2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ilk sayfadaki listemiz icin isimlerinizi ve listedeki bilgilerinizi yazar iseniz eklerim

bulantilariniz icin sabahlari nane cayi icebilirsiniz 1 bardak..ben sabah kalktigimda sicak suyun icerisine bi kac nane yapragi atar ve icerdim

Tuzlu cubuk ( hala tiksiniyorum gordukce bulantilarim aklima geliyor), eksi elma, kizarmis ekmek bulantilara iyi geliyor . ha gayret az kaldi bi kac hafta sonra bulantilarda bitecek Allah in izni ile

benide listeye eklermisiniz. 23 yaşındayım sat 29.06.2012 beklenen doğum 08.04.2013 ilk bebeğim.olucak inşallah Allahın izni ile

Arkadaşlar merhaba ben de 7+3 hamileyim. İlk gebeliğim. Yaşım 38 İstanbulda yaşıyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar versin inşallah.Bebeğimizin kalp atışları görüldü.

Son adet tarihim: 18 Temmuz.
Beklenen doğum tarihi: 23 Nisan :)

Benide eklerseniz seviniriiim :)

yaş 23 antalya da yaşıyorum
SAT-26-06-2012 beklenen doğum tarihi 02-04-2013 ilk bebek

Allah kucağımıza almayı nasip eder sağlıklaa inş..

canım çok saol cevabın için.yo benim geçen gece bi oldu geçti.allahıma şükürler olsun.ağrılarım var ama tam adet tarihim.ama allaha şükür kanama yok.tüp bebek yöntemiyle kavuştum yavruma allahım korusun hepimizin meleklerini:nazar::nazar::nazar:

eda nerde tüp bebek yaptırdın aynı gün transferimiz sanırım ben maslak acıbademde bülent beye yaptırdım[/QUOTE]

BEN KAYSERİDE CANIM 17 TEMMUZ TRANSFER TARİHİM

Allahım bütün meleklerimizi korusun ve bizlere bağışlasın inşallah (amin)

inşallah herkes iyidir. bende halsizlik ve bulantı fena zor tutuyorum kendimi işe gelirken giderken iştahım hiç yok gece çok rahat uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum midemi bastırmak için sadece çubuk kraker limonlu su ve ayran gibi şeyler tüketiyorum başka fikri olan varmı ?

hoşçakalın

yesil elmayi dene istersen birde

ilk sayfadaki listemiz icin isimlerinizi ve listedeki bilgilerinizi yazar iseniz eklerim

bulantilariniz icin sabahlari nane cayi icebilirsiniz 1 bardak..ben sabah kalktigimda sicak suyun icerisine bi kac nane yapragi atar ve icerdim

Tuzlu cubuk ( hala tiksiniyorum gordukce bulantilarim aklima geliyor), eksi elma, kizarmis ekmek bulantilara iyi geliyor . ha gayret az kaldi bi kac hafta sonra bulantilarda bitecek Allah in izni ile

dun gece kucuk melegimi kaybettim beni listeden silin artik cunku nisan annesi olamiycam artik
allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun saglikla kucaginiza almayi nasip etsininsallah benden bukadarlik

dun gece kucuk melegimi kaybettim beni listeden silin artik cunku nisan annesi olamiycam artik
allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun saglikla kucaginiza almayi nasip etsininsallah benden bukadarlik

ben çok üzüldüm canım ben ne yazacağımı bilemiyorum.neden peki

canım Allah yardımcın olsun sabır versin neden bilmiyorum ama okuduğum andan beri ağlıyorum inş tez zamanda tekrar olur selametle

MERHABA BENİDE LİSTEYE EKLERSENİZ SEVİNİRİM İZMİR DE YAŞIYORUM 24 YAŞINDAYIM 2. HAMİLELİĞİM 3 YAŞINDA OĞLUM VAR

SAT 05/07/2012
DOĞUM TARİHİ 12/04/2013 :emir_bebek:

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasıl bebişlerin keyifleri inşallah yerindedir.ya aranızda daha şimdiden kilo alan var mı? varsa kaç kilo oldugunu yazar mısınız???

valla ben 2-3 kilo aldım, aşılama olmuştum ben dr ağır tempo yok demişti, tatilde olduğum için de yattım durdum walla
bide çıkarma,tiksinme yok maşallah
nolucak halim bilmem:)

offf canım yaa çok üzüldüm
inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, unutursun bu yaşadığın acıyı...

nedeni neymiş peki, belli mi?

canım çok üzüldüm ne söylenebilir ki herşeyin hayırlısını yaşatsın rabbim ;bir daha aynı acı ile sınamasın inşallah ( amin ) allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım ya allahım sana sabırlar versin inşallah acılarını tez zamanda unuttursun.

valla ben 2-3 kilo aldım, aşılama olmuştum ben dr ağır tempo yok demişti, tatilde olduğum için de yattım durdum walla
bide çıkarma,tiksinme yok maşallah
nolucak halim bilmem:)

çok şükür mide bulantıların yoksa 10. haftamdayım hala şiddetli şekilde devam ediyor.allah yardımcımız olsun.olsun meleklerimiz için bi kaç kiloyu dert etmeyelim sağlıklı sıhhatli olsunlarda:nazar:

çok şükür mide bulantıların yoksa 10. haftamdayım hala şiddetli şekilde devam ediyor.allah yardımcımız olsun.olsun meleklerimiz için bi kaç kiloyu dert etmeyelim sağlıklı sıhhatli olsunlarda:nazar:

12.haftada %95 geçiyomuş,bu haftalarda da azalıyo diolar
inşallah seninde öle olur,2 hafta daha sabır,

Merhaba, bende Allah izin verirse Nisan annesi olacağım.Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalah.Benimde başlarda çok bulantım oldu,halsizlik,midemde yanma,iştahsızlık hissettim ama sanki bir iki gündür azaldı gibi.İnşallah geçer.Listeye benide eklerseniz sevinirim. Yaşım 34, izmirde yaşıyorum, s.a.t:30.06.2012 muhtemel doğum tarihi:07.04.2013 ilk bebeğim olacak inşallah.

çok üzüldüm...Allahım sabır versin...
Allahım tekrar sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah....

Allah sabir versin bacimm cennetteki sefaatcin olsun bebegin insaAllah

Back
X