2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sende de durumlar aynıymış. en kısa sürede atlatırız inşallah. bazen iyi ki kızım var diyorum. o da olmasa kendimi yapayalnız hissedicem. burda da öyle çıkıp gezebileceğim bir yer yok. geçen hafta sonu pazara gittik. saftirik ben bi mutlu oldum ki anlatamam. pazarla falan kendimi avutuyorum işte.
eşim de sabah okula gidiyo. okuldan sonra çarşıya çıkar. akşama doğru eve geliyo ki zaten bir iki saat içinde kızım uyuyo. hafta sonları dersaneye gidiyo derse. hafta içi en az 3 özel dersi olur. bir de bunların üzerine lys ye girdi. hukuk kazandı. çok boş zamanı varmış gibi. sınavdan sınava gidecek ama gittiğinde en az iki hafta evde olmayacak. şimdi akşamları da ders çalışmam lazım diyip bi koşeye çekilecek. ben de sinirden iyice kudururum artık. herkes aman ne güzel hukuk kazanmış falan diyo da benim hiç gözümde yok. onda bu kafa olduktan sonra avukat olur yine burda kalır. hakimlim savcılık düşünse de uzaklara gitsek o kadar mutlu olurum ki.

Ben de supermarkete gitmekten mutluluk duyar olmuştum :)) benim ki de yoğun çalışıyor hafta sonları boş ama hafta içi 8i buluyor eve gelmesi İst. Trafiğinden bir de yorgun geliyor benim oğlanın da gaz problemi derken ben terelelli oluyorum o saate kadar. Ama en sonunda isyan bayrağını çektim eşime hafta sonları ben evde durmak istemiyorum artık dedim ve biz odur budur her hafta sonu bişeyler yapıyoruz. Arada gerildiğimiz birbirimize çirkinleştiğimiz oluyor :) ama sonra orta yolu buluyoruz çok şükür. Senin ki biraz ben merkezli takılıyor galiba. Arada dürtcen ama bazı insanları değiştiremiyorsun. umarım seninki o model değildir. Hangi şehirdesin canım? Bir arkadaşım var gelip arada bana yardım ediyor geziyoruz beraber. Senin de çevrende böyle nazının geçeceği kimseler yok mu?

merhaba arkadaşlar 5.5 aylık bir kızım var .ek gıdaya gectinizmi neler veriyorsunuz ben bebelacın kahvaltısıyla başladım.siz neler veriyorsunuz

Problemlerimizi halinin altina supurduk. Onlarin da etkisi var tabi. Daha cok esimin vurdumduymazligina uzuluyorum. Cocugu ben tek basima yaptim sanki. Kendine yeni yeni ugraslar cikarip duruyo. Bende 24 saat telasli, uykusuz ve bitkinim. Ucretsiz izin aldim. Okula gitsem belki kafam dagilacak. Ama ben eve hapsoldum.

Benim de 15 gündür gözümün yaşı kurumadı.Okulda gerçekten biraz kafam dağılıyor

Gece saat 9.30-10.00 civarı uyutma girişimimiz saat 12 de sonuçlandı. Haftaya doktora götürücem oğlumu bu normal olamaz. Eskiden yatağına koyardım kendi kendine uyuya kalırdı şimdi ise iflahım kesiliyor o minicik bedenden 2 saat içinde kaç kere gaz attırdığımın hesabı yok :( biogaia: işe yaramadı. Sab simplex: işe yaramadı :( sıradaki alternatifleri denicem. İşin garibi o kadar yoruluyor ki gece saat 11 civarı anca uyanıyor gündüz, yetişkinler gibi uyuyo..

Appletiser bizim durum daha beter bir haftadır mahvolduk o yuzden topiğe de bakamıyorum hiç
Akşam 8.30 gibi gözlerini ovuşturmaya başlıyo sallıyoruz gece 1 de uyuyo bir eşim bir ben denemediğimiz uyutma yöntemi kalmıyo saatlerce Sonra tekrar başa alıyoruz hepsini
normal tutunca bişey yok ama uyutacağımızı anlayınca basıyor yaygarayı hiç susmuyo bağırıyo
sinirlerimiz harab oldu oturup ağlıyorum sinirden önceden 9.30 gibi uyurdu hemde hemen kucağımda iki pişpiş yapardım
Gün içerisinde de hiç uyumuyor evişi yemek hiç bişey yapamıyorum hep kucakta
Bugun enson battaniyeyle deneyelim dedik öyle uyudu 1.30 da
Bizimki 11 de de uyanmıyor sabahın köründe kalkıyor parça parça uyuyor sonra ,
Gözler kıpkırmızı ama uyutmaya çalışma gezdir neşesi yerinde bu yuzden anlayamıyorum nedir derdi:(((
Zombi gibiyim ölüyorum uykusuzluktan :((((((

