2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kizlar 2 dk bosbirakmaya gelmiyor hemen kaynatiyorsunuz,
benim kislik ayakkabim yoktu esimde hadi bugun bakalim dedi buraya yarim saat uzaklikta bir sehir var gittik
bir tane begendim cok zor begeniyorum normalde onunda numarasi yokmus internetten bulursak alicaz.
kisa spor bot tarzi birsey rahat olsun dedim. kizima bir tane aldik spor ayakkabi ama numara icin baya
gelditler yasadik. kizimin ayagi biraz kucuk galiba ondan bir yas kucuk arkadasi 160mm bizimki 150mm tamda degil
hocasida 170mmlik ayakkabi almis tabi olmadi. elimde mesura ayak olcuyorum 2 saattir ins normal almisizdir.
birkac ayakkabi vukuatimiz oldu cunku daha once:) iyice soguklar gelene kadar giyse yeter,
sonra cizmelere gecicek onuda gecen yil iyi becerip biraz buyuk almistim bu yilda giyecek
cok becerikizim su beden olcu olayinda :) hala tecrube kazanamadim
canim zahmet olmadan rahat olmuyor maalesef bizim esimin tarafindanda bizim tarftanda bir destek yok durumlari musait
degil ne yaptiysak biz yaptik. baska turlude mal sahibi olunmuyor bak daha yasin da iyi ben 30a giricem nerdeyse
esimde 32 . bizde nasip olursa 2015 nisan mayis gibi bitiricez krediyi. krediyi odemesek simdi cok daha rahat olurduk
ama napalim buna sukur esim birseyimizi eksik etmemeye calisiyor imkanlari dahilinde.
senin calisma ihtimalin var bak ne guzel benim oyle bir sansimda yok. belki ilerde dili iyice ilerletirsem ki oda yeterli olmaz baska
meziyette ararlar.
sonunda rahat edicez insallah ev cok onemli gunumuz sartlarinda. birde hersey genclikte oluyor.
sagol canim . tabi saglikli olalimda ikimiz napalim oyle olsun. zaten bu dr demese ikna olmazdim herkese guvenmiyorum
burda baska yere gitmistim dr um o ara yoktu oda ayni seyi soylemisti ben ciddiye almamistim
ama bu dr diyince inandim. en azindan diyorum duzensiz sancim gelene kadar bekliyim o sanciyi yasamak istiyorum
hem sutte cabuk geliyormus gerci benim sezaryan oldugumdada hemen gelmisti.
hayirlisi artik.
yeşimcim senide gördüm cok memnun oldum:))
valla cok yakışmış sana hamişlik cok şeker olmuşsun
kızınada maşallahh
sagol canim bende sana baktim az once sende kizinda cok tatlisiniz masallah
belki oglusun mavis olur senin gibi:)

masallah bebisine kilosu cok guzel. testinde iyi cikmasina sevindim canim ben limonsuz ictim o siviyi bir Allahin kuluda limon koyayim demedi. iyiki midem kalkmadi.
sagol aslicim :) bu arada kiziminda adasisin :)
sagol canim benimde grip asi yerim sizlamaya basladi maalesef. gecmis olsun
gecmis olsun canm benimki nasil olcak acaba
gule gule giysin canim bebis . ne ilginc insanlar var gercekten evlat hic ayrlirmi ya.
dedigin gibi en onemlisi saglik sizler bebis saglikli olunda gerisi bos hersey olur.
oda ona gore gelinlik beklesin artik.
yuh ya yontulmamis kalasmis oda yani bu kadarda olurmu? hicmi utanmasi yok ne insanlar var
gorgu adaptami bilmiyor. Allah islah etsin akil fikir versinde bu saatten sonra guc.

gozun aydin canim bende ehliyet sinavina girdim yaziliya hepsinden iyi not aldim gectim direksiyon sinavina
giremeden buraya gelmek zorunda kaldik birde esek gibi calsmistim yazik oldu alamadim tabi ehliyeti
artik bebek dogup buyusunde seneye nasipse burda basvurmayi dusunuyorum.
ben pijamalarla rahat edememeye basladim tam gobusun ustune geliyor
simdi netten hamile pijamasi buldum onlari siparis ettirdim insallah umdugum gibi cikarda rahat ederim
ben normal penye atlet aldim normalde 90 giyiyorum bu aldiklarim 95 yada 100 yani 1-2 beden buyuk aldim cokta memnunum
hem yumusak hemde uzun.

