günaydın kızlar markafoni de carters da indrim var 3 lü set aldım az önce.. bi bakın derim.mağaza fiyatlarından çok uygun hafta sonu banyo malzemeleri vs aldım..bir beşik kaldı bir de bir kaç ufak sey..sampuanda sebamed diğerlerinde chicco aldım..vücut kremi yağı almayı düşünmüyorum..hormon bozukluğu yapıyor diye duydum
sağlıklı sıhhatli kullanmak nasip olsun..hepimiz ve bebişlerimiz güle güle kullanalım İNŞALLAH...)
kızlar benim 1 haftadır özellikle geceleri ellerimde uyuşma oluyor. Bazen 4, 5 kez ellerim uyuştuğu için uyanıyorum. Netten araştırdım hamilelikte olabilirmiş sizde de böyle birşey oldu mu? Bunun için ilaç falan kullanıyor musunuz?
Öyle olmuyor canım arz talep oluyor vücut.Allah yardımcın olsun. çocuklar ve de yatılı misafir ve de hamiş sen( hayranınım senin Voltajımmm yarın kadar değilim inan.. dün iki kap yemek yaptım o da oflaya puflaya :)) bi de ütü yapınca
biliyo musun ben şimdiden düşünür oldum. çocuk olunca avm lerde ne yapıcam diye. ben çok tiksiniyorum o tuvaletlerden bir de çocuk kontrolsüz bi şey.. elini ayağını bi yere dokundursa ne yapıcam tanrımmm evden çıkmayan bi tip olabilirim ben çocuk doğunca
2 tane çocuk, hem hamile hemde misafir off canım allah kolaylık versin . maşallah sanaGünaydın mis kokulu anneler ve kuzuları .
Cok uykum var yine ama isimde var haftasonu misafirlerim vardı keske gelen vakitlice gitse bu kadar yorulmam.
1.5 olunca kalkıyorlar canları sagolsun e topla yat diyene kadar 3-3.5 sabah 6 da kalk pofff.
Kizim 150 gr almis artik haftada 100-200 gr alacakmis ben bu ay hic kilo almamisim.
Dün dolaşmaya çıktık şükür kuzulara Bot falan aldık 1 saatte 3 defa wc molası .bobreklerim zaten sızlıyor amaan.
Yorgunum dostlarım ,tutun kollarimdan
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
en son 2 hafta önce kan testi yapıldı hemoglobin 12,4tü. hatta doktorum demir hapını hergün içmeyebilirsin bir gün arayla iç dedi. kansızlıktan değil sanırım canım ya.Umutege belki diyet verir sadece,gecmis olsun canım...
Dertsiz o uyusma kansizliktan oluyor,bende hastalığımda öğrendim gece uyuşur hatta tutulurdu.bende sigaradan sanirdim.esim acmaya çalışırdı gerçi benimki cok yogundu.simdi sende ki gebeliğe bağlı kansizliktir.ihmal etme canım seninde ferini keser.
allahım sağ salim doğurmayı, bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.tşk ederim hemen bakıyorum netten canım
:)) alemsin kız. bende günlük tutmaya başladım yazarken aklıma geldi ölürsem bunu okurken üzülürler diye( çok film izliyoruz biz
dertsizcim ellerinde ki uyuşma sinir sıkışması (karpal tünel ) olabilir..buna hamileyken hepimiz karşılaşabilirmişiz.bir arkadasım da hamileyken olmustu..hangi doktor bakıyordu bilmiyorum ama fizik tedavi uzmanı olabilir..
ödemde yok ki canım. neyse sadece bende olmuyormuş içim rahatladı. belki kalsiyum verir. zaten daha öncede kalsiyum kullanıyordum.cnm bende çokdandır var doktora sordum hamilelikde ödemden olur bol bol kalsiyum al dedi ama geçmedi sanırım olacak böle kuzu yapacak bişey yok
Öyle olmuyor canım arz talep oluyor vücut.
Birde cocuk yapına alışıyor zaten klozete oturamiyorum Allahım affetsin.
Cocuklar birsey yese teslim olmuş gibi elleri bekliyor alıştılar bana yavrular .
Avm ye hadi sen gidersinde ben 3. Olunca mergenin avatar gibi olacagim.nasil gidersem
Kiz Ben birde boya yaptım hafta sonu kızım affetsin :)))
Esim cok kızdı ama ne yapayım ,birde isin kötüsü bulaşık makinam su kaçırıyor 4 gündür elimde yıkıyorum kendime Fuzuli zulüm .
son 1 haftadır var canım. doktoruma da sorayım bakalım.dertsizcim ellerinde ki uyuşma sinir sıkışması (karpal tünel ) olabilir..buna hamileyken hepimiz karşılaşabilirmişiz.bir arkadasım da hamileyken olmustu..hangi doktor bakıyordu bilmiyorum ama fizik tedavi uzmanı olabilir..
kendine kastın mı var.. tamam güçlüsün kuvvetlisin şekerim ama zulmetme boşuna .. boya da ne şimdi çok mu lazım bu havada. yorma kızını da kendini de. bugün ara servisi bence. o kadar yüklenmeye ne hakkın var. annem olsa şimdi sana derdi ki ''kızım bu can sana ilerde de lazım olacak''
günaydın güzel anneler,
bugün hava güneşli ve dünden daha sıcak burada. haftasonu bostancıdaki bebek mağazasına gidemedim; hastane-ev-yatılı misafir üçgeninden. giden oldumu aranızda?
kızlar benim 1 haftadır özellikle geceleri ellerimde uyuşma oluyor. bazen 4, 5 kez ellerim uyuştuğu için uyanıyorum. netten araştırdım hamilelikte olabilirmiş sizde de böyle birşey oldu mu? bunun için ilaç falan kullanıyor musunuz?
Annemde diyor ama isin varlığı beni daha cok yoruyor gece kac kez kalkıp baktım
Usttekilerin lavabosu akmıştı koridor,salon,mutfak siyahlasmisti.her görene cvp vermeyeceğim,gördükçe sinirlenmeyecegim:))
Servis sagolsun yoğunluktan gelemedi ,illa damarıma basacak elime Keleş'imi aldıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?