2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

zaten 100 lira olan için pahalı dedim :)
ben burda bi magazadan aldım 30 dedi 25 liraya aldım

Son düzenleme:
zaten 100 lira olan için pahalı dedim :)
ben burda bi magazadan aldım 30 dedi 25 liraya aldım

evet onu yollamışım 279luk olanı yolladım sandım:)

neyse biraz daha araştırayım. 100 tl çarşafa verirsek gerisi nolur bilmiyorum..çok renkli bişi olsun istemiyorum sade de pek yok. teşekkür ettim

masallahh sübhanallahh canim kilosu falan iiyiymis daha döner ama erken..mantar icinde gecmis olsun bende olmuyo canim oturdugun yerlere dikkat et disarda wc lere falan..

güle güle kullan canim benim..

valla canim ben baya sasiririm artik bu 2 yanilma diye.evet baya süpriz olur artik..ama canim sen pipiyi görmüüsn bir kere..banada hep kiz dedi nasip artik.allahim saglikli hayirli versin canim benim..

cnm keçeleri nerden sipariş verdin? nasıl yapcaksın birleştirmek için yani dikişle mi?

neslininmalzemeleri - Dilediğiniz renklerde 20 adet keçe seti - 20*20 cm - Kargo bedava - 78611 - emek sensin

Canım burdan aldım ben Kredi kartıyla aldım. Kadın çok güzel yardımcı oldu. Seçtiğin setlerin arasından istediğin renkleri alabiliyorsun ve 2 günde geliyor. Fiyatları da uygun.Gelen keçelerin kalitesi de güzel. Dikişle ve silokon tabancasıyla birleştiricem canım...

milsa güle güle kullan cnm cok iyi olmuş ya.
keçelerinde hayırlı olsun, inş güzel bişiler cıkarırsın bizde cesaretleniriz :)

Sağol canım benim. İnşallah Allah utandırmasın...

masallahhh canim benim herseyin yolunda olmasina cok sevindim.seker yüklemenide atlatmissin hadi gözün aydin..ohh güzel güzel gezmis dolasmissinizdir odasida hayirli olsun canim güle güle saglikla sihatle yatmayi nasip etsin allahim..amin..

kızlar nasılsınız, bebek odası alanınız var mı yada araştıranınız..biz bugün bayağı bi baktık, yorgunluktan ölüyoruz..çok hoş odalar vardı ama geneli hep aynıydı..kristal kulplar yada ağaç yuvarlak kulplar.. ben iki tane model beğendim..ama resim çektirmiyolar..size göstermek için nette araştırdım ama malesef o da yok

canim herseyin yolunda olmasina cokk sevindim kilolarida cokk iyiymis insallahh ocaga kadar kalirlar bebislerin sagsaglim alirsin hepimiz kucaklarimiza insallahhh aminn...

kız ayşeeee o fiyata pijama takımı nerden buldun
ben 50 liraya aldım pierre cardin ama

bu arada bugün olivium a gittik, kanza pançoya falan baktık herşey ne kadar pahalıydı ya
biz eminönünden çok kaliteli çok da uyguna almışız herşeyi
bence eminönüne gitme imkanı olanlar başka mağazalara para dökmesin
orada hem çeşit çok hem kalite iyi hem de uygun

masallahh sübhanallahh canim kilosu falan iiyiymis daha döner ama erken..mantar icinde gecmis olsun bende olmuyo canim oturdugun yerlere dikkat et disarda wc lere falan..

ay döner dimi yani öyle kalmaz heralde 2 buçuk ay daha var sonuçta

biz aldık canım, haftaya gelecek inş. sabırıszlıkla bekliyoruz
biz sadece fikir edinmek için gitmiştik modesaya
sonra alıverdik, hiç öyle gezmedik yani
ben zaten çabuk karar veren bir tipimdir, birşeyi begendiysem tak diye alırım daha iyisi daha güzeli var mı diye kafamı kurcalamam

canım bende de çok hafif oluyor gibi.Bende adet sancıları meşhur olanlardanım.Acile gidip iğne vurdurmazsam kendime gelemezdm.Şimdi öyle ağrıalrım yok şükür.Sadece arada belim ağrıo ve ilk aylarda rahimde batmalar olurdu şimdi yine o batmalardan oluyor bende de...