Appletiser bizim durum daha beter bir haftadır mahvolduk o yuzden topiğe de bakamıyorum hiç
Akşam 8.30 gibi gözlerini ovuşturmaya başlıyo sallıyoruz gece 1 de uyuyo bir eşim bir ben denemediğimiz uyutma yöntemi kalmıyo saatlerce Sonra tekrar başa alıyoruz hepsini
normal tutunca bişey yok ama uyutacağımızı anlayınca basıyor yaygarayı hiç susmuyo bağırıyo
sinirlerimiz harab oldu oturup ağlıyorum sinirden önceden 9.30 gibi uyurdu hemde hemen kucağımda iki pişpiş yapardım
Gözler kıpkırmızı ama uyutmaya çalışma gezdir neşesi yerinde bu yuzden anlayamıyorum nedir derdi:(((

Yazık yavrucuga :( benim eşim dün azmetti illa dedi uyutucam 8 de. Başardı da ve sabaha kadar 3 saatte bir emmek için kalktı. Bakalım sürekliliğini sağlayabileceğimiz mi?

Tatlim bende kv ye cok kiziyodum kizim 4 ay bir fiil uyumadi ve hep agladi bu kv buna bakamaz diyodum ise basladim kizim 4 aylikken benim kv kiza bir bakiyor anlatamam hatta bazen diyorumki keske 3 aylikken baslasaymistim ise surekli agliyor etrafima hatta esime ve kv ye sık sık sariyordum. Valla ise basladim bi iyi geldiki. Yanliz cok enteresan bi sekilde benim kiz ona gidince duzeldi sanki bana garezi varmisti cocugun bende insan icine karisinca medeniyet gordum duzeldim. :)) evdeyken sacimi bile tarayamiyordum kiz agliyordu ben agliyordum evden cikmak iyi bisey .

Sagol tatlim umarim sizin incilerde yakinda agrisiz sizisiz gelir.
ben de medeniyet görmeyi çok istiyorum ama benim kv seninki gibi değil.. kızım şuan için sakin bi bebek sayılır ama kvye verince eminim tam tersi olacak.
Ben de supermarkete gitmekten mutluluk duyar olmuştum :)) benim ki de yoğun çalışıyor hafta sonları boş ama hafta içi 8i buluyor eve gelmesi İst. Trafiğinden bir de yorgun geliyor benim oğlanın da gaz problemi derken ben terelelli oluyorum o saate kadar. Ama en sonunda isyan bayrağını çektim eşime hafta sonları ben evde durmak istemiyorum artık dedim ve biz odur budur her hafta sonu bişeyler yapıyoruz. Arada gerildiğimiz birbirimize çirkinleştiğimiz oluyor :) ama sonra orta yolu buluyoruz çok şükür. Senin ki biraz ben merkezli takılıyor galiba. Arada dürtcen ama bazı insanları değiştiremiyorsun. umarım seninki o model değildir. Hangi şehirdesin canım? Bir arkadaşım var gelip arada bana yardım ediyor geziyoruz beraber. Senin de çevrende böyle nazının geçeceği kimseler yok mu?
ben her gün söyleniyorum eşime ama tınnnnn.. adam beni hiç takmıyo yaa. ben çalışmayı seviyorum hevesim geçene kadar sabret diyo. ki büyük ihtimal hevesi hiç geçmeyecek. işkolik bir kocam var malesef :( ben hep dır dırımla kalıyorum. sonra da durup bi düşünüyorum dırıdırcı bi kadın olup çıkmışım. ama şu son birkaç gündür ben de tepkisiz olmaya çalışıyorum. kendimi yıpratmıcam artık. konuşsam da aynı konuşmasam da.
kahramanmaraşın ilçesindeyim ben canım. tüm yakın arkadaşlarımın tayini çıktı. bi ben kaldım. onlardan bir tanesi bile olsa bu kadar yalnız kaldığımı hissetmezdim.
Benim de 15 gündür gözümün yaşı kurumadı.Okulda gerçekten biraz kafam dağılıyor

ay herkes mi aynı yaa. atlatıcaz inşallah. sen en azından okula devam ediyosun. evde olmak inan daha kötü.

Pztf yanliz degilsin benimde esim iskolik hatta hafta sonlari bile gonullu calisiyor..ama ben evde durmam altimda araba bi orda bi burdayim...ben dirdiri birakali cok oldu inanki daha rahat oluyor

Misafirler vardı onlara o kadar sakin ki sanki ben abartıyorum veya yalan söylüyorum :)) herkes bu çocuk çok uslu diyor diyemiyorum shrekteki masum duran kedi gibi diye :)) ama misafirler gitti yerimizden kalkamıyoz nazar değdi sanırım okudum üfledim bebişimi de uyuttum inşallah düzelir oğlumun gazı kendiliğinden düzelir. Senin ilaçları da sorcam doktora güzelim saolasın.

Bende kizimin adini cukky koymustum simdi herkes oyle sesleniyor :) bunlar boyle milleti gorunce susar ama benim ki milletin icindede bas bas bagirirdi bende herkese gorun iyi oldu agladigi anlatsam inanmazsiniz diye kendimi aklamaya calisirdim insallah yarin uyandiginda gecmis olur tatlım

Yazık yavrucuga :( benim eşim dün azmetti illa dedi uyutucam 8 de. Başardı da ve sabaha kadar 3 saatte bir emmek için kalktı. Bakalım sürekliliğini sağlayabileceğimiz mi?

