2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar maşşallah bebişlerimize hanipeksimde hissediyo artık pıtpıtları.benimki dışarıdan görülebilir hale geldi artık.elle hissetmeye ugraşmıyoruz darısı sizin başınıza kızlar.maşş laternecim bebişi neyle besliyorsun tombik olcak senin oğluşun galiba

Canım ben tetanoz aşısı yaptırmak için sağlık ocağına gittiğimde hemşire şeker yüklemesinin yapıldığını söyledi, aç olarak saat 9 gibi gelmemin ideal olduğunu ve de şeker yüklemesinden önceki gece 9dan sonra bişey yemememi de:) Bu arada maşallah kızına:) Kilo konusunu ise hiç açmayalım:)

kızlar çok fenayım yaaa elevit mahvediyor beni içmek istemiyorum midem çok kötü oluyor herkes kullanıyormu multivitamin ?

Arkadaşım şeker yükleme ne demek? Şeker tahlili mi demek istedin?
Şeker yükleme testi canım, evet şeker tahlili yani.

Öyle mi yrn o zaman aç karnına gideyim ben hemen yaptırayım.

kızlar çok fenayım yaaa elevit mahvediyor beni içmek istemiyorum midem çok kötü oluyor herkes kullanıyormu multivitamin ?

demek tek değilmişim bende demir hapını içemedim yarıda bıraktım midem böyle kalkıyo gibi oluyo sonra boğazıma sert bişey oturuyor çok kötü oluyorum .

ben hala kullanıyorum canım, baştan beri herhangibir yan etkisini görmedim.

yazınızı okudum çok bilgilendirici olmuş. rüzgarınızla uzun ömürler diliyorum...

demek tek değilmişim bende demir hapını içemedim yarıda bıraktım midem böyle kalkıyo gibi oluyo sonra boğazıma sert bişey oturuyor çok kötü oluyorum .

ben hala kullanıyorum canım, baştan beri herhangibir yan etkisini görmedim.

yazınızı okudum çok bilgilendirici olmuş. rüzgarınızla uzun ömürler diliyorum...

ben mideden rahatsızdım zaten hatta mayıs-haziran ayında antibiyotik tedavisi görmüştüm midem için ve multivitamin çok rahatsız ediyor midemi
sersa demir hapını sakın ihmal etme canım o muhakkak kullanılmalı kullanamıyorsan bile pekmez iç ilaç yerine ama mümkünse doğal olsun şeker katkısı olmayan bende demir hapı rahatsız eder diye çok korktum ama şükür o etkilemedi beni

ben de son uc haftaya kadar calisacagim allah izin verirse, oglumda da oyle yapmistim, izinler sonraya kaliyor. sut iznini de toplu kullaninca martta cikip eylulde donecegim insallah. bu arada dogum iznini uzatan yasa tasarisi icin gorusmeler vardi mecliste, ne oldu acaba?

ya kızlar hala neden elevite devam ediyorsunuz anlamadım :26:sonuçta bu aylarda demir kalsiyum kullandırıyo dr lar.

valla tüm günüm bebişi beslemeye adanmış durumda tatlım
şaka bir yana hiç kendi canımın istediği bşyi yemiyorum hep ona çalışıyorum
olsun olsun teyzesi tombiş olsun ben tombiş seviyom zaten

bana dr verirken 2 günde 1 al,kilo yapmasın dedi,başlarda içiyodum,rahatsız etmiyo,ama şimdi çok meyve yiyyorum diye hiç içmiyorum..

ya kızlar hala neden elevite devam ediyorsunuz anlamadım :26:sonuçta bu aylarda demir kalsiyum kullandırıyo dr lar.

bana vermedi dr bunları,hatta sütü çok içemediğimi söyledim,calsiyum bile vermedi..

Son düzenleme:
Şeker yükleme testi canım, evet şeker tahlili yani.

Öyle mi yrn o zaman aç karnına gideyim ben hemen yaptırayım.

Aaaa söylemeyi unuttum, bir de hemşire hanım dr.unun önerdiği şekilde ya 50 mg ya da 100 mg glikoz alıp gelmemi söylemişti. Eczaneden satılıyormuş. Dr.na sorma şansın olacak mı? Sanırım 50 mg. öneriyorlar ama istersen bir sor. Benim dr.um 24. haftadan sonra yaptır demişti. İstersen 1-2 hafta daha bekle.. Ya da telefonla sağlık ocağını arayıp bir hemşireye sor. İyi geceler:)

Allah kabul etsin inşallah tatlım..
işin zor,bu hafta çok yorulacaksın Allah kolaylık versin fıstığım

sağol şekerim, inşallah çok zorlanmadan atlatırım.

ayyy canım benim yaaa, ne heyecanlıdır o şimdi kardeşi olacak diye dimi laternam?

maşallah canım bebişe de annesine de
ben gibi hafta sonuna misafirin var demekki senin de , kolay gelsin ikimizede

maşallah oğluşuna Allah nazardan saklasın::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…