2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bitki çayları tehlikelimi bak bunu bilmiyordum. ben her sabah midemi rahatladır diye nane-limon içiyorum. içmeyeyim ozaman dimi?

bende maydanozu, adaçayını duymuştum.3 hafta önce grip olmuştum ve nane limon çayı yapmıştım anneme sorduğumda bidaha içme o da tehlikeli demişti içmedim daha sonra.

selamkizarr bize gun erken oluyor malum evde 2 bucuk yasinda bi kizim var bende coksukur bulanti yok ama bazi seylerden tiskindim sadece onlarida yemiyorum tatli mesela gormek dahi istemiyorum iyi oldu bi kalorili seylerden uzak kalmak lazim

bende maydanozu, adaçayını duymuştum.3 hafta önce grip olmuştum ve nane limon çayı yapmıştım anneme sorduğumda bidaha içme o da tehlikeli demişti içmedim daha sonra.

sabahları ne içiyorsunuz kızlar?
çay içmek istemiyorum açık da olsa kansızlık yapıyor ya...

bitki çayı da içemeyeceğiz, ne kaldı geriyeee??

şimdi doktordan geldim keseyi ,bebeği ve kalp atışlarını gördüm.bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim.listeyle ilgilenen arkadaş kim acaba? beni de ekler mi? 2. çocuğum 20 aylık bir kzıım var.son adet tarihim 20 temmuz .yaş 29 şehir maraş.muhtemel doğum tarihi 26 nisan.

herkese selamm tatilden donduk tam gaz foruma devam ederiz bizdeiyiyizzve benimde karnimbelli olmaya basladiikinci bebis olcak benimkismetse ikincilerde hemen cikarmis ole dediler hepp 3 kilo almisin dert etmme ye gitsin hicc uzulme ben ilk hamilelgimde 32 kilo almistim hepsini ve daha fazlasini verdimsimdi dikkat etcemdiyodum ama yien saldim 59 kilo ile hamile kaldim bu sefer bakalim ne kadar alicam ne mide bulantim var ne biseyy sadece tatlidan tiksindim sanki cokkmerak ediyorum cinsiytiniiii saglikli olsunda erkek olursa fena olmazzz kiz olsada uzulmem kizima arkadas olur diyorummmm[/QUO

slm nese aynen benim de karnım belli oldu çok ilginç benim de 2. çocuğum demek 2.çocuklarda karın hemen çıkıyor...valla ben de merak ediyorum cinsiyeti 2. çocuk olunca ister istemez merak ediliyor :) benim de kızım var 20 aylık bizim de gönlümüzden erkek geçiyor bu defa ama kısmet...sağlıklı ve akıllı bir çocuk olması ilk temennimiz

sabahları ne içiyorsunuz kızlar?
çay içmek istemiyorum açık da olsa kansızlık yapıyor ya...

bitki çayı da içemeyeceğiz, ne kaldı geriyeee??

valla ben hala bergamot aromalı çay içiyorum vazgeçemiyorum:26: ilk hamileliğimde de içtim...en güzeli süt aslında kahvaltısını sütle yapma alışkanlığı olanlara bravo

şimdi doktordan geldim keseyi ,bebeği ve kalp atışlarını gördüm.bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim.listeyle ilgilenen arkadaş kim acaba? beni de ekler mi? 2. çocuğum 20 aylık bir kzıım var.son adet tarihim 20 temmuz .yaş 29 şehir maraş.muhtemel doğum tarihi 26 nisan.

maşallah canım tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:nazar:

kızlar dr kontrollerinden sonra hem bebişlerin durumunu hemde doktorun yasak ve tavsiyelerini burada paylaşalım birbirimizi bilgilendirelim:16::16:

selamm canim da salam sucuk hic iyi degill ama sole yapsan gece mide bulantin oluyorsaa ekmek yerine soguk tuzlu ayran icsen inan cok iyi gelirrr ekgide gunduz yesen sucugu birakmaya calis derim

Günaydın canım ben sucuğun zaralı old. bilmiyordum pişiyor çiğ değil diyordum salam sosis asla yiyemiyorum ama sucukda çıktı hayatımdan artık teşekkürler. Böyle giderse mide bulandırdığından yada tiksindiğim için hiç birşey yiyemiyorum ve şuan acil olarak doktora gidicem çok az belli belirsizsanki küçücük kırmızı ip gibi kan var bende öncekş gittiğimde dotor olursa hemen gel demişti şimdi gidiyorm ve 3 gündür bol kasık ağrısı vardı ishal de yaptı dua edin lütfen

