• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yarildim valla:27:
pacali don giy bacı :)))
Kiz o benzetme yokmu:52:
Beni de her gören konuşan benzetir Allah'tan tek birine.
Bazısı adını aklına getiremez ben diyorum artık zaraya demi diye:52:

HEEHH TAMAM İŞTE ZARA DİYORUM KİMDİ KİMDİ ADI NEYDİ EFETT ZARA AYNI ZARA YA LA =) :p

ama var ya ben o adamı çok fena döverim gerizekalıya bak, salak, karnı burnunda kadını ağlatmış pislik, onun da karısını ağlatsınlar inş., ya ben mustela da kullandım sabah akşam ama yok yine çatladım, deli gibi de kaşınıyorum, ay daha çatlamak istemyiorum, annem muayene etti beni, iyi dio ama ben senin zamanında parıl parıl parlıyodum çatlaktan dedi, demekki ona çekmişim, bi de sürmeseymişim ne olurmuş bilmyiroum

KARISI ÖLMÜŞTÜ ÖYLE YAŞLIYDI 65 VARDIR YANİ EFET KUZUM GENETİK OLABİLİR ANNEMİN KİDE ÇATLAK BEN GÖREMİYORUM AYNAYLA BAKMAZSAM ÇATLAKLARIMI ALT KISIMDA KALIYOR ÇATLAKLARIM AYNAYLA BAKINCA GÖRÜYORUM KIRMIZI KIRMIZI YARA GİBİ SANKİ İĞRENÇ MORALİM BOZULUYOR ÇATLAK GİDERİCİ KREMLER KULLANIRIZ DOĞUMDAN SONRA BOŞVER=)

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

Mezopotamya82 ....... 200
MANAVGAT60 ........... 100
vitamin87 ................ 200
wosgi ...................... 100
bh8076 .................... 100
ofelyam .................... 123
BoO_ ........................ 100
_Lena_ ..................... 100

Kalan: 1023

benim tamam , yazmayı unutmuşum

Amaaan o ney ya:(
Ayaklari bagli Canlı tavuk getirsin birde.keske koridora bir naylon falan sersen orda bölüp halletse banyosunu falan yapsa.
O gorumceler çocuklarla ne ise yarayacaklar acep?lak lak.
Sende uzanamam, hizmet vs diye düşünme hic.gelen ısını görsün hakkıyla...

Canlısını değilde canı yeni çıkmışını getiriyo ... Kardeşleri falan "oooo köyden ablamız gelmiş bize ne getirmiş" diye gelirler..
Ben bi köşede sinir küpü...

sana getiriyorsa ne güzel işte organik organik beslenirsiniz işte:))

Kızz ne organik... ot çöp bana göre...
sorarsa hiç bişeycik istemem derim...

HEEHH TAMAM İŞTE ZARA DİYORUM KİMDİ KİMDİ ADI NEYDİ EFETT ZARA AYNI ZARA YA LA =) :p

KARISI ÖLMÜŞTÜ ÖYLE YAŞLIYDI 65 VARDIR YANİ EFET KUZUM GENETİK OLABİLİR ANNEMİN KİDE ÇATLAK BEN GÖREMİYORUM AYNAYLA BAKMAZSAM ÇATLAKLARIMI ALT KISIMDA KALIYOR ÇATLAKLARIM AYNAYLA BAKINCA GÖRÜYORUM KIRMIZI KIRMIZI YARA GİBİ SANKİ İĞRENÇ MORALİM BOZULUYOR ÇATLAK GİDERİCİ KREMLER KULLANIRIZ DOĞUMDAN SONRA BOŞVER=)

Aynen ,tepki bu:52:

Birde çatlağa çözüm yok henüz:27: kandırmayalım litven:52:

gormedi kimse hocağnim.
Aynen valla bizim baza ayriliyorda yatak tek:27:
Bizim de yorgan battal ama hala çekişiyoruz .hele kiz geliyorya ayyy yatakta 3,5 kisi.
Bu gecede çekişe çekişe yattık hele kızla çekişiyor ya en son onun ranzaya gecti.gece gece ağlıyor hamfendu babam barbieme yattı kirletecek cok cirkinsin baba...
Sabah 05:50...

hahaha senin kıza bitiyorum yaa çok çirkinsin baba ney ayyy haha sesli güldüm herkes bana döndü =)

2013 nisan annelerinin kolay dogumuna ve bebeklerinin sagligina niyetimiz. Tefriciye okuyoruz.

