2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Oglum uyudu galiba suanda sesi sedasi cikmio. Eve geldim uzandim. Kocis yatak odasinin klimasini acik birakmis. Kiyamam soyleyince bir uzuldu bir uzuldu. Bir de isiklarda onumdeki arabaya carptim cok korktum adam indi hemen arabasina bakti geri bindi hic bakmadi bile bana ben de iniyordum tam ozur dileyeyim die kapiyi actim bir ayagimi cikardim ama yesil isik yandi adam da hic bakmayinca ben de bindim. İcimde kaldi bi ozur dileyemedim. Bir de hep olurdu kavsakta mendil satan cocuklar sadaka veririm diodum bu sefer yoktular dert oldu simdi icime.

Merhabalar, araniza katilabilir miyim? Ismim Ela, 24 haftalik hamileyim, ve insallah Nisan 10'unda bir kizimiz olacak. 6 yil hasretini cektigimiz yavrumuzu kucagimiza alicaz insallah.

Merhabalar, araniza katilabilir miyim? Ismim Ela, 24 haftalik hamileyim, ve insallah Nisan 10'unda bir kizimiz olacak. 6 yil hasretini cektigimiz yavrumuzu kucagimiza alicaz insallah.

Hoşgeldin canım aramızaa aynı güne denk geliyo doğum tarihimiz.. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

merhaba tatlım hoş geldin nisan annesi benim muhtemel doğum tarihim 11 nisan inşallah aynıyız sevindim şimdiden hayırlı olsun canım kızın 6 yıl sonra bilirim nedemek olduğunu beklemenin. benimde 15 yıl sonra gelen mucizem rabbim korusun bütün bebekleri inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Oglum uyudu galiba suanda sesi sedasi cikmio. Eve geldim uzandim. Kocis yatak odasinin klimasini acik birakmis. Kiyamam soyleyince bir uzuldu bir uzuldu. Bir de isiklarda onumdeki arabaya carptim cok korktum adam indi hemen arabasina bakti geri bindi hic bakmadi bile bana ben de iniyordum tam ozur dileyeyim die kapiyi actim bir ayagimi cikardim ama yesil isik yandi adam da hic bakmayinca ben de bindim. İcimde kaldi bi ozur dileyemedim. Bir de hep olurdu kavsakta mendil satan cocuklar sadaka veririm diodum bu sefer yoktular dert oldu simdi icime.

gecmis olsun iyi ciddi bisey olmamis Allah korusun:50:

merhaba tatlım hoş geldin nisan annesi benim muhtemel doğum tarihim 11 nisan inşallah aynıyız sevindim şimdiden hayırlı olsun canım kızın 6 yıl sonra bilirim nedemek olduğunu beklemenin. benimde 15 yıl sonra gelen mucizem rabbim korusun bütün bebekleri inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tesekkur ederim canim. Rabbim yavrularimizin tumunu korusun insallah. Cok zordu 6 yil ama cok sukur degdi :)

Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin Marifetname diye bi kitabı var, orda diyorki eğer erkeğin menisi önce gelir ve çok olursa çocuk oğlan olur , amcasına benzer, eğer erkeğin menisi önce gelir kadının menisi çok olursa öncülük hikmetiyle erkek olur dayısına benzer, eğer kadının menisi önce gelir erkeğinden çok olursa kız olup halasına benzer, eğer erkeğinki çok olursa amcaya benzer.
kıs ne zzor bi denklemmiş ama bizim aşılama:)
dra soruyoruz kime benziyo die,ben yaptım bana benzicek tabi dio:))
(bide bi arkadaş demişti ki kadın daha istekli olursa kız oluyomuş demişti, böle şeyler duyuncada hemen aklıma annemle babam gelio,3 kızız biz,ikimiz anneme benziyoz,töbe töbe:)

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Bebeci.............................100
Perilous............................300
Ofelyam............................120
Mergen..............................250
Esrasm..............................100
Vitamin.............................200
Sernil................................300
Hanipeks............................204
Docalan.............................100
Dmt..................................150
Dertsiz...............................100

Toplam Eksik Kalan...............1924 Salat-ı Tefriciye

Fıstıklar dualarınızı yarın 15:00'e kadar tamamlayıp dua topiğinden haber vermeyi unutmayın
:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı,duaların eksiklerini hesaplayayım diye girdim :((

nemu tatlım geçmiş olsun dr ne dedi yaz mutlaka :((

aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz;Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

biz bugün doktor doktor dolaştık eşimle;MR çekildi sonucu cuma çıkacak :(( onun neticesine göre izlenecek yol belirlenecek :((

wosgi tatlım hayırlı haberler ile dön inşallah..

Rabbim şifa dileyenlere şifa versin inşallah..

kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı,duaların eksiklerini hesaplayayım diye girdim :((

nemu tatlım geçmiş olsun dr ne dedi yaz mutlaka :((

aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz;Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

biz bugün doktor doktor dolaştık eşimle;MR çekildi sonucu cuma çıkacak :(( onun neticesine göre izlenecek yol belirlenecek :((

wosgi tatlım hayırlı haberler ile dön inşallah..

Rabbim şifa dileyenlere şifa versin inşallah..

geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alırsınız allah şifa versin hepimize...

Back
X