun nerde, gobusun burdaysa bebisin nerde? Tu tu tu masallah
fıstığım geçen hafta göbüşüm birden büyüdü;her zaman giydiğim geceliğimi yıkadım 4 gün sonra giymek istediğimde eskisi gibi değildi( makinede çekmiş gibiydi sanki
yeni ayıma girerken vücudum birden ve gerçekten değişti;ilk fırsatta yeni resim eklerim bakalım göbüşümün yeni halini beğenecek misiniz
ohh maşallah 1100 gr süper büyümüş artık :) Allahım 3 kiloları görmeyi nasip etsin hepimize sonrada doğsunlar artık hihi
canlarım merhaba :)
bu aralar sık sık giremiyorum özleedim hepinizi
umarım iyisinizdir
bn cuma dr.daydım,seker çıkmadı tetanoz 2.dozunu wurundum kolum delik deşik oldu , pıhtılaşma degerlerimde düşüş warmış diğer ay tekrar bakılcak daha da düşerse ilaç tedawisi uygulayacak dr.
bebiş 710 grm olmuş 34 cm boyu
bnde 69-70 kiloyum tam kilo yazamadım çnki lahana gibiydim ayağımda karbotundan tutunda bereye kadar baya bişe wardı
kilo artışım normal herşey yolunda gidiyor çok şükür
istanbuldan misafirim gelicek cuma akşam üzeri 2 ocakta gidecek baya bi işim war ama gelcem yine öpüyorum herbirinizii
kendinize we yiğenlere iyi bakın görüşmek üzereeee canlar
Benim pitpitlarimi artik kocis hissediyor. Yani simdi bunlar tekme mi oluyor?
canlarım merhaba :)
bu aralar sık sık giremiyorum özleedim hepinizi
umarım iyisinizdir
bn cuma dr.daydım,seker çıkmadı tetanoz 2.dozunu wurundum kolum delik deşik oldu , pıhtılaşma degerlerimde düşüş warmış diğer ay tekrar bakılcak daha da düşerse ilaç tedawisi uygulayacak dr.
bebiş 710 grm olmuş 34 cm boyu
bnde 69-70 kiloyum tam kilo yazamadım çnki lahana gibiydim ayağımda karbotundan tutunda bereye kadar baya bişe wardı
kilo artışım normal herşey yolunda gidiyor çok şükür
istanbuldan misafirim gelicek cuma akşam üzeri 2 ocakta gidecek baya bi işim war ama gelcem yine öpüyorum herbirinizii
kendinize we yiğenlere iyi bakın görüşmek üzereeee canlar
Ama bunlar pit ki tekme gibi degil ki?
Benim pitpitlarimi artik kocis hissediyor. Yani simdi bunlar tekme mi oluyor?[
maşallah maşallah bende pıtpıtlarla başladım şimdi çok net hissediyorum tekmelerini, hareketlerini. sende daha net hissedeceksin yakında
Bu arada iyi pazarlar herkese
Dün yeni doktoruma gittim sonunda, genç bir doktor, güleryüzlü sonunda doktorumu buldum galiba:))) 1 ay sonraya randevu verdi fakat şeker yüklemeni başka yerde yaptırabilirsin dedi, hastane oturdugum yere uzak çünkü. Sağlık ocağında yapıyorlar mıydı kızlar??? pazartesi önce sağlık ocağına sorcam, olmazsa ege'de yaptırcam.
Maşallah prensesim 543 gr olmuş. Tabi bende 70 kg olmuşum(( Çok hızlı gidiyorum, ayda 2-3kgya düşürmen lazım dedi doktor. Artık dikkat etmem gerek:26::26::26:
Doğuma 3 haftaya kadar çalışcaklardan biri de benim. Eski kurumumdan ilişiğim kesilmedi, yeni kurumda daha göreve başlamadım. Başlar başlamaz da izin almak istemiyorum. Hem bebeğimin yanında daha fazla kalmak istiyorum. Mart sonuna kadar çalışıp izin alıcam Kısmetse yazı atlatıp eylül'de tekrar göreve başlarım diye düşünüyorum.
Kendinize ve prens/prenseslerinize iyi bakın öpücüklerrr
biz burdan bu konuda bişe diyemeyiz de, ama mutlaka bi dra gitmelisin, adette görülen değişiklikler başka sorunlara işaret edebilir, senin sorunun kist gibi geldi ama, inşallah bi sorun çıkmaz, en kısa zamanda bi dra git bence,geçmiş olsun..
nuk aldım canım, netten baktığımda nuk u ve aventi tavsiye ediyolardı:)
inşallah süt gelir, bebiş de emer ama ben emziğe alıştırmayı düşünüyorum inşallah
benim yeğen ne emzik ne biberon kullandı, ablam çok eziyet çekti, sürekli gece gündüz memede durmak istiyodu, uyusa bile yerine yatırınca uyanıyodu,(1 yaşını geçmişti)
biberonuda ne olur ne olmaz diye aldım işte:)
...
bende marc mutfak ın kokusuna bayılırım oldum olası, hamileliğimden beri kullanmamaya çalışıyorum:)
evet tatlım ya artık gramlardan kiloya geçtik;darısı sırayla sizlerin başına inşallah
abimizi de kontrollere götürüyoruz çok merak ediyor çünküher seferinde heyecanlanıyor ama tabi ultrason görüntüsü onu umduğu kadar tatmin etmiyor
İnsallah kizlar insallah 23. Haftamin ortasindayim daha 2-3 gundur oluyor pıtpıtlar, tak ettiydi artik canima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?