2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bişey sorcam önereceğiniz iyi bir doktor var mı ankara da kontrol e gideceğim ?

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam önereceğiniz iyi bir doktor var mı kontrol e gideceğim ?

selamlarr ben suan medipole gidiyorum sema ovali iki arkdasimin dr u cok tavsiye ettiler medipole kosuyolunda hastanede guzell bi hastaneee gecen guinde medistate diye hasatnenin sadiye eren isimli dr unu onerdiler oda iyiymis bana uzak kaldii kavacikta hastane cunkuu medipole guzel oneriirim bi arastir netten sende dr da sema ovali

hoşgeldin, hamişliğin hayırlı olsun..

yeme içmeden konu açılmışken ben iki haftadır tuzlu ekşi ne varsa onlardan yer oldum. normalde her yemek sonrasaı canım tatlı bişiyler isterdi, artık hiç istemiyor.
bir de maydonoz yemek bu dönemde sakıncalıymış, düşük riskini arttırıyormuş, başka şeyler varmı böyle bildiğiniz, yemememiz gereken?

selamm tesekkur ederimm bende tuzlu ve eksi delisi oldum tatli pek istemiyor canim hemde hiccc maydonoz u duymustumm ama ben az az yedim yemeyim barii bdenim bildigim bitki caylarina dikkat etmek gerekiyor rahim kasilmalarina yol aciyor asiriya kacmamakta yarar var hatta ben pekicmiyorum hamileyken sadece normal cayi birakamadim gitti kahvaltida 3 bardak iciyorum acik olarakkkk genelde kestigim pekbisey yok yemektenn sadece hamur isini fast food aburcuburru yemiyorum artik

selamlarr ben suan medipole gidiyorum sema ovali iki arkdasimin dr u cok tavsiye ettiler medipole kosuyolunda hastanede guzell bi hastaneee gecen guinde medistate diye hasatnenin sadiye eren isimli dr unu onerdiler oda iyiymis bana uzak kaldii kavacikta hastane cunkuu medipole guzel oneriirim bi arastir netten sende dr da sema ovali

hastane istanbul da değil mi canım ben ankaradayım :(

Kızlar merhaba ben şimdiye kadar tam 3 kilo almışım ve çok üzgünüm nasıl vericem sonrasında zaten 100 kilonun üztünde hamile kaldım ben sizce ne yhapmalıyım yemsem midem bulanıyor gece bile acıkıyorum hatta durduramıyorum yemeyince kazıntı bulantı beni öldürüyor:43::43::43:

sen şu an kendin için değil bebeğin için yiyosun yediklerinde ona yarıyor öğle düşün rahatla 3 kilo fazla bi kilo değil doğumdan sonra inşallah fazla kilolarını sağlıklı bir şekilde verirsin zaten emzirmek bile verdiriyomuş öyle duydum

Kızlar cevaplar için teşekkür ederim aslında 108 kilo ile hamile kalıp 111 olmak bu sabah beni üzdü üstelik 2 ayda ama inş geçecek ben ne kadar bulansamda cıkaramıyorum bugün çok mide yanması kazıntı ve kasık ağrısı yaşadım siz nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz

Kızlar cevaplar için teşekkür ederim aslında 108 kilo ile hamile kalıp 111 olmak bu sabah beni üzdü üstelik 2 ayda ama inş geçecek ben ne kadar bulansamda cıkaramıyorum bugün çok mide yanması kazıntı ve kasık ağrısı yaşadım siz nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz

sabahlari 1 yumurta beyaz peynir sert yagli olandan yiyom domates salatalik badem ceviz zeytin ve 2 dilim tam tahilli ekmek
oglen salata corba sebze yemegii
aksam corba salata sebze yada et kofte balik hangisini yaparsam
aralarda meyve yiyorum

hamur isini bugun biraktim cok canim cekerse erken vakitlerde yerim ama kendim evd eyapmiycam diyebilirim bu sefer dikkatr etcem benim ikinci hami8leligim ilkinde 32 kilo aldim gercii verdim hep0sini ama gereksiz kilo almak istemiyorum cocuk icin ne faydali ise onu yiycem hamur isi fast food abur cubur almiycam hazir gida zaten yemiyoruz ailecek bakalimbende gecen hafta tatildeydim saldim ipin ucunu 1 kilo almisim ama simdi start verduim 12 hafta bitsin yuryusede basliycam kizim 2 bucuk yasinda oda ekimde yarim gun yuavda olcak bende yuruyus yaparim diyorum bakalim yarinda pazar var bol bol yesillik alcam marul dereotu salatalik yemek yanlarinda salata yersen daha iyi olur

burda cevap yazıyorsun kimse kolay kolay cevap yazmıyor topic taşındı herkes dağıldı belki o yüzdendir kızlar. ilk sayfada liste var mesela bilgilerimi verdim kaç gün önce yazılmamış topicle ilgilensek de kendi kendine konuşmak saçma oluyor :9: birde face gurubunu açan arkadaş ceza almış sanırım çok bilmiyorum konuyu yasakmış sanırım başka site oldugu için ben sorun oldugunu bilmiyordum. ama orda hemen cevap veriyor herkes daha hızlı geri bildirim var gerçeğe gerçek yani.

