yok fiyatı 279 olanı sadece göstermek için gönderdim. o zaten uyku seti. ben onun sadece nevresim takımını almayı düşünüyorum 100 tl civarı...
%100 pamukmuş her ikisi de
nerden aldınız o fiyata ben bulamıyorum.?internetten baktıklarım genelde 60-100 arası değişiyor gördüklerim
zaten 100 lira olan için pahalı dedim :)
ben burda bi magazadan aldım 30 dedi 25 liraya aldım
selamlarrrr
bugün doktora gittik 27. hafta bitti 1 kilo olmuş bebeğimiz, doktor iyi dedi
yalnız bebeğin ters oldugunu söyledi, daha zaman varmış dönebilirmiş
bir de ben de mantar oluştu hanımlar malesef
onun için de krem ve fitil verdi
off 2-3 senede bir tekrarlıyor bu mantar illeti
sizde de oluyor mu?
kızlar bugun pazarda lohusa pijama takımı gördüm aldım 15 teelee
eve gelip giydim denedım eşimde aa bunu kullan doğuma saklama çok guzel olmus hem göbüş rahat etsın
deince gaza geldımsu an kullandıgım baya eskıdıydı zaten bu ıyı oldu yaa ehehe :)
bi de bebek tasıma koltugu baktım 45-50 tl bebek tasıma cantası ve bebek bakım cantası takımı 33 tü civilde baktık güzeldi yani
hatta yegenım ıcıne yattı özendi dedenedık yanı 2 yasındkaını de kaldırıomuşş
kizlar 2 dk bosbirakmaya gelmiyor hemen kaynatiyorsunuz,
benim kislik ayakkabim yoktu esimde hadi bugun bakalim dedi buraya yarim saat uzaklikta bir sehir var gittik
bir tane begendim cok zor begeniyorum normalde onunda numarasi yokmus internetten bulursak alicaz.
kisa spor bot tarzi birsey rahat olsun dedim. kizima bir tane aldik spor ayakkabi ama numara icin baya
gelditler yasadik. kizimin ayagi biraz kucuk galiba ondan bir yas kucuk arkadasi 160mm bizimki 150mm tamda degil
hocasida 170mmlik ayakkabi almis tabi olmadi. elimde mesura ayak olcuyorum 2 saattir ins normal almisizdir.
birkac ayakkabi vukuatimiz oldu cunku daha once:) iyice soguklar gelene kadar giyse yeter,
sonra cizmelere gecicek onuda gecen yil iyi becerip biraz buyuk almistim bu yilda giyecek
cok becerikizim su beden olcu olayinda :) hala tecrube kazanamadim
canim zahmet olmadan rahat olmuyor maalesef bizim esimin tarafindanda bizim tarftanda bir destek yok durumlari musait
degil ne yaptiysak biz yaptik. baska turlude mal sahibi olunmuyor bak daha yasin da iyi ben 30a giricem nerdeyse
esimde 32 . bizde nasip olursa 2015 nisan mayis gibi bitiricez krediyi. krediyi odemesek simdi cok daha rahat olurduk
ama napalim buna sukur esim birseyimizi eksik etmemeye calisiyor imkanlari dahilinde.
senin calisma ihtimalin var bak ne guzel benim oyle bir sansimda yok. belki ilerde dili iyice ilerletirsem ki oda yeterli olmaz baska
meziyette ararlar.
sonunda rahat edicez insallah ev cok onemli gunumuz sartlarinda. birde hersey genclikte oluyor.
sagol canim . tabi saglikli olalimda ikimiz napalim oyle olsun. zaten bu dr demese ikna olmazdim herkese guvenmiyorum
burda baska yere gitmistim dr um o ara yoktu oda ayni seyi soylemisti ben ciddiye almamistim
ama bu dr diyince inandim. en azindan diyorum duzensiz sancim gelene kadar bekliyim o sanciyi yasamak istiyorum
hem sutte cabuk geliyormus gerci benim sezaryan oldugumdada hemen gelmisti.
