2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlar ben ya bulanıyorum yada mide yanması yaşıyorum 2 aydır hayatım alt üst olmuş durumda birde üstüne gaz sıkıntısı başladı ki en kötüsü olur olma her yerde gaz sıkıştırır oldu deliriyorum evden çıkamaz hale gelicm neredeyse bazen diyorum ki ben mi çok abartıyorum acaba siz ne durumdasınız :49::49::49:

Tatlim bunlar normal hasta degilsin unutma gazli ice eklerden uzak dur
Bnde gazmanim inan bulantilar henuz baslamadi
Unutma saglikli bir gebeligin habercisi bunlar
:nazar:

Arkadaşlar ben ya bulanıyorum yada mide yanması yaşıyorum 2 aydır hayatım alt üst olmuş durumda birde üstüne gaz sıkıntısı başladı ki en kötüsü olur olma her yerde gaz sıkıştırır oldu deliriyorum evden çıkamaz hale gelicm neredeyse bazen diyorum ki ben mi çok abartıyorum acaba siz ne durumdasınız :49::49::49:

yok canım yaa bende çok kçtüyüm betim benzim attı gören hayırdır bişey mi var fln diyo sarı kara ölü gb geziyorum günde 3-4 kere çıkartıyorum.. Su içmeye bile korkuyorum anında çıkıyor.. Gaz sıkıntım benim yok ama arkadaşımda olmuştu başlarda senin gb..

benim kuzenim 9 ay kustu canim. hemde torba torba. benden de korktular oyle olucam diye ama cok sukur hic vukuatim olmadi:)
oda gidip bi serum taktiriyodu. ama bebege bisey olir diye korkma maasallah cok saglikli geldi dunyaya:)
ins. senin bebeginde sag salim gelicek :)

konu taşınmış kızlarr, günaydın herkese

ben de nisan annesi olacağım Allah nasip ederse
sat 20 temmuz
istanbul
ilk bebek

merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 haftadır üye olmak için uğraşıyorum :))) nihayet başardım... ben de 7+6 hamileyim...
sat 10 temmuz 36 yaşındayım 2. hamileliğim 1 oğlum var 7,5 yaşında :)

Son düzenleme:
ara ara halsizlik hissediyorum ve sabah kalktığım da ağzımda tuhaf bi tat ve ara ara bulantı.

bebeğimin kalp atışını duyamadık daha 6 haftalık kısmetse yarın dr tahlile gidicem inşallah duyarız. bu arad gaz sıkıntısı hepimizde var sanırım karnım sabah kaltığımda dümdüz akşama doğru kocaman oluyo ve ara ara kasıklarımda ağrı hissediyorum.

rabbim bütün meleklerimizi korusun

Sanırım doğal süreç bu ben Allahtanki çıkaramıyorum sadec için için bulantı var
bir de bir arkadaşım bulantı için kola iç iyi gelir dedi evet bulantımı benimde kesti ama gaz ve gastrit yapıyor oda.... anne olmak ne zor ah annemmm diyorum neler çelmiş :(

birde benim canım çookk tatlı istiyor ama gastrit yaptığından yiyemiorum asla ekşi acı ağzıma süremez oldu en garip olan ise ben et balık tavuk yemeyen sadece çok nadir 2 - 3 ayda bir köfte yiyen biriydim şimdi her akşam tavuk et iskender kebap yiyoru yani 2 ayda hayatımda yemediğim kadar et yedim balık hala yemiyorum

Son düzenleme:
Allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın

yarin ilk randevumuz ins heyecan basti simdiden allhim herkese hayirli haberler almak nasip etsin
gaz mide eksimesi akinti kasik agrisinda baska su an birsey yok aksamlari az birsey bulanti oluyor buda beni mutlu ediyor acikcasi

yarin ilk randevumuz ins heyecan basti simdiden allhim herkese hayirli haberler almak nasip etsin
gaz mide eksimesi akinti kasik agrisinda baska su an birsey yok aksamlari az birsey bulanti oluyor buda beni mutlu ediyor acikcasi

canım ben de yarın dr gidicem tahlillerim var bakalım çok heyecanlanıyorum bende çok garip bi duygu gerçekten.

Allahtan çalışıyorum da vaktim geçiyo :)) aslında çokta korkuyorum biliyomusun rabbimin izniyle kalp atışlarını bi duysam belki biraz olsun rahatlarım. bu arada bu kasık ağrıları normal değilmi ?

canım ben de yarın dr gidicem tahlillerim var bakalım çok heyecanlanıyorum bende çok garip bi duygu gerçekten.