Lutfen persembe gunu saat 15.00 e kadar bildirelim okuduklarimizi.

mezopotamya82 ....... 200
manavgat60 ........... 100
ofelyam .................... 123
boo_ ........................ 100
_lena_ ..................... 100

kalan: 1023

yeni mi bu yeniyse 100 tane de bana 100 ü bitirince alırım tekrar

Yarildim valla:27:
pacali don giy bacı :)))
Kiz o benzetme yokmu:52:
Beni de her gören konuşan benzetir Allah'tan tek birine.
Bazısı adını aklına getiremez ben diyorum artık zaraya demi diye:52:
kız hiç foto koymadın sen sanki görmedik senin göbüşü çek paylaş kafa olarak da biz üste zaranın resmini koyarız seni görmüş oluruz
:1::1::1:

Ayy o uyuşukluk bende 1-1,5 aydır var o üç parmak benim değil artık :) Bir ara gece uykudan uyandırıyordu, alıştım galiba.
Eşine masaj yaptırabilirsin.
Kimisi calsiyum diyor kimi magnezyum eksikliği.
İnternette araştırdım Karpal Tunnel Sendromu diyor. Ellerini çok kullanan kişilerde olurmuş, bide hamilelerde.
Ev işi çok yapınca, ellerini çok yorunca daha çok oluyor.
Artık sert sebzeleri meyveleri eşime soyduruyorum. Çatal-Bıçakla yemek yemek zulüm.
doktoruna sordun mu hiç bişey dedi mi bu durumla ilgili ellerime bende masaj yapıyom ama geçmiyor uyuşukluk dğn hatta çay istedim getirdiler elime döküldü tutamadım bir garip oldum

Ya zapzup gelin hamile değil miydi.cok kalmaz herhalde basında cok sorar birde biliyor gibi yol yordam öğretmeye kalkar.
Sen guzelce al kızını yanına cok yoruldum de yum gözünü ,
hamile kız hamile ama yandık valla ondan çenesi durmaz kaynana kılıklı diyom hiç alınmıyor herşeyi ben biliyom der bişeyden anlamaz ben ne yapsam aynısını bende bundan istiyom der off off ben işe başlayınca annem bakacak kıza ama bizim gelin evde olcak artık benim kızı ne hale getirir bilmem kendisine benzetmese bari valla benim koca çıldırır kızar hiç sevmiyor onu kendi bebeği olacak erkekmiş çok sevindim ben bu duruma ama o üzüldü kız istiyormuş kız olsaydı ben ne aldıysam kesin aynısından alırdı işte ayrı dünyaların hamişleriyiz biz onla zevkimiz kafamız hiç uymaz

merhaba,
aynı şikayetler bende de vardı. ortopediste yönlendirdiler. Acıbadem bakırköyde gittim, karpel tunnel sendromuymus.
bileklik verdi. bilegimi oynatmamam rahatlatıyormus. ilaç vermedi. hamilelik hormonlarından ve ödemden dedi. %10-15 hamilelerde görülen birseymis. %95 dogumdan sonra gecer biraz sabretmek gerekiyor dedi. geçmezse küçük bir ameliyatla düzeltiyorlarmış.
internetten bir arastır istersen ama bence çok ağır kaldırmayıp elleri çok yormazsan kafaya takılacak bir durum yok.
geçmiş olsun.
ellerimi hareket ettirmeyince balon gibi şişiyor zonklamaya başlıyor karıncalar geziniyor sanki elimin içinde

