günaydın arkadaşlar bişi sorucam bebek haraketlerinizde yavaşlama oldumu oğlum sanki çok yavaş hareket ediyor gibi hareketlerini hissediyorum ama çok derinden geliyor önce daha sertti sabahtan beri onu dinliyorum cuma gün dinledik kalp sesini ama içim rahat deyil varmı sizdede böyle bişi:26:
canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine biraz yüksek çıkmış hayırlısı olsungünaydın kızlar herkes iyidir inşallah üç gün tatilden sonra bugün iş başı yaptım
bende iyi haberler yok malasef şekerim yüksek çıktı
açlık 108 yükledikten sonra 165 çıktı
perşembeye kadar biraz dikkat edicem yediklerime bu sefer yüzlük yapılacak yine yüksek çıkarsa insilüne başlayacakmışım
teşekkür ederim canım cevapladığın için evham yapıyorum işte hayırlısıyla bi tamamlasak allahın izniylezaman zaman öyle olabilir diye biliyorum. uzman tv de kağan kocatepenin videolarını takip ediyorum. gerçektem çok aydınlatıcı, tüm sorularımı karşılıyo. bir videoda bahsetmişti. bazı zamanlar hiç hareket etmez, bazen çok hareketlidir diye....
o yüzden sıkıntı yapma derim.
canım geçmiş olsun..umarım insülin kullanmadan atlatırsın canım..çoğu arkadasımın da yüksek çıktı dikkat ederek düzeldi..sıkıntı yapma umutegecim..geçicek inşallah..günaydın kızlar herkes iyidir inşallah üç gün tatilden sonra bugün iş başı yaptım
perşembeye kadar biraz dikkat edicem yediklerime bu sefer yüzlük yapılacak yine yüksek çıkarsa insilüne başlayacakmışım
günaydın canım. hayırlı olsun güle güle kullanın.
benimde bir haftadır çok sık oluyor canım hamilelikte normal diye duymuştum ben o yüzden hiç dr falan da danışmadımkızlar benim 1 haftadır özellikle geceleri ellerimde uyuşma oluyor. bazen 4, 5 kez ellerim uyuştuğu için uyanıyorum. netten araştırdım hamilelikte olabilirmiş sizde de böyle birşey oldu mu? bunun için ilaç falan kullanıyor musunuz?
yavaşlama değil o canım sadece her zaman aynı hissetmeyebiliriz ben 11 re kadar hiç hissetmiyorum bazen geçen hafta sağlık ocağında kalp atışını dinlerken o hareket ettikçe yerini bulamıyordu hemşire ama ben hissetmiyordum mesela için rahat etmiyorsa dr git istersengünaydın arkadaşlar bişi sorucam bebek haraketlerinizde yavaşlama oldumu oğlum sanki çok yavaş hareket ediyor gibi hareketlerini hissediyorum ama çok derinden geliyor önce daha sertti sabahtan beri onu dinliyorum cuma gün dinledik kalp sesini ama içim rahat deyil varmı sizdede böyle bişi:26:
canım geçmiş olsun..umarım insülin kullanmadan atlatırsın canım..çoğu arkadasımın da yüksek çıktı dikkat ederek düzeldi..sıkıntı yapma umutegecim..geçicek inşallah..
sağol canım çok teşekkür ederim..
canım moralini bozma ne kadar kafana takarsan şeker o kadar yüksek çıkıyor maalesef. inşallah insüline gerek kalmaz.günaydın kızlar herkes iyidir inşallah üç gün tatilden sonra bugün iş başı yaptım
günaydın kızlar..
yorgun başladım haftaya..dün yeni açılan mağazaya gittik..bebişin park yatagını ve bakım malzemelerini aldık..
