2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Oradan Bile Bizi Düşünmen Bizi Mutlu Ediyor Patron..
Umarım İyisinizdir..

Benim Zaman Zaman Çok Oturunca Sırtım Ağrıyor..
Sürekli Bilgisayar Başında Olduğum İçin Diye Düşünüyorum..
Siteyi Diyorum Bir Ara Bakıma Alsanızda Benimde Sırtım Ağrımasa..

cok guzel canim:) kiskandim ben hala kece alicam:)
neyi yapicagima karar verdim en azindan:))

gunaydin kizlar dun gece kalkinca zor uyudum don saga don sola
kafayi boyle takinca uykular yalan oluyor.
neyse artik kendimce bir karar verdim en azindan:)
sabah kizimida krese hazirladim bugun piknikleri var biriki sey koydum yanina. umarim cogunu yer.
dun keki uzun suredir ilk kez tutmusum koyu kivamli yaptim kizlar aklinizda bulunsun. oyle ici pisiyor
benim frin cok dandik birazda onun sucu. yoksa ben cok becerikliyim aslinda hehe :)
derstn eldim simdide , yoruldum tabi . birseyler atistirdim yarin icinde turk arkadaslari cagiricam
onlara aksamdan mamalar yapiyim diyorum. sabahta sadece temizlk yaparim. zaten evin iyi br temizlige ihtiyaci var.
bu aralar bende batmalar cogaldi. yatarken artik rahatsiz oluyorum sag tarafa biraz yatina batma basliyor
sol tarafa surekli yatinca kalcam aciyor ve asi olan kolumda sol kolum sizliyor.
Anne olmak zor gercekten

Günaydın Yeşim takma bu kadar kafana ins.gonlunce olur hersey.kek hakkında ben ne cıvık ne de katı yaparım harika olur genelde kalıpta yaparım hazır kek mı die soran bile olur:) bende gece yumurtlalik ağrımdan uyuyamadimya donecektim sanki kesik var sag yumrtaligim ordan düşecekmiş gibi oldu bende tutup öle dondüm:))

tuğba seni gördümde şimdi aldın mı dün biz gittik ;başka bi dolap beğendik uzunluğu 220 cm si ;arabaya sığmıyacağını düşündüğmüz için haftaya gidip bizde alıcaz inş...beşikte kararsızım ,offff off

sagol canim. insallah.
sana da gecmis olsun. son aylara girince artik boyle oluyoruz. bir taraflarimizdan sinyal gelmeye basliyor :)
birde bunlar iyi gunler daha da agirlasicaz. ins kolay ve skintisiz atlatiriz su donemleri.

kizima yemek hazirlamadim kalkiyim bari onu koyayim ocaga
bir is yap iki dinlen olunca isler hic bitmiyor sonrada hazirliklara basliyim yarin icin.
hazir yapabiliyorken yapip yiyim diyorum iyice agirlasinca yapamam. hazirda yok alamam. ne yesem kar
gecen ay 2 kilo almisim toplam 6 kilo aldim bakalim bu ay ne olucak

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlara hepinize yeni bir haftaya girdik inşallah sağlıkla huzurla geçiririz bu haftayıda :) benim açlık ve susuzluktan başım ağrıyor 9 da şeker yüklemesi için gidecem doktora aç olmam gerekiyor sanırım demi ama sudamı içemiycem ya boğazım kurudu..

kuzum çok çok ince sırf pamuk bii çamaşır markası falan yok kullan at kilot olarak geçiyo 1 pakette 3 tane vardı baya kullanışlı 3 tane beni idare eder dedim ama kısmet bakalım :)))
ayyy çok çook şeker olmuşlar güle güle kullan cnm benimm :))

evet kuzum aldım hatta kurduk bilee :)) yaa bizde annemlerle gittik diğerlerinide inceledik ama en çok hoşumuza bu gitti sen hangisini begendin ??? bebek grubunda bide renli kapaklılar vardı onlardanmı ?

cnm bişi yiyip içmemen gerekiyo ama çok kuruduysa boğazın bikaç yudum al bişi olmaz :)) inşallah güzel sonuçlarla gelirsin :))

cnm bişi yiyip içmemen gerekiyo ama çok kuruduysa boğazın bikaç yudum al bişi olmaz :)) inşallah güzel sonuçlarla gelirsin :))

sağol canım az kaldı biraz daha bekleyeyim bakalım bu arada odanız hayırlı olsun canım yanlış hatırlamıyorsam denizi konseptinde yapacaktın odayı demi bak burada çok güzel şeyler var fiyatlarıda uygun gibime geldi canım vipdukkan.com

bir haftaya daha başlıyoruz.benim gibi işte olanlara kolay gelsin.evinde olanlara da iyi dinlenmeler sonunda iki haneli sayılara düşmüşüm.çok sevindim.
bu arada bebek dünden beri hareketsiz öyle yatıyor.dün hep ayaktaydım.acaba yoruldu da o yüzden mi ki?

canım yorulunca bendede oluyor dinlenince tekrar tekmelemeye bşalar annesi :) kızlar kaçtım ben görüşürüz :) minik kelebeğimi görüpte geleyim :)

