2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben soranlara 6 aylığım diyorum ama... :)

ben sabah bu gazla ilk karşıma çıkana 6.5 aylığım dedim valla
neyse zaten 2 hafta su gibi geçer

5,5 aylığım deyince aman göbeğin de ne kadar büyümüş, sen fazla kilo almışsın falan diyorlardı.:50::50:
6,5 ay olarak güncelleyince hiç kilo almamışsın sadece göbek çıkmış falan dediler:52::52:

ma bir hamilenin en temel ihtiyacı "iltifat":ssz::ssz::ssz::ssz:

-gülimer kız neler almışsın sen öyle maşallah güle güle giydir bebeişine :) çok tatlı bir kız olacak desene bu kıyafetlerle prenses gibi olacak :) balon eteklere falan bayıldım. sağlıkla giysin inşallah tatlı kızın

-hanipeks maymun ayaklarını yerim ben çınarının çok tatlı yaaa üstte te maymun var galiba kıyafette süper birşey güle güle sağlıklı günlerde giysin yakışıklı oğlun.

o ayağındakiler ne öyle:52::52:
seni maymuncuk seni:emir_bebek:
some teyzesi yesin onu

kıyafetlerini böyle seviyorsam ben içindekini nasıl severim kimbilir
bir ara hormonlar hiç el atmayacak, çocukları sadece anasının kucağında seveceğim sanıyordum:1:

Rabbim çirkef insanlarla karşılaştırmasın yaaa, sen kendine stras yapma şekerim , boşver kimle görüşüyosa görüşsün, aslında biliyodur fazladan vereceği olduğunu da, çirkeflik yapıp vermemek için yapıyodur:47::47::47::47:

seni maymun ayaklı seniiii çok tatlısın sen amaaaaaaaaaaaaaaa:54:

bu arada hanipeks şekerim o maymunlu takıma bayıldım.. nerden aldınız ki onu? bende öyle üstü hırka gibi takımlar bakınıyorum ama hiç bulamıyorum yaaa.. çok kullanışlı gibi geliyor bana..

Maymunum o benim maymunum kuzum bebeğim.. Tuncs canım benim, bir mağazam var benim burada, karamel adı :) bayan ayda bir ist a gidiyor arkadaşının ithal ürün getirttiği mağazasında kalanları getiriyor, ünlü orjinal markaların sezon sonlarını felan getiriyor. Ya da yanlış beden basılmış olanları, Dolayısıyla Adana'da sadece 2 bilemedin 3 kişide bu kıyafetler oluyor, yerleri ve modelleri çok iyi. Bunun markasını tam hatırlamıyorum ama.

inşallah bebeğin sana bir tekme atacak ve senin uykuların kaçacak hihihi :46: her bünye,vücut farklı canım acele etme, içini rahat tut.
hep iyimser bak senin içinde bir melek var sadece seni sabırsızlandırmak istiyo , yaramaz bir melek yani :)

ben 24.haftadayım,bazen benimki bile gün boyunca hareket etmeyebiliyo,bence bizimkiler keyfine düşkün olucak hanipeks, arkadaşların bebeleri avaz avaz ağlarken bizimkiler mışıl mışıl uyucak:52:

O bi doğsun göstereccem ben ona, gıdıklıcam sabahlara kadar eşşek sıpası :55:

senle benim zevkim aynı sanırım:1::1::1:
o resimdeki pantolondan aldım çok rahat güzel kullanıyorum 36 bana da bol geldi belindeki lastiğini sıktım rahat oldu akşama kdar karnımız vücudumuz şişiyor zaten bolluk azalıyor
ayrıca o pançoya bende bayıldım almadım beden yoktu sen güle güle kullan canım ben hala evdeki montumdan 2 tanesini kullanabiliyorum göbüşümde bu montlardan belli oluyor ama insanlar ne yer veriyor ne dikkat ediyor bu pançoyu giysem göbüş hepten kaybolur :1::1::1:

