- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
iyi düşünmüşsün kendi dolabından bir bölümü kullanırsın sonra eve göre oda bişey yaparsınCanım benim içini ferah tutmakla en güzelini yapıyorsun.
Bayıldımmmmm tek kelimeyle...
Hem çok şık hemde çok kullanışlı görünüyor.
Bizde oda konusunda kararımızı verdik.
Oğluşum 7,8 ay en fazla 1 yaşına kadar yatak odamızda olucak.
Kısmetse nisanda doğucak,ekimdede bizim kira sözleşmesi bitiyor.
Eğer yine evimizde olursak yemek odasını bozup oğluşumun odasına çeviricez.
Eğer yemek odasına kıyamazsak bu sefer daha büyük eve taşınıcaz.
Odası kurulana kadar oğluşum bizim odamızdaki boş olan dolabı kullanıcak.
Ama er yada geç odası olsun istiyorum ben.
İnşallah kalbime göre olur.
ohh sen rahatsın o zman şekerim biz hepsini alıp yaomaya çalışıyoruz çokta açılmayalım bu arada dedik ikea da şifonyerde var onun fiyatı 290 tl dolap 250 ayrıca fazla yer kaplamayacak bir dolap ee kız büyünceye kadar idare eder diye düşünüyoruz bebek oda takımlarına şifonyer fiyatını yüksek tutuyorlar maddi olarak dikkat etmemiz gerekli alınacak yapılacak çok şey varDolap çok güzelmiş. biz de ikea'ya bu hafta sonu bakacağız. oda yapmayı düşünmüyoruz. ablamın 3,5 yaşında oğlu var. onun tüm malzemeleri bize geliyor. Chicco'nun port yatağı, port bebe, araba koltuğu, çocuk arabası vs... bir de yeğenim artık ben abi oldum bu karyola bebekler için buna Mirza yatsın dediğinden karyolamız da (beyaz renk) oldu. ama şifonyer ya da dolap ihtiyacı var. ben çekmeceli birşey daha mı rahat olur yatak odasına da koyarız diye düşünüyorum ama hala emin olamadım.. ikea'dan öyle birşeyler bulurum diye ümit ediyorum. ama sizin seçiminizde çok güzel.... aklım karışık fikri olan paylaşsın kızlar....????
canım fiyat olarak dolap şifonyerin yarı fiyatına o yüzden bizde uygun bulduk ve genişlik şifonyerden fazla değil maddi duruma göre evdeki alan durumuna göre değişiyor fikirlervoltaj
nemu
bu arada dolap şifonyer konuşmaları olmuş.. bizde bir şifonyer birde yatak aldık.. ilk etapta dolaba çok ihtiyaç olacağını bende düşünmüyorum. genelde kıyafetler katlanmalık oluyor, askılı cicilere ilerleyen aylarda geçeriz sanırım![]()
ne güzel kar yağıyor.bahcede küçük bir kardanadam olabilir.birazdaha biriksin.
o zman bize kk kardan adamı yap bugün olur mu ama sıkı giyin çık fotosunu da paylaş bize