Valla bizde kaç kere tamam bu kez uyuyacak diyoruz illa uyutcaz diyoruz ama yok banamısın demiyor bugunde 12.30 da yattı uyutmaya çalışcağımızı anlıyor ağlıyor ama asla susturamıyoruz sonra durup bişeyler söylüyorum yüzüne
hemen atılıyor kalkmak istiyo gülüyo ama gözler kıpkırmızı
Akşam 8 hayal gibi valla bütün kemiklerim ağrıyo hele sırtımın ağrısından ölüyorum uykusuzluğa girmiyorum bile :((

Valla bizde kaç kere tamam bu kez uyuyacak diyoruz illa uyutcaz diyoruz ama yok banamısın demiyor bugunde 12.30 da yattı uyutmaya çalışcağımızı anlıyor ağlıyor ama asla susturamıyoruz sonra durup bişeyler söylüyorum yüzüne
Akşam 8 hayal gibi valla bütün kemiklerim ağrıyo hele sırtımın ağrısından ölüyorum uykusuzluğa girmiyorum bile :((

Canım bizde bi heves dedik ama sadece o güne özelmiş. Dün gene11.30 u buldu uyuması. Ben de deli gibi kilo vermeye başladım. İki haftada 2 kilo vermişim, miniğim o derece yoruyor anla yani. Dünden beri eşimin de bağırsakları bozuk işe gidemedi bugün. İkisinide doktora götürücem.

merve, bitki çaylarını denediniz mi anason vs?
çocuğa zararı dokunmayacak miktarda içirseniz belki uyur.
bebeğe de yazık, size de.

Canim herseyi deniyorum ama anladimki benim bebegim cok istahli degil beni emerken sIkIliyo galiba hep bir arayis icinde kucagima aldigimda anliyo ve bana hic donmuyo ayakta gezinirken bile denedim olmassa olmuyor saglik olsun
önce uyutmaya çalış benim kızım da aynısını yaptı emmedi kendini geriye doğru atıyordu ağlıyordu bende yüzyüze bakarak yatarak önceleri uyuttum uyuyunca yatar pozisyonda emzirdim öylelikle alıştı işallah bozmaz devam eder birde aç bırakma yöntemi var aç kalınca saldırıyor memeye çok acı birşey ama onun için gerekli ne kadar emerse o kadar iyi olur
bebegimin kakasinda amip kisto cikti.basina gelen varmi kaka mukuslu peynirsi suluydu

benim kızda da bazen oluyor peynir gibi beyaz parçalar sıvı kaka sümüksü ama aralıklı oluyor örneğin haftada 1 bende o yüzden önemsemedim ee ne olacvak şimdi ne yapacaksınız başka şikayet varmıydıkızında

Canım bizde bi heves dedik ama sadece o güne özelmiş. Dün gene11.30 u buldu uyuması. Ben de deli gibi kilo vermeye başladım. İki haftada 2 kilo vermişim, miniğim o derece yoruyor anla yani. Dünden beri eşimin de bağırsakları bozuk işe gidemedi bugün. İkisinide doktora götürücem.

belki uyumak istemiyordur benim kızda yaptı ama sürekli, olmadı birkaç gün saat 22:30 oldu uyumuyor bende zorlamadım kendisi yorgun düşesiye kadar oynadı etti sonra çok güzel uyudu bebeği yormayı denesen belki çözüm olur ben geç yatırınca sabaha kadar deliksiz uyumuştu ama limdilerde 21:30 uyuyor sonra 3-4 saatte bir kalkıyoruz emmek için

benim kide aynı durumda. sürekli kucakta gezecek.doğru dürüst uyuduğu yok.babası ile kan kusuyoruz resmen evde.
hiç bir yere gidemez olduk.akşam babasına veriyorum. tut şunu da biraz iş yapiym diye....ahh. çeken bilir.
allah hepimize kolaylık versin.
bir taraftan çekiyoruz da. inşallah bu huzursuzkluklar sebewpsiz olur. yani bir rahatsızlığı olmaz.

Geçmişolsun cnm
Ya bizimki en erken 12.30da yatıyo
oturmaya başladığında daha iyi olacağını düşünüyorum böyle devamlı kucakta mahvoluyoruz
Umarım çabucak düzgün bir düzene oturur bebeler
Biz nalları dikmeden:))
merve, bitki çaylarını denediniz mi anason vs?
çocuğa zararı dokunmayacak miktarda içirseniz belki uyur.
bebeğe de yazık, size de.

Ben bebeğe bişey vermeden önce kırk araştırma yapıyorum o yuzden hiç girmeyeyim o işe daha çok yorulurum önerin için sağol cnm
Şimdi deliler gibi ek gıda araştırması yapıyorum çıldırmak üzereyim heryerde farklı şeyler yazıyor :)))

Bebegimi tartmadan geldim 2haftada bir 150 gr aliyo bebegim sizinkiler ne alemde sebze puremize artik tavuk goysude koymaya basladik sizlerinde degisik tariflerinizi bekliyorum saglicakla

Back
X