Benimde aslında var , Dediğn gibi elyaf gibi. birde kahverengi , Ama düğmeler arası açık gibi olunca çok rahat edemiyorum içine ekstra bir hırka giyemiyorum. Birde babam takıntılı benim göbeğini belli edecek şekilde giyme deyip duruyor :) bunuda görünce 59 tl idi. Hadi dedim işe glip gidiyorum baya paçoz gibi oluyor :)) Hala eski kıyafetlerimden olanlar var biraz bolları saklamıştım , Pantolanlardan olanları ayırdım ,Şimdilik bir 15 gün daha idare ederler :) Olmayanlardanda gözden çıkarttıklarım vardı onlarada lastik taktırayım diyorum .

Ciden ya minübüse bindim geçen ,tabi kimse anlamıyorki henüz. :)) Anne bir gün bir kıza yer vermek istemiş ama göbeği vardı diyor, Kızda teyze yok hamile değilim ben kiloluyum demiş :52: Annem diyor iyilik yapayım derken kıza ayıp oldu. Belkide insanlarda öyle düşünüyordur, Yine hamile kıvamına girdik ama tam değiliz :)

Ben Mart ayı sonuna kadar çalışayım istiyorum hatta Nisan ilk haftasınıda devirebilirsem :) Allah kısmet ederse tabi.

Kızlar hediyem geldi bugun teyzesi neler yollamış kızıma öle kız walla içimi okumuşsun resmen allahtan bakşa bişey isteseymişim olacakmıştı çok güzel ama nick yazmamış teyzemiz bende aramak istemedim daha saat erken hemen resimleri çekip koyacağım

Fıstıklar merhaba:16:
bugün evde temizlik vardı+misafirim vardı ve kocişimle ilgilenmem gerekti hiç giremedim :((
yarın da yine doktora gideceğiz giremem belki :(

Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına şifa versin inşallah..

Yüreğime indi canım sabah sabah attığın mesaj.
:20:

canım fakirlik zaten büyük bi musibet ya, en hafifi fakirlik olmak üzere diyerek, böyle büyük 70 musibetlerden koruyo inşallah, küçük çaplı olanları da sadaka, felak nas sureleri ve her evden çıktığımızda ayetel kürsi, eve girdiğimizde 3 ihlas 1 fatiha okuyarak def ederiz inşallah, sürekli duada zikirde olmak lazım, çok şükür her hafta hepimiz tefriciye okuyoruz, Rabbim inşallah korur hepimizi:34:

Haklısın canım, dün gece bitirmeden uyuyakalmışım, 1 de uyandım kalan eksiği dünün niyetiyle okudum valla korktum :(

teşekkür ederiz teyzeleri kızımı gördüm şükürler olsun.doktor teyzesi dediki bu kız tombik yanaklı olacak:nazar: babasına benziyo :33: keyfi yerindeydi.725 gram olmuş.bana az geldi ama gayet iyi kilosu dedi.3 kilo almışım :17:yavaş dedi :) eşimde diyet olarak ne önerirsiniz dedi direkt 'aç gezecek' dedi :5: dikkat et yediklerine diyor doktorumuz bizde durumlar böyle.birde kabızlık ve gaz sorunumuz var diye magnesi calsine yazdı onu içersin dedi.kan ve kalsiyum ilaçlarına devam.yarında aşım var 2. doz tetanos off ya:50:

Isıracaksın o yanakları, öpeceksin öpeceksin ohhhh miss
:16:

kızlar bişi sorucam benim ayaklarım şişiyor malesef albüm mü ne diyorlar ondanmı acaba varmı sizdede 7 aylarda başlıyormuş benim biraz erken oldu sanki ayakta çok kalınca balon gibi oluyor :18:

