Maşallah bebeğine ayşecim :) Bundan sonra daha da hareketlenirler herhalde :)
Ben de hissediyorum.Nefes almak güçleşiyor.Bir de sanki aşağıya bir yere oturuyormuş gibi hissediyorum.O zaman da sıkıştırıyor.
Ben geçen hafta mantar olmuştum hatırlarsanız.Cuma günü de kan değerim en son düşük çıkmıştı tekrar kan vereyim dedim,dr idrar tahlili de istemiş.Kanım daha da düşmüş ilaç kullandığım halde.Günde ikiye çıkardı.Mantardan sonra bu kezde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.Zaten mantar ilaçlarını kullandıktan birkaç gün sonra şikayetlerim devam etmeye başlamıştı.Cefaks 500 mg verdi.Mecburen içiyorum.Çünkü enfeksiyon erken doğuma bile yol açıyormuş.E zaten ben ikiz oldukları için her an erken doğum stresi yaşıyorum.Allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.Hem korkuyorum,hemde mecburen kullanıyorum ilaç.Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah...
günaydın kızlar mutlu haftalar hepinize neşeli bol kahkahalı sağlıklı huzurlu haftalar olsun
günaydın arkadaşlar.herzamanki gibi yine kargalar mokunu yemeden kalkıp işlerimi yaptım :)
kızımı bekliyorum kahvaltı yapcaz
eşim 10 kilo patlıcan almış kurutayım diye ama yarın yagmurlar başlıyor
fırında közleyip konserve yapayım diyorum.umarım güzel olur.ilk kez yapacam patlıcan konservesini.
bir haftaya daha başlıyoruz.benim gibi işte olanlara kolay gelsin.evinde olanlara da iyi dinlenmeler sonunda iki haneli sayılara düşmüşüm.çok sevindim.
bu arada bebek dünden beri hareketsiz öyle yatıyor.dün hep ayaktaydım.acaba yoruldu da o yüzden mi ki?
iki haneli sayılara düşünce zaman iyice yaklaşmış onu anlıyoruz ne güzel. bu arada tatrlım bendede aynı şey oluyor ben yorulunca bebeiş hiç kımıldamıyor sonra dinlendiğimde bakıyorum arkadaş zıp zıp odunda endişelenme ve fırsat buldukça dinlen
günaydın kızlar şeker yüklemesi yaptırdım 78 yazıo sonucum.çok mu düşük ki acaba.55 dk durudm çok farkedermi ki
günaydın arkadaşlar.herzamanki gibi yine kargalar mokunu yemeden kalkıp işlerimi yaptım :)
fırında közleyip konserve yapayım diyorum.umarım güzel olur.ilk kez yapacam patlıcan konservesini.
hımm bılmem düşükmü ki düşüksede sorun değil canım yuksek olmasında :)
tabıı doktorun karar verıcek dr görmeli :)
Iki gundur agliyorumicimden hicbisey yapmak geomiyor. Esim cokyogun calisiyor haftasonu da dahil. Dun gece 4de geldi.. Daha dogrusu gelmis ben aglarken uyuyakalmisim yatakta sonradan ogrendim.. Sabah yine les gibi bir psikolojiyleuyandim esim bi kahvalti yapip kalkti gitti noldu neyin var uzme beni lutfen diip duruyo ama biktim artik onun isinden gucunden. Haftasonlari evle ugrasiyorum 2-3 gunluk yemek hazirlacamasir yikaortaligi topla... Kendine resmen mesgale ariyorumartik yapacak.. Sacma sapan kumaslari kesiyorum bisiler dikmeye calisiyorum onu da beceremiyorum zaten.. Haftalardir boyle.. Her haftasonumboyle bombos. Birsuru arkadasim var ama onlarla zaten gorusuyorum. Ben esimlebiseyler paylasmakzaman gecirmek istiyorum baskahickimseye tahammulum yok. Istemiyotum gorusmek. Cok mutsuzum basim agriyor. Yarin is var gitmek dahi istemitorum, isimi sevmeme ragmen artik enerjim tumendi, ruhum yoruldu. Sehirhayatindan biktim,bu duzenden de. Uc kurus para kazanmak icin insanlarin omru gidiyo. Ne evlendigimi bildim ne de hamileligin tadni cikardim. Kendi kendime ugrasip duruyorum hayatta((((((
Kızlar günaydın.
Acayip sinirliyim bugün herkese...
Sebep çok aslında ama neyse...
Bir süre sessiz ve yalnız kalmak istiyorum.
Bu arkadaşımızın son cümlesini bende YAŞIYORUM...
neler yaşadığını bilmiyorum fakat ne olursa olsun bebişini düşün onu üzmeme için moralini yüksek tutmaya çalış ne olur seni bunaltan olaylar insanlar bebişinden değerlimi
inşalalh bir an önce sıkıntılarını aşarsın
15.30 dan sonra gösterecgm okuldan çıkabilirsem.ama internetten baktım 140 ın altında olması gerekiyormuş eh benimkide bi hayli altında :
yerleri zamanla daralıcak hareketlenselerde at koşturmaıycak ufaklıkalr ehehe
canım bizimkide bazen sanırım ayağını elini dayıyo alt tarafta gergınlık yapiyo gerdırıyo hıssedıyorum ama
o çok rahatsız etmıyo yukarıalra geldıkçe çok rahatsız oluyorum...hele mideme fln denk gelıo sanırırm
hoop istifra 2 kere yaptı yaramaz kızım :)
canım benımde ilaç kullandıgım halde düşük çıkıo kanım ya napsamd aolmadı hoş ilacı da arttırmadı dr
çok gecmıs olsun cidden enfeksıyona dıkkat et dediin gibi zaten doğum erken olck daha da erken olmasın
canım gebelıkte bılıosn kar zarar durumuna göre ilaç kullanımı gerekli oluyo senın ve bebekelrının sağlığı için
zaten kullandıgın ilaçalr büyük ıhtımalle gebelşıkte zararsız ilaçalrdır bi sorun olmaz canım :) amiinn
günaydınn canım :) amin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?