Allahtan çalışıyorum da vaktim geçiyo :)) aslında çokta korkuyorum biliyomusun rabbimin izniyle kalp atışlarını bi duysam belki biraz olsun rahatlarım. bu arada bu kasık ağrıları normal değilmi ?

ikimizde guzel haberl donecegilAllhimin iznile cnm
evet kasik agrilari normal genisleyen bir rahim var normal oalrak agri hissediyorsun biliyorsunki icinde bir canli buyuyor buda insani gercekten mutlu ediyor:nazar::49:

benim kuzenim 9 ay kustu canim. hemde torba torba. benden de korktular oyle olucam diye ama cok sukur hic vukuatim olmadi:)
oda gidip bi serum taktiriyodu. ama bebege bisey olir diye korkma maasallah cok saglikli geldi dunyaya:)
ins. senin bebeginde sag salim gelicek :)

bu saat oldu 2 kere kustum :(( akşama kadar 3 kere daha çıkarırırım :(( haftaya 1 geceliğine hastaneye yatışımı yapacak doktor serumla beslerim seni vitamin fln veriririm birkaç gün iyi hissedersin kendini dedi.. bakalım hayırlısı..
Senin kuzenin kaç kilo doğurdu bebişini??

ikimizde guzel haberl donecegilAllhimin iznile cnm
evet kasik agrilari normal genisleyen bir rahim var normal oalrak agri hissediyorsun biliyorsunki icinde bir canli buyuyor buda insani gercekten mutlu ediyor:nazar::49:

inşallah canım benim rabbim meleklerimizi korusun bizlere bağışlasın. verdiğin bilgi için saol bende endişeleniyodum kasık ağrıları için .

Merhaba,
Daha önce de söylediğim gibi, bugün doktorumla ilk randevuma gittim.
Doktorum Herman İşçi, Avrupa Florence Nightingale Hastanesi'nde.
Muayene ücreti 150 TL, ben SGKlı olduğum için bunun yarısını ödedim.
15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim, tabii bir ücret ödemeden.
Doktorum her zamanki gibi harikaydı. Çok rahatlatıcı ve bilgilendirici bir muayene oldu benim için. Eşim de yanımdaydı, ultrasona karından bakıldı (üstten göremeseydi vajinal olarak bakacaktı), keseyi eşimle birlikte gördük. Kalp atışları için henüz erkendi.
Doktorumu, eğer kadın doktor ısrarınız yoksa kesinlikle tavsiye ediyorum. Hepinize sevgiler.

ben de aynı şeyi düşünüyordum ki ne kadar yanıldığımı anladım :)))) kalp atışını duyunca acaba gelişimi düzenli mi diyorsun? ALLAH sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin... isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısı ile... (amin)

bu saat oldu 2 kere kustum :(( akşama kadar 3 kere daha çıkarırırım :(( haftaya 1 geceliğine hastaneye yatışımı yapacak doktor serumla beslerim seni vitamin fln veriririm birkaç gün iyi hissedersin kendini dedi.. bakalım hayırlısı..
Senin kuzenin kaç kilo doğurdu bebişini??

bulantı konusu benim ilk bebeğimde 4. ayın bitimine kadar sürdü 3.ay itibari ile 1 ay sürekli akşamları serum aldım... bebeğim 3,350 gr doğdu...
şimdi ise 5. haftada başladı ve tam gaz devam ediyor bazen hakikaten çok mutsuz oluyorum ve bulantısı olmayanlara imreniyorum... 6. haftamda 3 gün üst üste serum aldım biraz olsun azalttı ama gene devam ediyor şu an bütün gün bulanıyor evde olsam yatarım v.s. ama işyerinde çok zor...
umarım kısa zamanda geçer :) türk kahvesi sade iyi geliyor , limon üstüne tuz iyi geliyor , çubukmuş , ayranmış hiç bir işe yaramadı malesef...
kolaylıklar diliyorum...

merhabalar,
bugün doktora gittim, ultrasonla baktı ve biraz kanama var düşük tehlikesi var dedi, progesteran yazdı.

bu ilacı herzaman veriyorlar biliyorum da kanama olması korkuttu beni.

sizde de kanama olup düşük tgehlikesi olan var mı?

Merhaba,
Daha önce de söylediğim gibi, bugün doktorumla ilk randevuma gittim.
Doktorum Herman İşçi, Avrupa Florence Nightingale Hastanesi'nde.
Muayene ücreti 150 TL, ben SGKlı olduğum için bunun yarısını ödedim.
15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim, tabii bir ücret ödemeden.
Doktorum her zamanki gibi harikaydı. Çok rahatlatıcı ve bilgilendirici bir muayene oldu benim için. Eşim de yanımdaydı, ultrasona karından bakıldı (üstten göremeseydi vajinal olarak bakacaktı), keseyi eşimle birlikte gördük. Kalp atışları için henüz erkendi.
Doktorumu, eğer kadın doktor ısrarınız yoksa kesinlikle tavsiye ediyorum. Hepinize sevgiler.

Merhaba ,

Bu sabah ben de HErman Bey' e muayene oldum.İnanılmaz tatlı bir insan.Zaten ona gitmeden önce de internette kendisi hakkında çok güzel yorumlar okumuştum.Muayenenin en güzel yanı 1 kere ücret ödeyip 1 ay içinde bir daha ücret ödememek.Tek sorun ise çok tercih edildiği için yoğun olması.Sağlıklı gebelikler :)

Back
X