- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
pztf benim annem çok fena bu konuda. ona kalsa her şeyi yedirecek kızıma. ama ben annem de olsa kesin bir dille olmaz diyorum, eşim ise cesaret edemez, parçalarım onu, ortalığı yıkarım. teşebbüs etti, başının eti yedim, hayatı zindan ettim çünkü
BEBEGIM_471 teşekkür ederim. ben yarın kızımı yine dr a götüreceğim kontrol için, bir de ona soracağım unutmazsam.
ben sadece anneme engel olabiliyorum malesef

benden korkan yok vallakısırmı tatlımı Allahım ya Allah kayınvalidenin iyiliğini versin akşam akşam kopardı beni, bizimkileride geçmişler...
gerçi benden de çekiniyorlar yırtarım vallahi hepsini
off off maalesef el kadar bebeğimi bakıcının eline bıraktım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar demir damlası kullanıyor musunuz? benim kızım 5,5 aylık ben kızıma daha hiç kullanmadım ama doğrumu yapıyorum bilemiyorum. doktor kullan dedi ama tahlil falan yapmadan kullanmak hiç içime sinmiyor. içindekileri düşününce.(
ama tahlili de 9. ayda falan yapıyorlarmış. ben anlamadım. ya çocuğumun demire ihtiyacı yoksa o zaman boşu boşuna ilaç kullanıcam. yada demiri düşükse şimdiki gibi kullanmayarak bebeğime yine zarar vermiş olucam.
aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık((
siz ne yapıyosunuz?
bu konuda herkes farklı düşünüp davranıyo. ben bi ara kullanmadım ama sonra kullanmaya başladım. verdiğimiz her ilaçta zararlı birçok madde var. mecbur kalıp veriyoruz. ben de çok kanlı canlı biri değilimdir. ilerde kızımın kansızlık sorunu olursa vicdan azabı duyarım diye veriyorum. ama kabızlık yaptığı için 2 günde bir veriyorum.