Günaydın canım ben sucuğun zaralı old. bilmiyordum pişiyor çiğ değil diyordum salam sosis asla yiyemiyorum ama sucukda çıktı hayatımdan artık teşekkürler. Böyle giderse mide bulandırdığından yada tiksindiğim için hiç birşey yiyemiyorum ve şuan acil olarak doktora gidicem çok az belli belirsizsanki küçücük kırmızı ip gibi kan var bende öncekş gittiğimde dotor olursa hemen gel demişti şimdi gidiyorm ve 3 gündür bol kasık ağrısı vardı ishal de yaptı dua edin lütfen

canım geçmiş olsun,hayırlı haberler ile dön inşallah

kızlar nasılsınız benim mide bulantısı ve halsizlik hat safhada canım hiçbişey yemek istemiyor zor yemeye çalışıyorum sonrasında bulantı başlıyor .... daha bebeğimin kalp atışını duyamadım bu hafta inşallah duycam. çok tedirginim ara ara kasık ağrılarım olmakta ve karnım özellikle akşamları gaz nedeniyle şişiyor.siz dede bu gibi durumlar oluyormu

ben tüp bebekle hamile kaldığım için progesteron kullanıyodum transferden itibaren bu arada kanaması olan arkadaşlara söylim benimde çok kanamam oldu hemde parlak kırmızı ama birşey çıkmadı ultrasonda baktık kesenin uzağında çatlak gibiydi kanamalar hemen korkmayın diye yazdım 12.haftaya kadar olabilirmiş drum öyle dedi.ben 2 gün önce progesteronu bırakınca biraz başağrılarım hafifledi tabi herkesin yanetkisi farklıdır.beslenmeyle ilgilide dr hergün 100 gr et ye demişti.işte bol kalsiyum filan ama valla hiçde öle olmuyor ben geçen ay iştende çıktım rahat etmek için hamileliğimde ama sonuçta evde yalnızım hergün insan kendine yemek yapamıyo bide akşamları günün özetine bakıyosun bugün ne yedim diye baktım olucak gibi değil takip etmiyorum artık zarazrlı şeyler tabiki yemiyorum ama bugün süt içmedim ille içmeliyim baskısını da bıraktım sanırım biraz rahat olmamız lazım:36:sizce?

kızlar nasılsınız benim mide bulantısı ve halsizlik hat safhada canım hiçbişey yemek istemiyor zor yemeye çalışıyorum sonrasında bulantı başlıyor .... daha bebeğimin kalp atışını duyamadım bu hafta inşallah duycam. çok tedirginim ara ara kasık ağrılarım olmakta ve karnım özellikle akşamları gaz nedeniyle şişiyor.siz dede bu gibi durumlar oluyormu

aynısı bende de var özellikle akşamları kasıklarımda sızı var.idare etcez artık:)

Selamm..

Bi onceki topicte aktif olarak yaziyordum sonra kanamam ve dusuk riskim oldu..simdilerde 9.haftam geride kaldi.. Cok sukur bir sikintimiz yok. Pazartesi kontrolde kalp sesini duydum.. Bebissi de gordum.

Bundan sonra icim biraz daha rahatladi.. Tekrar araniza donme zamani geldi..

Umarim gec kalmamisimdir..

Ankarada yasiyorum ilerleyen zamanlarda ankarali diger arkadaslarla tanisip kaynasiriz insallah..

herkese merhaba; bende tüp bebekle elde ettiğim hamileliğimin 8. haftasındayım önceden migrenim vardı hepte korkuyodum altından kalkarmıyım diye 2 haftadır hergün başım ağrıyor haftasonu acile gittik serum takıldı ağladım çocuk gibi sinirlerimde çok bozuk forumu takip edemiyorum bu sebebten bu kadar başağrısı olan varmı içinizde yada alternetif bir çözüm bilen??

cnm selam benim de migrenim var ve tututcak diye inanılmaz korkuyorum, çeken bilir Alalh sabır versin,
sana bi tavsiye iki pamuğun arasına karabiber koy, pamuğu kapat ve üstüne kolonya döküp başının ağrıyan yerlerine sar,çok iyi geliyo, ikincisi belki denemişsindir ama , yastıksız yat;)
umarım işe yarar, Alla şifanı versin

cnm selam benim de migrenim var ve tututcak diye inanılmaz korkuyorum, çeken bilir Alalh sabır versin,
sana bi tavsiye iki pamuğun arasına karabiber koy, pamuğu kapat ve üstüne kolonya döküp başının ağrıyan yerlerine sar,çok iyi geliyo, ikincisi belki denemişsindir ama , yastıksız yat;)
umarım işe yarar, Alla şifanı versin

