canim zahmet olmadan rahat olmuyor maalesef bizim esimin tarafindanda bizim tarftanda bir destek yok durumlari musaitcanım böyle örnekler duymaya öyle ihtiyacım var ki anlatamam
ben özel sektördeyim ve aynen senın düşündüğün gibi düşünüyorum özel sektör için bebegımı baskasına bırakmaya
değmez hem emzıremıycem maması susu busu derken zaten kazandıgım dırek o harcamalara gidicek çalışırken bide
pazar gezip en uygununu alıp pişriemıson eve gelıp ne vars aonu yapiosn olmadı siapriş verıosn yani gider oluo...anneme brıaksam
taksıyle git gel al bırak getir götür hem masraf hem anneme ezıyet hem bana ezıyet yani bilmıyorum...eşim ugrasıo dıdınıo kendısı memur
ayrıca bilirkişi rapor da yazıyo kaznamaya calısıo yanı bir de müdür olma ıhtımalı var zaten müdür olsa var ya asla çalışmam
gerek kalmaz...keşke diyorum o olsa hemen ama 1 - 1,5 senesi daha var...yani bilmiyorum bekledıgımız bı kaç ödeme var doğumdan
önce elimize gecerse elimzide para olucak o sebeple rahat olucaz en azından 8-9 aylık olana kadar çalışmasamda idare edebiliriz
ama kesin de değil yasamadan bilemıyorum yanı bizde de kasa bendedir eşim sağolsun güvenir ben de idarelı olmaya calısırım
ama yıne de düşününce ıcınden cıkamıyosun ya şöyle olrusa ya böyle olursa die...dün akşam eşim düşünme bunalrı olmadı evi satar kredıyı kapatırız
hem elimzide de 60,000 kalmsı oluyo dio ama 3 yıl olck kredi ödeyelı yanı zor zamanalrı gectı tam kolay aşamaya gelmsıken öle de
yapmak ıstemıyoruz sımdıye kdr sıkıntı cektık cunku öyle ıste canım ınsallah Rabbım yardım eder yaa rızkı veren O dur
bi de kpss girdim kaznaırsam eger eşim mutlaka gir memurluga dio girer girmez ücretsiz izne ayrılrısın dıo memur olmak rahat özel sektöre
benzemıo hem kresımız bakıcımzı var orda diyo bakalım herseyın hayırlısı olsun
diyorum ya ne hallerdeydık de bu duruma geldık daha da iyi oluruz ınsallah evet canım daha 24 yasındayım eşimde 29
5-6 sene sonra borcumuz bitince hiçbisorun olmıycak ama sımdı çok düşündürüyo Rabbım herkese hayırlıısyla ev sahıbı olmayı
nasib etsın ınsallah...Allah razı olsunn inşallah ben de senın gibi doğum sonraısnı bebegımle ılgılenebılırım
sagol canim . tabi saglikli olalimda ikimiz napalim oyle olsun. zaten bu dr demese ikna olmazdim herkese guvenmiyorumay maşallah senin tosuna..inş sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir, önemli olan bu..eğer senin için normal doğum tehlikeli olacaksa tabiki sezeryan olsun..önemli olan hayırlısıyla meleklerimize kavuşmak değilmi..
y maşallah canım..evet az kaldı doğum iznine..bende Kasımı çıkarıp Aralıkta izine ayrılmayı planlıyorum..hakkımızda hayırlısı bakalım..bebek rızkıyla geliyor evet ben buna inanıyorum..eşim iki aydır bir yılda yapmadığı kadar mesaiyi yaptı..dedim ki fabrika bile anladı bizim masrafların çoğalacağını..Allaha çok şükür..Rabbim kimseyi darda bırakmasın..bizimde ev borcumuz var, 1 sene daha sıkılacağız ama ondan sonra rahatlarız inş..ama olsun ben yinede evde oturup kızıma bakacağım inş..kimseye teslim etmek istemiyorum cadımı..senin kredi borcun ne zaman bitecek?
maşallah bebeklerine..