dolabı kaldı sadece çok şükür :))))
canimmmmm iyiyim cok sukur.. sen nasilsin? bende onu dusunuyordum simdi.. bu hafta adaya gidiyorum.. dondugumde 30 haftalik olcam nanayi yedin kiziiim diye kendimi strese sokuyordum :))))
dun gecede ruyamda dogurdum.. dikislere kadar yasadim resmen.. dusun ki uyaninca elimi uzattim cidden dikis var mi diye oyle gercekti.. :)))) ve bi de gelip buraya yazdim ben erkenden dogurdum diyeee :)))
canım netten araştırdığım kadarıyla mutlaka doktorunuza danışın kalsiyum verir diyordu. sende de varsa mutlaka sor tatlım. ben 5 ocakta gidicem o zaman sorucam artık.benimde bir haftadır çok sık oluyor canım hamilelikte normal diye duymuştum ben o yüzden hiç dr falan da danışmadım
canım netten araştırdığım kadarıyla mutlaka doktorunuza danışın kalsiyum verir diyordu. sende de varsa mutlaka sor tatlım. ben 5 ocakta gidicem o zaman sorucam artık.
canım bendede var ellerde uyuşma ama bende kansızlık var sınırdaymışım çok yorgunluk oluyor senin kanın normalmi kansızlıktanda oluyormuş diye biliyorumkızlar benim 1 haftadır özellikle geceleri ellerimde uyuşma oluyor. bazen 4, 5 kez ellerim uyuştuğu için uyanıyorum. netten araştırdım hamilelikte olabilirmiş sizde de böyle birşey oldu mu? bunun için ilaç falan kullanıyor musunuz?
mezocum sen doğum dedikçe bana da ağrılar giriyor. yoksa düşünmemeye çalışıyorum. geçen gün aklıma nolur nolmaz diye mektup yazayım bırakayım diye aklıma geldi.katinammmm :) hayırlı olsun. ne marka aldınız park yatağı. biz netten almaya karar verdik. renk bulamadık istediğimiz gibi.
bana arada alttan bi sancı giriyo son zamanlarda.. bi ara doğacak sandım elimde tutuyorum aşağıdan o derece şiddetliydi sancısı. ve içimde dönüüyodu o esnada kızım dıştan belliydi. diyorum bu böyleyse doğum kimbilir nasıldır :18:
erken doğurma sakın :) adaya gidiyorsun demek.. benim yerime de bir çark turu yap
Allah yardımcın olsun. çocuklar ve de yatılı misafir ve de hamiş senGünaydın mis kokulu anneler ve kuzuları .
Cok uykum var yine ama isimde var haftasonu misafirlerim vardı keske gelen vakitlice gitse bu kadar yorulmam.
1.5 olunca kalkıyorlar canları sagolsun e topla yat diyene kadar 3-3.5 sabah 6 da kalk pofff.
Kizim 150 gr almis artik haftada 100-200 gr alacakmis ben bu ay hic kilo almamisim.
Dün dolaşmaya çıktık şükür kuzulara Bot falan aldık 1 saatte 3 defa wc molası .bobreklerim zaten sızlıyor amaan.
Yorgunum dostlarım ,tutun kollarimdan
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
canım bende kansızlık yok hatta bu yaşıma kadar böyle değerlerim olmadı hiçcanım bendede var ellerde uyuşma ama bende kansızlık var sınırdaymışım çok yorgunluk oluyor senin kanın normalmi kansızlıktanda oluyormuş diye biliyorum
mezocum sunny baby nin park yatagını aldım ben..
70*110 ölçülerinde..
birde viscolex yatak aldık..kendinden alezli..aklında olsun
mezocum sen doğum dedikçe bana da ağrılar giriyor. yoksa düşünmemeye çalışıyorum. geçen gün aklıma nolur nolmaz diye mektup yazayım bırakayım diye aklıma geldi.
Umutege belki diyet verir sadece,gecmis olsun canım...
Dertsiz o uyusma kansizliktan oluyor,bende hastalığımda öğrendim gece uyuşur hatta tutulurdu.bende sigaradan sanirdim.esim acmaya çalışırdı gerçi benimki cok yogundu.simdi sende ki gebeliğe bağlı kansizliktir.ihmal etme canım seninde ferini keser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?