2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın canım, ne kadar düşünceli bir müdürünüz varmış.

Kendi eşi hamişken seminerlere katılmış,müdürümde hep yanında tabi.
O nedenle bu konuda hassas.Eşiylede konuşuyoruz aklım bir şeye takılsa hemen yardımcı oluyorlar.
O yüzden şanslıyım.Arada yediklerime dahil karışsada idare ediyoruz.

wosgi canım benim detaylının sonucunu öğrendim.
İlerde sorun çıkmıyacağına çok ama çok sevindim.
Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

günaydın kızlar
günaydın güzel bebişler

geçmişi okumadan önce sizlere selam vermek istedim sonra geçmişi okumaya başlayacağım..

kızlar size sormak istediğim bişey var baş dönmesi yaşayan varmı benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor hafif mide bulantım oluyor dün de örneğin çok başım döndü hatta pazardayken eşimle bayıldım eşim eve getirdi zar zor yatırdı ve arada böyle dönmeye devam ediyor hastaneye gitmek istemedim hata mı yaptım bilmiyorum sizlere sorayım dedim sizlerdede varsa normal bir süreçtir diye

günaydın canım. geçmiş olsun ya eşin yanında olmasaydı Allah korusun.
acaba tansiyonun çok mu düşük? bu 1 hafta içinde tansiyonunu ölçtürdün mü hiç?

günaydın arkadaşlar, haftasonunuz nasıl geçti? bebişler nasıl?

günaydın dertsizim bu hafta sonu cumarteside pazarda iki ayrı günümüz vardı oradaydık onu ye bunu ye anlayacagın ipin ucu kaçmak üzereydineyseki başka pastalı börekli oturmam yok bu ay kızım halinden gayet memnun annesi gibi seviyo galiba yemeyi.sizde neler oldu bu hafta?

günaydın canım geçmiş olsun bence bi doktora git tansiyon takibi yaptır.birde kan tahlillerine baktır düşük büyük ihtimalle.gebelerin bayılmalarının en büyük nedeni kansızlık(anemi) yediklerine dikkat et kuvvetli beslen bu aralar.bende yok olmadı hiç.

zapzupcum cuma akşamı markette bayılacaktım baş dönmesi yüzünden nerdeyse eve gelip tansiyonuma baktık 5-9 olmuştu. yani sebep tansiyonmuş. dün de yaşadım aynısını. birden yer gök karışıyo birbirine. bende de oldu yani

günaydın hayırlı sabahlar güzel günler haftalarımız olsun inşallah:)cuma günü izinliydim 2.tetenoz aşımı vurdurdum.şeker yüklemesi yaptırdım sonucum 139 çıktı, sınır 140 mış o yüzden tatlıyı kısmam lazım.aksilik o kadar çok seviyorum ki tatlıyı

ohh afiyet bal şeker olsun tatlım. benimde cuma, cumartesi misafirim vardı. dün hiçbişey yapmadım yorgunluktan. yemeğide eşim halletti iyice dinlendim. bugünde başka bir arkadaşı okul çıkışı çaya davet ettim. bugünde misafirim gelicek. hazırlık yapmayacağım ama kalanlar var. belki pasta gibi bişey ilave edebilirim sadece.

hadi ya geçmiş olsun. bende ay sonu şeker yüklemesine gidicem ama çok korkuyom aynı sonuçla karşılaşmaktan. çünkü nutella kavanozunun dibini görmeden elimden bırakamayan bi tipim

günaydın arkadaşlar bişi sorucam bebek haraketlerinizde yavaşlama oldumu oğlum sanki çok yavaş hareket ediyor gibi hareketlerini hissediyorum ama çok derinden geliyor önce daha sertti sabahtan beri onu dinliyorum cuma gün dinledik kalp sesini ama içim rahat deyil varmı sizdede böyle bişi:26:

canım günaydın. benimde asmde tokluk şekerim147 çıkmıştı. biraz dikkat edince baya bi düştü. hiç yememezlik yapmadım sadece az yedim. şeker yüklemesinde de;

açlık 86 (üst sınır 92)
60 dakika 139 (üst sınır 180)
120 dakikada 129 çıkmıştı. (üst sınır 153) doktorum bu değerlere gayet iyi dedi. seninde tokluk şekerin 139 dimi canım.

hadi ya geçmiş olsun. bende ay sonu şeker yüklemesine gidicem ama çok korkuyom aynı sonuçla karşılaşmaktan. çünkü nutella kavanozunun dibini görmeden elimden bırakamayan bi tipim

bende öyle çok seviyorum tatlıyı tuzluyla pek aram yok.ilk aylar midem bulandığı zamanlarda bile tuzlu değilde tatlı yiyodum sabahları.ama dikkat etmemiz lazım

hemşocum nasılsın yarından sonra iki rakamlara düşüyoruz farkındasın di mi :)) ben yine yusuf yusuflara başladım.. Voltajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj duy beni :18::18: ıslatın bizi çarşamba günü

günaydın kızlar..
yorgun başladım haftaya..dün yeni açılan mağazaya gittik..bebişin park yatagını ve bakım malzemelerini aldık..
dolabı kaldı sadece çok şükür :))))

canım aç karnına 50 gr şeker yüklemesi yapıldı sonucuda 139 diye çıktı

canimmmmm iyiyim cok sukur.. sen nasilsin? bende onu dusunuyordum simdi.. bu hafta adaya gidiyorum.. dondugumde 30 haftalik olcam nanayi yedin kiziiim diye kendimi strese sokuyordum :))))

dun gecede ruyamda dogurdum.. dikislere kadar yasadim resmen.. dusun ki uyaninca elimi uzattim cidden dikis var mi diye oyle gercekti.. :)))) ve bi de gelip buraya yazdim ben erkenden dogurdum diyeee :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…