ya evet sanane be kardeşim benim kilom herkesi gerdi ya valla çok sıkıldım, anneannem de bakıp bakıp yok sen doğurursun yakında deyip duruyo, halbuki bebeğim küçük içerde:(
evet ya bana da iş yerinden adamın biri diyim çok sinirimi bozdu bence 1buçuk aydan az kalmış sizin maşallah pek büyük dedi ha öyledir dedim çıktım bir diğer kişide odaya girdim karnıma bakıp vay vay vaayyyyyy oooo ne olmuş böyle dedi o sırada masayı kafasına al geçir dedi şeytan kzım dur anne yapma dedi tuttu beni :) deli bu insanlar ya

Ayy kalabalık deme bana en keyifli halimle bile kalabalığa ifrit olurum ben :50:
Şimdi 2 görümce 3 velet her gün bende olurlar, kaynana bana bakmaya gelir ama ona bakmaya-hoşgeldine nerden baksan günde 15 kişi gelir şimdi.
Zaten kaynana çuval sepet doldurur gelirken... Loğusaya değil sanki baharlık sebze dağıtımına gelir sanırsın.
Bide birkaç gün evvel gel de dağıt dimi.
YOOKK doğum başlayınca haber verin öyle çıkcam yola diyor... Ben doğurur eve yerleşirim 2 bavul 3 çuvalla girer eve. :53:
Bebeğimin odasına sokmasa bari pis çuvallarıı...
benim kaynana süslenir gelir gider ne yemek temizlik yardım bişey yapmazoğlu hasta oldumu bile bir tas çorba yapıp getirmez geçmiş olsuna mişsafir gibi gelir gider

:)) benimde 2,5 senedir gelmeyen eşimin ananesi filan gelicekmiş, biz evlenince gelmediler bebek olunca geliceklermiş ilginç demi?
bide doğumdan 1 hafta- 10 gün sora gelseler bari, doğurduğum gün burda olduklarını düşünmek bile istemiyom
bide herşeyin doğrusunu biliyom diyen bi tip, yeni doğan bebeği çişe tutuyolar filan, korkuyom bende sinirlencem ortalık karışıcak diye, yapmaz heralde bende de:26:

kızz bizimkininde dedesi anneanesi hiç gelmedi bize kaynanam bebeişe hastane çıkı seti battaniye havlu bir çift ayakkabı kızıma aldı neyse bunları bir akşam bize gelirken getirdi daha kapıdan girer girmez bunları geri götürcem dedi ona göre gtirdim yani dedi neden dedim anneanne merak ediyor ona göstercem dedi gerçi bebek doğunca da gelir görür dedi bende dayanamadım patladım 3 senedir bir kere geldiklerini görmedik işallah gelirler dedim kaynananın klasik yamuk ağız ifadesi belirdi eşimde bizde davet etmedik demez mi sinirlerim tepeme çıktı benim dedeme davetiye mi gönderdik dedim gelmek isteyen geliyor dedim allahım ya boşver gelmesinle gelcekler herşeyi mıncıklayacaklar kızcam bende ama kimseye dolabı açtırmam mikrobu ölsün diye yıkadım ütüledim yerleştirdim pis elleriyle ellettirmem alınan çeker gider hıhhh

Gormedi kimse hocağnim.
Aynen valla bizim baza ayriliyorda yatak tek:27:
Bizim de yorgan battal ama hala çekişiyoruz .hele kiz geliyorya ayyy yatakta 3,5 kisi.
Bu gecede çekişe çekişe yattık hele kızla çekişiyor ya en son onun ranzaya gecti.gece gece ağlıyor hamfendu babam barbieme yattı kirletecek cok cirkinsin baba...
Sabah 05:50...

