günaydın canım, ne kadar düşünceli bir müdürünüz varmış.
günaydın canım. geçmiş olsun ya eşin yanında olmasaydı Allah korusun.günaydın kızlar
günaydın güzel bebişler
geçmişi okumadan önce sizlere selam vermek istedim sonra geçmişi okumaya başlayacağım..
kızlar size sormak istediğim bişey var baş dönmesi yaşayan varmı benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor hafif mide bulantım oluyor dün de örneğin çok başım döndü hatta pazardayken eşimle bayıldım eşim eve getirdi zar zor yatırdı ve arada böyle dönmeye devam ediyor hastaneye gitmek istemedim hata mı yaptım bilmiyorum sizlere sorayım dedim sizlerdede varsa normal bir süreçtir diye
günaydın arkadaşlar, haftasonunuz nasıl geçti? bebişler nasıl?
günaydın kızlar
günaydın güzel bebişler
geçmişi okumadan önce sizlere selam vermek istedim sonra geçmişi okumaya başlayacağım..
kızlar size sormak istediğim bişey var baş dönmesi yaşayan varmı benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor hafif mide bulantım oluyor dün de örneğin çok başım döndü hatta pazardayken eşimle bayıldım eşim eve getirdi zar zor yatırdı ve arada böyle dönmeye devam ediyor hastaneye gitmek istemedim hata mı yaptım bilmiyorum sizlere sorayım dedim sizlerdede varsa normal bir süreçtir diye
ohh afiyet bal şeker olsun tatlım. benimde cuma, cumartesi misafirim vardı. dün hiçbişey yapmadım yorgunluktan. yemeğide eşim halletti iyice dinlendim. bugünde başka bir arkadaşı okul çıkışı çaya davet ettim. bugünde misafirim gelicek. hazırlık yapmayacağım ama kalanlar var. belki pasta gibi bişey ilave edebilirim sadece.günaydın dertsizimbu hafta sonu cumarteside pazarda iki ayrı günümüz vardı oradaydık onu ye bunu ye anlayacagın ipin ucu kaçmak üzereydi neyseki başka pastalı börekli oturmam yok bu ay kızım halinden gayet memnun annesi gibi seviyo galiba yemeyi.sizde neler oldu bu hafta?
günaydın hayırlı sabahlar güzel günler haftalarımız olsun inşallah:)cuma günü izinliydim 2.tetenoz aşımı vurdurdum.şeker yüklemesi yaptırdım sonucum 139 çıktı, sınır 140 mış o yüzden tatlıyı kısmam lazım.aksilik o kadar çok seviyorum ki tatlıyı
canım günaydın. benimde asmde tokluk şekerim147 çıkmıştı. biraz dikkat edince baya bi düştü. hiç yememezlik yapmadım sadece az yedim. şeker yüklemesinde de;günaydın hayırlı sabahlar güzel günler haftalarımız olsun inşallah:)cuma günü izinliydim 2.tetenoz aşımı vurdurdum.şeker yüklemesi yaptırdım sonucum 139 çıktı, sınır 140 mış o yüzden tatlıyı kısmam lazım.aksilik o kadar çok seviyorum ki tatlıyı
hadi yageçmiş olsun. bende ay sonu şeker yüklemesine gidicem ama çok korkuyom aynı sonuçla karşılaşmaktan. çünkü nutella kavanozunun dibini görmeden elimden bırakamayan bi tipim
canım günaydın. benimde asmde tokluk şekerim147 çıkmıştı. biraz dikkat edince baya bi düştü. hiç yememezlik yapmadım sadece az yedim. şeker yüklemesinde de;
açlık 86 (üst sınır 92)
60 dakika 139 (üst sınır 180)
120 dakikada 129 çıkmıştı. (üst sınır 153) doktorum bu değerlere gayet iyi dedi. seninde tokluk şekerin 139 dimi canım.
hemşocum nasılsınyarından sonra iki rakamlara düşüyoruz farkındasın di mi :)) ben yine yusuf yusuflara başladım.. Voltajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj duy beni :18::18: ıslatın bizi çarşamba günü
günaydın canım. hayırlı olsun güle güle kullanın.günaydın kızlar..
yorgun başladım haftaya..dün yeni açılan mağazaya gittik..bebişin park yatagını ve bakım malzemelerini aldık..
dolabı kaldı sadece çok şükür :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?