hayirlisi artik.
sagol canim bende sana baktim az once sende kizinda cok tatlisiniz masallah
belki oglusun mavis olur senin gibi:)
masallah bebisine kilosu cok guzel. testinde iyi cikmasina sevindim canim ben limonsuz ictim o siviyi bir Allahin kuluda limon koyayim demedi. iyiki midem kalkmadi.
sagol aslicim :) bu arada kiziminda adasisin :)
sagol canim benimde grip asi yerim sizlamaya basladi maalesef. gecmis olsun
gecmis olsun canm benimki nasil olcak acaba
gule gule giysin canim bebis . ne ilginc insanlar var gercekten evlat hic ayrlirmi ya.
dedigin gibi en onemlisi saglik sizler bebis saglikli olunda gerisi bos hersey olur.
oda ona gore gelinlik beklesin artik.
yuh yayontulmamis kalasmis oda yani bu kadarda olurmu? hicmi utanmasi yok ne insanlar var
gorgu adaptami bilmiyor. Allah islah etsin akil fikir versinde bu saatten sonra guc.
gozun aydin canim bende ehliyet sinavina girdim yaziliya hepsinden iyi not aldim gectim direksiyon sinavina
giremeden buraya gelmek zorunda kaldik birde esek gibi calsmistim yazik oldu alamadim tabi ehliyeti
artik bebek dogup buyusunde seneye nasipse burda basvurmayi dusunuyorum.
ben pijamalarla rahat edememeye basladim tam gobusun ustune geliyor
simdi netten hamile pijamasi buldum onlari siparis ettirdim insallah umdugum gibi cikarda rahat ederim
ben normal penye atlet aldim normalde 90 giyiyorum bu aldiklarim 95 yada 100 yani 1-2 beden buyuk aldim cokta memnunum
hem yumusak hemde uzun.
sagol :) dogumda kiz cikarsa buyuk surpris olucak bizim icinpipiyi bir ay once gostermisti aslinda
bir ayda cekmez herhalde orda biryerdedir diye dusunuyorum
cnm keçeleri nerden sipariş verdin? nasıl yapcaksın birleştirmek için yani dikişle mi?
milsa güle güle kullan cnm cok iyi olmuş ya.
keçelerinde hayırlı olsun, inş güzel bişiler cıkarırsın bizde cesaretleniriz :)
masallahhh canim benim herseyin yolunda olmasina cok sevindim.seker yüklemenide atlatmissin hadi gözün aydin..ohh güzel güzel gezmis dolasmissinizdir odasida hayirli olsun canim güle güle saglikla sihatle yatmayi nasip etsin allahim..amin..kızlarrr slmm biz geldikkkk :))
herşey yolunda çok şükür oğluşum 35 cm 970 gram olmuş tam tosuncuk yane :)) şeker yüklememyapıldı korktugum gibi olmadı ordaki hemşire bol bol limon koydu aynı limota gibi içtim hatta lezzetliydi diyebilirm açlık 70 50 gr şeker yüklemelide 134 çıktı yani normal aralıklarda :)) Allaha şükür bunuda atlattık ..
bugün babamızda işten izin almış eminönüne eksiklerimizi tamamlamaya gidiyoruz ve akşamda annemler falan birlikte ikea ya odamızı almaya :))
günaydın kızlar .biz sabah doktordan geldik herşey yolunda çok şükür bebişler haftalarına uygun gidiyorlar biri 620 gr biri de 600 gr olmuş . inşallah böyle eşit güzel gideriz .doğum konusunda doktorum ilk hedef 28 e ulaşmak diyo yani oda kasıma denk geliyor .ikinci hedef 32 oda aralık ortası .zaten en fazla 36 yı görürüz ikiz olduğu için ocağın ilk haftasına denk geliyor.gönlümdn geçen bebeklerimin ocağa kadar durması kısmet bakalım ben onlar güzel büyüsün diye elimden geleni yapıyorum
masallahh sübhanallahh canim kilosu falan iiyiymis daha döner ama erken..mantar icinde gecmis olsun bende olmuyo canim oturdugun yerlere dikkat et disarda wc lere falan..
