canımmm sakın bu rüyalara aldırış etme.. tamamen hormonların etkisinden.. Allah'ım korusun seni de meleğini de.. bolbol karnına elini koyup ayetel kürsi ile fatiha oku..
bu arada sende22. haftanın içindesin hissetmiyorsun sanırım daha.. benim de 23. haftada ancak çok belirgin hale geldi.. gaz gibi pıt pıt ediyordu karnım.. ilk doğum günümde belirgin şekilde hissettim ki 23. hafta bitmek üzereydi düşün.. sonrasında da baya baya pıt pıt ediyor.. ama daha ötesinde bişey hissetmiyorum. meraklanma yani.. ben doktoruma sormuştum, bıkacaksın o tekmelerden, ne kadar geç o kadar iyi emin ol demiştişimdi şiddetlendikçe hareketler haklıymış diyorum.. bebek güçlendikçe tekme kol Allah ne verdiyse girişiyor valla
valla canım yorma kendini dedi ki zaten o hissi yaşadığımda da bol bol avmde gezmiştim.. sanırım yorgunluk tetikliyor.. ayakları uzatıp dinlenme vaktini her bulduğunda yap bunu dedi.. şimdi evde iki iş yapıp üç yatıyorum
vesikalık çekmedi bu sefer, ama cd kaydı verdi yine.. ben ordan izler izler dondurarak fotoğraflar alırım
ayy eşim de sürekli böyle diyor, doktordan sonra 1 hafta geçiyor ağrım var de gidelim hadi diyor, Allah korusun ya gerçeği olursa yalanla iş olmaz deyip hep vazgeçiriyorumtut sen kendini tut..
bu arada doktor nereye gidiyorsun sen?
Elimde değil ne yazıkki endişeleniyorum ama geçecek gün be gün inanıyorum. Teşekkür ederim canım.
günaydın arkadaşlar.yağmur ve kar başladı artık lütfen dikkat edin.ben dün düştüm Allahım korudu çok şükür iyim ama o gerginlik düşme anındaki korku çok kötüydü.iş yerinden dışarı markete gitmek için çıktım yağmur yağıyodu işyerine geldim kaygan zeminde iki ayağım birden kaydı ve düştüm.lütfen dikatli olun sizlerde
​Geçmiş olsun cnm aman dikkat edin kızlar