2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlarrrr merhaba,

bebişe biberon alan var mı ya da doğmadan almak gerekli mi
Birde alırken nelere dikkat etmek gerek baktım e bebek te 0+ , 2+ , 4+ falan var her iki ayda bir yeni mi almak gerek ben anlamadım

merhaba canım güle güle kullan annenin aldığı cicileri..ay anneanne ne heveslidir şimdi..benimde annemde alacak birşey bırakmadı bize bebek arabasına kadar aldı kadıncağız..bakalım babaannemiz ne yapacak..şuan fazla yorum yapmadan olan biteni izliyor..sanki bebeğin odasını alacak gibi ama daha kesin birşey söylemedi de bakalım zamanla göreceğiz..ne alcam diyor ne almıcam bakalım..benim annen aşırı hevesli birde ilk torun o yüzden annemle kayınvalidemi kıyaslıyamıyorum..benim annem farklı herkese öyle..valla yapandan allah razı olsun..yapmayana birşey diyemem artık..herkes kendi bilir..

Ah canım sende bendensin. ve daha 3 doz var :2:

yaaa bir de doğum sonrası var ya çocuğu nasıl emzireceğiz nasıl kucağımıza alacağız aklım almıyor ben evin içinde dört döndüm valla yatağa bile yatamadım ağladım hep 2.yi belki vurulurum ama doğumdan sonra vurulacağımı sanmıyorum

ah bende öyle olmuştum cnm.bu ayın 16sındada ikinci aşıyı olucam ama gideyimmi gitmeyimmi diye düşünüyorum resmen kolunu kaldıramıyor insan ya

oh ohh cnm ne varsa insanın kendi annesinde var cnm,benim annemde devamlı onu bulu alır bide her ay 100 lira verir bişey alın der,beşiğimizide annem aldı.750 tl emekli maaşı alıyor rahmetli babacımdan.neler yapmaya çalışıyo.kayınvaldem emekli kayınpederim emekli,bebek arabasını alıcaklar bakalım öle dediler bekleyişteyiz birtane don almadı çocuğuma..amaan bana uzak Allaha yakın olsun ,zararı dokunmasında bişey beklemiyorum inan

Kızlarrrr merhaba,

Birde alırken nelere dikkat etmek gerek baktım e bebek te 0+ , 2+ , 4+ falan var her iki ayda bir yeni mi almak gerek ben anlamadım

ben ablamdakini aldım sadece ucunu değiştireceğim 0+, 2+, 4+ ay ilerledikçe biberon deliği de büyüyor 0+ olanın deliği mememizin ucundan emerken çektiği sütle eşdeğer. Doğmadan almanda fayda var canım çünkü sütün hemen gelmeyebilir çocuk doymayabilir, hastanedeyken bebek odasına biberonu götürüp mama istemek gerekiyor her ihtimalleri düşünmek lazım tatlım bir de cam biberon almanı tavsiye ederim şu ufak minicik biberonlar varya onlardan da al bebeklerimiz kusar midesi bulanır az birşey milupanın rezene çayını vermekte fayda var minik biberon onu kullanmada işe yarıyor.

Sağolasın canım.. Benim annemde kuzenlerimin çocuklarına bile çeyiz hazırladı resmen.. Eee kendi torunu olunca daha da hevesli.. Dediğim gibi Rabbim cc eşime sağlık sıhhat versin herşeyini alırız kızımın.. :)

:) Hemen hemen herkeste aynı durumlar var demekki.. annemlerde de bi emekli maaşları var ama birşeyler yapmak için koşturuyorlar. Kayınvalidem hem kendi emekli hemde kayınpedirimin emekli maaşını alıyor. Yine de tık yok Dediğin gibi zararı dokunmasın o bile yeter.. :)

güle güle kullanın cicilerinizi
anneninde kesesine bereket.benim anemde a dan z ye herşeyini almıştı kızımın.
kaynanamda kızım 6 aylık oldugunda ilk kez gördü torununu. aynı sokakta oturmamıza ragmen
elinde sadece küçük bi altınla tinn tinn geldi hanım

Sağolasın canım.. Kimi insanlar farklı oluyor işte. Kendi kızına da çok yapan biri değil onun için takılmıyorum bende..
Sen aynı sokakta bense aynı evin içindeyim canım..

