Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Herkese güzel, keyifli, huzurlu haftasonları..
Az önce annemle konuştum.. Anneannesi kızıma birsürü şey almış almaya da devam ediyor :)
Yastık, yorgan, peluş battaniye, iç dış pazen battaniye, nevresim takımı, iç dış zıbın takımı, ağız mendilleri, 3 tane alt pijama, şimdilik 3 yelek - 1 hırka örmüş, patikler örmüş, 1 tane örgü battaniye.. Ohh miss.. Daha da örmeğe ve almaya devam ediyormuş.. Ellerine sağlık anneminnn.. Daha bizim kayınvalide de tık yok.. Geçen aylarda bir kere bebeğe beğendiğin bir elbise varsa göster alayım dedi.. Bir de geçenlerde diyo beşiğini ben alayım diye. Eşimin kredi kartıyla alacak bir iki taksit verdikten sonra borç eşime kalacak adı ben aldım olacak. Annemler biz alalım beşiği dediler ama onlara büyük beşiği değil küçükken kullanabileceğimiz bişey aldırtacağız. Eşim de beşiği kendimiz alalım istiyor zaten.. Kayınvalide dün gitmiş birisinin bebeğine hediye almış.. Eşim şakayla karışık takıldı daha kendi torununa hiçbişey almadın başkalarına alıyorsun diyo. Ama ben takılmıyorum ya.. kendi evlatlarına karşıda aynı, o nedenle alınmıyorum. Evladına yapmayan geline daha zor yapar..
Anca akıl vermesini biliyor. Rabbim cc eşime sağlık sıhhat versin, Rabbimin cc izniyle biz herşeyini alırız kızımın..
Ah canım sende bendensin. ve daha 3 doz var :2:
ah bende öyle olmuştum cnm.bu ayın 16sındada ikinci aşıyı olucam ama gideyimmi gitmeyimmi diye düşünüyorum resmen kolunu kaldıramıyor insan yacanım beni de mahvetti tetanoz aşısı uyuyamadım sabahlara kadar kolum çok ağırdı ellerime kadar şişti omuzum bile ağırıyordu kemiklerim falan ertesi gün ateşim çıktı etlerim sanki hasta olacakmışım gibi acıdı çok eziyetliydi benim için
oh ohh cnm ne varsa insanın kendi annesinde var cnm,benim annemde devamlı onu bulu alır bide her ay 100 lira verir bişey alın der,beşiğimizide annem aldı.750 tl emekli maaşı alıyor rahmetli babacımdan.neler yapmaya çalışıyo.kayınvaldem emekli kayınpederim emekli,bebek arabasını alıcaklar bakalım öle dediler bekleyişteyizMerhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Az önce annemle konuştum.. Anneannesi kızıma birsürü şey almış almaya da devam ediyor :)
Yastık, yorgan, peluş battaniye, iç dış pazen battaniye, nevresim takımı, iç dış zıbın takımı, ağız mendilleri, 3 tane alt pijama, şimdilik 3 yelek - 1 hırka örmüş, patikler örmüş, 1 tane örgü battaniye.. Ohh miss.. Daha da örmeğe ve almaya devam ediyormuş.. Ellerine sağlık anneminnn.. Daha bizim kayınvalide de tık yok.. Geçen aylarda bir kere bebeğe beğendiğin bir elbise varsa göster alayım dedi.. Bir de geçenlerde diyo beşiğini ben alayım diye. Eşimin kredi kartıyla alacak bir iki taksit verdikten sonra borç eşime kalacak adı ben aldım olacak. Annemler biz alalım beşiği dediler ama onlara büyük beşiği değil küçükken kullanabileceğimiz bişey aldırtacağız. Eşim de beşiği kendimiz alalım istiyor zaten.. Kayınvalide dün gitmiş birisinin bebeğine hediye almış.. Eşim şakayla karışık takıldı daha kendi torununa hiçbişey almadın başkalarına alıyorsun diyo. Ama ben takılmıyorum ya.. kendi evlatlarına karşıda aynı, o nedenle alınmıyorum. Evladına yapmayan geline daha zor yapar..