sagol canim bende sana baktim az once sende kizinda cok tatlisiniz masallahyeşimcim senide gördüm cok memnun oldum:))
valla cok yakışmış sana hamişlik cok şeker olmuşsun
kızınada maşallahh
masallah bebisine kilosu cok guzel. testinde iyi cikmasina sevindim canim ben limonsuz ictim o siviyi bir Allahin kuluda limon koyayim demedi. iyiki midem kalkmadi.kızlarrr slmm biz geldikkkk :))
herşey yolunda çok şükür oğluşum 35 cm 970 gram olmuş tam tosuncuk yane :)) şeker yüklememyapıldı korktugum gibi olmadı ordaki hemşire bol bol limon koydu aynı limota gibi içtim hatta lezzetliydi diyebilirm açlık 70 50 gr şeker yüklemelide 134 çıktı yani normal aralıklarda :)) Allaha şükür bunuda atlattık ..
bugün babamızda işten izin almış eminönüne eksiklerimizi tamamlamaya gidiyoruz ve akşamda annemler falan birlikte ikea ya odamızı almaya :))
sagol aslicim :) bu arada kiziminda adasisin :)amin cnm amin..teşekkür ederim ayrıca da senin o maviş gözleri napmalısende çok hoşsun cnm.valla ebru yaşara benzeten çokta artık ebru yaşarlık halim kalmadı kendimi şişirilmiş deniz topu gibi hissediyorum 69.8 kg olmuşum ,siz ona düz hesap 70 deyiverin,sözde badana yaptık temizlik falan yoruldum ama 1 gr eksilme olmadığı gibi üstüne 1 kg almışım malesef
Allahım sıfata bak şunda yaamaşallah cnm
saldım gitti bebişim zatencnm sen bu face'deki gruba üyemisin sahi yaa seni merak ettim
kız gözünüz kör olmasın emi,bu ne yauw bölevalla daha öğreneceğim çok şey var,ne değişik aletler varmış
sagol canim benimde grip asi yerim sizlamaya basladi maalesef. gecmis olsunAh canım ah! Beni 2. doz tetenoz mahvetti. Ağrı yaptı, ateş yaptı. Kolum taş gibi oldu. Normal yani endişelenme. Sadece o kolunun üstüne yatmamaya çalış.
Oyyyy bu bayağı bebeiş ya. Ne kadar net çıkmış. Canım kuzuma bak. 41 kere maşallah
Canım benim de kayınvaldemler karşı dairemde otuyorlar. Allah razı olsun iyi insanlar. Ama inan çocuk yetiştirmek çok başka birşey. İnsan yeri geliyor kendi annesinin yaptıklarına bile sinirleniyor. O yüzden kendin yetiştirme kararın çok gzel. Ben de öyle istiyorum. Çünkü ne olursa olsun yanlışlar bile yapsak insanın kendi annesinin verdiği terbiye daha başkadır diye düşünüyorum. Onlar da sana destek olurlar büyütürken, destek olmakta önemli..
Ayşecim Ne güzel almışşınız evinizi.. Bence satmayın. Allah da göstermesin. Bak ne güzel bugüne kadar ödemişşiniz. Bebekler gerçekten rızkıyla geliyor. İnşallah rabbim de size bir kapı açar. Hepimizin yardımcısı olsun Allah...
gecmis olsun canm benimki nasil olcak acabacanım beni de mahvetti tetanoz aşısı uyuyamadım sabahlara kadar kolum çok ağırdı ellerime kadar şişti omuzum bile ağırıyordu kemiklerim falan ertesi gün ateşim çıktı etlerim sanki hasta olacakmışım gibi acıdı çok eziyetliydi benim için
gule gule giysin canim bebis . ne ilginc insanlar var gercekten evlat hic ayrlirmi ya.Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Herkese güzel, keyifli, huzurlu haftasonları..
Az önce annemle konuştum.. Anneannesi kızıma birsürü şey almış almaya da devam ediyor :)
Yastık, yorgan, peluş battaniye, iç dış pazen battaniye, nevresim takımı, iç dış zıbın takımı, ağız mendilleri, 3 tane alt pijama, şimdilik 3 yelek - 1 hırka örmüş, patikler örmüş, 1 tane örgü battaniye.. Ohh miss.. Daha da örmeğe ve almaya devam ediyormuş.. Ellerine sağlık anneminnn.. Daha bizim kayınvalide de tık yok.. Geçen aylarda bir kere bebeğe beğendiğin bir elbise varsa göster alayım dedi.. Bir de geçenlerde diyo beşiğini ben alayım diye. Eşimin kredi kartıyla alacak bir iki taksit verdikten sonra borç eşime kalacak adı ben aldım olacak. Annemler biz alalım beşiği dediler ama onlara büyük beşiği değil küçükken kullanabileceğimiz bişey aldırtacağız. Eşim de beşiği kendimiz alalım istiyor zaten.. Kayınvalide dün gitmiş birisinin bebeğine hediye almış.. Eşim şakayla karışık takıldı daha kendi torununa hiçbişey almadın başkalarına alıyorsun diyo. Ama ben takılmıyorum ya.. kendi evlatlarına karşıda aynı, o nedenle alınmıyorum. Evladına yapmayan geline daha zor yapar..