kıs senin bu zehra çok denişik, bide derler kız babaya düşkün olur diye, yazık adama:52:

yemekle forum aynı anda gitmiyo, ben yemeğe geçiym

kızz bizimkininde dedesi anneanesi hiç gelmedi bize kaynanam bebeişe hastane çıkı seti battaniye havlu bir çift ayakkabı kızıma aldı neyse bunları bir akşam bize gelirken getirdi daha kapıdan girer girmez bunları geri götürcem dedi ona göre gtirdim yani dedi neden dedim anneanne merak ediyor ona göstercem dedi gerçi bebek doğunca da gelir görür dedi bende dayanamadım patladım 3 senedir bir kere geldiklerini görmedik işallah gelirler dedim kaynananın klasik yamuk ağız ifadesi belirdi eşimde bizde davet etmedik demez mi sinirlerim tepeme çıktı benim dedeme davetiye mi gönderdik dedim gelmek isteyen geliyor dedim allahım ya boşver gelmesinle gelcekler herşeyi mıncıklayacaklar kızcam bende ama kimseye dolabı açtırmam mikrobu ölsün diye yıkadım ütüledim yerleştirdim pis elleriyle ellettirmem alınan çeker gider hıhhh

ayyy demi bide herşeye yorum yapıcaklar, tecrübesiziz ya biz; onu şuraya koysaydın, bunu böyle yapsaydın, ıyyyy:47:

hanipeks canım sakin olmaya çalış, ağladıkça için açılır aslında. sen dikkat ediyosun değil mi yediklerine, doktor dediğin gibi o olaydan etkilenmiş ve biraz sert çıkışmış.

hapineks canım. moralini bozma sakin olmaya çalış. yediklerine dikkat et ve hareket sayını artır yyürüyüş yap. şeker olmasa bile ilerleyen hamileleik haftalarında çıkabiliyor. doktorlar ise en olumsuzunu konuşur. o öyle konuştu diye öyle olcak değil yani. daha sıkı takiple üstesinden geleceksin.
Allah şifanızı versin inşallah

canım stres etme kendine.. ayrıca şekerin yüksek çıkıyor mu? benim şekerde sorun yok ama 28 ila 35. haftalar arası bi anda 5 kilo aldım ki bunun 4 kilosu 3 haftada oluverdi.. hiiiç anlamadan.. ama doktorum hiç böyle tepki vermiyor.. dikkat et biraz diyor..
bebeğe gelince, ben perşembe günü kontrole gitmiştim ankarada bebiş 2,700 küsürdü.. pazartesi adapazarında yine kontrole gittim.. burda da 2,900 küsür çıktı.. doktorum 30 lu haftalarda bebekte kilo artışı hızlanır dedi.. ben 4 günde 200 gram artmış ama bu çocuk kaç kilo doğcak dedim.. normal bir artış, bebek iri olacak.. ama 4 kiloyu az geçer son hafta durur bebeğin de kilo alımı meraklanma dedi.. ama sen kendine dikkat etmelisin kilo artışın çok oluyor, sonrası zor olucak vermekte zorlanırsın dedi.. ama asla kötü şeylerden bahsetmedi.. senin bu doktora gıcık olmaya başladım.. hamile kadınsın duygusalsın.. hiç düşünmeden konuşuyor sanki.. en kötüyü hemen olacakmış gibi yüzüne söyleyiveriyor..

kazanız için de geçmiş olsun.. eşinde sende gerginsiniz.. sanki izne ayrılsan iyi olacak gibi arkadaşım.. çok yoruluyorsun, manevi olarak da yıkılıyorsun..

hanipeks geçmiş olsun..

allah yardımcın olsun canım hersey ust uste geldi gerildin tabi.dualarım senınle allahın izniyle hersey düzelir inşallh