kızlar nasılsınız, bebek odası alanınız var mı yada araştıranınız..biz bugün bayağı bi baktık, yorgunluktan ölüyoruz..çok hoş odalar vardı ama geneli hep aynıydı..kristal kulplar yada ağaç yuvarlak kulplar.. ben iki tane model beğendim..ama resim çektirmiyolar..size göstermek için nette araştırdım ama malesef o da yok
Yazmış olabilirler ne varmış yani
Yani adet sancısının feriştahını yıllarca çekmiş, acillere gitmiş biri olarak doğuracağım inşallah
Amin cümlemizi canım:)
KIZLAR adet sancısına benzer sancılar yaşayanlar var mı bel ve rahim bölgesinde? Ben yaşıyorumda...
Ahhh canım yarama tuz bastınen son ilişkiye girdiğimiz tarih 14 mayıs eşimin doğum günüydü hatta ogün. Sonra zaten hamile olduğumu öğrendik adam hiç yanaşmıyor bana hatta ogün bile nasıl birlikte olduk diye vahlanıyor Zaten istekli bir yapım vardı şimdi bomba gibi geziyorum rüyamda bu sebeple hep eşimi terk ettiğimi görüyorum Yaa öpüşmeyi bile özledim onu bile yapmıyor sanki çocuğu ağzımda taşıyorum
kızlarrr slmm biz geldikkkk :))
herşey yolunda çok şükür oğluşum 35 cm 970 gram olmuş tam tosuncuk yane :)) şeker yüklememyapıldı korktugum gibi olmadı ordaki hemşire bol bol limon koydu aynı limota gibi içtim hatta lezzetliydi diyebilirm açlık 70 50 gr şeker yüklemelide 134 çıktı yani normal aralıklarda :)) Allaha şükür bunuda atlattık ..
bugün babamızda işten izin almış eminönüne eksiklerimizi tamamlamaya gidiyoruz ve akşamda annemler falan birlikte ikea ya odamızı almaya :))
slm kızlar,
sabahki halıme göre iyiyim
10,30da direksiyon sınavına girdim,sonra eşim girdi.13,30da da doktor kontrolüm vardı
bebşim 726gr 32cm olmuş:) kıpırdayıp duruyor maasallah
şeker yüklemesi yapıldı vala çok korkuyordum herkes çok kotu hatta eşinizle gidin vb yazmıştı
vala bana bişi olmadı
limonluydu hemşire biz kendimiz koyuyoruz limonu dedi
pztesi alcam sonucu
direksiyon sınavınıda geçmişim 85 aldım:)
yoğun bir gundü ama her şey iyi sonuçlandı maaşallah,
öğretmenim,doktordan nöbet tutamaz raporumuda aldım.
tetanoz yüzünden kolum agrıyo sabah yazmıştım uyuyamadım ateşimde var diye,ağrı var ama ateşim geçti... sınavda olumsuzluğa neden olmadı ağrı kesicide içmem gerek kalmadı:)
dönerkende hamıle çamaşırı baktım,atletler çok saçma... bıldığınız korseli daracık ve pamuk penye vb değil
naylon resmen
ona ne göbeğim girer,ne de o naylonları giyerim
uyduruk markada sanmayın 2bılınen meşhur markayada baktım
sankı şu korseli atletler varya,zayıf gösteren onlardan,ki ben onları normaldede gıymedim naylon ve bence hiç sağlıklı değil,,, siz nasıl atlet gıyıyorsunuz
pijama baktım en ucuzu 90dedi
onu da lamadım ben zaten yuksek bel gıyemıyorum,3ay gıycem bunu sonra at kenara...
