- 4 Şubat 2012
- 1.923
- 933
- 163
benim doktorum hiç böyle akıllı değil.. gıcık.. hatta herşeye olacak o kadar hamilesin diyo.. pis doktorherşeyi normalleştirdi iyice. diyorum sancı yapıyo diyo ki doğuma hazırlıyo vücut. dıyorum cok hareket ediyo diyo ne güzel sağlıklı.. artık evde bi sey dediğimde eşim diyo ki ne güzel bak doktor demişti kii.... bla bla bla bla..
gıcıkkkkk doktor.. ben ofelyanın doktorunu istiyom bana ne :)))
kız katiş içim gidiyo kuzularıma..kandırıyordum onları okul bitene kadar dayanıcam diye.. artık söyledim ikinci dönemi bölmek istemiyorum başka öğretmenle tamamlasınlar diye.. onlarla son iki günüm.. bu hafta boyunca salya sümük durumdayız sarılıp sarılıp ağlaşıyoz.. kolay mı bebeydiler geldiklerinde şimdi ayrılıyoruz.. örtmenimm izne gitme diyorlar.. nasıl dert anlatıcan yavrucum sınıfta mı doğurayım diye.. hatta kıskananlar bile olmuş velinin biri diyor ki kız evde suratı asık dolaşıyo artık onun kendi çocuğu var bizi öpmez diyormuş.. neler düşünüyor çocuklar.. ben çok mıncıklıyorum bunları ya.. kıyamam onlara..![]()
yok kız benimki de öle , ne desem bol su iç yat dio:)hatta bu arakadaşlarım arasında bi geyik haline geldi, neden şikayet ediyolarda öle diyom