Ben de bu sabah çizmemi giyerken farkettim, fermuarını zor kapattım, heralde ben de şişiyorum :26:

acayip şıkmış
mezo sen de az değilsin
nerden buldun kız sen bunu

şekerim istanbulda gebe diye mağazaya gitmiştim.. tüm modeller süperdi. ama fiyatlar uçmuş.. iki üç parça ancak alabildim :)) şimdi de nette satışa başlamış.. ama çok güzel beee :34: kesimleri ve duruşları çok hoş gerçekten

fıstıklar hepinize güzel bir gün diliyorum:16:

hediyemi yollayacağım adresime bakmaya geldim çıkacağım hemen :((
hepinizi özledim;inşallah herkes iyidir keyifler yerindedir:emir_bebek:

kocişimle çıkacağız şimdi,inşallah hayırlı haberler ile döneriz doktordan :((

kendinize dikkat edin fıstıklarım:54::54::54:

şekerim istanbulda gebe diye mağazaya gitmiştim.. tüm modeller süperdi. ama fiyatlar uçmuş.. iki üç parça ancak alabildim :)) şimdi de nette satışa başlamış.. ama çok güzel beee :34: kesimleri ve duruşları çok hoş gerçekten

gebeden aldım ben de sezon başında bir kaban, nasılsa 6 ay giyerim diye; bir de düğmesiz bağlamalı aldım; ilerde de giyerim diye
ama böyle bir model hiç görmedim; ya panço ya da bağlamalıydı; gerçi bordo kabanlar güzel duruyordu ama kuru temizleme ile uğraşmak istemedim

resmini eklediğin model gerçekten şık bişeymiş

Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

demişler ama yine hiç indirim yok

5,5 aylığım deyince aman göbeğin de ne kadar büyümüş, sen fazla kilo almışsın falan diyorlardı.:50::50:
6,5 ay olarak güncelleyince hiç kilo almamışsın sadece göbek çıkmış falan dediler:52::52:

aynennnnn :)) benim de ihtiyacım var güzel şeyler duymayaaa :50: bu sabah baktım 8 kilo almış bulunmaktayım :(((

Benimde aslında var , Dediğn gibi elyaf gibi. birde kahverengi , Ama düğmeler arası açık gibi olunca çok rahat edemiyorum içine ekstra bir hırka giyemiyorum. Birde babam takıntılı benim göbeğini belli edecek şekilde giyme deyip duruyor :) bunuda görünce 59 tl idi. Hadi dedim işe glip gidiyorum baya paçoz gibi oluyor :)) Hala eski kıyafetlerimden olanlar var biraz bolları saklamıştım , Pantolanlardan olanları ayırdım ,Şimdilik bir 15 gün daha idare ederler :) Olmayanlardanda gözden çıkarttıklarım vardı onlarada lastik taktırayım diyorum .

Ciden ya minübüse bindim geçen ,tabi kimse anlamıyorki henüz. :)) Anne bir gün bir kıza yer vermek istemiş ama göbeği vardı diyor, Kızda teyze yok hamile değilim ben kiloluyum demiş :52: Annem diyor iyilik yapayım derken kıza ayıp oldu. Belkide insanlarda öyle düşünüyordur, Yine hamile kıvamına girdik ama tam değiliz :)

Ben Mart ayı sonuna kadar çalışayım istiyorum hatta Nisan ilk haftasınıda devirebilirsem :) Allah kısmet ederse tabi.

mart sonu muuuuu nisan başı mıııııııııııııııııııı :53::53::53: ben çok tembelim galiba . ocak sonunu iple çekiyorummmmmmmmmm :52:

canım benim özür dilerim :((
gece yazmıştım topiğe o nedenle kötü düşünebileceğin aklıma gelmedi :((

