Canımm benimm çoookk teşekkür ederim inşallah hepimizin bebişleri cici odalarında yataklarında sağlıkla ve huzurla uyurlar.. Ooyyyy totişlerini yerim ben onlaarıınnn
valla bende o kremi nette satışını bulsam alıcam,satış noktaları varmış eczanelerde onlara bakıcam çok pahalı ise lansinoh alırım sanırım...istersen dene ama nemlendirilmesi gerek gibi geldi banada..hadi yaaben cok umutluydum bu yöntem bana cok mantıklı gelmişti ... senin gönderdiğin linki inceliycem bakayım saol canım bilgilendirdiğin için..
bende baya kırmızı puntolarla yazmışım ama nasıl haha
canım benim nasılsın ??? geçmiştir inşallah şehzadenin kistleri bize haber ver mutlaka tamam mı ???
bu arada odası da hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullan inşallah :)
Gögüs kalkanı , memeler sütle doldugunda akan sütü biriktirir.sonra sen onu alır biberona koyup cocuguna verebilriisngöğüs ucuna takıyorsun çocuk ondan emiyor çok rahat aslında ama her bebek maalesef almıyor onu
gelince foto eklersen pek bir mutu oluruz :)fikir olur bize de
canım benim nasılsın ??? geçmiştir inşallah şehzadenin kistleri bize haber ver mutlaka tamam mı ???
bu arada odası da hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullan inşallah :)
Bir daha da almam işte , 30 gün nedir yahu !
Insallah uyumlu ıyı birileri gelir canım :)
yaparsın cnaım kurabiyeler kolay sadec hayal gücü ve malzeme :)
hayır yaprakcım nerdeyse 18. haftadan berı carpıntım var ve gecmıodu dıyete baslaıdm yedıkelrımı hafıflettım
çay kahve azalttım kola canım cok ısterse 1 yudum esım icerken alıodm akşam ama sadece bı yudum canım cekıo
die maalesef naptıysam carpıntım gecmedı ben de çay kahve kolayı tamamen kestım ve carpıntım gectı
eger uykumu da almıssam hıc carpıntım olmuo kardıyolog eğer uykusuz ve yorgun olursan da carpıntın olr dedi
böle işte canım çok istio ama içemıyorum bir gunde de gecmıo ıkı gunum zehır oluyo çarpıntıdan maalesef
bebısım doğana kadar sabredıcemm...
canım çok cici cok begendım ayrıca çok da uygunn :)
sogani duydumda kremayi ilk kez duyuyorumkızlar göğüs ucu çatlagı olcakmıs emzirme döneminde.bunun için sakın kımyasal yada krem almayın hıççç işe yaramazmıs.onun yerıne süt kaymagı süpeeeer işe yarıyormus hastaneye mutlaka götürün.etrafımda kim kullandıysa tek kelımeyle mucize dıyorlar.unutmadan söyleyeyımde şimdiden krem falan almayın.
ay ne sinir bozucu durum bir daha randevun ne zaman. bizimkide gecen ay oyleydi bir kiz bir oglanslm canim daha tam net belli degil allahim herseyin hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallahh.kendine bebise iyi bak canim benimm..
göğüs ucu catlakları her emziren annede görülen bir durum bana olmadı diyeni duymadım hiç..
bizim kk de okumuştum mantıklı da gelmişti bana..
bebeğinizi emzirmeden önce göğsünüzü hafif sıkarak bir damla süt cıkarın ve meme ucunuzu ıslatın, ardından bebeğinizi emzirin..
bebeğinizi emzirdikten sonra bebeğin ağzının ıslaklığı memenizde kurursa çatlak oluşumuna sebep olur. bu yüzden de bebek emdikten hemen sonra
temiz pamuklu bir bezi ılık suda ıslatarak meme ucunuzu temizleyin ve bu şekilde kurumasını sağlayın.. ve göğüs pedleri yerine temiz ütülenmiş pamuklu
bezlerden koyun göğsünüze. çünkü göğüs pedleri sütünüzle ıslandıkça bakteri üretir ve çatlayan göğsünüzde iltihap oluşmasına sebep olur.. diyordu..
yani bana cok mantıklı geldi yazılanlar... ve ben böyle yapmayı düşünüyorum.. bakalım umarım yaşamayız cünkü gercekten ne kadar acı verdiğini gelinimizden
biliyorum.. yeğenim emmek isterdi, o memeye saldırdıkca kızcağız ağlardı, tepinirdi resmen.. cok cook kötü bir manzaraydı.. allahım kimseye yaşatmasın..