masallahh sübhanallahh ne kadar net ve tatli cikmis canimmm yaa demek bacaklar yiye kapali..masallahh kilosu herseyin iyi olmasina cokk sevindin canim benim..kendine bebise cokk iyi bak canim..
sagol :) dogumda kiz cikarsa buyuk surpris olucak bizim icin pipiyi bir ay once gostermisti aslinda
bir ayda cekmez herhalde orda biryerdedir diye dusunuyorum

Son düzenleme:

Ya bisi sorucam bebegin esyalatini besigi kiyafetleri vs. kizin ailesi yapar diye bir gelenek var mi? Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Benim annem henuz birdey almadi, zaten normalde gelirinin buyuk kismini bize verdigi icin oyle bir birikim yapamadi garibim kayinvalidem ufak tefek birseyler aliyo allah icin, odasi icin de surekli arastiriyo.simdi benim annem gorevini yapmamis mi oluracaba gerci daha erken de..merak ettim

ben hamile atleti kullanmıyorum.normal büyük beden esnek atlet kullanıyorum
dışarı cıkarkende yine büyük beden alttan cıtcıtlı atlet kullanıyorum
normal atletlerini kullanacksan hamile kilodu alabilirisn.onlar göbegi örtüyor.

illa anne herşeyini alır diye bi şart yok.her yörenin adeti farklı oluyor
bizde var mesela beşik içi derler.
ilk cocukta anneanne torununun herşeyini alır sonrada mevlütte görgüsüzce her alınan gösterilir millete :))
annem sagolsun aldı herşeyimi ama öle millete ben göstermedim.
annen zaten size destek oluyormuş ekstra bişiler yapmasına bence gerek yok.
olurda kayınvaliden filan laf ederse, annemin verdigi paralarla aldık zaten bunları dersin.

ah cnm direk söylese dicemi bilirim de ima edince zor oluyo:) lafı tam oturtamıyosun. yok annem yine d eyapar zaten bişiler mutlaka ama ne bileyim merak ettim gene de. sağol

selamlarrrr

bugün doktora gittik 27. hafta bitti 1 kilo olmuş bebeğimiz, doktor iyi dedi
yalnız bebeğin ters oldugunu söyledi, daha zaman varmış dönebilirmiş

bir de ben de mantar oluştu hanımlar malesef
onun için de krem ve fitil verdi
off 2-3 senede bir tekrarlıyor bu mantar illeti
sizde de oluyor mu?

kızlar bebek çarşaf ve nevresim takımı için hangi markayı öneriyosunuz? organik olarak taçınkileri gördüm ben ama pek beğenmedim görüntülerini. başka hangi markalar var acaba sağlıklı olanlar yani

ınsallah canım eger hanı durumda rahatlama olmıycaksa en ıysıı memurıyet olur zaten onda da ılk bas ucretsız ızın alıp

bebek en azındna 8-9 aylık olana kadar yanında olurum ınsallahhh herseyın hayırlısı bız de öle düşünüyoruz esımle iyi okullara yolalrız

diyoruz sonucta bızden daha ıyı bı eğitim alma şansı doğar ne bıleım Rabbım herseyın hayırlısını versın canım sağol

amın canım cumlemızın Allah razıolsun :)

oyy maşallaaahhh tosun olmus tossuunn

evet canım zor ksımı zaten gectı ılk yıllar zor oluo yanı :) ınsallah allah herkesın yardımcısı olsun :)