çok saol canım benim teşekkür ederim yastıksız yatmak gerçekten rahatlatıyor ama karabiberi duymamıştım inş. gerek kalmaz:) çekmeyen bilmez hani sırf başağrısına razısın yada sırf mide bulantısına bide hamilelikte baş dönmesi eklenince voltran oluyo ben birazda bu aralar duygusal olarak ççok gerginim buda arttığını farkettim sürekli kendime telkinler veriyorm şifa ayetleri okuyorum gerçekten faydasını görüyorum sen sakın korkma ağrımıcak de kuvvetle inan 2 gündür Allah'ıma çok şükür iyiyim internetede rahat rahat giriyorum.

Bu arada benim adım Hilal ist.anadolu yakasında oturuyorum nickim pek seslenmeye uygun değil gibi arada tanışalım en azından isimlerimizi ve yaşadığımız şehirleri biliriz.aynı zamanda tiroid hastası olduğum için yarın tiroid kontlüm var ayın 22sinde 2li test diye birşey söyledi doktor bu testler hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizi bilgilendirirse çok sevinirim.ben biraz kararsızım bu tip testlerler ilgili..

çok saol canım benim teşekkür ederim yastıksız yatmak gerçekten rahatlatıyor ama karabiberi duymamıştım inş. gerek kalmaz:) çekmeyen bilmez hani sırf başağrısına razısın yada sırf mide bulantısına bide hamilelikte baş dönmesi eklenince voltran oluyo ben birazda bu aralar duygusal olarak ççok gerginim buda arttığını farkettim sürekli kendime telkinler veriyorm şifa ayetleri okuyorum gerçekten faydasını görüyorum sen sakın korkma ağrımıcak de kuvvetle inan 2 gündür Allah'ıma çok şükür iyiyim internetede rahat rahat giriyorum.

Bu arada benim adım Hilal ist.anadolu yakasında oturuyorum nickim pek seslenmeye uygun değil gibi arada tanışalım en azından isimlerimizi ve yaşadığımız şehirleri biliriz.aynı zamanda tiroid hastası olduğum için yarın tiroid kontlüm var ayın 22sinde 2li test diye birşey söyledi doktor bu testler hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizi bilgilendirirse çok sevinirim.ben biraz kararsızım bu tip testlerler ilgili..

inş. işe yarar canım, bi faydam olabilirse ne mutlu bana:)stres zaten en büyük etken kendini rahatlatmaya çalış, şu an öyle güzel bi süreç yaşıyosunki, ben şöle düşünüyorum bazen Allah bana bu duyguyu nasip etti, doyasıya yaşamam hissetmem lazım, hayatta herşey mümkün bi daha olmayabilir de, senden ve ondan değerli hiçbişe yok, zaten ben bunu hissetmeye başladım şimdiden, çok stresli ve yorucu bi işim var, ama ters bişe olduğunda amaaaaann diorum o içimdekinden daha değerli dhaa önemli kimse hiç bişe olamaz artık hayatımda bitti nokta yani:)

evet pek seslenmeye uygun diil nickin ama ben bulurum seni, ben avrupa yakasında oturuyoeum

Selamm..

Bi onceki topicte aktif olarak yaziyordum sonra kanamam ve dusuk riskim oldu..simdilerde 9.haftam geride kaldi.. Cok sukur bir sikintimiz yok. Pazartesi kontrolde kalp sesini duydum.. Bebissi de gordum.

Bundan sonra icim biraz daha rahatladi.. Tekrar araniza donme zamani geldi..

Umarim gec kalmamisimdir..

Ankarada yasiyorum ilerleyen zamanlarda ankarali diger arkadaslarla tanisip kaynasiriz insallah..

hoşgeldin ;) inş sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına

canım benimde 1 haftadır çok midem bulanıyo. hep uyumak istiyorum. benim canımda hiç bişey istemiyo. 55 den 53 düştüm. benimde bazen adet ağrısı gibi ağrı ve batma oluyo. gaz ve kabızlık zaten hamile kaldığım günden beri sorun.

Back
X