Anca akıl vermesini biliyor. Rabbim cc eşime sağlık sıhhat versin, Rabbimin cc izniyle biz herşeyini alırız kızımın..
Kızlarrrr merhaba,
bebişe biberon alan var mı ya da doğmadan almak gerekli mi
Birde alırken nelere dikkat etmek gerek baktım e bebek te 0+ , 2+ , 4+ falan var her iki ayda bir yeni mi almak gerek ben anlamadım
merhaba canım güle güle kullan annenin aldığı cicileri..ay anneanne ne heveslidir şimdi..benimde annemde alacak birşey bırakmadı bize bebek arabasına kadar aldı kadıncağız..bakalım babaannemiz ne yapacak..şuan fazla yorum yapmadan olan biteni izliyor..sanki bebeğin odasını alacak gibi ama daha kesin birşey söylemedi de bakalım zamanla göreceğiz..ne alcam diyor ne almıcam bakalım..benim annen aşırı hevesli birde ilk torun o yüzden annemle kayınvalidemi kıyaslıyamıyorum..benim annem farklı herkese öyle..valla yapandan allah razı olsun..yapmayana birşey diyemem artık..herkes kendi bilir..
oh ohh cnm ne varsa insanın kendi annesinde var cnm,benim annemde devamlı onu bulu alır bide her ay 100 lira verir bişey alın der,beşiğimizide annem aldı.750 tl emekli maaşı alıyor rahmetli babacımdan.neler yapmaya çalışıyo.kayınvaldem emekli kayınpederim emekli,bebek arabasını alıcaklar bakalım öle dediler bekleyişteyizbirtane don almadı çocuğuma..amaan bana uzak Allaha yakın olsun ,zararı dokunmasında bişey beklemiyorum inan
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
güle güle kullanın cicilerinizi
anneninde kesesine bereket.benim anemde a dan z ye herşeyini almıştı kızımın.
kaynanamda kızım 6 aylık oldugunda ilk kez gördü torununu. aynı sokakta oturmamıza ragmen
elinde sadece küçük bi altınla tinn tinn geldi hanım
Kızlarrrr merhaba,
Birde alırken nelere dikkat etmek gerek baktım e bebek te 0+ , 2+ , 4+ falan var her iki ayda bir yeni mi almak gerek ben anlamadım
Sağolasın canım.. Kimi insanlar farklı oluyor işte. Kendi kızına da çok yapan biri değil onun için takılmıyorum bende..
Sen aynı sokakta bense aynı evin içindeyim canım..
,rapor falan istiyodu drun di mi papatya.. aldın heralde raporu.. tarih bile belli olmuş yaa inanmıyorum :)))
hayırlısı canım.. kucaklamayı nasip etsin allah sağlıkla sihhatle inşallah :))
benim kaynanın 2 kızı 2 oglu var
kadın kızlarına deli oluyor.onların cocukalrı oldukca dörtt dönüyor ne alacagını şaşırıyor
ama ben ve eltimin kızlarına gelince cebinde akrep oluyor.amannn cokta lazım degil zaten.
ne kadar cok şey verirse o kadar çenesi oluyor.hiç ugraşamamm:100:
cnm benim paylaştıgım resim gögüs kalkanı degil silikon meme ucu.
bendede meme ucu olmadıgı için üstteki meme ucunu takarak emzirdim kızımı
gögüs kalkanı apayrı biş. gögüs pedi işlevini görüyor diyim
yani meme ucu gögüs kalkanının içinde kalıyor devamlı, fazla sütün olursa gögüs kalkanında birikiyor.
süt sagmaya yaramıyor yani.süt sagmak için elektirikli veya el pompaları var onlarla sagıyorsun sütü.
meme ucu kalkanın içinde kaldıgı için meme ucunu cıkartmayada yarayabilir tabi.
meme ucu olmayanlar için bi ürün var ama pahalı yaw.75-80 lira arası fiyatı.aşagıdaki ürün.markası avent niplette
benim sadece sol meme ucum yok.sanırım yine silikon meme ucu kullanırım.