Kızlar bugün kırşehirde deprem oldu ee tabi kayseridede hissettik baya korktum deprem en korktuğum olay Allahtan çok şiddetli değildi ama ben çok korktum yalnız değildim iiki eşinin yengesi gile gitmiştik rengîm fln atmış sonra kızım kımıldamadı bi müddet onada tedirgin oldum şimdi kıpır kıprı çok şükür
Merhaba Kızlar bugün doktora gitdim.geçen gitdiğimde detaylıda bebeğin yüzünü görememiştim tekrar görmek istedim.tekrar renkli doplere girdim.ordaki radyoloji uzmanı bayan doktor bir anda bebeğin beyin gelişimine ne demişlerdi detaylıda falan dedi bende bi sıkıntı olmadıgını söyledim.bişeyler var ama emin deyilim atlasa bakmam lasım falan deyip bizim dışarda beklememizi söyledi.sonra koridora çıktı herkezin önünde bebeyin beyni cevize benzer kıvrımlıdır.sizdeki kıvrımlar 27 haftada olması gerekenden az gibi dedi.ama bu benim görüşüm yanılıyorda olabilirim bi uzmana görünün bunun için en yakın yer kayseride dedi.kendimde sivastayım bu arada.rapordada ^^ Fötal beyinde gyruz sayısı gebelik haftasına göre az,sulkal yapılar sığ olup ileri merkezde inceleme önerilir yazıyor.neye ugradıgımızı şaşırdık.bursada dogum yapıcagım yerdeki doktorumu aradım.bunlar çok iddalı laflar bunu ultrasonla bakıp söylemesi mümkün değil başka bi yere yönlendirmiş para tuzağı olabilr dedi.başka bi kadın dogumcuya telefonda sordum oda 32.haftadan önce böyle birşey görmesi mümkün değil,anca 32.haftada emarla belli olur dedi.ne yapacagımı şaşırdım.
Merhaba Kızlar bugün doktora gitdim.geçen gitdiğimde detaylıda bebeğin yüzünü görememiştim tekrar görmek istedim.tekrar renkli doplere girdim.ordaki radyoloji uzmanı bayan doktor bir anda bebeğin beyin gelişimine ne demişlerdi detaylıda falan dedi bende bi sıkıntı olmadıgını söyledim.bişeyler var ama emin deyilim atlasa bakmam lasım falan deyip bizim dışarda beklememizi söyledi.sonra koridora çıktı herkezin önünde bebeyin beyni cevize benzer kıvrımlıdır.sizdeki kıvrımlar 27 haftada olması gerekenden az gibi dedi.ama bu benim görüşüm yanılıyorda olabilirim bi uzmana görünün bunun için en yakın yer kayseride dedi.kendimde sivastayım bu arada.rapordada ^^ Fötal beyinde gyruz sayısı gebelik haftasına göre az,sulkal yapılar sığ olup ileri merkezde inceleme önerilir yazıyor.neye ugradıgımızı şaşırdık.bursada dogum yapıcagım yerdeki doktorumu aradım.bunlar çok iddalı laflar bunu ultrasonla bakıp söylemesi mümkün değil başka bi yere yönlendirmiş para tuzağı olabilr dedi.başka bi kadın dogumcuya telefonda sordum oda 32.haftadan önce böyle birşey görmesi mümkün değil,anca 32.haftada emarla belli olur dedi.ne yapacagımı şaşırdım.
Canım hiç duymadım. Nedir ne değildir bilmiyorum. Ama bence sen canını sıkma, seni etkilemesine izin verme. Bak 2 doktordan da olumlu şeyler duymuşşun. İstersen başka bir doktora daha git,için rahat olsun. Ama kendini üzme...Merhaba Kızlar bugün doktora gitdim.geçen gitdiğimde detaylıda bebeğin yüzünü görememiştim tekrar görmek istedim.tekrar renkli doplere girdim.ordaki radyoloji uzmanı bayan doktor bir anda bebeğin beyin gelişimine ne demişlerdi detaylıda falan dedi bende bi sıkıntı olmadıgını söyledim.bişeyler var ama emin deyilim atlasa bakmam lasım falan deyip bizim dışarda beklememizi söyledi.sonra koridora çıktı herkezin önünde bebeyin beyni cevize benzer kıvrımlıdır.sizdeki kıvrımlar 27 haftada olması gerekenden az gibi dedi.ama bu benim görüşüm yanılıyorda olabilirim bi uzmana görünün bunun için en yakın yer kayseride dedi.kendimde sivastayım bu arada.rapordada ^^ Fötal beyinde gyruz sayısı gebelik haftasına göre az,sulkal yapılar sığ olup ileri merkezde inceleme önerilir yazıyor.neye ugradıgımızı şaşırdık.bursada dogum yapıcagım yerdeki doktorumu aradım.bunlar çok iddalı laflar bunu ultrasonla bakıp söylemesi mümkün değil başka bi yere yönlendirmiş para tuzağı olabilr dedi.başka bi kadın dogumcuya telefonda sordum oda 32.haftadan önce böyle birşey görmesi mümkün değil,anca 32.haftada emarla belli olur dedi.ne yapacagımı şaşırdım.
Ayy canım ya çok tatlısın yaa... Valla çok iyi oldu orası. İnsan bir tuhafta oluyor ama. Keşke gerçekte de görüşebilsek valla, çok iyi olur :)Senin kızın kocamanmış canım ya. Valla ne güzel birini büyütmüşşün. Herkesi görmek isterdim. Ama nickleri bilmediğimden isimlerin hepsi yabancı :))Milsa tam göçmenlere benziyorsun gercekten.chekirdekk sende benim hiç anlaşamadıgım bi kuzenim var aynı ona benziyorsun yaagörünce inanamadım.kızıl ve düz saclı halin sana cok yakışmış bu aradaaikinizde cok hoşsunuz , şekersinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?