evdekılerlede olmuyo
gece kalktım üst kısım uste toplanmış,pijama altı aşagı inmiş göbek dışarda buz tutmuş
gecelik gıyıyorum oda tepeme çıkıyo
başka yere bakcam artık
Ya bisi sorucam bebegin esyalatini besigi kiyafetleri vs. kizin ailesi yapar diye bir gelenek var mi? Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Benim annem henuz birdey almadi, zaten normalde gelirinin buyuk kismini bize verdigi icin oyle bir birikim yapamadi garibimkayinvalidem ufak tefek birseyler aliyo allah icin, odasi icin de surekli arastiriyo.simdi benim annem gorevini yapmamis mi oluracaba gerci daha erken de..merak ettim
selamlarrrr
sizde de oluyor mu?
kızlar bugun pazarda lohusa pijama takımı gördüm aldım 15 teelee
eve gelip giydim denedım eşimde aa bunu kullan doğuma saklama çok guzel olmus hem göbüş rahat etsın
deince gaza geldımsu an kullandıgım baya eskıdıydı zaten bu ıyı oldu yaa ehehe :)
bi de bebek tasıma koltugu baktım 45-50 tl bebek tasıma cantası ve bebek bakım cantası takımı 33 tü civilde baktık güzeldi yani
Ayyy kızlar ya çok güzel birşey oldu.
Allah razı olsun eski çalıştığım okuldan müdürüm ( özel okul ) kendi oğlunun bebek arabasını, oto koltuğunu,fisher price marka bir sürü ilk yaş oyuncaklarını, bir de harika bir sallanaN bir yatak verdi. Hepsini alıcaktım. Şimdi sağolsun kaç milyar masraftan kurtardı beni. Valla bebişlerimiz rızkıyla geliyor
Bir de bunlar da sipariş verdiğim keçeler... Oğluşumun şekerlerini yapmaya başlıcam pazartesi günü. Çok heyecanlıyım. Yaptık.a paylaşırım sizinle... Renkli renkli nazar boncukları yapmaya karar verdim. İnşallah güzel olucakk
Eki Görüntüle 526120
canım böyle örnekler duymaya öyle ihtiyacım var ki anlatamam
ben özel sektördeyim ve aynen senın düşündüğün gibi düşünüyorum özel sektör için bebegımı baskasına bırakmaya
değmez hem emzıremıycem maması susu busu derken zaten kazandıgım dırek o harcamalara gidicek çalışırken bide
pazar gezip en uygununu alıp pişriemıson eve gelıp ne vars aonu yapiosn olmadı siapriş verıosn yani gider oluo...anneme brıaksam
taksıyle git gel al bırak getir götür hem masraf hem anneme ezıyet hem bana ezıyet yani bilmıyorum...eşim ugrasıo dıdınıo kendısı memur
ayrıca bilirkişi rapor da yazıyo kaznamaya calısıo yanı bir de müdür olma ıhtımalı var zaten müdür olsa var ya asla çalışmam
gerek kalmaz...keşke diyorum o olsa hemen ama 1 - 1,5 senesi daha var...yani bilmiyorum bekledıgımız bı kaç ödeme var doğumdan
önce elimize gecerse elimzide para olucak o sebeple rahat olucaz en azından 8-9 aylık olana kadar çalışmasamda idare edebiliriz
ama kesin de değil yasamadan bilemıyorum yanı bizde de kasa bendedir eşim sağolsun güvenir ben de idarelı olmaya calısırım
ama yıne de düşününce ıcınden cıkamıyosun ya şöyle olrusa ya böyle olursa die...dün akşam eşim düşünme bunalrı olmadı evi satar kredıyı kapatırız
hem elimzide de 60,000 kalmsı oluyo dio ama 3 yıl olck kredi ödeyelı yanı zor zamanalrı gectı tam kolay aşamaya gelmsıken öle de
