Bu arada iyi pazarlar herkese
Dün yeni doktoruma gittim sonunda, genç bir doktor, güleryüzlü sonunda doktorumu buldum galiba:))) 1 ay sonraya randevu verdi fakat şeker yüklemeni başka yerde yaptırabilirsin dedi, hastane oturdugum yere uzak çünkü. Sağlık ocağında yapıyorlar mıydı kızlar??? pazartesi önce sağlık ocağına sorcam, olmazsa ege'de yaptırcam.
Maşallah prensesim 543 gr olmuş. Tabi bende 70 kg olmuşum(( Çok hızlı gidiyorum, ayda 2-3kgya düşürmen lazım dedi doktor. Artık dikkat etmem gerek:26::26::26:
Doğuma 3 haftaya kadar çalışcaklardan biri de benim. Eski kurumumdan ilişiğim kesilmedi, yeni kurumda daha göreve başlamadım. Başlar başlamaz da izin almak istemiyorum. Hem bebeğimin yanında daha fazla kalmak istiyorum. Mart sonuna kadar çalışıp izin alıcam Kısmetse yazı atlatıp eylül'de tekrar göreve başlarım diye düşünüyorum.
Kendinize ve prens/prenseslerinize iyi bakın öpücüklerrr
Şeker yükleme testi canım, evet şeker tahlili yani.Arkadaşım şeker yükleme ne demek? Şeker tahlili mi demek istedin?
Canım ben tetanoz aşısı yaptırmak için sağlık ocağına gittiğimde hemşire şeker yüklemesinin yapıldığını söyledi, aç olarak saat 9 gibi gelmemin ideal olduğunu ve de şeker yüklemesinden önceki gece 9dan sonra bişey yemememi de:) Bu arada maşallah kızına:) Kilo konusunu ise hiç açmayalım:)
kızlar çok fenayım yaaa elevit mahvediyor beni içmek istemiyorum midem çok kötü oluyor herkes kullanıyormu multivitamin ?
kızlar çok fenayım yaaa elevit mahvediyor beni içmek istemiyorum midem çok kötü oluyor herkes kullanıyormu multivitamin ?
ben hala kullanıyorum canım, baştan beri herhangibir yan etkisini görmedim.kızlar çok fenayım yaaa elevit mahvediyor beni içmek istemiyorum midem çok kötü oluyor herkes kullanıyormu multivitamin ?
yazınızı okudum çok bilgilendirici olmuş. rüzgarınızla uzun ömürler diliyorum...arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. geçen sene bende bu heyecanı yaşıyordum ama oğlum nerdeyse 1 yaşına gelmek üzere :)
sizin işinize yarayacağını düşündüğüm bir yazı gönderiyorum. Kendi bloğum oğlumla bekleriz :)
aramızda BEBEK var!!!: anne adaylarına nacizane tavsiyeler
demek tek değilmişim bende demir hapını içemedim yarıda bıraktımmidem böyle kalkıyo gibi oluyo sonra boğazıma sert bişey oturuyor çok kötü oluyorum .
ben hala kullanıyorum canım, baştan beri herhangibir yan etkisini görmedim.
yazınızı okudum çok bilgilendirici olmuş. rüzgarınızla uzun ömürler diliyorum...
bende içmiyorum canım kan tahlillerim de gayet güzel çıkıyor..
Bu arada iyi pazarlar herkese
Dün yeni doktoruma gittim sonunda, genç bir doktor, güleryüzlü sonunda doktorumu buldum galiba:))) 1 ay sonraya randevu verdi fakat şeker yüklemeni başka yerde yaptırabilirsin dedi, hastane oturdugum yere uzak çünkü. Sağlık ocağında yapıyorlar mıydı kızlar??? pazartesi önce sağlık ocağına sorcam, olmazsa ege'de yaptırcam.
Maşallah prensesim 543 gr olmuş. Tabi bende 70 kg olmuşum(( Çok hızlı gidiyorum, ayda 2-3kgya düşürmen lazım dedi doktor. Artık dikkat etmem gerek:26::26::26:
Doğuma 3 haftaya kadar çalışcaklardan biri de benim. Eski kurumumdan ilişiğim kesilmedi, yeni kurumda daha göreve başlamadım. Başlar başlamaz da izin almak istemiyorum. Hem bebeğimin yanında daha fazla kalmak istiyorum. Mart sonuna kadar çalışıp izin alıcam Kısmetse yazı atlatıp eylül'de tekrar göreve başlarım diye düşünüyorum.
Kendinize ve prens/prenseslerinize iyi bakın öpücüklerrr
kızlar maşşallah bebişlerimize hanipeksimde hissediyo artık pıtpıtları.benimki dışarıdan görülebilir hale geldi artık.elle hissetmeye ugraşmıyoruzdarısı sizin başınıza kızlar.maşş laternecim bebişi neyle besliyorsun tombik olcak senin oğluşun galiba
ya kızlar hala neden elevite devam ediyorsunuz anlamadım :26:sonuçta bu aylarda demir kalsiyum kullandırıyo dr lar.
Şeker yükleme testi canım, evet şeker tahlili yani.
Öyle mi yrn o zaman aç karnına gideyim ben hemen yaptırayım.
Allah kabul etsin inşallah tatlım..
işin zor,bu hafta çok yorulacaksın Allah kolaylık versin fıstığım
ayyy canım benim yaaa, ne heyecanlıdır o şimdi kardeşi olacak diye dimi laternam?evet tatlım ya artık gramlardan kiloya geçtik;darısı sırayla sizlerin başına inşallah
abimizi de kontrollere götürüyoruz çok merak ediyor çünküher seferinde heyecanlanıyor ama tabi ultrason görüntüsü onu umduğu kadar tatmin etmiyor
canlarım merhaba :)
bu aralar sık sık giremiyorum özleedim hepinizi
umarım iyisinizdir
bn cuma dr.daydım,seker çıkmadı tetanoz 2.dozunu wurundum kolum delik deşik oldu , pıhtılaşma degerlerimde düşüş warmış diğer ay tekrar bakılcak daha da düşerse ilaç tedawisi uygulayacak dr.
bebiş 710 grm olmuş 34 cm boyu
bnde 69-70 kiloyum tam kilo yazamadım çnki lahana gibiydim ayağımda karbotundan tutunda bereye kadar baya bişe wardı
kilo artışım normal herşey yolunda gidiyor çok şükür
istanbuldan misafirim gelicek cuma akşam üzeri 2 ocakta gidecek baya bi işim war ama gelcem yine öpüyorum herbirinizii
kendinize we yiğenlere iyi bakın görüşmek üzereeee canlar
ben kullanıyorum her gün yarım, ama banada bi zararı dokunmadı şimdiye kadarkızlar çok fenayım yaaa elevit mahvediyor beni içmek istemiyorum midem çok kötü oluyor herkes kullanıyormu multivitamin ?
maşallah oğluşuna Allah nazardan saklasın::)kızlar ben dün oğluşumu görmeye gittim
ilk defa yüzünü gösterdi çok ama çok tatlıydı
abisine benziyor sanki miniğim;yanakları yumuş yumuştu
Allah nazarlardan saklasın 1.100 gr'mı geçmiş paşam
Kilo alışımla ilgisi var mı diye Pazartesi sabah açlık ve tokluk şekerime bakılacak
Rabbim hepimize bu mucizeleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?