canım bence de gecınebılıosanız hıc sıkma canını bebegının yanıdna olman cok cok güzel bişey bir de okumus kadınalrın evde oturmaısnı çoğu kısı
çok tepkılı karsılıo ama bence kadın çalışmayı tercıoh etmese bile okumsu ve vizyonu açık olmalı bu hem bebegın gelısımı ıcın hem de sosyal hayat ıcın önemli
hele hele bazı kadınalr ve yasları da genc olan kadınalr goruyorum ben sunu yapamam ben bunu yapamam mail hesbaı bıle kullanamayan ınsan var 20-22
yaslarında ınan şok oluyorum okumsu olmak hayatın ıcınde olmak çalışmıyro bıle olsan özgüven veren bişey :) okurkende böle düşünüordm hala öle düşünüorm
sırf para kazanmak için okunulmaz zaten :)

tebrıkelr canım sınavı gecmıssın :) bebegınede maşallah bızım kontrolde pazartesı bakalım nolcaakk :)

evet canım bızde öle düşünduk gencken öder bititirz dedık sağolsun annemelrde kayınvalıdemelrde cok yardımcı oldualr ama
annemler de istanbulda ve bıze yakın oldukalrı ıcın tabı herseyıme koşabılıolar özellıkle kızkardesımın ve annemlerın hakkını odeyemem
zaten ev alcamız zaman eşim ben memurum yanı maasım sabıt ekstra bı masraf cıakr ondna krokuorm demıstı annemlerde bız varız
canım yardım edeiriz demıslerdı sağolsunlar onalrın tesviki ile oldu zaten Allah hepsinden razı olsun...

oh sizin az kalmış :) ıns kredi bitince tabıı kı çok çok daha rahat edersınızz :) allah ım tüm borclulara kolay ödemler naısb etsınn :)

eheuehu ay yazık yaa kocana ama napcan yasak yasaktır doktora söylenmesı çok komıkmıs eheueheu

kızlar bugun pazarda lohusa pijama takımı gördüm aldım 15 teelee

eve gelip giydim denedım eşimde aa bunu kullan doğuma saklama çok guzel olmus hem göbüş rahat etsın

deince gaza geldım su an kullandıgım baya eskıdıydı zaten bu ıyı oldu yaa ehehe :)

bi de bebek tasıma koltugu baktım 45-50 tl bebek tasıma cantası ve bebek bakım cantası takımı 33 tü civilde baktık güzeldi yani

hatta yegenım ıcıne yattı özendi de denedık yanı 2 yasındkaını de kaldırıomuşş

ayşe güle güle kullan pijamanı cnm.bende 15 liraya 3 tane almıştım valla o kadar rahatki.özellkle pijama kısmı göbegimi sıkmıyor
bi kac kezde yıkadım hiç bişi olmadı.

Ayyy kızlar ya çok güzel birşey oldu.

Allah razı olsun eski çalıştığım okuldan müdürüm ( özel okul ) kendi oğlunun bebek arabasını, oto koltuğunu,fisher price marka bir sürü ilk yaş oyuncaklarını, bir de harika bir sallanaN bir yatak verdi. Hepsini alıcaktım. Şimdi sağolsun kaç milyar masraftan kurtardı beni. Valla bebişlerimiz rızkıyla geliyor

Bir de bunlar da sipariş verdiğim keçeler... Oğluşumun şekerlerini yapmaya başlıcam pazartesi günü. Çok heyecanlıyım. Yaptık.a paylaşırım sizinle... Renkli renkli nazar boncukları yapmaya karar verdim. İnşallah güzel olucakk

cnm keçeleri nerden sipariş verdin? nasıl yapcaksın birleştirmek için yani dikişle mi?

milsa güle güle kullan cnm cok iyi olmuş ya.
keçelerinde hayırlı olsun, inş güzel bişiler cıkarırsın bizde cesaretleniriz :)

pembeli olan daha canlı duruyor.bunlar organikmi? fiyatı cok pahalı.aynı fiyata uyku seti alıınır
ben ve burdan bi kac kişi 30-35 liralık nevresim aldık %100 pamuklu. gayette güzell
sen bilirsin yinede

yok fiyatı 279 olanı sadece göstermek için gönderdim. o zaten uyku seti. ben onun sadece nevresim takımını almayı düşünüyorum 100 tl civarı...
%100 pamukmuş her ikisi de

nerden aldınız o fiyata ben bulamıyorum.?internetten baktıklarım genelde 60-100 arası değişiyor gördüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…