2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ne güzel, böyle olumlu şeyler duyunca içim biraz daha rahatladı.
Ne sıkıntılı bir şeymiş doktor bulabilmek:))

Ewet cok zormuş hamile olmadan önce giderim heranqibi bi doktora diodum ama öle deglmis :)) bugun bnimde kontrlum war umarım hersey yolundadır:25:

incir iyi geliyomuş
ya da sabah aç karnına direk zeytinyağı iç
bizim oralarda bebeklere bile bi çay kaşığı kadar içirirler
gerçi biliyosundur sende
bence kesin faydası olur:)

Kayısı ile güne başlıyorum. Ardından pekmez iciyorum. Sonra kahvaltımı yapıyorum. Zeytinyağını midem almaz ki :( iyyyy

günaydın kısslarr
ay midem cok kötü işe zor geldim yolda heran cıkaracam sandım. şimdi kuru kuru simit yiyorum iyi geldi biraz.bu günde kendimi iyi hissetmiyorum. hiç bişey yapasım yok.

Haydi arkadaşım hayırlı haberlerle dön inşallah :) bebişini görceksin çok şanslısın. Evet yaaa ben de doktor araya araya sora sora bir hal oldum sanki açık kalp ameliyatı olcam tövbe yarabbim allah korusun. Veya ilk kez ben doğum yapcam gibi :) normalde başka bir rahatsızlığım olsa öyle değilim ama iş bebeğe gelince ne yapacağımı şaşırdım vallahi :) kimseleri layık göremiyoruz bebeğimize de ondan oluyor :) ha aha ha ah:)

ewet cok zormuş hamile olmadan önce giderim heranqibi bi doktora diodum ama öle deglmis :)) bugun bnimde kontrlum war umarım hersey yolundadır:25:

:( geçmiş olsun. Ben de henüz çıkarmadım hiç ama midem ağzımda derler ya hani hep öyleyim sanki acıkıyorum midem bulanıyor yemek yiyorum doyuyorum yine bulanıyor hep öyle içimde bi boşluk var gibi hani böyle aç karnına sanki kahve içmişim gibi ya da lunaparkta garip bişeylere binmişim de sanki içim dışıma çıkmış gibi ya da çok uzun ve yorucu bir yolculuktan gelmişim gibiyim. Deniz tutmuş gibi bir his de var :) ayyy ne çok konuştum sabah sabah benim de midem bulanıyor de geç :) ha aha ah. Bu hamilelik beni geveze yaptı vallahi billahi.

günaydın kısslarr
ay midem cok kötü işe zor geldim yolda heran cıkaracam sandım. şimdi kuru kuru simit yiyorum iyi geldi biraz.bu günde kendimi iyi hissetmiyorum. Hiç bişey yapasım yok.

3 ay bitince daha enerjik olacakmışız inşallah. şu ilk 3 ayı bi bitirelim de 2. Trimestir bizim altın dönemimizmiş mide bulantısı yok yorgunluk yok ohhhhh sadece yicez içicez zaten minyatür bir şekilde ama heruzvu hemen hemen oluşmuş tam o sıralarda testlere de girip sağlıklı olduklarından da haberdar olmuş olduğumuz bebişlerimizi karnımızda büyütücez. Yani çok daha stressiz olcaz allahın izni ile inşallah. Amin.

ben de işe zor geliyorum ama bulantıdan değil yorgunluktan :(

BENİM DE MASABAŞI İŞİ İŞTE HEM İYİ HEM KÖTÜ DEDİĞİN GİBİ. BENİM 10 GÜNDÜR NASIL KALÇAMA BİŞEY BASKI YAPIYOR SANKİ AĞLIYORUM ACIDAN SIZIDAN OKDAR KRAMP GİRİYOR SİNİRLER SIKIŞIYOR SANKİ KALÇAMDA SİYATİK GİBİ BU HAMİLELİKTEN ÖNCE HİÇ BÖYLE BİR PROBLEMİM YOKTU. ARTIK OTURMAKTAN MI OLDU NE OLDU BİLEMEDİM. ÜSTÜNE BASAMIYORUM YAAA BACAĞIMIN O KADAR YANİ. GECELERİ HEPTEN KÖTÜLEŞİYOR BAZEN YATAKTAN BİLE KALKAMIYORUM AFEDERSİNİZ TUVALETE OTURUP KALKAMIYORUM :( DAHA ÇOK ERKEN BÖYLE BİRŞEY İÇİN KİLOLUYUM BELKİ DE ONDAN ERKENDEN YAŞIYORUM BÖYLE :( BİLEMEDİM. KASIK KARIN BEL AĞRISI DUYMUŞTUM DA BENDEN BAŞKA KALÇASI AĞRIYAN VAR MI?

Yürüyebiliyorsan azıcık yürümeye çalış canım anca öyle geçiyor. Geçmiş olsun.[/QUOTE

işim masabaşı işi oturduk mu kalkamıyoruz işte bazen sıkışma yapıyo felaket yanii ... idare edicez birşekilde artık :)

kızlar ben bugün ilk kez hamile kıyafeti giydim. Pantalonlarım çok sıkmaya başlamıştı karnımı nedense daha şimdiden düğmelerini falan açıyordum baktım öyle de dolaşamıyorum şirkette mecburen aldım giydim ohhhh ne rahatmış be dünya varmış :) Bi de evde giyecek bi eşofman altı gibi bişey le üst aldım okadar. Şimdilik abartmamak lazım 2 ay sonra bunları da giyemicem çünkü.

kızlar ben bugün ilk kez hamile kıyafeti giydim. Pantalonlarım çok sıkmaya başlamıştı karnımı nedense daha şimdiden düğmelerini falan açıyordum baktım öyle de dolaşamıyorum şirkette mecburen aldım giydim ohhhh ne rahatmış be dünya varmış :) Bi de evde giyecek bi eşofman altı gibi bişey le üst aldım okadar. Şimdilik abartmamak lazım 2 ay sonra bunları da giyemicem çünkü.

bu akşam bizde lcwaikikiye hamile reyonu için gideceğiz bende hevesleniyorum ama göbüş yok sırf meraktan bakıcam gitmişken bebiş reyonunada dalarım:52:

merhaba arkadaşlar bende midem bulanmıyo felan diye seviniyodum ama dün ve bugün felaket mide bulantısı vardı ve bu günde kusma başldı ev işi felan yapamıyorum :( ve bir tanede kızım var onun yanında kustum oda korktu ya :(

Back
X