Canım valla ben de seninle beraber üzülüp, duygulanıyorum. okurken göz yaşlarımı tutamadım... ne olur kendini üzüp yıpratma... sen adana'da hangi dingil doktora gidiyorsun da bu adam sana böyle davranıyor???? anlayamıyorum..orada da bir sürü iyi hoca var. ben oradayken başkent'e gitmiştim.. senin bu doktordaki ne anlayışsızlık ne saygısızlık... ağladığını görmüyor mu? daha ne üstüne geliyor.. Ankara'da olsan seni benim doktora götürürdüm..

inan eşin de sert durmaya çalışıyordur ama ne yapsın adamcağız da ağlayıp boşalsın... sen akşam eve gelince ona sıkı sıkı sarıl başka hiçbirşeye gerek yok.. emin ol oğluş da daha iyi hissedecek...

kazaya gelince Rabbim sana mesaj yollamış güzelim... herşey yoluna girecek... sen çok üzülme ki sana üzüntünü unutturacak başka üzüntü vermeyeyim diye... ne olur gönlünü ferah tut. ayrıca koçişin de o kaza olmasa kendini daha fazla sıkacak, ağlayamayacaktı.. onun da rahatlaması için vesile olmuş...

Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin... Dualarım sizinle... :16:

Hanipeksim nolur üzülme tatlım, senin doktorunun ilk olayı değil bu, daha önce de böyle bir patavatsızlık yaparak moralini bozmuştu senin. Yapısı böyle herhalde, önce en olumsuzu düşünüyor ve söylüyor.
Sen zaten yeteri kadar dikkat ediyorsundur, ben de 7. ayımda, bir ayda 6 kilo aldım, hala nasıl oldu anlayamıyorum. Vicdan azabı çekmemi sağlayacak birşey asla yapmadım, asla o kadar çok yemedim ama bünye işte. Toplamda da aldığım kilo fazla biliyorum ama normal yiyorum, biraz daha azaltsam aç kalırım yani.
Herşey yolunda, Çınarcık da çok iyi ve sağlıkla da doğacak inşallah.

Oncelikle gecmis olsun hanipeks.keske digerinide cektirseydin en azından şüphen kalmazdı.
Şekerde yapar bas göz ağrısı ve ozellikle sik sik mantar olur.ki muhtemelen de şekerin çıkmış.migrenin de var.

sakin ol tatlım morelin bozuk olursa bebğin etkilenir sakin keşke eve gidip yatıp dinlenseydin iyi gelirdi kazayı ufak atlatmışsınız allah korumuş allah beterinden korusun sizi hepimizi

hanipeksim pazartesi günkü kontrolde ben de aynılarını yaşadım, ne kötü anneliğim kaldı, ne bebeğimi değil midemi düşünmem, kaç gündür endokrin-dahiliye dolaşıp duruyorum. 2 hafta diyeti bozdum diye tüm bunlar.(2650-46 cm-suyu da çok- herkes bebeğim büyüdü diye sevinir ben karar kara düşünürüm neden büyüdü diye) ben de kendime ya da bebeğime zarar vermek istemem ama işten eve gittiğimde yemek yapacak halim olmuyor 2 simit yiyince doyuyordum; haftasonu ev bakarken ben nerde bulayım ev yemeği yapan yeri, ne bulursam onu yiyorum. neymiş sadece ızgara sebze yyecekmişim, bir saat yürüyecekmişim, kasıklarım ağrımasa iki saat olsa yine yürürürüm ama olmuyor. gel de anlat.
şimdi işten çıkıp ev toplamaya gideceğim, yarın için de izin aldım; haftasonu şu taşınma da bitsin bir yolunu bulup kilo da vereceğim. bu hamilelik psikopat etti beni, daha da hamile kalmam