biliyorum o forumu da, anlamadım niye burası varken face de grup açmaya karar verdiklerini,ben kullanmıyorum zaten da bu site sorular için daha geniş bi kaynak bence

kızlar yaa bende ne bulantı ne kusma ne başdönmesi, hiç bir belirti yok
sadece halsizlik var ve uykum geliyor, o da zaten önceden de olan birşeydi ben uykuyu çok severim.

korkuyorum, normal gitmeyen birşeymi var diye,
sizin bulantılar ne zaman başladı?belki daha erkendir...
aynen benimde senin gibi,2-3 defa tansiyonum düştü sadece o kadar başka bi belirtim yok
benim annem ve ablamda da hiç bi belirti,sıkıntı olmamış
inşallah sorunsuz geçer hepimiz için

Mrb arkaadaşlar dün öğlen kısır yedim ve bu sabah tartıldığımda hamilelik öncesinden beri 1.5 kilo almış olduğumu farkettim.kISIR yarım kilo daha ekledi kiloma :( ben kiloy hiç sevmiyorum zor veriyorum zaten off.Ben ilk 3 ayımda hiç ilo almak istemiyorum. Hamilelik öncesi kiloma dönebilirmyim acaba? :(

sabahlari 1 yumurta beyaz peynir sert yagli olandan yiyom domates salatalik badem ceviz zeytin ve 2 dilim tam tahilli ekmek
oglen salata corba sebze yemegii
aksam corba salata sebze yada et kofte balik hangisini yaparsam
aralarda meyve yiyorum

hamur isini bugun biraktim cok canim cekerse erken vakitlerde yerim ama kendim evd eyapmiycam diyebilirim bu sefer dikkatr etcem benim ikinci hami8leligim ilkinde 32 kilo aldim gercii verdim hep0sini ama gereksiz kilo almak istemiyorum cocuk icin ne faydali ise onu yiycem hamur isi fast food abur cubur almiycam hazir gida zaten yemiyoruz ailecek bakalimbende gecen hafta tatildeydim saldim ipin ucunu 1 kilo almisim ama simdi start verduim 12 hafta bitsin yuryusede basliycam kizim 2 bucuk yasinda oda ekimde yarim gun yuavda olcak bende yuruyus yaparim diyorum bakalim yarinda pazar var bol bol yesillik alcam marul dereotu salatalik yemek yanlarinda salata yersen daha iyi olur

Canım çok teşekkür ederim ben böyle beslenmiyorum gece uyanıyorum eşim ekmek içi ve su getiriyor mide bulantısını ve yanmasını alıyor gece gündüz gaviscon içiyorum. Kahvaltıda beyaz ekmek çay 6 7 zeytin yada sucuk yiyorum

Canım çok teşekkür ederim ben böyle beslenmiyorum gece uyanıyorum eşim ekmek içi ve su getiriyor mide bulantısını ve yanmasını alıyor gece gündüz gaviscon içiyorum. Kahvaltıda beyaz ekmek çay 6 7 zeytin yada sucuk yiyorum

selamm canim da salam sucuk hic iyi degill ama sole yapsan gece mide bulantin oluyorsaa ekmek yerine soguk tuzlu ayran icsen inan cok iyi gelirrr ekgide gunduz yesen sucugu birakmaya calis derim

cok sukur bulanti sorunum yok sadece dun otbuse bindim orda fena olduumm ayran bulantiyaaa muthiss iyi geliyoo aklinizda bulunsun tuzlu sogfuk ayrannn icinede azcik naneeee cok iyi geliyoo aninda kesiyoo bide cok bulantiniz olursa yaninda da 1 dilim ekmek yiyin kendinizi iyi hiissedersiniz[/QUO

bilgilerin için çok teşekkürler canım.

herkese günaydın bi arkadaş geriye dönüp bakamadım ismine ankarada iyi bi doktor sormuş benim oğlum 17 aylık yenimahallede lina kadın sağlığı merkezi var şükran çakmak onunla birlikte doğum yaptım çokta memnun kaldım şuan 8 haftalık hamileyim tekrar ona gitmeyi planlıyorum istersen sende internetten araştır ara konuş tavsiye ederim.

bide arkadaşlar ikinci hamileliğim de mide bulantılarım çok oluyor ilkinde yoktu bu durumu yaşayan varmı

selamm tesekkur ederimm bende tuzlu ve eksi delisi oldum tatli pek istemiyor canim hemde hiccc maydonoz u duymustumm ama ben az az yedim yemeyim barii bdenim bildigim bitki caylarina dikkat etmek gerekiyor rahim kasilmalarina yol aciyor asiriya kacmamakta yarar var hatta ben pekicmiyorum hamileyken sadece normal cayi birakamadim gitti kahvaltida 3 bardak iciyorum acik olarakkkk genelde kestigim pekbisey yok yemektenn sadece hamur isini fast food aburcuburru yemiyorum artik

bitki çayları tehlikelimi bak bunu bilmiyordum. ben her sabah midemi rahatladır diye nane-limon içiyorum. içmeyeyim ozaman dimi?

Back
X