öpeyim de hemencik unut:38:

inşallah Voltajımdan da geç de olsa böyle haber alırız;boşa telaşlanmış oluruz :((

canlar nasılsınız? biz gittik kardeşimizin hediyesini aldık.. evimize geldik paketleri bırakıp az dinleniyoruz.. birazdan bi arkadaşa gidicez oturmaya.. gece gelip paketi hazırlıcam.. sabah da kargoya veririz.. inşallah perşembe günü ellerinde olur..
ayyy bir mağaza bulduk çıkarken, deli oldum.. mothercare satıyorlar veee mağazadaki 60 70 tllik çıtçıtlı bodylerin fiyatları 15 ila 20 tl arasında değişiyordu.. ben de tüm alışverişi tamamladım o çıtçıtlılarda.. ama artık aklımda olacak orası, on numara ürünler vardı.. bol bol takip edicem.. hatta bir bebek arabası ve ana kucağı takım vardı şimdi onu araştırıcam.. 430 tl idi ikisi birlikte. çocuk normalde mağazada tek ana kucağı 300 tl civarı dedi.. aklıma soktu.. ama araştırmadan da alamadım işte.. ellerinde de tek ürün kalmış.. eğer benimse satılmaz o diye düşünüyorum :9:

Canım nerdeymiş bu mağaza bende merak ettim hep mothercare ürünlerini alıyorum bari kazıklanmayayım :)

o bana da olmuştu metrobüste hiç unutmuyorum kilolu olduğum için bir kadın hamile sandı yer vermeye kalktı ben de değilim diye söyledim normalde okadar şişman değilim ama ogün kıyafet üstüme karnıma yapışmıştı herhalde çok yemiştik bir de gaz varsa artık bilemiyorum düşük beldi galiba pantalon karnım iyice çıktı herhalde gün içinde ne bilim. yok mok diyene kadar eşlim duyacak diye ödüm kopmuştu :) Alın benden size ufak bir itiraf :) ha haa ha ah:) güldük tabi kadın kızı ve ben eşim de tutturdu niye gülüyorsunuz diye:)

Ben de inşallah Allah izin verirse son 1 ayda çıkmayı planlıyorum çünkü paramızı şirket ödemiyor doğum izninden dönüp te işe başladıktan bir süre sonra SSK dan alcakmışız :( çok üzüldüm .

gebeden aldım ben de sezon başında bir kaban, nasılsa 6 ay giyerim diye; bir de düğmesiz bağlamalı aldım; ilerde de giyerim diye
ama böyle bir model hiç görmedim; ya panço ya da bağlamalıydı; gerçi bordo kabanlar güzel duruyordu ama kuru temizleme ile uğraşmak istemedim

resmini eklediğin model gerçekten şık bişeymiş

Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

demişler ama yine hiç indirim yok

burda şekerim ama indirim falan yok :(((

HAMİLE KABANI

canım benim özür dilerim :((
gece yazmıştım topiğe o nedenle kötü düşünebileceğin aklıma gelmedi :((

öpeyim de hemencik unut:38:

inşallah Voltajımdan da geç de olsa böyle haber alırız;boşa telaşlanmış oluruz :((

canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz..sen yinede çok yorma kendini..
öpüyorum seni :54:

evvet en temel ihtiyacımız iltifat ve bunu duymak çok güzel oluyor ilatifat istiyoruzzzzzzz :)

ayy çok hoş ya demek kız kiloluyum hamile değilim dedi benim arkadaşım da kilolu epey kilolu ona da hamile sanıp yer veriyorlardı o oturuyordu :52::52: ne yapsın herkes öyle zannedip yer verince artık oturuyordu beni de muhtemelen göbekli sanıyorlar bazıları anlıyor ama yer vermiyor ne yapalım vermesinler şimdilik çok zorlamıyor ama otobüs kalabalık olunca karıma çarpacaklar diye korkuyorum birde ani fren yaparsa şöför diye korkuyorum yoksa idare ediyoruz o kadar

ya sen 59 tl ye nasıl aldın 99 tl küsurdu bunun fiyatı netten falan mı aldın çok iyimiş fiyatı güle güle kullan canım

Back
X