yapmak ıstemıyoruz sımdıye kdr sıkıntı cektık cunku öyle ıste canım ınsallah Rabbım yardım eder yaa rızkı veren O dur
bi de kpss girdim kaznaırsam eger eşim mutlaka gir memurluga dio girer girmez ücretsiz izne ayrılrısın dıo memur olmak rahat özel sektöre
benzemıo hem kresımız bakıcımzı var orda diyo bakalım herseyın hayırlısı olsun
diyorum ya ne hallerdeydık de bu duruma geldık daha da iyi oluruz ınsallah evet canım daha 24 yasındayım eşimde 29
5-6 sene sonra borcumuz bitince hiçbisorun olmıycak ama sımdı çok düşündürüyo Rabbım herkese hayırlıısyla ev sahıbı olmayı
nasib etsın ınsallah...Allah razı olsunn inşallah ben de senın gibi doğum sonraısnı bebegımle ılgılenebılırım
ya cnm geçende yazdım buraya ama aklınıda karıştırmak istemem benimki karışık seninkide karışmasınKızlarrrr merhaba,
bebişe biberon alan var mı ya da doğmadan almak gerekli mi
Birde alırken nelere dikkat etmek gerek baktım e bebek te 0+ , 2+ , 4+ falan var her iki ayda bir yeni mi almak gerek ben anlamadım
aslımı koyucaksın adını kızınınkizlar 2 dk bosbirakmaya gelmiyor hemen kaynatiyorsunuz,
benim kislik ayakkabim yoktu esimde hadi bugun bakalim dedi buraya yarim saat uzaklikta bir sehir var gittik
bir tane begendim cok zor begeniyorum normalde onunda numarasi yokmus internetten bulursak alicaz.
kisa spor bot tarzi birsey rahat olsun dedim. kizima bir tane aldik spor ayakkabi ama numara icin baya
gelditler yasadik. kizimin ayagi biraz kucuk galiba ondan bir yas kucuk arkadasi 160mm bizimki 150mm tamda degil
hocasida 170mmlik ayakkabi almis tabi olmadi. elimde mesura ayak olcuyorum 2 saattir ins normal almisizdir.
birkac ayakkabi vukuatimiz oldu cunku daha once:) iyice soguklar gelene kadar giyse yeter,
sonra cizmelere gecicek onuda gecen yil iyi becerip biraz buyuk almistim bu yilda giyecek
cok becerikizim su beden olcu olayinda :) hala tecrube kazanamadim
canim zahmet olmadan rahat olmuyor maalesef bizim esimin tarafindanda bizim tarftanda bir destek yok durumlari musait
degil ne yaptiysak biz yaptik. baska turlude mal sahibi olunmuyor bak daha yasin da iyi ben 30a giricem nerdeyse
esimde 32 . bizde nasip olursa 2015 nisan mayis gibi bitiricez krediyi. krediyi odemesek simdi cok daha rahat olurduk
ama napalim buna sukur esim birseyimizi eksik etmemeye calisiyor imkanlari dahilinde.
senin calisma ihtimalin var bak ne guzel benim oyle bir sansimda yok. belki ilerde dili iyice ilerletirsem ki oda yeterli olmaz baska
meziyette ararlar.
sonunda rahat edicez insallah ev cok onemli gunumuz sartlarinda. birde hersey genclikte oluyor.
sagol canim . tabi saglikli olalimda ikimiz napalim oyle olsun. zaten bu dr demese ikna olmazdim herkese guvenmiyorum
burda baska yere gitmistim dr um o ara yoktu oda ayni seyi soylemisti ben ciddiye almamistim
ama bu dr diyince inandim. en azindan diyorum duzensiz sancim gelene kadar bekliyim o sanciyi yasamak istiyorum
hem sutte cabuk geliyormus gerci benim sezaryan oldugumdada hemen gelmisti.
hayirlisi artik.
