2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım onun hepsi birlikte ilk zamanlar için oto koltukla kullanıyor sonrasıda diğeriyle kullanılıyor...yine ilk aylar için puset şeklinide kullanabiliyorsun oto koltuğunuda sadece arabada kullanabilirimm:34::34::34:

:9::9:

Ay çok güldüm yaa...
Canım benim elim sürşmüş benim,yoksa bende biliyorum hepsi bir model:27:
Ne kadardıki bunun fiyatı ben çok beğendim kullanışlı gözüküyor.

zapcupcum çok güzel olmus nevresim takımı güle güle kullansın bebeğin..
yatagın kenarlarına korucu minder aldınmı..

Son düzenleme:
kızım o an görseydiniz ortamı sizde uyum sağlardınız. mecbur doğuracaksın ortam da bu.. beğenmeme şansın yok.. bi de kadın diyo bebek geliyo bende ağrı falan zerre yok dehşetten ağrı acı gitmiş :)) yattım yanlarına onlar çığlık attıkça bende atıyordum ... ayyy evlerden ırak ne görüntüydü yarebbiimmm :53::53::53:

bi de chosy hani için gitmesin ama bi kadına kesik attı gözümün önünde böööyyle boydan boya.. o an gözlerim karardı işte :52:

hangi boydan boya:18:

Anam anam anam,bağıra bağıra satış .seninkiler cezbetmemis bizimkileri beğenmiş :19:

Sen niye tekerlekli sandalyede gidiyorsun:1:

konuyu açan benim çaktırma:))

kız yürüyememki ben, doğurmaya gidiyom düşünsene (sanki sen yaşamadın bunu:))
tay gibi basamam üstüne, her adımda devrilirim:)

aynısı işde dün dolmuşda başıma geldi kuzu.
önümde dönük ha karnımda kocaman görüyor.
Hala ittire ittire inmeye çalışıyor.dolmuş zaten küçük.
Sinirlerime tepeme çıktı.
Bende dün aynı şeyi düşündüm bende mi böyle yaptım diye ama.
Yaşlıda olsa,hamişde olsa ben hemen yer verirdim ya.
O kadar yorgun olduğum zamanlarda dahil hüç düşüncesizlik yapmadım.
özellikle bayanlar yaşayınca anlarlar bizi diyorum yapcak bişi yok.

walla biz akşamları dolmuşa baya bi kişi binioruz biizm orda oturan çok iş servisi gibi oluo daha biner binmez işdekiler beni oturtuo o yğzden pek sıkıntım olmuo onun haricinde biner binmez şöfore hamileler için ayrılmış koltuğunuz neresi die soruorum zaten o ara biri kalkmış oluo hemen oturuorum napayım yawrum herşeyden kıymetli

mezosun rüyasını beni hala kendime getirmedi
diğer konulara yabancı kaldım
zapzup çok güzel nevresim takımı güle güle kullan
tuna bebek arabanız göz alıcı duruyo, güzel günlerde kullanın
umutege bebek arabası kahverengi olanı beğendim bende, bizim aldığımız graco fusion u da tavsiye ederim, hem puseti takabiliyosun, hemde baston katlanıyo, daha az yer kaplıyo
perilous bende bilmiyorum ne geleceğini, üstelik ben arkadaşlar gibi doğum hikayelerini bile okumamaya çalışıyorum, video filan izlemedim, izlemem doğuma kadar da, belkide hayallerim beni korkutuyo, ordan bebiş nası çıkar hala anlamıyom:26:

h,ç boşuna çabalamayak :27::27::27:

Kız altta başka soru sordum ya konu değişsin diyerekden olmadı mı dersin:27:

Yok yok bak ben cidden çok beğendim.
Tek model aynı 3 model gibi duruyor.Hani bilmesem tek olduğunu 3 model ekledin sanıcam.:9:
Nerden alcaksın bunu şekerim aklımda bulunsun.Ben buna bayıldım..

walla biz akşamları dolmuşa baya bi kişi binioruz biizm orda oturan çok iş servisi gibi oluo daha biner binmez işdekiler beni oturtuo o yğzden pek sıkıntım olmuo onun haricinde biner binmez şöfore hamileler için ayrılmış koltuğunuz neresi die soruorum zaten o ara biri kalkmış oluo hemen oturuorum napayım yawrum herşeyden kıymetli

Ohhhh :) Hamişlere ayrılan yer mi var ki şekerim ben hiç denk gelmedim :51:

Son düzenleme:
akşam eve gider gitmez kızımın nevresimini yatağına serdim çok cici oldu ve sizlerle paylaşıyorum bugünkü bunalım halimizde bitsin yoksa çocuklar doğduklarında bunalım takılacaklar bunalım annenin bunalm bebişi olmasınlar

Eki Görüntüle 614885 Eki Görüntüle 614886 Eki Görüntüle 614887 Eki Görüntüle 614888

cnm çok güzel durmuş walla büyük falan gelmedi demi beşiğe benim park yatak olduğu için biraz büyük olacak bakalım nasıl duracak

umutege bebek arabası kahverengi olanı beğendim bende, bizim aldığımız graco fusion u da tavsiye ederim, hem puseti takabiliyosun, hemde baston katlanıyo, daha az yer kaplıyo
perilous bende bilmiyorum ne geleceğini, üstelik ben arkadaşlar gibi doğum hikayelerini bile okumamaya çalışıyorum, video filan izlemedim, izlemem doğuma kadar da, belkide hayallerim beni korkutuyo, ordan bebiş nası çıkar hala anlamıyom:26:

vallahi doğum hikayelerini okuyorum ama video izlemeye asla cesaret edemem :18:

zapzupcuğum süper olmuş yaa nevresim çok cici bayıldım ben :16: güle güle kullanın bebişinle :16:

hangi model canım senin ki ve fiyatı ne kadar ben 600 tlden fazla vermek istemiyorum da:34:

işte anlayamadıgın yerde kesi devreye giriyo..:27::27::27::27::27:

selammm..

geldim ama hemen gidiyorum.. herkes kendine dikkat etsin.. ben gidip kavga edicem.. dun kese diktirmek icin kumaslari ceyizciye vermistim.. hic etmis kumaslarimi deli oldum.. gidip carlayacagim.. bi de bi dunya para verdim.. yazik oldu vallaa..

Back
X