Canım yok ıyıyım herey yolunda :)

Kızlar ayşeye bişey olmadı dimi makaraya geçmiş topik

ıyıym canım ben sağol :)

günaydın canım
kendını cok yroduysan öyle olması normal rahat bı pozisyona gecıp göbeğini pataklayaydın azcık
harejetlwenırdı kahvaltı yapınca hareketlenrı en azından :) :) :)

canım yorulunca bendede oluyor dinlenince tekrar tekmelemeye bşalar annesi :) kızlar kaçtım ben görüşürüz :) minik kelebeğimi görüpte geleyim :)

canım ben de senı merak etmıstım ne yaotın iğne işnii die neyse hadi dra git gel de bi :)

canım ellerine sağlık ne güzel olmuşşş :) Amiinn aminn ecmain inş.. :)

Son düzenleme:
Ben geçen hafta mantar olmuştum hatırlarsanız.Cuma günü de kan değerim en son düşük çıkmıştı tekrar kan vereyim dedim,dr idrar tahlili de istemiş.Kanım daha da düşmüş ilaç kullandığım halde.Günde ikiye çıkardı.Mantardan sonra bu kezde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.Zaten mantar ilaçlarını kullandıktan birkaç gün sonra şikayetlerim devam etmeye başlamıştı.Cefaks 500 mg verdi.Mecburen içiyorum.Çünkü enfeksiyon erken doğuma bile yol açıyormuş.E zaten ben ikiz oldukları için her an erken doğum stresi yaşıyorum.Allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.Hem korkuyorum,hemde mecburen kullanıyorum ilaç.Allah ım korusun bebişlerimizi inşallah...

Günaydın kızlar

haftasonu ne kadar evle ugrasıp yorulsamda daha dinlenmiş hissediyorum kendimi :)
dün yeni yemek çeşitleri denedim...mutfagın fayanslarını cifledimm pırıl pırıl oldular
sonracıma temzılık ütü bulaşık fln akşam örgü çalışması ypamaya bile vaktim kaldı
eşim yemeği çok begendiği için hepsini hüpletti bu akşam gene yemek yapcam mecbur

eşim bebişin tek tük hareketlerını yakalıyodu...çok hareket ettiği zamanda
elini koyar koymaz duruyodu zilli ama cumartesı akşam yatarken elini karnıma koydu kızımda
maşallah aynı performans devam etti şoklara girdi eşim hiç durmuo bu hiç durmuo ehehe die bütün gün
söyledi durdu şöle güzel böle güzel elime vurdu ayağını hissettim
burda dimi şimdi burda işte fln...aşkım ya çok heyecan yaptı

bir de kızlar siz de ara ara bebeğin göbeğinizin üst kısmında toplanıp
nefesınızı kestiğini hissediyomusunuz
bu aralar hele çok sık oluyo nefes alamıyorum sıksıtırıyo :26:

Maşallah bebeğine ayşecim :) Bundan sonra daha da hareketlenirler herhalde :)
Ben de hissediyorum.Nefes almak güçleşiyor.Bir de sanki aşağıya bir yere oturuyormuş gibi hissediyorum.O zaman da sıkıştırıyor.

bende hazır mama hiç kullanmadım kızıma.sütümün yetmedigini düşündügümde keçi sütünü sulandırıp veriyordum.ama cok nadir
ek gıdayada baya gec gectik.8 aylık filandı tam anlamıyla gectigimizde
öncesinde sadece çay kaşıgıyla tattırdım alışsın diye,doyurmadım.daha cok sütümle beslemeye calıştım.

Son düzenleme:
ben de kızıma hamileyken aynen senin gibiydim.eşime cok düşmüştüm.ondan başkası mutlu etmiyordu beni
bize yazdıgın gibi eşinlede bu şekilde konuuşsan belki imkanları zorlayıp birazdaha fazla birlikte vakit gecirebilirisniz.
gece 4 filan cok gec saat.ne iş yapıyor eşin?
benim koca gece 12 den sonra eve gelse ben eve almam, ki bi kerede almadım anasına gitti yatmaya :)
çok çalışınca ne madalya veren var nede ek maaş veren var.
iş saatlerinde az lak lak yap işi zamanında bitir derim herp.
bazen tel eder gecikebilirim iş cıktı son anda diye.en fazla 1 saat müsade veririm.
bekarken babamdan bu gec kalma konularında cok cektik.o nednele bu konuda hassasım.

Canım
Valla canım ben alıcam biberonu. Kenarda dursun. Asıl süt sağma makınalarından almaya gerek var mı onu düşünüyorum ben
dogumdan sonra çalışacaksan elektirikli süt sagma makinası şart
calışmıcaksan manuel el pompaları işini görür.

kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa

Benim oğlumun tavşanlı tulumunun tıpkısının aynısı tek farkı bizimki kadife değil Yengesi almıştı onu.

Güzel günlerde giysin inşallah..

kızlar güle güle kullansın bebişleriniz..aynı tulumdan bende aldım ,pişti olcak oglanlar
penye benimkide.15 liraya aldım-kadife olanda 20 liraydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…