sagol canim bende sana baktim az once sende kizinda cok tatlisiniz masallah
belki oglusun mavis olur senin gibi:)
masallah bebisine kilosu cok guzel. testinde iyi cikmasina sevindim canim ben limonsuz ictim o siviyi bir Allahin kuluda limon koyayim demedi. iyiki midem kalkmadi.
sagol aslicim :) bu arada kiziminda adasisin :)
sagol canim benimde grip asi yerim sizlamaya basladi maalesef. gecmis olsun
gecmis olsun canm benimki nasil olcak acaba
gule gule giysin canim bebis . ne ilginc insanlar var gercekten evlat hic ayrlirmi ya.
dedigin gibi en onemlisi saglik sizler bebis saglikli olunda gerisi bos hersey olur.
oda ona gore gelinlik beklesin artik.
yuh yayontulmamis kalasmis oda yani bu kadarda olurmu? hicmi utanmasi yok ne insanlar var
gorgu adaptami bilmiyor. Allah islah etsin akil fikir versinde bu saatten sonra guc.
gozun aydin canim bende ehliyet sinavina girdim yaziliya hepsinden iyi not aldim gectim direksiyon sinavina
giremeden buraya gelmek zorunda kaldik birde esek gibi calsmistim yazik oldu alamadim tabi ehliyeti
artik bebek dogup buyusunde seneye nasipse burda basvurmayi dusunuyorum.
ben pijamalarla rahat edememeye basladim tam gobusun ustune geliyor
simdi netten hamile pijamasi buldum onlari siparis ettirdim insallah umdugum gibi cikarda rahat ederim
ben normal penye atlet aldim normalde 90 giyiyorum bu aldiklarim 95 yada 100 yani 1-2 beden buyuk aldim cokta memnunum
hem yumusak hemde uzun.
sagol :) dogumda kiz cikarsa buyuk surpris olucak bizim icinpipiyi bir ay once gostermisti aslinda
bir ayda cekmez herhalde orda biryerdedir diye dusunuyorum
cnm ben pembeli kuğulu olanı beğendim
iyiyiz cnm sen nasılsınherkese ii geceler anneler nasılsınız
biz aldık canım, haftaya gelecek inş. sabırıszlıkla bekliyoruz
biz sadece fikir edinmek için gitmiştik modesaya
sonra alıverdik, hiç öyle gezmedik yani
ben zaten çabuk karar veren bir tipimdir, birşeyi begendiysem tak diye alırım daha iyisi daha güzeli var mı diye kafamı kurcalamam
neslininmalzemeleri - Dilediğiniz renklerde 20 adet keçe seti - 20*20 cm - Kargo bedava - 78611 - emek sensin
Canım burdan aldım ben Kredi kartıyla aldım. Kadın çok güzel yardımcı oldu. Seçtiğin setlerin arasından istediğin renkleri alabiliyorsun ve 2 günde geliyor. Fiyatları da uygun.Gelen keçelerin kalitesi de güzel. Dikişle ve silokon tabancasıyla birleştiricem canım...
Sağol canım benim. İnşallah Allah utandırmasın...
esimin tarafindada oyle adet varmis ananne yaparmis bana cok sacma geliyor.Ya bisi sorucam bebegin esyalatini besigi kiyafetleri vs. kizin ailesi yapar diye bir gelenek var mi? Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Benim annem henuz birdey almadi, zaten normalde gelirinin buyuk kismini bize verdigi icin oyle bir birikim yapamadi garibimkayinvalidem ufak tefek birseyler aliyo allah icin, odasi icin de surekli arastiriyo.simdi benim annem gorevini yapmamis mi oluracaba gerci daha erken de..merak ettim
canim masallah bebegine. seninle gunumuz ayni dr dogum gunu icin birsey dedimi sana?selamlarrrr
sizde de oluyor mu?
lahusa pijamasi derken gobus icin yuksek lastikli pijamami oluyor? ben ona benzer birsey gordum siparis ettikkızlar bugun pazarda lohusa pijama takımı gördüm aldım 15 teelee
kecelerin cok guzel canim bende bu haftaici sakin kafayla gidip bakip alicam. kizimla esimle birsey anlamiyorumAyyy kızlar ya çok güzel birşey oldu.