Anca akıl vermesini biliyor. Rabbim cc eşime sağlık sıhhat versin, Rabbimin cc izniyle biz herşeyini alırız kızımın..
yuh yagüle güle kullanın cicilerinizi
anneninde kesesine bereket.benim anemde a dan z ye herşeyini almıştı kızımın.
kaynanamda kızım 6 aylık oldugunda ilk kez gördü torununu. aynı sokakta oturmamıza ragmen
elinde sadece küçük bi altınla tinn tinn geldi hanım
gozun aydin canim bende ehliyet sinavina girdim yaziliya hepsinden iyi not aldim gectim direksiyon sinavinaslm kızlar,
sabahki halıme göre iyiyim
10,30da direksiyon sınavına girdim,sonra eşim girdi.13,30da da doktor kontrolüm vardı
bebşim 726gr 32cm olmuş:) kıpırdayıp duruyor maasallah
şeker yüklemesi yapıldı vala çok korkuyordum herkes çok kotu hatta eşinizle gidin vb yazmıştı
vala bana bişi olmadı
limonluydu hemşire biz kendimiz koyuyoruz limonu dedi
pztesi alcam sonucu
direksiyon sınavınıda geçmişim 85 aldım:)
yoğun bir gundü ama her şey iyi sonuçlandı maaşallah,
öğretmenim,doktordan nöbet tutamaz raporumuda aldım.
tetanoz yüzünden kolum agrıyo sabah yazmıştım uyuyamadım ateşimde var diye,ağrı var ama ateşim geçti... sınavda olumsuzluğa neden olmadı ağrı kesicide içmem gerek kalmadı:)
dönerkende hamıle çamaşırı baktım,atletler çok saçma... bıldığınız korseli daracık ve pamuk penye vb değil
naylon resmen
ona ne göbeğim girer,ne de o naylonları giyerim
uyduruk markada sanmayın 2bılınen meşhur markayada baktım
sankı şu korseli atletler varya,zayıf gösteren onlardan,ki ben onları normaldede gıymedim naylon ve bence hiç sağlıklı değil,,, siz nasıl atlet gıyıyorsunuz
pijama baktım en ucuzu 90dedi
onu da lamadım ben zaten yuksek bel gıyemıyorum,3ay gıycem bunu sonra at kenara...
evdekılerlede olmuyo
gece kalktım üst kısım uste toplanmış,pijama altı aşagı inmiş göbek dışarda buz tutmuş
gecelik gıyıyorum oda tepeme çıkıyo
başka yere bakcam artık
sagol :) dogumda kiz cikarsa buyuk surpris olucak bizim icinmasallahh sübhanallahh ne kadar net ve tatli cikmis canimmm yaa demek bacaklar yiye kapali..masallahh kilosu herseyin iyi olmasina cokk sevindin canim benim..kendine bebise cokk iyi bak canim..
merhaba canım güle güle kullan annenin aldığı cicileri..ay anneanne ne heveslidir şimdi..benimde annemde alacak birşey bırakmadı bize bebek arabasına kadar aldı kadıncağız..bakalım babaannemiz ne yapacak..şuan fazla yorum yapmadan olan biteni izliyor..sanki bebeğin odasını alacak gibi ama daha kesin birşey söylemedi de bakalım zamanla göreceğiz..ne alcam diyor ne almıcam bakalım..benim annen aşırı hevesli birde ilk torun o yüzden annemle kayınvalidemi kıyaslıyamıyorum..benim annem farklı herkese öyle..valla yapandan allah razı olsun..yapmayana birşey diyemem artık..herkes kendi bilir..
