Hangi sebzeleri veriyosun canim?
bizde de hala anne sutu agirlikta, acaba ek gidasini az mii veriyorum diyorum bazen
sabahlari yumurta sarisinin yarisini yiyor biz kahvalti yaparken, tam olarak kahvalti hazirlamadim daha
sonra yogurt,meyve puresi ve sebze puresi
purelerine irmik yada yulaf katiyorum
daha hic et vermedim, sebze olarak da kabak havuc bezelye patates verdim yesil fasulye vermeyi denedim gaz yapti oyuzden korkuyorum karnibahara ispanaga falan gecmeye...
sebzeyle arasi iyi de meyveyle degil ne armut seviyor ne elma icine muz katarsam felan oyle yiyor anca... yada anne sutu yulaf falan iyice karistirirsam,anlamadim hafif eksi tadi sevmiyor heralde.. bazen avokado yiyor bi ton oyunla:)
Neredeyse tüm sebzelerden tattı. Karnıbahar da. Ispanak da. Karalahana, Brokoli, vs hepsinden...
Meyve yerine sebze ağırlıklı git hem sebze daha çok seviyormuş işte ne güzel. Sebzeler mineral vitamin açısından meyveden iyi.
Köy tarhanası da çok seviyor,içine haşlanmış yeşil mercimek ya da kıyma koyuyorum.Et suyuna yapıyorum günlük.
Ev yoğurduna bayılıyor. Cacık yapıp veriyorum bazen... Yemekle sıkıntımız yok çok şükür.