bende ağlayarak okudum kaç gündür fazla duygusalım zaten kuzum korkma sen dikkat et allahımın izniyle ona hiç birsey olmaz sen tedbirini al takdir allahtan yiyecek ekmeği alacak nefesi varsa eğer hiçbirsey olmaz bu sürece kadar neler yasadık ama bizim bebeklerimiz pes etmedi bizi bırakmadılar daha da brakmazlar allahımın izniyle korkma sen mutlu ol annesi bak oda üzülür içinde kıyamaaaamm ona da sana da o dr korkusundan öyle demiş boşver sen onu doktorlar için bunlar normal durumlar onlar o kadar çok seyle karsılasıyorlar ki duygularını aldırmış gibi oluyorlar sen acısını yasıyorsunn o anlamaz seni sen duymayacaksın sadece dikkat sen bacım mutlu ol gül bi bakalım yanımda olaydın güldürürdüm daha bir içten ama burdan bu kadar bu halimde yorma anam beni oralara gül burdan da basarabileyimm =)

ay canım benim ya sabret tatlım geçecek hepsi.... sen ikinciyi çektir sonuçları al, sonra git ümüğünü sık adamın :95: hatta koordinat ver hep beraber sıkalım :13:

canım benim yaa çokkkkkkk üzüldüm inan bana... bende geçmişten okuya okuya geliyorum meğer çoktan çıkmışsın hastaneden, cıvıklık yaptıysam çok çok çok özür dilerim. üzülmeyin neler gördük duyduk burda, Rabbimin izniyle aşacaksınız bu günleri de... dualarım seninle canım benim. ay bende ağladım okurken. üzülmeyin, üzmeyin de bebişinizi...

hanipeks canım senin şeker kaç çıkmıştı ? benim 50 lik 144 tü ama şeker krizim hiç bitmedi kendimi de hiç frenlemedim çikolatalar,tatlılar.....:26:

hanipeks çok geçmş olsun Allah beterinden korusun

Hepinize ayrı ayrı destekleriniz için teşekkür ederim. Alıntı yapmayı atladığım bir arkadaşım olduysa kusura bakmasın ne olur.

Kızlar şekerim 154 çıkmıştı zaten şeker yüklemesinde. Açlık değerlerim iyi ama. Dikkat ediyorum etmez olur muyum ama tabiki birebir değil. Mümkün mü bu tempoda zaten?

Evet bu doktorumun ilk patavatsızlığı değil. daha önce de 1 ayda 6 kilo aldığımda aynısını yapmıştı ben yine çok üzülmüştüm. Emar mı hayırdır ne emarı diye sormadı bile. Ne yapayım bilmiyorum. Adana'da iyi doktorlardan biri, bu haftadan sonra başka bir doktora daha çok güvenebilecek miyim bilmiyorum.

DytEda canım medlıne (bsk metropark) hastanesine gidiyorum. Dr um suphi bey. Adanadaki bir çok dr un da hocası bu dr bir de.

Voltaj canım ah keşke dayanabilsem. o kadar dardı ki anlatamam. ilk 10 dakika sadece başım gidi, eeşim sürekli elimi tuttu sevdi, ama 20 dk da tamamen içine girecektim ve eşime temas da edemeyecektim. Nefesimin yeteceğine emin değildim.

erzulum; az önce röntgen teknisyeni hemşire bir velim geldi ah hocam niye bana sormadın bizim hastane de açık mr vardı dedi, D şeklindeymiş, yan tarafı tamamen açıkmış, üstelik baş ve ayaklar da dışardaymış. Başa kasket gibi bir şey takılıyormuş. Çok şaşırdım ve kendime iyice kızdım nasıl araştırmadan bu kadar eziyeti çektim diye. Senin bir bilgin var mı canım?

Kızlar kaza için de teşekkür ederim. Eşime çok üzüldüm sesi hala buruk geliyor kaç kez aradım. Ama DytEda sanırım doğru söylüosun daha ne sıkıntılar var rabbim bize bunu gösterdi belkide..

Hepinizi çok seviyorum...

Kalan dualarımız....

