2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Oluyo canım ara ara seğirmeler, ama bebek olduğundan emin değilim, seğirmeler 16. haftalarda çoktu bende 3 gün önceye kadar da bir daha hiç olmadıydı, tekme gelir inş yakında..

benimde öyle olmustu..bi an kesilmişti ve tekmeler başlamıstı oda günde 1 kere falan ..
az daha sabret her hareketini hissedeceksin annesi..moralinide bozma veli için..bebeğini düşün canım.

Oğlumun arkadaşına hediye alırken dayanamadım oğluşuma da aldım :16:

$IMG_1496.webp $IMG_1497.webp

çok güzel bebişinin cicileri inşallah sağlıklı güzel günlerde giyer :1:
sağol canım amin inşallah:nazar:

günaydın kızlar bugün 10 da kontrolümüz var bakalım bizim kız nasıl büyümüş mü? 5 hafta oldu kızımı görmeyeli cok özledim.gece uyutmadı yine tekme üstüne tekme :27: acaba dogdugundada geceleri böyle enerjik mi olur ki:26:dua edin kızlar bize öpüyorum kendinize ii bakın:16:
inşallah doya doya görürsün kızını, hasret giderirsin, büyümüştür tabi annesi maşallah bebişine:nazar:
benimkide geceleri beni yatırıyo sonra kendi uyuyo, en erken 2 de yatıyorum ben, düşünsene halimi nasıl olacak bilmiyorum:emir_bebek:
ay yawrusu sağlıklı sıhhatlı günlerde giysin inş çok gzel şeyler örgü olanları kendinmi ördün yoksa:D
amin canim inaşllah, bende nerde o beceriklilik, ablam, annem, ananem örmüştü onları:1:

günaydın herkese fıstıklar :42:

gulimier bayıldım kızının cicilerine allah hayırlı bir şekilde giydirmeyi nasip etsin:emir_bebek:
sağol canım amin inşallah hepimizn bebişlerine:nazar::nazar:

günaydın canım bende ağlayacak yer arıyorum normal herhalde bu durumumuz hepimizin birden psikolojisi bozulmamıştır dimi :))

günaydın kızlar bugun kamyon çarpmış gibiyim bütün gece ağladım herşeyi bahane edip ağladım kocişide çıkarttım arada oda bana psikolojin bozuldu senin dedi gerçekten psikolojimmi bozuldu acaba:S

hepimiz aynı durumdayız sanırım, bende dün markete gönderdim bikaç parça şey almaya eşimi, yoğurt almayı unutmuş adam, gözlerim hemen nasıl foşur foşur akıyo, :52::52::52::52:
hormonlar coşmuş yanii:34:

günaydın arkadaşlar.yağmur ve kar başladı artık lütfen dikkat edin.ben dün düştüm Allahım korudu çok şükür iyim ama o gerginlik düşme anındaki korku çok kötüydü.iş yerinden dışarı markete gitmek için çıktım yağmur yağıyodu işyerine geldim kaygan zeminde iki ayağım birden kaydı ve düştüm.lütfen dikatli olun sizlerde

geçmiş olsun canım, bende en çok ondan korkuyorum yaaa, sağ salim bebişimizede bizede bişey olmadan doğuraydık hayırlısıyla:18::18:

Hemen başlıyorum okumaya tatlım, 70bininden kurtuldum diyelim geriye kalanı ne olacak :(

canım fakirlik zaten büyük bi musibet ya, en hafifi fakirlik olmak üzere diyerek, böyle büyük 70 musibetlerden koruyo inşallah, küçük çaplı olanları da sadaka, felak nas sureleri ve her evden çıktığımızda ayetel kürsi, eve girdiğimizde 3 ihlas 1 fatiha okuyarak def ederiz inşallah, sürekli duada zikirde olmak lazım, çok şükür her hafta hepimiz tefriciye okuyoruz, Rabbim inşallah korur hepimizi:34:

yerim ben senin cicilerini, o askılı elbise nasıl bişey ya, bayıldım bayıldım, balon etek de mi giycen sen; patiklere bak ya, ham yapcam minik parmaklarını senin

oyyyyy süt kuzusu bu süt kuzusu

ayyy kzıım bi doğsun sağlıklı inşallah, çok kokoş olacak kesin :49::49::49:
günaydın kızlar
ycl2012 çok geçmiş olsun aman dikkat et..bebişin yasadıgı sıvı hava yastıgı gibiymiş..korkmayın kızlar..Allaha emanet olsunlar önce..
gulimier aldıkların hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde giydir annesi :))

kışın çok üşümem ben, üstün yağ tabakalrım hep korur beni, :52::52::52::52::52:
hem göbek bölgesi yağları hemde bebeğin kendi sıvısı var inşallah sağ salim doğururuz bebişlerimizi:nazar::nazar:
amin canım sağol, hep beraber bebişlerimize giydirdiğimiz günleri görürüz inşallah:emir_bebek:

amin canim inaşllah, bende nerde o beceriklilik, ablam, annem, ananem örmüştü onları:1:
hepimiz aynı durumdayız sanırım, bende dün markete gönderdim bikaç parça şey almaya eşimi, yoğurt almayı unutmuş adam, gözlerim hemen nasıl foşur foşur akıyo, :52::52::52::52:
hormonlar coşmuş yanii:34:

