- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
burdan aratayım istersenbu dilden anlayacaklarsaaaaa hallederiz
Sen gecmisi okudun mu?
Derse ki "Siz ikiniz,daha üstünüzü düz giymekten haberiniz yok"
bebek arabası alan varmı? ya da aklında bir marka olan?
ben oğlumunkine güvenmiştim ama kilerden bir çıkardıkki kullanılacak hali kalmamış. leş gibi rutubet kokuyor. çok moralim bozuldu çünkü o zaman için iyi bir paraya travel sistem almıştıkşimdi yine aynı masrafa girmem gerekecek
Maşallah bebişe
Allah seni de bebişi de nazarlardan korusun inşallah
sağol canım bnmmaşallah bebişine canım..
deneyimli anneler bilir ama, bana bazıları yumruk gibi de gelio, hafif olanlara yumruk, sert olanlara tekme diyorum ben:)
sağol şekerim, inşallah çok zorlanmadan atlatırım.
ayyy canım benim yaaa, ne heyecanlıdır o şimdi kardeşi olacak diye dimi laternam?
maşallah canım bebişe de annesine de
ben gibi hafta sonuna misafirin var demekki senin de , kolay gelsin ikimizede
Günaydın mis kokulu anneler ve kuzuları .
Cok uykum var yine ama isimde var haftasonu misafirlerim vardı keske gelen vakitlice gitse bu kadar yorulmam.
1.5 olunca kalkıyorlar canları sagolsun e topla yat diyene kadar 3-3.5 sabah 6 da kalk pofff.
Kizim 150 gr almis artik haftada 100-200 gr alacakmis ben bu ay hic kilo almamisim.
Dün dolaşmaya çıktık şükür kuzulara Bot falan aldık 1 saatte 3 defa wc molası .bobreklerim zaten sızlıyor amaan.
Yorgunum dostlarım ,tutun kollarimdan
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Merhaba annişler ve bebişler
Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,mutlu bir gün ve hafta olması dileğiyle...
Herkes iyidir inşallah
Ben kıza hamileyken oğlumun okul kurasına gittim,tam yaz sonu üst hamileliğim çok hoş sırf şifondu.
İşte oturduk öğretmenler,veliler falan arkadayım.Yakamı düzleyesim geldi elimi attım birşey geldi baktım ki yaka etiketi.
Abo ters, önü ardındahemen sindim geriye baktım herkes karşıya bakıyor kollarımı çektim boynumdan bir fırtla çevirdim .
Hiç birşey yok gibi hayatıma hala devam ediyorum
Sana gülmediğimi sandın demi
sabah açlık şekeri için kan verdim;birazdan da tokluk için gideceğim
inşallah bşy çıkmaz(
özledim sizi dönünce görüşürüz inşallah bol bol
günaydın kızlar herkes iyidir inşallah üç gün tatilden sonra bugün iş başı yaptım
bende iyi haberler yok malasef şekerim yüksek çıktı
açlık 108 yükledikten sonra 165 çıktı
perşembeye kadar biraz dikkat edicem yediklerime bu sefer yüzlük yapılacak yine yüksek çıkarsa insilüne başlayacakmışım
Günaydın mis kokulu anneler ve kuzuları .
Cok uykum var yine ama isimde var haftasonu misafirlerim vardı keske gelen vakitlice gitse bu kadar yorulmam.
1.5 olunca kalkıyorlar canları sagolsun e topla yat diyene kadar 3-3.5 sabah 6 da kalk pofff.
Kizim 150 gr almis artik haftada 100-200 gr alacakmis ben bu ay hic kilo almamisim.
Dün dolaşmaya çıktık şükür kuzulara Bot falan aldık 1 saatte 3 defa wc molası .bobreklerim zaten sızlıyor amaan.
Yorgunum dostlarım ,tutun kollarimdan
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
ohh afiyet bal şeker olsun tatlım. benimde cuma, cumartesi misafirim vardı. dün hiçbişey yapmadım yorgunluktan. yemeğide eşim halletti iyice dinlendim. bugünde başka bir arkadaşı okul çıkışı çaya davet ettim. bugünde misafirim gelicek. hazırlık yapmayacağım ama kalanlar var. belki pasta gibi bişey ilave edebilirim sadece.
günaydın kızlar..
yorgun başladım haftaya..dün yeni açılan mağazaya gittik..bebişin park yatagını ve bakım malzemelerini aldık..
dolabı kaldı sadece çok şükür :))))
kızlar size sormak istediğim bişey var baş dönmesi yaşayan varmı benim yaklaşık 1 haftadır başım dönüyor hafif mide bulantım oluyor dün de örneğin çok başım döndü hatta pazardayken eşimle bayıldım eşim eve getirdi zar zor yatırdı ve arada böyle dönmeye devam ediyor hastaneye gitmek istemedim hata mı yaptım bilmiyorum sizlere sorayım dedim sizlerdede varsa normal bir süreçtir diye
HERKESEEEE GÜNAYDINNN
Allah nazardan saklasın bugün ilk sendromsuz pazartesi günüm diyebilirim. erkenden kalktım. hiç üşenmedim fönümü çektim, makyajımı yaptım güzel de bir kahvaltı ile geldim bakalım sonum hayırlı olur inşallah.. gece bebeğim hiç uyutmadı aslında ağrılarla kalktım sabah ama demek ki hafta sonu iyi dinlenmişim.. Allahım o tekmeleri atacak gücü nerden buluyo bilmiyorum ama sağlam sağlam sallıyo. eşim artık dışardan göbeğimdeki dalgalanmaları görebiliyor :) komik durumlar oluyo :))
kızlar benim 1 haftadır özellikle geceleri ellerimde uyuşma oluyor. bazen 4, 5 kez ellerim uyuştuğu için uyanıyorum. netten araştırdım hamilelikte olabilirmiş sizde de böyle birşey oldu mu? bunun için ilaç falan kullanıyor musunuz?
Haydi hayırlı haberlerle gel...sabah açlık şekeri için kan verdim;birazdan da tokluk için gideceğim
inşallah bşy çıkmaz(
mergen ve laternem hoşgeldiniz günaydın kızlar :))
dmtcim çok geçmiş olsun canım..bel fıtıgı çok zor biliyorum bende ne yazıkki..sıcak tutmaya çalış sürekli belini.
hemoroid bende de vardı ama geçti bende anlamadım nasıl geçtiğini ama bu haftalarda kabızlık olması bekleniyomus zaten
inşallah bşy çıkmaz(
Canım benim teşekkürler,hoşbuldukmergen ve laternem hoşgeldiniz günaydın kızlar :))
mezos buldum sana heazme bak:))
inşallah bşy çıkmaz( özledim sizi dönünce görüşürüz inşallah bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?