2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
beninde cumartesi var şeker yüklemem :26::26::26:
ben 4 saat süreceğini bilmiyordum ama yaaaa:25::25::25:oğlum açıkır ama benim 4 saatte:43::43::43:tabi bende:56::56::56:

kızlar biz eşimle kızımıza büyüyebilen yataklardan alırız birde şifonyer alırız diye konuştuk kararlaştırdık falan hem çocuk küçük olacak ee oda yapmayacağız oturma odamız büyük oraya yatağını koyacxağız diye şifonyer yeter dedik.... geçen hafta ikea ya gittik bebek odalarını gezerken bu dolabı gördük
Eki Görüntüle 582261

dolap çok hoşumuza gitti çok geniş büyük değil o bizim için iyi bir avantaj çünkü oturma odamızda köşe koltuğumuz falan var .... neyse ayrıca fiyatı çok uygun şifonyerler 500- 600 tl gibi fiyata bu dolap 250tl bende kocişim gel biz bunu alalım dedim içine raf yaptırırz ilave ohh miss gibi kullanışlı olur banyo küveti oyuncağı herşeyini koyarız dedim nasipse yılbaşından sonra alacağız sizede hem fikir olsun hemde beğenecek misiniz sormak istedim

çok tatlıymış bu dolap ve yanında ki lambader de çok güzelmiş. güle güle kullan canım

bende oda yapabilsem keşke, dolap gerçekten çok güzelmiş, güle güle büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah canım

kızlar tam 2 saattir albüme fotağraf yüklemeye çalıştım. sabah fotoğraf çektim 2 saattirde boyutunu küçültüp ekledim. çok uzun sürdü.

sedacım bende küçük kıyafet almayacağım. bizim hem annemin hemde babamın tarafında ilk torun. halamlar, teyzemler, kuzenlerim hepsi çok hevesli.
onlarda hep bişeyler almışlar. altınımız ayrı bunlarıda severek yeğenimize alıyoruz diyorlar. o yüzden bende çok fazla bişey almak istemiyorum.

canım çok güzel şeyler almış anane ve dedesi, alt açma ve tulumuları, hastane çıkışları, pijama takımları ve örgüler hepsi çok güzelmiş, anane nin ellerine sağlık, güle güle giydir inşallah
merhabalar,

kayınpederim ameliyattan çıktı; iyi geçmiş. dünyalar benim oldu; allah günah yazmasın ama ben kocama daha çok üzülüyordum doğruya doğru; günlerdir uyumuyo; ağzı burnu hep uçuk içindeydi. aradı az önce o kadar iyiydiki sesi. ben de rahatladım. hamilesin havada kar kış sen gelme hastaneye dediler. sizce gitmesem ayıp olurmu? oğluşum da evde bakıcıyla kalacak gidersem eğer :S
geçmiş olsun canım, sevindim ameliyatının iyi geçmesine, eşin de sen de rahat bi nefes almışsınızdır.
canım eşinde anlayışla söylemiş, hem 2 canlısın hem evde oğlun da var, arayıp kayınvalidenle konuş sadece bence, onlarda anlayışla karşılayacaktır eminim.

Evet kızlar benim de kargom geldi. Diğer topicte yazdım ama buraya da yazayım dedim. Resimleri ekledim diğer topicte.
Bebeci teyzemiden geldi hediyelerimiz:))
Tatlımmmmmmm bebecimm çok teşekkürler milyon kez:16::16::16::16:

Voltajcım çok geçmiş olsun:((( Senden sonunda haber aldığımıza sevindim korkmaya başlamıştık artık. Tatlım sen kendi sağlığını düşün tansiyonuna dikkat et. Üzme kendini asla!!!

Derineser canım geçmiş olsun yeni farkettim Allah kayınpederine şifalar versin

Şeker yüklemesi olanlar hayırlı haberlerle döner inşallah

Hepinize sevgilerrrrrrrrrrr:16::16::16::16:

beninde cumartesi var şeker yüklemem :26::26::26:
ben 4 saat süreceğini bilmiyordum ama yaaaa:25::25::25:oğlum açıkır ama benim 4 saatte:43::43::43:tabi bende:56::56::56:
kuzucum bende çok acıkmıstım açlık vurmustu basıma resmen..kuzucum için üzülmüştüm daha çok..
bilmiyorum benim gittiğim hastanede şöyle yaptılar..
önce şekerlii suyu içirdiler 5 dk içinde içmem gerekmiş..
1 saat sonra kan ve idrar..
ve bitti..yazdıgım gibi bu işlem aynen 4 kere tekrarlanıyo..sonucu içinde 1 saat bekledim biz kalabalıktık eğlenceli geçti..ama yanlız gitme sıkılırsın..
cnm hamileler idari izinli yarın ama özel sektör bunu sallamaz di mi?