Allah razı olsun eski çalıştığım okuldan müdürüm ( özel okul ) kendi oğlunun bebek arabasını, oto koltuğunu,fisher price marka bir sürü ilk yaş oyuncaklarını, bir de harika bir sallanaN bir yatak verdi. Hepsini alıcaktım. Şimdi sağolsun kaç milyar masraftan kurtardı beni. Valla bebişlerimiz rızkıyla geliyor
Bir de bunlar da sipariş verdiğim keçeler... Oğluşumun şekerlerini yapmaya başlıcam pazartesi günü. Çok heyecanlıyım. Yaptık.a paylaşırım sizinle... Renkli renkli nazar boncukları yapmaya karar verdim. İnşallah güzel olucakk
Eki Görüntüle 526120
ben kuguluyu begedim gulegule eskitsin bebis.:)
canim ilk kizimin adi asli defne cift isimli. Annemler ve esimin ailesi asliyi kullaniyor genelde biz burda defneyi kullaniyoruzya cnm geçende yazdım buraya ama aklınıda karıştırmak istemem benimki karışık seninkide karışmasınben ne güzel chicconun cam biberonuna karar vermiştim.bizim burda bir eczane var hipermarket halt etmiş yanında ne arrasan var anneme önümüğzdeki ay ordan gidipo herşeyi alıcam toptan dedim biberon, emzik,ateşölçer...vs. sakın dedi.neden dedim.dur bi doğur dedi.emmezse alırsın dedi.eğer emerse,6.aya kadar sadece emzirsen bile 6.aydan sonra biberonla ek gıdayı(Meyve suyu bitki çayı gibi) verirsen seni emmeyi erken bırakır biberonla rahata alışır dedi.kaşıkla ver ek gıdayıda 6.ayda dedi.ben öyle yağptım ikinizede dedi.bende ne yapıcağımı bilemedim aramızda tecrübeli anneler var,onlar akıl versin bu konuda bence bize...heeey tecrübeli anneler napalım biz bu biberon işiniii???
aslımı koyucaksın adını kızının..defneydi galiba ilk kızının adıda yanlışmı hatırlıyorum acaba:44:..isimleriyle uzun yaşasınlar cnm
cnm ben pembeli kuğulu olanı beğendim
iyiyiz cnm sen nasılsın
GUnaydin arkadasım biz henüz güne başlamadık :) ki bakalım ev el ele tutuştu mu görek :d namaza uyandım biraz erken uyandım galiba :)kk ya girdim..bence kızın için,gunaydin kizlar
bugunlerde ya ben cok agresifim yada kizin 2 yas sendromu geri dondu.
surekli hasta oldugu icin dikkat ediyorum haliyle corap giydiremiyorum maalesef
yazin kavurucu sicaklarda cikartamazdim 2 saat dil dokup oyle cikartiyordum coraplari ayagindan
simdi ayaklar buz gibi dolaniyor ortalarda.
ben giydiriyim kizim diyorum, yok ben giyicem diyor elinde tutuyor sonrada savurup bir yere giymiyor
sabir sabirda nereye kadar. zaten oksugu tam iyilesmedi
acaba ufak ufak basladimi kiskanmaya nedir. bu kadar asi degildi ya.
isimiz var anlasilan
yine bir hsonu klasigi evi bok goturuyoryani baba kiz ne kadar uyumlular
ikiside daginik esim ayni anda 3 esofman birden kirletebilme kapasitesine sahip saat basi esofmanmi degistirilir
birde oncekini kirliyede atmaz. temizmis o bir daha giyicekmis e niye cikardin ozaman
zor zanaat ya ev hanimi olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?