Offf benim en büyük derdim benim hiç ucu yok. Avent in silikon göğüs ucunu alıcam inşallah fayda eder. Gerçi sütüm olsunda pompayla çekip vermeye bile razıyım. Bol bol sütlerle dolsun fışkırsın göğüslerimiz inşallahhh :)))
Ahhh canım yarama tuz bastınen son ilişkiye girdiğimiz tarih 14 mayıs eşimin doğum günüydü hatta ogün. Sonra zaten hamile olduğumu öğrendik adam hiç yanaşmıyor bana hatta ogün bile nasıl birlikte olduk diye vahlanıyor Zaten istekli bir yapım vardı şimdi bomba gibi geziyorum rüyamda bu sebeple hep eşimi terk ettiğimi görüyorum Yaa öpüşmeyi bile özledim onu bile yapmıyor sanki çocuğu ağzımda taşıyorum
Ay Allah iyiliğini versin emi kocaman kocaman güldüm heee .
Kızlarrrr merhaba,
Ben ilk etapta küçük biberonlardan almayı düşünüyorum çünkü hastanede gerekli olabiliyor. Avent ya da Nuk olalbilir. Avent in parçalarını değiştirerek biberon u sonradan suluğa çevirme şansınız falan da oluyor ama bakalım. Nuk un ürünleri de gayet iyi. Bir de Chicconun yamuk ağızlı Anne göğsüne benzeyen bir biberonu vardı ama o da büyük. Miniminimiinnak bebenin ağzına koca biberon da komik olur . Zaten mama bile verseniz küçük ölçeklerde yapıyorsunuz mamayı o yüzden büyük almanın şimdilik bir yararı yok. İnşallah göğüslerimizde bol bol süt olur emz,iririz yawrularımızı da biberona a falan gerek kalmaz hiç....
canım benim eltim hediye etti philips avent in seti. 4 tane biberonu emziği ve biberon temizleme fırçası var. gayet kullanışlı bir sete benziyor. internetten edinebilirsin.
O seti ben de düşündüm ama sonradan 4 tane biberonu ne yapacağım dedim hepsi aynı boyda birde sanırsam. Farklı boyutları olsa ok. ama
benim kaynanın 2 kızı 2 oglu var
kadın kızlarına deli oluyor.onların cocukalrı oldukca dörtt dönüyor ne alacagını şaşırıyor
ama ben ve eltimin kızlarına gelince cebinde akrep oluyor.amannn cokta lazım degil zaten.
ne kadar cok şey verirse o kadar çenesi oluyor.hiç ugraşamamm:100:
meraba arkadaşlar nasılsınız
ben aslında şubat annesiyim ma bişey merak ettim.
diğer subat annelerine göre daha cok kilo aldım ben.
suan 20. haftadayım ve 6 kilo aldım.
