2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım wc ye çıkarken yanma oluyormu..birde bittikten sonra tam çıkamadım hissi oluyomu..
bu kadar wc ye çıkman bana beni hatırlattı..sistit olmayasın..

yok maşallah yanma,dolu dolu da yapıyom:17:
daha önce oldum ben sistit öle bişe değil,zaten öğleden sora biraz azaldı sanki

Buarada tartı kırılmıştı atmıştık tartılamıyordum ya dün akşam yeni aldık sabah baktım toplam 5 kg almışım (kahvaltıdan sonra tartıldım) iyi herhalde 5 ay her ay 1 kg olsa normaldir sanırım. Hiç dikkat etmiyorum gerçi biraz toparlanmam lazım. Tatlı falan tüketmemem gerek şeker sınırı aşmıştı son bakıldığında henüz yükleme falan yapılmadı ama ben çok yiyorum malesef :( başıma bir iş çıkacak ya allah korusun bakalım. Hepimizin iştahlar açıldı herhalde allahtan hayırlısı.

Nazcım Biz detaylımıza gitik, Çok güzeldi. Hakan beyinde keyfi yerindeydi pek bir espriliydi :)

Leyla hn. bana biraz hızlı kilo alıyorsun dedi. Abur cuburu bırak dedi , Halbuki hiç abur cubur yemiyorum. 51 den 57 ye çıkmışım. Acaba diyorum bu vitaminler mi aldırıyor. Birde Omegaya başladım şimdi.

5 dk sora zil çalıcakkkk:)
dün eve gidince uyumuştum,bugün hemen alışkanlık yaptı:)
evdende girerim belki
size kolay gelsin kızlar...

somewherecold seni gidi seni :20:
şaşırttın bak beni.
ama ne güzel takip ediyorum dimi ama :1: :49:

evet dersizim ya nerdeyse ben bile şüpheye düşüyordum
:35::35:

rüya gibi derler ya
bilmediğim bir numara aradı, çok tatlı bir bayan sesi.
dedim hangi müşavirlik firmasından arıyorlar, cep numaramı bile ele geçirmişler (gerçekten müşavir firmalarından hep tatlı sesli bayanlar ve karizmatik sesli baylar arıyor; mükellefin sesi genelde güzel gelmiyor telefonda)
ben kadınlar kulübünden arıyorum dedi tatlı ses, allah allah dedim doğum günüme de daha var
kargomu aldım deyince jetonlar düştü :46::46::46::46:
ama ben bir şaşır bir şaşır:53::53:
bir heyecanlan bir heycanlan :52::52::52:
telefonda konuşamadım resmen :17::17::17:

tuncss seni çok seviyorum; oğluşum da arkidişine sevgilerini gönderiyor:9::9::9:

aaa sen herşeyi biliyosun yaaa.. bi daha çekiliş olursa ben çekicem, bana ne bana neeee :9:

hmmm, paket senden demek :9:
inşallah eğer koca .ıçımı kaldırıp çıkarsam ulusa gitmem lazım.. gelirsem şayet muhakkak ararım.. ama bi sorun var ben hiçbi yeri bilmiyorum :9:

ulusta heykelin orda buluşalım ama atın arka tarafında (atın kafası tarafı çok kalabalık kuyruğu tarafı daha tenha; gerçi iki hamile her halükarda dikkat çeken tipleriz):46::46::46::46:

$bebek ayağı_alıntı.webp

bundan biz de görür müyüz?

Eki Görüntüle 580491 Eki Görüntüle 580492 Eki Görüntüle 580493 Eki Görüntüle 580494 Eki Görüntüle 580495 Eki Görüntüle 580496 Eki Görüntüle 580497

işte kızımın cicileri wosgi teyzesinden geldi teyzemizin ellerine sağlık çok cici iki patik örmüş anne kız patiği ben bayıldım hediyelerime sizlerde eminim beğeniceksiniz

ayyy çok güzel olmuş maşallah iyi ki böle bi etkinlik yaptık walla bayram gelen çocuklar gibi heyecanlıyım şahsen

evet dersizim ya nerdeyse ben bile şüpheye düşüyordum
:35::35:

rüya gibi derler ya
bilmediğim bir numara aradı, çok tatlı bir bayan sesi.
dedim hangi müşavirlik firmasından arıyorlar, cep numaramı bile ele geçirmişler (gerçekten müşavir firmalarından hep tatlı sesli bayanlar ve karizmatik sesli baylar arıyor; mükellefin sesi genelde güzel gelmiyor telefonda)
ben kadınlar kulübünden arıyorum dedi tatlı ses, allah allah dedim doğum günüme de daha var
kargomu aldım deyince jetonlar düştü :46::46::46::46:
ama ben bir şaşır bir şaşır:53::53:
bir heyecanlan bir heycanlan :52::52::52:
telefonda konuşamadım resmen :17::17::17:

tuncss seni çok seviyorum; oğluşum da arkidişine sevgilerini gönderiyor:9::9::9:

ulusta heykelin orda buluşalım ama atın arka tarafında (atın kafası tarafı çok kalabalık kuyruğu tarafı daha tenha; gerçi iki hamile her halükarda dikkat çeken tipleriz):46::46::46::46:

ayy canim yaa sende cok sekerdin ama ben uygunsuz zamanda aradim sanirim diye pek huzursuz oldum.. meger sen heyecan yapmissin demek :9:
sesim.nasilda borazan gibiydi iltifatlara bak hele.. oyle hastayim ki zor konustum, oksurmemek icin surekli su yudumladim.. ulista heykelin kuyruk kismini biliyorum :))) hatta bi orayi bi de halin orayi biliyorum.. :9:
insallah gorusuruz canimcim.. benim oglusumda sizi cok cok opuyor ayy yok yok tekmeliyor su siralarda :)))))

HANİPEKS güzel düşün güzel olsun canım..kendini üzme bunları düşünerek..
kağan kocatepe yi bilirsin..
o diyorki bebek annesinden de babasındanda gen olarak alır boyunu kilosunu..
kimi bebekleri,n kemikleri güçlüdür kiminin zayıf..belkide bundan dolayı hissetmiyorsundur..
annem diyor ben sana hamileyken çok geç hissettim hareketlerini..
sağlıklı olsunda sen karamsar olma yeterki tamam canım..25 haftaya gir o zaman yine konusalım..

Back
X