Ay ne güldüm ya karnım ağrıdı valla harikaydı cnm son cümlen Valla iyi dayanmışsınız canım.Daha doğrusu kocan:) Ama napsın kız oda risk almak istemiyordur tırsyıodum biliyor hem öpmenin nerede biteceğini:) O yüzden ona da yanalmıyordur belkide:)

Maşallah canım tosuncuguna 1 kğ olmuş artık Şeker yüklemende iyi çıkmış hadi gözün aydın cnm..

Tebrik ederim canım sınavı vermişsin.O halde ehliyetn hayırlı olsun dielim..Ben hala eski çamaşırlarımı giyiyorum alt olarak çok rahatsız olmadım henüz.Ama çıtçıtlı atletlerimi giymiyorum uzun zamandır.Benimde öyle pijamalarım valla üst nerdeyse kafama geçecek gibi altt iyice inmiş:) Bende salıverdim kendimi nasıl olsa evdeyim die rahat rahat göbeğimde meydanda geziyorum:)

Canım o gelenek genelde doğuda oluyor.Kendimizden biliyorum bizim memlekette de anne kızının ilk bebeğinin 40 lığını hazırlar( Bebeğin 40lığı denir isminede)Doğumdan sonra hayırlı olsuna gelenlere gösterilirmiş ama bu çok eskiden şimdi öyle gösterilmiyor.Benim annemde yapıyor şuan memlekette.Ama ben her tlf anne abartma,anne gerek yok,anne ben aldım boşver diyorum kıyamıyorum ona zaten babamdan kalan maaşla geçio Zaten annem öyle gelenek oldugu için deilde heveslendiği için yapıor yeni torun geliyor die.Birde şimdi her anne bana kendisi begenip almak istiyor.....O yüzden annen yapsada yapmasada bu bi görev deil canım bence..Hem zaten dayanamaz anneler illa alırlar...

Ohh Maşşallah 1 kğ olmuş Hep gramları okuyunca kğ farklı geldi birden:) Ters durumuyla ilgili bende bi konu araştırırken tesadüfen okumuştum evt daha dönemesi için zamanı var.İnş o zamana kadar olması gereken pozisyona döner..Ay canım bende mantardan çektim halada çekiyor sayılırım.Bende fitil ve krem kullandım.Ama belli bi zaman iyi sonra tekrar yenilio hamilelikte de yenilermiş bu zaten Az kaldı napalım zor ama çekicez

Hayırlı olsun kıjjj yeni pijamalrın..İyi yapmışsın canım ohh giy mis gibi rahat rahat Üstünde eskisin:)

İyi olmuş canım valla o masraftan kurtulmuş oldun enazından makbule geçmiş...O keçelerden güzel şeyler çıkıcak eminim.Şimdiden kolay gelsin...Merakla bekliyorum paylaşımlarını....

Ayşecim çok zor dediğin gibi ama Allah bişekilde zorda bırakmıyor kullarını.İnş sorunsuz bi şekilde kalan 5-6 yılıda atlatırsınız.Evi satma gibi bi durumada gerek kalmıcak inş.Bebeğinin de rızkıyla beraber eşine de bol rızıklı kazançlar nasip etsin Allah ödeme kolaylığı versin.Ne güzel ev sahibi olmuşsunuz bu yaşta MaşşallahBizde daha alırsak kendimizi erken yaşta aldık sayaktık:) Bizde çok istiyoruz inş kısa zamanda alırız. Allah bizede bizim gibi kirada olanlarda nasip etsin kiradan kurtarsın valla acıyorum o her ay giden paraya...Hayırlısı ama yinede bugünümüze de çok şükür..

Kızlarrrr merhaba,

bebişe biberon alan var mı ya da doğmadan almak gerekli mi
Birde alırken nelere dikkat etmek gerek baktım e bebek te 0+ , 2+ , 4+ falan var her iki ayda bir yeni mi almak gerek ben anlamadım
ya cnm geçende yazdım buraya ama aklınıda karıştırmak istemem benimki karışık seninkide karışmasın ben ne güzel chicconun cam biberonuna karar vermiştim.bizim burda bir eczane var hipermarket halt etmiş yanında ne arrasan var anneme önümüğzdeki ay ordan gidipo herşeyi alıcam toptan dedim biberon, emzik,ateşölçer...vs. sakın dedi.neden dedim.dur bi doğur dedi.emmezse alırsın dedi.eğer emerse,6.aya kadar sadece emzirsen bile 6.aydan sonra biberonla ek gıdayı(Meyve suyu bitki çayı gibi) verirsen seni emmeyi erken bırakır biberonla rahata alışır dedi.kaşıkla ver ek gıdayıda 6.ayda dedi.ben öyle yağptım ikinizede dedi.bende ne yapıcağımı bilemedim aramızda tecrübeli anneler var,onlar akıl versin bu konuda bence bize...heeey tecrübeli anneler napalım biz bu biberon işiniii???
aslımı koyucaksın adını kızının ..defneydi galiba ilk kızının adıda yanlışmı hatırlıyorum acaba:44:..isimleriyle uzun yaşasınlar cnm
cnm ben pembeli kuğulu olanı beğendim