yok be güzelimmm nerdeee sallamazlar tabii.

kuzucum bende çok acıkmıstım açlık vurmustu basıma resmen..kuzucum için üzülmüştüm daha çok..
bilmiyorum benim gittiğim hastanede şöyle yaptılar..
önce şekerlii suyu içirdiler 5 dk içinde içmem gerekmiş..
ve bitti..yazdıgım gibi bu işlem aynen 4 kere tekrarlanıyo..sonucu içinde 1 saat bekledim biz kalabalıktık eğlenceli geçti..ama yanlız gitme sıkılırsın..

yok be güzelimmm nerdeee sallamazlar tabii.

inşallah bizim ki böyle olmaz canım zaten o suyu nasıl içicem diye düşünüyorum birde:63:
eşimle gidicem:16::16::16:

slm canlarım ancak kendime gelebildim sabah erken kalkmıştım haliyle yoruldum evde dinlendim karnımızı doyurduk hediyelerimizin fotosunu ekledik

ersnil teyzemize buradanda teşekkür ederim çok beğendim herşeyi tatlım.

geldik bugünkü doktor maceramıza

detaylı ultrasonumuz tekrarlanacaktı midesinin boyutu normalden büyüktü yine aynı boyutlarda çıktı diğer herşey normal birtek mide boyutları normal eğil kontrol altında olacak midesi kuzumun 3 hafta sonra tekrar ölçülecek. sonra ebe teyzemize gittik bilgilerimizi tazeleyim die onun bebeğindede midesi büyük falan çıkıomuş korkma normal birşekilde dünyaya geldi dedi sadece reflüyle doğuyormuş bebek yediklerine dikkat etmesi gerekiyormuş... 61 kg olmuşuz ayyyy çokkk kilo aldım yawww..... bizden havadisler bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakacak halim yok bugün stres yaptım herhalde acyip bir yorgunluk var

$20121220_182556.webp kartın resmini istiyen arkadas alıntının altına yazamadım hata verdi burdan yazıorum magza karabaglarda dogrucan mobilyanın yanında. sen numarayı arayıp konusur detaylı adres istersin adamın ismi ismet bakmanı tavsiye ederim guzel mobilyalar var yada begendiğin mobilya varsa resmini götürürsen onuda yapıo hayırlısı :)

evet canım Adana'lı oldum ben de... :1:
eşimin ailesi 2 kuşaktır Adana'lı... ama 3 ay önce tayinle Ankara'ya geldik...

Ay keşke gitmeseydiniz, biz de buluşurduk burada kaktüs yapardık :)

ona yediririz sanada paket yollarız kuzum seni açmı bırakcaz:D

Ay cnm benm sağol. yemiş kadar oldum inan.

Evet kızlar benim de kargom geldi. Diğer topicte yazdım ama buraya da yazayım dedim. Resimleri ekledim diğer topicte.
Bebeci teyzemiden geldi hediyelerimiz:))
Tatlımmmmmmm bebecimm çok teşekkürler milyon kez:16::16::16::16:

Hayırlı uğurlu olsun canım benim, güzel günlerde kullanın, heyecanla bekledik eline geçmesini bebeci ile, whatsapptan :)

Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum aşağıdaki hamilelik takvimindeki bebek resminin başı ters yönde. Benm bildiğim bebeğin başı son aylarda aşağıya doğru döner? Bu resmde niye böyle yapmışlar ki???

Arkadaslar, rica etsem, benim yerime birisi Mergen'e ozel mesaj atabilir mi? Listeye eklemek istiyorum bilgilerimi ama ozel mesaj gondermem icin 100 tane forum mesaji yazmam gerekiyormus. Simdiden cok tesekkur ederim.

Uye adi: MsFlowerGirl
Yas: 27
SAT:04.07.2012
Beklenen Dogum Tarihi: 10.04.2013
Kacinci bebek: Ilk
Bebegin Ismi: Daha belli degil
Hamile kalinan kilo-simdiki kilo: 63kg - 66.4 kg
Sehir: Yurtdisi

Back
X