2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Bazi insanlar fesat oluyo...

Anlattigin kadariylada zaten pek bisey biliyoyaya benzemiyo cok ii almissin yerinden kalkamayacak biri varsa oda benim 13 kilo aldim :))))

Aman takma keyfine bak...

Doğru söylüyorsun canım benim.Böyle insanlar oluyor malesef.Ne yapayım,Allah ım eksikliğini vermesin bebişlerimizin yeter ki.Ben bebişlerim olsun diye 1-1,5 yıl isyan etmiyorum kesinlikle çok şükür ama gerçekten uğraştım,zor oldu biraz.Allah ım sağlık sıhhat versin gerisi boş...

Ayy ne salakmış ya. Okurken ben sinirlendim valla. Canım 6 kilo ne kadar az, bir de ikiz bebek. İstersen 26 kılo ol. Kimine ya? Ona mı düşmüş tasası. Hiç sevmem böyle insanları. Ben valla gebeliğimin 2. ayında çıktım İŞTEN ÇALIŞAMAdığım için. Bak sen ikiz bebeişler taıyorsun hala gidip gidip geliyorsun. Bunu görmüyorlar da, olumsuz şeyler söylüyorlar.

Hiç hoş değil. Sıkma canını sen böle insanlara.

Canım 25-30 kg bile alanlar var.Olabilir sağlık olsun yeterki.Hamilelikte göğüsler felanda büyüyor hormonlara bağlı olarak,daha sonrada süt geldiği için.Ne yapayım yani büyükse,büyüdüyse :)Millet gidip para verip silikon taktırıyor.Benim ki Allah vergisi ne yapayım yani :)

Bazi insanlar fesat oluyo...

Anlattigin kadariylada zaten pek bisey biliyoyaya benzemiyo cok ii almissin yerinden kalkamayacak biri varsa oda benim 13 kilo aldim :))))

Aman takma keyfine bak...

Canım benim yaaa bak ben istanbuldayım halkalıda yakınsan gel birlikte yiyelim
7

size afiye bal şeker olsun.bebeişinede yarasınnn.şaka yaptım sen güzel güzel yeee

böyle insanlar hakkında konuşmaya değmez bence..ağzı olan konuşuyor..boşver hiç umursama bile ne derse desin..zaten senden başka herkes herşeyi iyi biliyor sen birşey bilmiyorsun..boşver gitsin

cnm bi doktorunla görüş teldede anlar seni merak etme ama ihmal etme lütfen

aaaaa kadına bak sen bakma ona sen ikizsin 6 kilo aldın ben tekim 7 kilo aldım cnm valla sen süper gidiyosun boşver onları :))

Aynen :)) ben hamile olmadan önce demisti bir bana esimin karabalarindan 4 cocuk dogurmus gibi gögüsün var diye dahada 22 yasindaydim sarkik degil asiri büyük degil sadece iri cok kötü olmustum...

Esime söylemistim seni kiskanmistir demisti :))))

cnm bi doktorunla görüş teldede anlar seni merak etme ama ihmal etme lütfen

aaaaa kadına bak sen bakma ona sen ikizsin 6 kilo aldın ben tekim 7 kilo aldım cnm valla sen süper gidiyosun boşver onları :))

Aricam canim kayinvalidem uzaniyodu simdi kalkti ona araticam...

selam güzel anne adayları,,nasılsınız bebekler nasıl? kızlar bebişlere isim buldunuzmu? özellikle kız isimlerinde farklı seçenekleri merak ediyorum... Ben kızımın ismini Defne Zeynep koymayı düşünüyorum ama kesin diil, Defne kısmı değişebilir,Aylin de beğendiğim isimler arasında...kafam çok karışık:26:

Bana o kadının adresini ver yolucam onu canım bizim kaç kilo aldığımız bizi ilgilendiren bişey hem 6 kilocuk almışsın hiçbişey değil sen gel beni gör benim okuldakileri gel sen gör ''ayyyy nasıl vericeksin bu kiloları,karnın çok büyük ikiz mi yoksa,ben 9 aylıkken karnım bu kadardı '' gibi gerizekalıca yorumlar ben en sonunda patladım tabii onları hiç sevmediğimi gereksiz olduklarını yüzlerine yapıştırdım çook rahatladım

kızlar vipdükkandan kargom geldi. Bebefoxtan ürünler almıştım. Ay iyikide almışım. Kumaşları nasıl güzel, nasıl yumuşacık, tam bebek ürünleri. Bir de emzirme sütyeni almıştım organik. O da geldi. Bayıldım ona da, çok rahat valla. Fotoğgraflarını paylaşıyorum, bulursanız bebefoxtan birşeyler mutlaka alın derim...

Çarşaf ve çoraplardan 2 tane aldım. Keşke çarşaftan daha fazla alsaydım. Kirlendikçe değiştir mis gibi.

biz Elif Hafsa koymaya karar verdik cAnım..Zeynep defne kulağa daha hoş geliyor canım..

güle güle kullan canım iyi günlerde..

Sağolasınnnn bi çalışan olarak cvplayayım. sabah 7,30 da işbaşı yapıyorum 6,30 da kalkıyorum öğlene kadar pek bişey yok ama saat 2 den sonra bir sırt ağrısı başlıyor. sürekli bilgisayar başındayım çizim yapıyorum. sürekli oturmaktan 17,30 a kadar heftanın 5 günü sırt ağrısı yaşıyorum. destekleyici bel yastığı falan hiçbişey fayda etmiyor. h.sonları hiçbi ağrım yok ama hafta içi berbat ve ev kredimiz olduğu için de çalışmak zorundayım.

İyi yapmışsın canım benim.Kendilerine ne ise işte yorum yapmadan duramıyorlar...

biz Elif Hafsa koymaya karar verdik cAnım..Zeynep defne kulağa daha hoş geliyor canım..

güle güle kullan canım iyi günlerde..
yerleri değişincemi diyosun canım? ben isim olarak defneyi kullanmayı düşünüyorum,ilk isim zeynep olursa zeynep kullanılır gibi geliyo ama yanılıyomuyum:26:

kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
cnm teyzene Allah şifa versin.Allah onu sevdiklerine bağışlasın..lenf bezine metasfaz yapması sandığın kadar kötü değil cnm.başka organlarına metasfaz yapmamış olmasıda iyi bi durum.ayrıca ameliyat şansı varsa iyi huylu demektir bu.çok geçmiş olsun korkmayın atlatıcak inş. teyzen

sayfalar alms basini gitmis . yetisirsem okucam:)
bende hazirlik yaptim yarinki misafirleri gogus altim oyuldu resmen acayip acidi.
biraz yaticam, bebis dinlensin :)yemesi guzelde yapmasi cok zor su mamalari.
tatlım yaa senin ne çektiğin şu hamurdan pastadan kekten,bu sıralar baya yapıosun kıyamam

ah cnm belli olmazmı göbek deliğim inip inip kalkıyo..yemek yediğimde ve yattığımda hareketleniyo.uyuycam ya inadına yapıyo sanki dün gece çok hareketliydi mesela.herzman oynayacak diye bişey yok tatlım arada bırakta dinlensinler demi yaşadıkalrın normal tatlım korkma

amaan cnm sakın hormonalrına yenilipte üzme kendini boşyere.birincisi hamileyiz biz tabikide kilo alıcaz.sakında kısma yemenden.bebeğin herşeyden kilolardan daha önemli.evet hiçbirimiz artık bedenimizle barışık değiliz..ama insanlarda manyak işte takılma.benim eşim demez özmü öz abim ikidebir,kız hala benzermiş halamabenzicen sen diyip duruyodu.geçen bi azarladım.deme şöyle ikidebir zaten moralim bouluyo kilo alıyorum diye kırıcam kalbini dedim.sende tersleyiver gitsin cnm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…