dönerkende hamıle çamaşırı baktım,atletler çok saçma... bıldığınız korseli daracık ve pamuk penye vb değil
naylon resmen
sankı şu korseli atletler varya,zayıf gösteren onlardan,ki ben onları normaldede gıymedim naylon ve bence hiç sağlıklı değil,,, siz nasıl atlet gıyıyorsunuz
Ya bisi sorucam bebegin esyalatini besigi kiyafetleri vs. kizin ailesi yapar diye bir gelenek var mi? Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Benim annem henuz birdey almadi, zaten normalde gelirinin buyuk kismini bize verdigi icin oyle bir birikim yapamadi garibimkayinvalidem ufak tefek birseyler aliyo allah icin, odasi icin de surekli arastiriyo.simdi benim annem gorevini yapmamis mi oluracaba gerci daha erken de..merak ettim
illa anne herşeyini alır diye bi şart yok.her yörenin adeti farklı oluyor
bizde var mesela beşik içi derler.
ilk cocukta anneanne torununun herşeyini alır sonrada mevlütte görgüsüzce her alınan gösterilir millete :))
annem sagolsun aldı herşeyimi ama öle millete ben göstermedim.
annen zaten size destek oluyormuş ekstra bişiler yapmasına bence gerek yok.
olurda kayınvaliden filan laf ederse, annemin verdigi paralarla aldık zaten bunları dersin.
cnm inşallah memuriyet olur senin için.ozaman en azından haftasonların tatil olur,iş giriş cıkış saatlerin uygun olur.
zaman ne gösterecek bilemeyiz.hiç umulmadık yerden bişiler gelebiliyor.inş sizde darda kalmadan kolayca atlatırsınız o dönemi.yok cok sıkışırsanı zda calışırsın cnm yapacak bişi yok
en azından şu emzirme döneminde kızının yanında olursan ozaman cok daha rahat iş hayatına devam edebilriisn.
ev sahibi olmakta cok önemli.cocugun okula başladıgında borcunuz bitcek.okul döneminde maddi sıkıntınız olmıcak inş.
Allah yardımcımız olsun canım..Allah kimseyi darda bırakmasın..maddi sorunlardan uzak hayırlı anneler olmayı bizlere nasip etsin Rabbim..bebeklerimiz hayırlısıyla gelsinde gerisi olur inş..
bende seni öpüyorum canım bye bye...
kızlarrr slmm biz geldikkkk :))
herşey yolunda çok şükür oğluşum 35 cm 970 gram olmuş tam tosuncuk yane :)) şeker yüklememyapıldı korktugum gibi olmadı ordaki hemşire bol bol limon koydu aynı limota gibi içtim hatta lezzetliydi diyebilirm açlık 70 50 gr şeker yüklemelide 134 çıktı yani normal aralıklarda :)) Allaha şükür bunuda atlattık ..
bugün babamızda işten izin almış eminönüne eksiklerimizi tamamlamaya gidiyoruz ve akşamda annemler falan birlikte ikea ya odamızı almaya :))
Ayşecim Ne güzel almışşınız evinizi.. Bence satmayın. Allah da göstermesin. Bak ne güzel bugüne kadar ödemişşiniz. Bebekler gerçekten rızkıyla geliyor. İnşallah rabbim de size bir kapı açar. Hepimizin yardımcısı olsun Allah...
Çalışan anne olmak gerçekten zor canım. Ben hem öğretmenli hem de işletme mezunuyum ama atanamayanlar grubundayım.. Evlenmeden önce özel sektörde çalıştım.. Şuan ise evdeyim. Başlarda bu duruma çok sıkılıyordum ama bebiş haberini aldıktan sonra iş meselesini hiç takmadım kafama.. Olmazsa olmasın ne yapalım.. Nası da ipten öte yol yok. Daha iyi bebeğimi kendim büyütürüm demeye başladım :) Çok şükür eşimin işi iyi. Eşimde çalışmam konusunda baskıcı değil. Kızımızın sana daha çok ihtiyacı olacak diyor. Rabbim cc hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşAllah...
