çok güzel bebişinin cicileri inşallah sağlıklı güzel günlerde giyer
sağol canım amin inşallah
günaydın kızlar bugün 10 da kontrolümüz var bakalım bizim kız nasıl büyümüş mü? 5 hafta oldu kızımı görmeyeli cok özledim.gece uyutmadı yine tekme üstüne tekme

acaba dogdugundada geceleri böyle enerjik mi olur ki:26:dua edin kızlar bize öpüyorum kendinize ii bakın
inşallah doya doya görürsün kızını, hasret giderirsin, büyümüştür tabi annesi maşallah bebişine

benimkide geceleri beni yatırıyo sonra kendi uyuyo, en erken 2 de yatıyorum ben, düşünsene halimi nasıl olacak bilmiyorum
ay yawrusu sağlıklı sıhhatlı günlerde giysin inş çok gzel şeyler örgü olanları kendinmi ördün yoksa
amin canim inaşllah, bende nerde o beceriklilik, ablam, annem, ananem örmüştü onları
günaydın herkese fıstıklar
gulimier bayıldım kızının cicilerine allah hayırlı bir şekilde giydirmeyi nasip etsin
sağol canım amin inşallah hepimizn bebişlerine

günaydın canım bende ağlayacak yer arıyorum normal herhalde bu durumumuz hepimizin birden psikolojisi bozulmamıştır dimi :))
günaydın kızlar bugun kamyon çarpmış gibiyim bütün gece ağladım herşeyi bahane edip ağladım kocişide çıkarttım arada oda bana psikolojin bozuldu senin dedi gerçekten psikolojimmi bozuldu acaba:S
hepimiz aynı durumdayız sanırım, bende dün markete gönderdim bikaç parça şey almaya eşimi, yoğurt almayı unutmuş adam, gözlerim hemen nasıl foşur foşur akıyo,

hormonlar coşmuş yanii
günaydın arkadaşlar.yağmur ve kar başladı artık lütfen dikkat edin.ben dün düştüm Allahım korudu çok şükür iyim ama o gerginlik düşme anındaki korku çok kötüydü.iş yerinden dışarı markete gitmek için çıktım yağmur yağıyodu işyerine geldim kaygan zeminde iki ayağım birden kaydı ve düştüm.lütfen dikatli olun sizlerde
geçmiş olsun canım, bende en çok ondan korkuyorum yaaa, sağ salim bebişimizede bizede bişey olmadan doğuraydık hayırlısıyla:18::18:
Hemen başlıyorum okumaya tatlım, 70bininden kurtuldum diyelim geriye kalanı ne olacak
canım fakirlik zaten büyük bi musibet ya, en hafifi fakirlik olmak üzere diyerek, böyle büyük 70 musibetlerden koruyo inşallah, küçük çaplı olanları da sadaka, felak nas sureleri ve her evden çıktığımızda ayetel kürsi, eve girdiğimizde 3 ihlas 1 fatiha okuyarak def ederiz inşallah, sürekli duada zikirde olmak lazım, çok şükür her hafta hepimiz tefriciye okuyoruz, Rabbim inşallah korur hepimizi
yerim ben senin cicilerini, o askılı elbise nasıl bişey ya, bayıldım bayıldım, balon etek de mi giycen sen; patiklere bak ya, ham yapcam minik parmaklarını senin
oyyyyy süt kuzusu bu süt kuzusu
ayyy kzıım bi doğsun sağlıklı inşallah, çok kokoş olacak kesin

günaydın kızlar
ycl2012 çok geçmiş olsun aman dikkat et..bebişin yasadıgı sıvı hava yastıgı gibiymiş..korkmayın kızlar..Allaha emanet olsunlar önce..
gulimier aldıkların hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde giydir annesi :))
kışın çok üşümem ben, üstün yağ tabakalrım hep korur beni,

hem göbek bölgesi yağları hemde bebeğin kendi sıvısı var inşallah sağ salim doğururuz bebişlerimizi

amin canım sağol, hep beraber bebişlerimize giydirdiğimiz günleri görürüz inşallah