2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın arkadaşlar.herzamanki gibi yine kargalar mokunu yemeden kalkıp işlerimi yaptım :)
kızımı bekliyorum kahvaltı yapcaz
eşim 10 kilo patlıcan almış kurutayım diye ama yarın yagmurlar başlıyor
fırında közleyip konserve yapayım diyorum.umarım güzel olur.ilk kez yapacam patlıcan konservesini.

yerleri zamanla daralıcak hareketlenselerde at koşturmaıycak ufaklıkalr ehehe

canım bizimkide bazen sanırım ayağını elini dayıyo alt tarafta gergınlık yapiyo gerdırıyo hıssedıyorum ama

o çok rahatsız etmıyo yukarıalra geldıkçe çok rahatsız oluyorum...hele mideme fln denk gelıo sanırırm

hoop istifra 2 kere yaptı yaramaz kızım :)

canım benımde ilaç kullandıgım halde düşük çıkıo kanım ya napsamd aolmadı hoş ilacı da arttırmadı dr

çok gecmıs olsun cidden enfeksıyona dıkkat et dediin gibi zaten doğum erken olck daha da erken olmasın

canım gebelıkte bılıosn kar zarar durumuna göre ilaç kullanımı gerekli oluyo senın ve bebekelrının sağlığı için

zaten kullandıgın ilaçalr büyük ıhtımalle gebelşıkte zararsız ilaçalrdır bi sorun olmaz canım :) amiinn

günaydın kızlar mutlu haftalar hepinize neşeli bol kahkahalı sağlıklı huzurlu haftalar olsun

günaydınn canım :) amin inş...

günaydın canım oh iyi yapmışsın :) erken kalkan yol alır :) hem sabah ki enerji gün içinde gelmıo insana
üstüne güneş doğdurmayacaksın aslında :) ben de dün işleri bitirdim akşamda odaları tek tek kontrol edip
hersyeın düzgün oldugundan emin olup yattım sabah evi öle bırakıp gitmek çok huzur verici :)

evet canım kurutma zamanı gectı bence de konserve olur güzelde olur valla :) bir de ben denemedım denıycektım
ama kısmet olmadı patlıcanalrı küp küp kesıp doğrayıp tepsiye dizip buzlukta donduruyosun hepsi tane tane donmus oluyo
sonra onu poşete dolduruyosun kışında yemekerde hop çıakr kullan oluyo yani poşete koyup doldurunca ezik büzük olup
bozuluyo ya ama tek tek dondurunca öle olmuomus...

iki haneli sayılara düşünce zaman iyice yaklaşmış onu anlıyoruz ne güzel. bu arada tatrlım bendede aynı şey oluyor ben yorulunca bebeiş hiç kımıldamıyor sonra dinlendiğimde bakıyorum arkadaş zıp zıp odunda endişelenme ve fırsat buldukça dinlen

günaydın kızlar şeker yüklemesi yaptırdım 78 yazıo sonucum.çok mu düşük ki acaba.55 dk durudm çok farkedermi ki

ooo kızlar herkes bebişlerine alışverişe başlamış hazırlıklar yapılmaya başlamış maşallah hepinize ya şekerleri bile yapılmaya başlamış maşallah

bizde daha hiç girişim yok ama sağolsun arkadaşlarım pek bi hevesli herkes birşeyler alıp alıp getiriyor henüz bir parça bile almadık biz ama bir çekmece dolusu eşyası var :)

artık son ayımda eksik neyi kalırsa onu alırım :)

geçmiş olsun sende atlattın şeker yüklemesini dktoruna göstermedinmi sonuçlarını

günaydın kızlar şeker yüklemesi yaptırdım 78 yazıo sonucum.çok mu düşük ki acaba.55 dk durudm çok farkedermi ki

hımm bılmem düşükmü ki düşüksede sorun değil canım yuksek olmasında :)

tabıı doktorun karar verıcek dr görmeli :)

maşallah maşallah çok hamaratsın tatlım . közleme yapıp bizde dondurucuya attık. kışın çıkartıp soğanla kavuruyoruz babağanuş yapıyorum çok güzel oluyor

hımm közlenmiş patlıcanı bizde birer yemeklik poşetleyip buzluğa atıyoruz

günaydın ciciler
dün ikeadan bebişimizin dolabını aldık ....sonra bücürükten 7 tane uzun kollu çıtçıtlı badiler aldık mmmmm ne güzelller şapka bi taneden önlük aldım ...kendi evimizide unutmadık mutfğa çok şık bi hem kahvaltı hem akşam yemeği için masa aldık inşallah kızımızda ilerde o masada bize eşilik eder yavrum benim
çok yorulduk dün ama ya hala ayaklarım sızlııyo siz naptınız bakem bebiş için alışverişler yapanlar olmuş hepsi güle güle kullansın inşallah yerim o pufuduk ayakları elleri.
hee bu sabahda kızım uyandırdı beni tepikleye tepikleye acıktı zaar
kaç gündür yazamadım topiğe anca yazılanalrı okudum yazarak bazen eşlik edemesemde geçmişi hiç kaçırmıyorum hehehehhe

herkese günaydınn..yorucu bir hafta sonu geçirdim yine.turşu falan yaptım.bu akşama da yemeğe misafirim var.rabbim başka dert keder vermesin inşallah.çok şükür bebişim ve ben iyiyiz.diğer çocuklarımda iyiler.en önemliside bu zaten:))geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir..

Kızlar günaydın.
Acayip sinirliyim bugün herkese...
Sebep çok aslında ama neyse...
Bir süre sessiz ve yalnız kalmak istiyorum.
Bu arkadaşımızın son cümlesini bende YAŞIYORUM...

Kızlar günaydın.
Acayip sinirliyim bugün herkese...
Sebep çok aslında ama neyse...
Bir süre sessiz ve yalnız kalmak istiyorum.
Bu arkadaşımızın son cümlesini bende YAŞIYORUM...

neler yaşadığını bilmiyorum fakat ne olursa olsun bebişini düşün onu üzmeme için moralini yüksek tutmaya çalış ne olur seni bunaltan olaylar insanlar bebişinden değerlimi
inşalalh bir an önce sıkıntılarını aşarsın

Günaydın güzell anneleeerr

Hafta sonu ara ara okudum hep topiki, ama yazamadım.
Temizlik ve yemekle uğraştım. ne kadar yoruluyorum artık ya..bir duş alıyorum, nefes nefese kalıyorum.

Sonra uzandım, elimi karnıma koydum,sessizce dinledim, hadi dedim bir tekmecik istiyorum oğlum ya bir tekmecik..yok yok yine yok.

ne zaman hissedicem ben bu tekmeleri yaaaa ufff öfff pöfff

Çok önemli değil canım ama sinir bozucu şeyler.
Hazmı zor biraz.
Ya iki insanın aynı evde yaşaması ne kadar zormuş... Anlaşması.
Hayatla mücadele yordu beni.
Yordu.
Şurdan bir otobüse binsem gitsem ohh mis. Bir deniz kenarına.
Doğursam orda bebeğimle başbaşa...
Canım bebeğim

15.30 dan sonra gösterecgm okuldan çıkabilirsem.ama internetten baktım 140 ın altında olması gerekiyormuş eh benimkide bi hayli altında :

bayağ bi düşük sonucun gülüm çok şaşırdım benim açlık 82 senin yüklemeden sonra 78 ise ya peki açlığın ne kadar ?

Teşekkür ederim canım.Sağlıkla gelirler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…