cnm hamileler idari izinli yarın ama özel sektör bunu sallamaz di mi?
ben kendime izin verdim canım onlar ister versin ister vermesinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendime izin verdim canım onlar ister versin ister vermesinnn![]()
kızlar biz eşimle kızımıza büyüyebilen yataklardan alırız birde şifonyer alırız diye konuştuk kararlaştırdık falan hem çocuk küçük olacak ee oda yapmayacağız oturma odamız büyük oraya yatağını koyacxağız diye şifonyer yeter dedik.... geçen hafta ikea ya gittik bebek odalarını gezerken bu dolabı gördük
Eki Görüntüle 582261
dolap çok hoşumuza gitti çok geniş büyük değil o bizim için iyi bir avantaj çünkü oturma odamızda köşe koltuğumuz falan var .... neyse ayrıca fiyatı çok uygun şifonyerler 500- 600 tl gibi fiyata bu dolap 250tl bende kocişim gel biz bunu alalım dedim içine raf yaptırırz ilave ohh miss gibi kullanışlı olur banyo küveti oyuncağı herşeyini koyarız dedim nasipse yılbaşından sonra alacağız sizede hem fikir olsun hemde beğenecek misiniz sormak istedim
kızlar tam 2 saattir albüme fotağraf yüklemeye çalıştım. sabah fotoğraf çektim 2 saattirde boyutunu küçültüp ekledim. çok uzun sürdü.
sedacım bende küçük kıyafet almayacağım. bizim hem annemin hemde babamın tarafında ilk torun. halamlar, teyzemler, kuzenlerim hepsi çok hevesli.
onlarda hep bişeyler almışlar. altınımız ayrı bunlarıda severek yeğenimize alıyoruz diyorlar. o yüzden bende çok fazla bişey almak istemiyorum.
geçmiş olsun canım, sevindim ameliyatının iyi geçmesine, eşin de sen de rahat bi nefes almışsınızdır.merhabalar,
kayınpederim ameliyattan çıktı; iyi geçmiş. dünyalar benim oldu; allah günah yazmasın ama ben kocama daha çok üzülüyordum doğruya doğru; günlerdir uyumuyo; ağzı burnu hep uçuk içindeydi. aradı az önce o kadar iyiydiki sesi. ben de rahatladım. hamilesin havada kar kış sen gelme hastaneye dediler. sizce gitmesem ayıp olurmu? oğluşum da evde bakıcıyla kalacak gidersem eğer :S
kuzucum bende çok acıkmıstım açlık vurmustu basıma resmen..kuzucum için üzülmüştüm daha çok..beninde cumartesi var şeker yüklemem :26::26::26:
ben 4 saat süreceğini bilmiyordum ama yaaaaoğlum açıkır ama benim 4 saatte
tabi bende
![]()
Eki Görüntüle 582683
Hey fistiklar ,
Ben bir annemin karnindan cikiyim ,2 aylik olup bunlari giyiyim
Hepinizi tavliycam asik olacaksiniz bana yavrulaaar
Eki Görüntüle 582683
Hey fistiklar ,
Ben bir annemin karnindan cikiyim ,2 aylik olup bunlari giyiyim
Hepinizi tavliycam asik olacaksiniz bana yavrulaaar
kuzucum bende çok acıkmıstım açlık vurmustu basıma resmen..kuzucum için üzülmüştüm daha çok..
bilmiyorum benim gittiğim hastanede şöyle yaptılar..
önce şekerlii suyu içirdiler 5 dk içinde içmem gerekmiş..
1 saat sonra kan ve idrar..
ve bitti..yazdıgım gibi bu işlem aynen 4 kere tekrarlanıyo..sonucu içinde 1 saat bekledim biz kalabalıktık eğlenceli geçti..ama yanlız gitme sıkılırsın..
yok be güzelimmm nerdeee sallamazlar tabii.
inşallah bizim ki böyle olmaz canım zaten o suyu nasıl içicem diye düşünüyorum birde
eşimle gidicem![]()
evet canım Adana'lı oldum ben de...
eşimin ailesi 2 kuşaktır Adana'lı... ama 3 ay önce tayinle Ankara'ya geldik...
ona yediririz sanada paket yollarız kuzum seni açmı bırakcaz![]()
Evet kızlar benim de kargom geldi. Diğer topicte yazdım ama buraya da yazayım dedim. Resimleri ekledim diğer topicte.
Bebeci teyzemiden geldi hediyelerimiz:))
Tatlımmmmmmm bebecimm çok teşekkürler milyon kez![]()
Ay keşke gitmeseydiniz, biz de buluşurduk burada kaktüs yapardık :)
Hayırlı uğurlu olsun canım benim, güzel günlerde kullanın, heyecanla bekledik eline geçmesini bebeci ile, whatsapptan :)[/COLOR][/B]
Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum aşağıdaki hamilelik takvimindeki bebek resminin başı ters yönde. Benm bildiğim bebeğin başı son aylarda aşağıya doğru döner? Bu resmde niye böyle yapmışlar ki???