Kalan: 900

egomego canım bu liste bu haftanınki, dualarımız tamamlanınca yeni listemizi oluştururuz, aklımda benim, sen 100 taneni okumaya başlayabilirsin canım.

ANNE VE KAYNANA GÖZÜYLE..( Okumaya Değer )

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..

"Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı,

“ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…

Zapzup ben laptop veya pc den girsem ma aile koyardim:27:
Tlf olunca olmuyor.gerci cok teknolocik bir ortmenimiz varda aramizda hic orali olmadı 8 aydır:(

Egomego sen kızımı görsen yirsin :27:
Kizinca en kotu lafı bu çirkinlik kabus onun için.

Chosy kiz babasına cok düşkün ama bencilde:27: babası dedi o zaman sen git yatagimdan gece ikisi karşılıklı biri dev biri cuce yatak kavgası.
Dun babası gelince hemen kucağına çıktı ilk ağlamaya başladı;
Baba annem bana kızdı cok kızdı beni sevmiyor çirkin dedi sacını birdaha kesme dedi.(benden evvel itiraf)
Suc bastırıyor sadece sacını kesme kısmı doğru gerisi uydurma.

Tekrar Gecmis olsun hanipeks.
Cok zor elbette canım benim.ben o mrlara girdiğimde kimsem olmadigindan oğlum,kızım esim beni teknisyenin penceresinden izledi.kah korkarak kâh aglayarak.defalarca hemde.dagilmayayim simdi.
Neden söyledim biliyor musun,kesinlikle daha kötüsü var...

doktoruna sordun mu hiç bişey dedi mi bu durumla ilgili ellerime bende masaj yapıyom ama geçmiyor uyuşukluk dğn hatta çay istedim getirdiler elime döküldü tutamadım bir garip oldum

ellerimi hareket ettirmeyince balon gibi şişiyor zonklamaya başlıyor karıncalar geziniyor sanki elimin içinde

Canım ödemden olur dedi doktorum. İnternetten baktın mı Karpal Tünel Sendromu. Çok net anlatıyor bizim sorunumuzu.
Uyuşma artınca dilendir elini. Bide sen çok elişi falan yapıyosun. yorma çok. sık sık dinlendir elini.
Benim en çok mause sabit tutunca artıyor, bide çatal bıçakla bişey bölünce.
El beziyle temizlik yapmıştım, yıka-sık-sil-çevir o gece ağladım canımın acısına...

Ama korkulacak birşey değil, Allah vücudumuza vermesin ellere bi şekilde sabrediliyor.

hanipeks, hem üzüldüm hem kızdım canım yazdıklarına; kadın doğum doktorlarının kesinlikle daha hassas olması lazım; onların iki dudağının arasından çıkan tek kelime bizi perişan da edebiliyor; havalara da uçurabiliyor. çok garip konuşmuş; bahsettiğin olaydan etkilenmiş belli. ben şekerim olmadığı halde çok kilo aldım; bebeğim de şimdiden tombiş ama doktorum benimle hiç böyle konuşmadı. herşeyi söylemenin de bir usulü adabı olmalı. başka bir doktora daha gidebilirmisin?

Kalan dualarımız....

Kalan: 900

egomego canım bu liste bu haftanınki, dualarımız tamamlanınca yeni listemizi oluştururuz, aklımda benim, sen 100 taneni okumaya başlayabilirsin canım.
canım benim 200 tefriciyede tamam allah niyetimizi kabul etsin

kızlar eşim yine kızımıza bir isim buldu bakalım siz nasıl bulacaksınız MERCAN evet bu ismi buldu yengesinin de adıymış gerçi yengesini hiç görmedim amcası ölmüş gelip gitme kalmamış ayrı ayrı şehirlerde de olunca kopulmuş neyse bana fena gelmedi değişik bir isim MERCAN kendimi alıştırmaya çalışıyorum daha kimseye söylemiyoruz benim ki fikrini değiştirmezse şimdilik mercan olacak yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Back
X