Kızlarrrr merhaba,

ben avent 0+ olandan aldım dogdugunda
kızımın dişleri cıktıkca ısırdı koparttı ucları ,benide masraftan kurtardı sagolsun
o uca şuan parmak girer yani
bi kac tane uygun fiyatlı biberon aldım onlarıda aynen ısırdı koparttı

Sağolasın canım.. Kimi insanlar farklı oluyor işte. Kendi kızına da çok yapan biri değil onun için takılmıyorum bende..
Sen aynı sokakta bense aynı evin içindeyim canım..

benim kaynanın 2 kızı 2 oglu var
kadın kızlarına deli oluyor.onların cocukalrı oldukca dörtt dönüyor ne alacagını şaşırıyor
ama ben ve eltimin kızlarına gelince cebinde akrep oluyor.amannn cokta lazım degil zaten.
ne kadar cok şey verirse o kadar çenesi oluyor.hiç ugraşamamm:100:

rapor falan istiyodu drun di mi papatya.. aldın heralde raporu.. tarih bile belli olmuş yaa inanmıyorum :)))
hayırlısı canım.. kucaklamayı nasip etsin allah sağlıkla sihhatle inşallah :))
,

yok almadım ,devlet hastanesine gidip almam lazım ,aralık yada kasımda bi ara gider alırım diye düşündüm ,şimdi o strese girmek istemedim

kızlar tokerbebe de platin kaz tüyü yastıgın fiyatı cok uygun diger sitelere göre bilginiz olsun.gittigidiyırda 65 lira burda 43 lira
ben 1 yaşına kadar yastıksız yatırdım kızımı sonrasında kaz tüyüne gectim cokta memnun kaldım
şimdi küçük geldigi için büyügünü alcam.kücügünüde ogluma kullanırım inş.
şimdiye kadar yorgan hiç kullanmadık ama bu aşagıdaki yorganı alabilirim kızıma ,umarım örter
yorganıda diger sitelere göre uygun.190-200 arasıydı.burda 157 lira
tokere gitcem bugün bi inceleyim yorganını

Bebek,Akl,Puset,Oto Koltuk,Kraft,Bebek Araba,Anne,Emzirme,Chicco,Mama,Emzik,Biberon,Piik Kremi,Sebamed,, | Bebek Odas| Yastklar, | Yastklar, | Penelope, | Penelope Platin Kaz Ty Bebek Yastk

Bebek,Akl,Puset,Oto Koltuk,Kraft,Bebek Araba,Anne,Emzirme,Chicco,Mama,Emzik,Biberon,Piik Kremi,Sebamed,, | Bebek Odas| Battaniye - Yorgan, | Battaniye - Yorgan, | Penelope, | Penelope Platin Kaz Ty Bebek Yorgan

Son düzenleme:

Bizimki de eltimin annesiyle benim annem ne yaparsa onu yapıyor farklı birşey yok bir insan kıskançlığını bu kadar mı belli eder bir de gidiyor eski usul şeyler yaptırıyor çıkarmış 45-41 sene önceki şeyleri (kaynımın ve eşimin eşyaları) onları kullandırtacak bize sinir oluyorum kadına hiçbirşey istemiyorum ondan kendisini de ne görmek ne sesini duymak istiyorum nefret ediyorum ondan ııyyyy