acaba siz o hafta da kaç kilo aldınız ve su anda kaç kilo aldınız
merak diyorum cevap verirseniz sevinirim
merhaba canım bende kayserideyim dr olarak mehmet tayyar ayrıntılı ultrasona alıyomuş benim dr öle demişti istersen bi git .dr olarak kime gidiyosun ben acıbadem turgut beye gidiyorum çok memnunum tavsiye edrim istersen onada gidebilirsin.inş.hiç bişey yoktur geçmiş olsunkızlar çarşamba gününe randevu aldım.içim rahat etmedi kayseride prof.perinatoloji uzmanından.umarım bı sıkıntı olmaz.araştırmalarımda bi sıkıntı varsada bu 24.haftalarda bakılan ultrasonda ortaya çıkard die yazıyor ama bilemiyorum.bayan doktora beynin kıvrımları az gelmişti.halbuki 24.haftadada kendi bakmıştı detaylıya.üniverstedede baktırmıştım.umarım yanılıyordur.boşuna telaşlandırmıştır bizi
ilahi çok güldüm o dert bende daha fazla canımAhhh canım yarama tuz bastınen son ilişkiye girdiğimiz tarih 14 mayıs eşimin doğum günüydü hatta ogün. Sonra zaten hamile olduğumu öğrendik adam hiç yanaşmıyor bana hatta ogün bile nasıl birlikte olduk diye vahlanıyor Zaten istekli bir yapım vardı şimdi bomba gibi geziyorum rüyamda bu sebeple hep eşimi terk ettiğimi görüyorum Yaa öpüşmeyi bile özledim onu bile yapmıyor sanki çocuğu ağzımda taşıyorum
ilk bebeklerde rahim büyümesi oldugu için sancılar daha fazla olabiliyo birde artık havalar sogudu hemen üşütebiliyoruz ondanda sancılar olabiliyo benimde ara ara oluyo.Bende en son geçen hafta gittim. Bir sıkıntı yoktu şükür...
Heralde büyüyor ya rahim ondan oluyor canım.
Bende geceleri karnımı nerelere koysam onu bilemiyorum
Ah Tontirikçim ya cidden o kadar kötü müsün
Kızlar isterseniz gülün ama benim isteğim çok arttı cinsel olarak
Yani ne bileyim Progestana başladığım zaman bir duraksadı.
Sonra tekrar arttı.
Adamı da rahat bırakmıyorum ama doktor Az yapın dedi.
O yüzden şansımı çok zorlamıyorum.
Ağrıların onla ilgili olduğunu pek sanmıyorum.
Büyümeye bağlıyorum....
kizlar bugun bebisi gormeye gittik 1059gr olmus:)
hersey yolunda dedi ama suyu biraz fazla icmem lazimmis.
ona dikkat edicem
tek kotu haber normal dogum yapamayacagim dr ameliyat yerime bakti ince burasi telikeli ameliyat olmalisin dedi
37-39. hafta arasi oluyormus ben yine bekleyebildigim kadar beklemeyi dusunuyorum
normal dogum hayalleri suya dustu anlayacaginiz saglikli dogsunda napalim .
rahim agzi uzunlugunu sordum 3.94cm misbel aciligini sordum sorun yok dedi
pihtida yokmus kordonda ,hersey iyimis. birde resim verdi tabi :) onuda eklicem simdi
bundan sonra 2 haftada bir randevumuz olucak ve bir dahaki sefer anemi varmi yokmu diye kan tahlili yapicakmis
grip asimida oldum bugun tetonozu bir dahaki sefere dusunuyorum saglik ocagiyla konusmadim henuz cunku
bizde haberler boyle:))Eki Görüntüle 525711
kizlar bugun bebisi gormeye gittik 1059gr olmus:)
hersey yolunda dedi ama suyu biraz fazla icmem lazimmis.
ona dikkat edicem
tek kotu haber normal dogum yapamayacagim dr ameliyat yerime bakti ince burasi telikeli ameliyat olmalisin dedi
37-39. hafta arasi oluyormus ben yine bekleyebildigim kadar beklemeyi dusunuyorum
normal dogum hayalleri suya dustu anlayacaginiz saglikli dogsunda napalim .
rahim agzi uzunlugunu sordum 3.94cm misbel aciligini sordum sorun yok dedi
pihtida yokmus kordonda ,hersey iyimis. birde resim verdi tabi :) onuda eklicem simdi
bundan sonra 2 haftada bir randevumuz olucak ve bir dahaki sefer anemi varmi yokmu diye kan tahlili yapicakmis
grip asimida oldum bugun tetonozu bir dahaki sefere dusunuyorum saglik ocagiyla konusmadim henuz cunku
bizde haberler boyle:))Eki Görüntüle 525711
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?