herkese ii geceler anneler nasılsınız
iyiyiz cnm sen nasılsın

canımm hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın bebişin..geldiğinde resimlerini ekler misin..fikir olsun bize de

ne kadar güzel bir siteymiş emeksensin.com.

alışveriş güvenlidir herhalde değil mi? ben de birşeyler almayı düşünüyorum. baya hoşuma gitti çok sağol

esimin tarafindada oyle adet varmis ananne yaparmis bana cok sacma geliyor.
ikisininde torunu nihayetinde. ben ayle adetlere cok uymuyorum acikcasi. herkes ne yapmak isterse o
birsey yapmak istemezlersede canlar sagolsun napalim. babasi hallediyor. kizimda kimseden oyle aman aman birsey gormedik.
canim masallah bebegine. seninle gunumuz ayni dr dogum gunu icin birsey dedimi sana?
Allaha sukur ben mantar olmadim aslinda cok yatkin bunyeliyim ilk evlendigimde surekli idrar yolu enf oluyordum
gecti sukur. sirkeli suyla yikamani tavsiye ederim canim iyi geliyor bir nebzede olsa
lahusa pijamasi derken gobus icin yuksek lastikli pijamami oluyor? ben ona benzer birsey gordum siparis ettik
gelmesini bekliyorum. gule gule kullan pijamalari. :)
kecelerin cok guzel canim bende bu haftaici sakin kafayla gidip bakip alicam. kizimla esimle birsey anlamiyorum
onlarla alisveris zor oluyor. bu arada esimin mudurude dun bize oyun halisi zipzip yurutec birkac oyuncak kuvet yollamis
cok makbule gecti valla. zipzip filan almayi hic dusunmuyordum sira gelmezdi yani. kismetiyle geliyor bebisler gercekten
emzirme minderimiz eksik sampuan birde kremlerimiz onlari aldikmi bizim ceyiz tamamlaniyor.
besikte var tabi:)
ben kuguluyu begedim gulegule eskitsin bebis.:)
canim ilk kizimin adi asli defne cift isimli. Annemler ve esimin ailesi asliyi kullaniyor genelde biz burda defneyi kullaniyoruz
arkadaslari ogretmenleri asli diyemiyor cunku:) bebis erkek (yani buyuk ihtimalle:))mete kagan olucak nasipse adi.

gunaydin kizlar
bugunlerde ya ben cok agresifim yada kizin 2 yas sendromu geri dondu.
surekli hasta oldugu icin dikkat ediyorum haliyle corap giydiremiyorum maalesef
yazin kavurucu sicaklarda cikartamazdim 2 saat dil dokup oyle cikartiyordum coraplari ayagindan
simdi ayaklar buz gibi dolaniyor ortalarda.
ben giydiriyim kizim diyorum, yok ben giyicem diyor elinde tutuyor sonrada savurup bir yere giymiyor
sabir sabirda nereye kadar. zaten oksugu tam iyilesmedi
acaba ufak ufak basladimi kiskanmaya nedir. bu kadar asi degildi ya.
isimiz var anlasilan
yine bir hsonu klasigi evi bok goturuyor yani baba kiz ne kadar uyumlular
ikiside daginik esim ayni anda 3 esofman birden kirletebilme kapasitesine sahip saat basi esofmanmi degistirilir
birde oncekini kirliyede atmaz. temizmis o bir daha giyicekmis e niye cikardin ozaman
zor zanaat ya ev hanimi olmak.

GUnaydin arkadasım biz henüz güne başlamadık :) ki bakalım ev el ele tutuştu mu görek :d namaza uyandım biraz erken uyandım galiba :)kk ya girdim..bence kızın için,
Kıskançlık olamaz daha ortaya gelmedi kardesi karindaki kardes ona oyuncak bebeği gibi gelir heyecan verici ama2yas sendromu geri mı geldi onuda bilemem.cocuk iste hasta oluşundan kaynaklı huzursuzlukta olabilir ama insaninsabrini zorladıkları kesin bebekler olunca napcaz bakalım 2 cocuğun nazıyla !!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…