günaydın kızlar nasılsınız??
biz bugüne iyi başlamadık. klasik bel fıtığım tutmaya başladı göbek büyüdükçe. ilkinde de 5 aydan sonra geceleri yatamaz olmuştum. kanepe kanepe geziyordum ağrıdan ağladığımı hatırlıyorum çok feci bişey yaa. işte o ağrı bu geceden itibaren geri döndü

( sabahta kalktım midem de bi şişkinlik gaz onun ağrısı da bi yandan. üfff bu hamilelik güzel de ağrılar sızılar olmasa.
hafta sonu ankaraya gittik hem ailemi gördüm hem alışveriş yaptım çok iyi oldu hem de stres atmış oldum biraz da olsa.
cuma günü maalesef çok kötü bir olay yaşadık. bebeğimle kaza yaptık hem de çok ciddi bir kaza ama verilmiş sadakamız varmış ki çok ucuz atlattık. otoyolda araç sollarken sağdaki araç benim yoluma kırdı direksiyonu. maalesef bankete çarptım ordan da savrulup o araca çarptım. çok sarsıldık. kafamı çarptım, belim de boşluğa geldi sanırım sarsılınca. kaç gündür ağrısını çekiyorum.
ama çok şükür ki karnımı direksiyona çarpmadım. bi de o anda kanama gibi bişey hissettim. kendimi eve bi telaşla attım kanamam var sandım. ama çok şükür değilmiş. kaç gündür kendimize gelemedik ya. aşırı korktum.
hastalara acil şifalar. bebeğini görenlerin gözü aydın. voltajdan hala haber yok sanırım. çok merak ettim ama umarım bişeyi yoktur.
canım ben ilk hamileliğimde başlamıştım tetanoz aşısına toplamda 5 doz olacak ya. bu 4. dozum 1 sene sonra da 5. dozu vurulacağım ve tetanoz aşısı sayfasını kapatacağım inşallah.
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et. neden oluyor ki acaba bu su sızması??