slm kızlar,
sabahki halıme göre iyiyim
10,30da direksiyon sınavına girdim,sonra eşim girdi.13,30da da doktor kontrolüm vardı
bebşim 726gr 32cm olmuş:) kıpırdayıp duruyor maasallah
şeker yüklemesi yapıldı vala çok korkuyordum herkes çok kotu hatta eşinizle gidin vb yazmıştı
vala bana bişi olmadı
limonluydu hemşire biz kendimiz koyuyoruz limonu dedi
pztesi alcam sonucu
direksiyon sınavınıda geçmişim 85 aldım:)
yoğun bir gundü ama her şey iyi sonuçlandı maaşallah,
öğretmenim,doktordan nöbet tutamaz raporumuda aldım.
tetanoz yüzünden kolum agrıyo sabah yazmıştım uyuyamadım ateşimde var diye,ağrı var ama ateşim geçti... sınavda olumsuzluğa neden olmadı ağrı kesicide içmem gerek kalmadı:)
naylon resmen
pijama baktım en ucuzu 90dedi
onu da lamadım ben zaten yuksek bel gıyemıyorum,3ay gıycem bunu sonra at kenara...
evdekılerlede olmuyo
gece kalktım üst kısım uste toplanmış,pijama altı aşagı inmiş göbek dışarda buz tutmuş
gecelik gıyıyorum oda tepeme çıkıyo
başka yere bakcam artık
canim zahmet olmadan rahat olmuyor maalesef bizim esimin tarafindanda bizim tarftanda bir destek yok durumlari musait
degil ne yaptiysak biz yaptik. baska turlude mal sahibi olunmuyor bak daha yasin da iyi ben 30a giricem nerdeyse
esimde 32 . bizde nasip olursa 2015 nisan mayis gibi bitiricez krediyi. krediyi odemesek simdi cok daha rahat olurduk
ama napalim buna sukur esim birseyimizi eksik etmemeye calisiyor imkanlari dahilinde.
senin calisma ihtimalin var bak ne guzel benim oyle bir sansimda yok. belki ilerde dili iyice ilerletirsem ki oda yeterli olmaz baska
meziyette ararlar.
sonunda rahat edicez insallah ev cok onemli gunumuz sartlarinda. birde hersey genclikte oluyor.
ilk bebeklerde rahim büyümesi oldugu için sancılar daha fazla olabiliyo birde artık havalar sogudu hemen üşütebiliyoruz ondanda sancılar olabiliyo benimde ara ara oluyo.
kendinizi sıcak tutmaya çalışın
biz cinsellik nedir unuttuk artık
aleynanıda dedigi gibi öpüşmek bile yok kaldıki bazen yan yana bile yatmıyoruz o derece
en son 1 mayısda tüp bebek oldu,ondan 5 gün önce falan olmuştu.
şimdide dr doguma kadar yasak dedi
hatta size komik anlarımızı yazayımda gülün azcık
hamile oldugumu ögrendik işte,
dr dediki:ilişki yasak dedi
eşim deki tepkiye bakın:nediyon lan bu adam
bundan 1 ay önce yine dr gittik
yine dr:ilişki hala yasak dedi
eşimde:ikide birde hatırlatmasa olmaz sanki diyo
düşünün artık halimizi
öle bi hal aldıkki eşim alıyo yastıgını gidiyo kızın odası ''kızım kalk git ananla yat'diyo yavrum oda bilmezya pisipisi geliyo yanıma
neyapsın adam hiç bişey yapamıyo kendine yazık ediyo kaçıyo yanımdan:
Ayyy kızlar ya çok güzel birşey oldu.
Allah razı olsun eski çalıştığım okuldan müdürüm ( özel okul ) kendi oğlunun bebek arabasını, oto koltuğunu,fisher price marka bir sürü ilk yaş oyuncaklarını, bir de harika bir sallanaN bir yatak verdi. Hepsini alıcaktım. Şimdi sağolsun kaç milyar masraftan kurtardı beni. Valla bebişlerimiz rızkıyla geliyor
Bir de bunlar da sipariş verdiğim keçeler... Oğluşumun şekerlerini yapmaya başlıcam pazartesi günü. Çok heyecanlıyım. Yaptık.a paylaşırım sizinle... Renkli renkli nazar boncukları yapmaya karar verdim. İnşallah güzel olucakk
Eki Görüntüle 526120
pembeli olan daha canlı duruyor.bunlar organikmi? fiyatı cok pahalı.aynı fiyata uyku seti alıınır
ben ve burdan bi kac kişi 30-35 liralık nevresim aldık %100 pamuklu. gayette güzell
sen bilirsin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?