sende de durumlar aynıymış. en kısa sürede atlatırız inşallah. bazen iyi ki kızım var diyorum. o da olmasa kendimi yapayalnız hissedicem. burda da öyle çıkıp gezebileceğim bir yer yok. geçen hafta sonu pazara gittik. saftirik ben bi mutlu oldum ki anlatamam. pazarla falan kendimi avutuyorum işte.
eşim de sabah okula gidiyo. okuldan sonra çarşıya çıkar. akşama doğru eve geliyo ki zaten bir iki saat içinde kızım uyuyo. hafta sonları dersaneye gidiyo derse. hafta içi en az 3 özel dersi olur. bir de bunların üzerine lys ye girdi. hukuk kazandı. çok boş zamanı varmış gibi. sınavdan sınava gidecek ama gittiğinde en az iki hafta evde olmayacak. şimdi akşamları da ders çalışmam lazım diyip bi koşeye çekilecek. ben de sinirden iyice kudururum artık. herkes aman ne güzel hukuk kazanmış falan diyo da benim hiç gözümde yok. onda bu kafa olduktan sonra avukat olur yine burda kalır. hakimlim savcılık düşünse de uzaklara gitsek o kadar mutlu olurum ki.
Ben de supermarkete gitmekten mutluluk duyar olmuştum :)) benim ki de yoğun çalışıyor hafta sonları boş ama hafta içi 8i buluyor eve gelmesi İst. Trafiğinden bir de yorgun geliyor benim oğlanın da gaz problemi derken ben terelelli oluyorum o saate kadar. Ama en sonunda isyan bayrağını çektim eşime hafta sonları ben evde durmak istemiyorum artık dedim ve biz odur budur her hafta sonu bişeyler yapıyoruz. Arada gerildiğimiz birbirimize çirkinleştiğimiz oluyor :) ama sonra orta yolu buluyoruz çok şükür. Senin ki biraz ben merkezli takılıyor galiba. Arada dürtcen ama bazı insanları değiştiremiyorsun. umarım seninki o model değildir. Hangi şehirdesin canım? Bir arkadaşım var gelip arada bana yardım ediyor geziyoruz beraber. Senin de çevrende böyle nazının geçeceği kimseler yok mu?