Dediğin gibi canım aman çenesini çekmektense birşey yapmasın daha iyi :100:

ben 6kilo aldım canım... çok alammaışsın bence ama bundan sonra artacakmış

slm kızlar,
sabahki halıme göre iyiyim
10,30da direksiyon sınavına girdim,sonra eşim girdi.13,30da da doktor kontrolüm vardı
bebşim 726gr 32cm olmuş:) kıpırdayıp duruyor maasallah
şeker yüklemesi yapıldı vala çok korkuyordum herkes çok kotu hatta eşinizle gidin vb yazmıştı
vala bana bişi olmadı
limonluydu hemşire biz kendimiz koyuyoruz limonu dedi
pztesi alcam sonucu
direksiyon sınavınıda geçmişim 85 aldım:)
yoğun bir gundü ama her şey iyi sonuçlandı maaşallah,
öğretmenim,doktordan nöbet tutamaz raporumuda aldım.
tetanoz yüzünden kolum agrıyo sabah yazmıştım uyuyamadım ateşimde var diye,ağrı var ama ateşim geçti... sınavda olumsuzluğa neden olmadı ağrı kesicide içmem gerek kalmadı:)

dönerkende hamıle çamaşırı baktım,atletler çok saçma... bıldığınız korseli daracık ve pamuk penye vb değil
naylon resmen
ona ne göbeğim girer,ne de o naylonları giyerim
uyduruk markada sanmayın 2bılınen meşhur markayada baktım
sankı şu korseli atletler varya,zayıf gösteren onlardan,ki ben onları normaldede gıymedim naylon ve bence hiç sağlıklı değil,,, siz nasıl atlet gıyıyorsunuz
pijama baktım en ucuzu 90dedi
onu da lamadım ben zaten yuksek bel gıyemıyorum,3ay gıycem bunu sonra at kenara...
evdekılerlede olmuyo
gece kalktım üst kısım uste toplanmış,pijama altı aşagı inmiş göbek dışarda buz tutmuş
gecelik gıyıyorum oda tepeme çıkıyo
başka yere bakcam artık

merhaba canım bende kayserideyim dr olarak mehmet tayyar ayrıntılı ultrasona alıyomuş benim dr öle demişti istersen bi git .dr olarak kime gidiyosun ben acıbadem turgut beye gidiyorum çok memnunum tavsiye edrim istersen onada gidebilirsin.inş.hiç bişey yoktur geçmiş olsun
ilahi çok güldüm o dert bende daha fazla canım
ilk bebeklerde rahim büyümesi oldugu için sancılar daha fazla olabiliyo birde artık havalar sogudu hemen üşütebiliyoruz ondanda sancılar olabiliyo benimde ara ara oluyo.
kendinizi sıcak tutmaya çalışın
biz cinsellik nedir unuttuk artık
aleynanıda dedigi gibi öpüşmek bile yok kaldıki bazen yan yana bile yatmıyoruz o derece
en son 1 mayısda tüp bebek oldu,ondan 5 gün önce falan olmuştu.
şimdide dr doguma kadar yasak dedi
hatta size komik anlarımızı yazayımda gülün azcık
hamile oldugumu ögrendik işte,
dr dediki:ilişki yasak dedi
eşim deki tepkiye bakın:nediyon lan bu adam
bundan 1 ay önce yine dr gittik
yine dr:ilişki hala yasak dedi
eşimde:ikide birde hatırlatmasa olmaz sanki diyo
düşünün artık halimizi
öle bi hal aldıkki eşim alıyo yastıgını gidiyo kızın odası ''kızım kalk git ananla yat'diyo yavrum oda bilmezya pisipisi geliyo yanıma
neyapsın adam hiç bişey yapamıyo kendine yazık ediyo kaçıyo yanımdan

maşallah çok tatlı ve net çıkmış allah hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin

masallahh sübhanallahh ne kadar net ve tatli cikmis canimmm yaa demek bacaklar yiye kapali..masallahh kilosu herseyin iyi olmasina cokk sevindin canim benim..kendine bebise cokk iyi bak canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…