:

ne güzel böle büyüklerinin örmesi hatıra olarak ben hep anarım işte kocişlerde bu durumu biraz olağan karşılasa ne güzel olur sizinkini bilmem ama benimki damgayı yapıştırdı hemen psikolojin bozuldu die ama bi kaç kitap dergi açıp pkusaydı bunların olabileceğini anlardı o yüzden bana öle demesi çok kırdı beni

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? 25. hafta mı? Ya arkadaşlar 19. haftalarda hissedenler var ama ya, eşim de ben de iri yapılı kemikli insanlarız, ama ama offfffffffffffff
:31:

inşallah bebeğin sana bir tekme atacak ve senin uykuların kaçacak hihihi :46: her bünye,vücut farklı canım acele etme, içini rahat tut.
hep iyimser bak senin içinde bir melek var sadece seni sabırsızlandırmak istiyo , yaramaz bir melek yani :)

kızlar bişi sorucam benim ayaklarım şişiyor malesef albüm mü ne diyorlar ondanmı acaba varmı sizdede 7 aylarda başlıyormuş benim biraz erken oldu sanki ayakta çok kalınca balon gibi oluyor :18:

selamun aleykum arkadaşlar
bugun detaylı ultrasona girdim herşey normal ama kalpte sol kısımda küçük bi parlaklık görünüyo dedi doktor
down sendromu için bir rsk ama tek başına bi sorun değil falan dedi doktor
kendi doktorumda 3 çocuğumda da görüldü ama bişey çıkmadı dedi
ama gel yüreğime anlat Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
istersen amniyosentez yapalım dedi ama bana sorarsan gerek yok dedi
öyle işte vucudumda da döküntüler vardı br aydır, cildiyeye de gözükecektim onu bile unuttum
sizden rica etsem 3 ihlas bir fatiha okurmusunuz yavrumla bana

canım ben okudum Allah kabul etsin şimdiden..sen gönlünü ferah tut hiç bie şey çıkmayacak Allahın izni ile

Bayıldım bayıldım ciciklerine prensesin, güzel günlerde kullansın inş.

Günaydın kızlar...

gulimier canım benim aldığın cicilere bakdım,kuzun hayırlısıyla sağlıkla giysin cicilerini inşallah.

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla giysin inş. :nazar: :34:

sağolun kızlar amin inşallaah hepimiz hayırlısıyla doğurup giydiririz bebişleimizi inşallah:34:
çok güzel kızının cicileri sen nerdeyse çeyiz düzmüşsün ya :1: :1: senin kız bugün ne giyseme katılacak kadar kıyafete sahip ee annede zevkli olunca güzel güzel ciciler seçiyor o askılı yazlık elbiseye bayıldım hepsi ayrı ayrı çok güzel sağlıkla giysin minik prensesler oyyy o giysilerin içinde ne cici olacak bunlar oyyyhhh maşallah diyelim

canım kızımın teyzeleri sağolsun, çoğu yiğenlerimin kıyafeti, ben daha bikaç parça bişey aldım, ananesi de ocak ayından sonra almaya başlayacak, bana bişey bırakmayacaklar gibi görünüyo:1:

kızım kokoş olacak annesinin sayesinde, idilbebe de pembe leopar desenli pijama takımı görmüştüm, onu alıcam, ben çok seviyorum ama eşim hiç hoşlanmıyo leopar deseninden bana da aldırmıyo, ama ben o yokken gidip alıcam kızıma :52::52:
aman aman bunlar ne....:46: hepsi çok güzel canım ya. iyi günlerde giydir tatlım.

soğal dertsizim, amin inşallah sağlıklı günlerde inşallah:nazar:
çok güzel değil mi ya? tam eşime uygun bir kıyafet. eşimin komutanları bebek görmeye geldiğinde giydiririm süper olur valla.
hem eşimde oğlumla aynı giyinmek istiyorum diyordu.
Eki Görüntüle 580323 Eki Görüntüle 580324

ayyy bayıldım ben buna yaa, kim düşünmüşse baya süper yani,:34:
bende pilot kıyafetiyle şey kıyafetine bayıldım süper,
beylikdüzüne yakınmış esenyurtta,mağaza satışı varsa gidip bakarım ben orda :34:

asker adamın asker oğlu olur :46::46::46::46:

günaydın herkese kızlar

gulmier cicileriniz çok güzel,kız bebeiş olunca neer neler war maşallah, allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin..
sağol canım, evet kızlar için baya cazip şeyler var, her gördüğümde aklım kalıyo benim, ama artık erkek bebişler içinde çok güzel şeyler var, bonbonmarket diye bi sitede çok orjinal şeyler var erkek çocuklar için, bende baktım az önce:34:

Ben de verdim oy 25 oldu :) hadi bakalım şimdilik öndeyiz.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...-enleri-f1211/

hadi bu kadar mıyız 20 kişi mi yani hadeeee oy verin bebişlerrr

geçmiş olsun canım üzüldüm.

ben çokkk hastayım bedemciklerim şişmiş iltihaplanmış ciğerlerimden ateş çıkıyor sanki dişimde ağrıyor allah migrenden sakınsın bunlara dayanırım ben ama o olmasın öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyorr help me!!!s.o.s

ohhh ne güzel canım gözün aydın :) çok sevindim. Fazla almamışsın ki. Ben de 5 kg aldım üstelik kilolu hamile kaldım seninki de kilo mu :) omega ben alıyordum kesti şimdi de telefonda kutu bitti tekrar alayım mı diye sordum aistanı leyla hanıma sorup gelene kadar almasın dedi randevu da taaa ocağın başında yani 23 gün almamış olucam kestiği günden gideceğim güne kadar:( balık falan yiyemiyorum biliyordu dedim asistana o da olsun almasın dedi dedi. Ben seven seas diye bir marka kullanmıştım 1 kutu 60 adet var içinde yani toplam 2 ay yutmuş oldum. Bana yine medipoldeki diyetisyen önermişti o markayı. Decavite gyno ferro sanol (demir kan hapı) ve ostrocare ( magnezyum ve kalsiyum) devam dedi.

nazcım biz detaylımıza gitik, çok güzeldi. Hakan beyinde keyfi yerindeydi pek bir espriliydi :)

leyla hn. Bana biraz hızlı kilo alıyorsun dedi. Abur cuburu bırak dedi , halbuki hiç abur cubur yemiyorum. 51 den 57 ye çıkmışım. Acaba diyorum bu vitaminler mi aldırıyor. Birde omegaya başladım şimdi.

Canım voltaj cumadan beri mi yok :( hayırdır inşallah
en son geçen çarşamba sabah girmişti, yorganın altından yazıyorum kızımla uyuycaz demişti diye hatırlıyorum, yarın bir hafta olucak, inşallah iyidir

selamun aleykum arkadaşlar
bugun detaylı ultrasona girdim herşey normal ama kalpte sol kısımda küçük bi parlaklık görünüyo dedi doktor
down sendromu için bir rsk ama tek başına bi sorun değil falan dedi doktor
kendi doktorumda 3 çocuğumda da görüldü ama bişey çıkmadı dedi
ama gel yüreğime anlat Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
istersen amniyosentez yapalım dedi ama bana sorarsan gerek yok dedi
öyle işte vucudumda da döküntüler vardı br aydır, cildiyeye de gözükecektim onu bile unuttum
sizden rica etsem 3 ihlas bir fatiha okurmusunuz yavrumla bana

aleyküm selam canım, endişe etme inşallah iyidir bebeğin, doktor da bak söylemiş, gerek yok diye, dua edelim Rabbim korusun inşallah, okudum canım, :34:
günlük krem sür nemlendirmek için cildine, kaşıntıyıda alıyo, dökülmede olmuyo canım

gülimer canım ben albüme bakmayı bilmiyorum güle güle giysin inşallah cicikon.

canım bakmak istersen albüme, profilime girince sol alt tarafta albümler kısmında:34:
teşekkür ederiz teyzesi:34::34:

merhaba kızlar
ben de nisan annesi olucam hayırlısıyla inş bir kızım olacak.

1-2 haftadır takip ediyorum sizi, maşallah çok candan bi grup olmuş, katılmak istedim.

Allah hepimizin çocuklarını korusun, sağlıkla kavuştursun bizleri.

ben çalıştığım için işyerinde arada bir girebiliyorum, vakit buldukça yazarım artık.
hayırlı olsun canım bebişin, hoşgeldin aramıza:49:

hepinize hayırlı akşamlar yazdıklarınızı okuyup bitirdiğim için ve bugün birşeyler yazıp çizmeye fırsat bulabildiğim için mutluyum :) dualarım da tamam ohhhh haftaya güzel başladık. :) çok şükür.

kızlar ya gaz sancısı çekeniz varmı aranızda?

söylemesi ayıp dün akşam fasulye yemiştim, omu yaptı bilmiyorm ama sağ tarafım acayip batıyor. normalmidir ki, biliyormusunuz?
kuru baklagil yiyince ve ayağımı üşütünce çok sancı yapıyo gaz, en güzeli sağ yada sol yana yatıp salıvermek, tutmayın içinizde kötülükleri kızlar:52::52::52::52:

Canım bebişin için duaları okudum allah kabul etsin inşallah amin. Merak etme hayırlı haberler alacağız bebeişinden sağlıkla doğacak inşallah.

kızlar ben de bayağa merak etmeye başladım voltajı Allahım onu ve ailesindeki herkesi koru inşallah hayırlı haberlerini duymayı nasip et. Umarım teknik bir sıkıntıdan dolayı yazamıyordur.

Back
X