Canım benim yaaa bak ben istanbuldayım halkalıda yakınsan gel birlikte yiyelimpazar çantası neyim taşıma sakın bidaha...balığıda canım çekti napcaz şimdi????:)))))
İnsanlar neden hep moral bozucu olurlar,hep olumsuz örnekler verirler ki anlamam...Az önce işyerinden bir bayan senin işin çok zor birkaç hafta sonra yerinden kalkamazsın ne yapacaksın diyor.Şimdiye kadar toplamda 6 kilo aldım.Bebişlerimin ikiz olmasına rağmen iyi değil mi kızlar aldığım kilo?İşte nasıl vereceksin aldığın kiloları,göğüslerinde çok büyümüş felan dedi.Felaket tellalı gibi kadın ya
ya gercekten ne bıcım ınsna yanı hadı dıyelımkı dedikleri doğru napıcaksın çıakrıp dıaşrımı koycaksın
bebekleri ne yapmanı tavsıye edıyomus onu da sorsaydın keşke....6 kiğlo gayet ıyı canım kı sen ıkı bebek tasıyosun
böyle konusan ınsanalrı dınleme ladı kes ve kalk uzaklaş ordan hıc de öle dusunme 100 kg de alsan
onalr senın yavruların sen onalrı ıcınde buyutuyosun canındna can verıyosun bıkere herseye ama herseye deger bu
asla canını sıkmalarına izin verme ay sinir oldum ya
İnsanlar neden hep moral bozucu olurlar,hep olumsuz örnekler verirler ki anlamam...Az önce işyerinden bir bayan senin işin çok zor birkaç hafta sonra yerinden kalkamazsın ne yapacaksın diyor.Şimdiye kadar toplamda 6 kilo aldım.Bebişlerimin ikiz olmasına rağmen iyi değil mi kızlar aldığım kilo?İşte nasıl vereceksin aldığın kiloları,göğüslerinde çok büyümüş felan dedi.Felaket tellalı gibi kadın ya
Bazi insanlar fesat oluyo...
Anlattigin kadariylada zaten pek bisey biliyoyaya benzemiyo cok ii almissin yerinden kalkamayacak biri varsa oda benim 13 kilo aldim :))))
Aman takma keyfine bak...
7Canım benim yaaa bak ben istanbuldayım halkalıda yakınsan gel birlikte yiyelim
cnm bi doktorunla görüş teldede anlar seni merak etme ama ihmal etme lütfenKizlar sabah kalktim wc girdim ic camasirimda kahve bir leke gördü koyu kahve endiselenmek istemedim o an hatta dus aldim rahatmaya calistim kendimi ama sonra sonra korkmaya basladim...
Esimde istesizde ne yapmaliyim bekleyeyim mi acile mi gideyim dr mu arayayim ??? Yada normal bisey mi bu ? 28 haftaligim...
Canım 25-30 kg bile alanlar var.Olabilir sağlık olsun yeterki.Hamilelikte göğüsler felanda büyüyor hormonlara bağlı olarak,daha sonrada süt geldiği için.Ne yapayım yani büyükse,büyüdüyse :)Millet gidip para verip silikon taktırıyor.Benim ki Allah vergisi ne yapayım yani :)
İyiki varsınız kızlar...Süpersiniz.Allah ım gönlünüze göre versin inşallah...
cnm bi doktorunla görüş teldede anlar seni merak etme ama ihmal etme lütfen
aaaaa kadına bak sen bakma ona sen ikizsin 6 kilo aldın ben tekim 7 kilo aldım cnm valla sen süper gidiyosun boşver onları :))
selam güzel anne adayları,,nasılsınız bebekler nasıl? kızlar bebişlere isim buldunuzmu? özellikle kız isimlerinde farklı seçenekleri merak ediyorum... Ben kızımın ismini Defne Zeynep koymayı düşünüyorum ama kesin diil, Defne kısmı değişebilir,Aylin de beğendiğim isimler arasında...kafam çok karışık:26:
kızlar vipdükkandan kargom geldi. Bebefoxtan ürünler almıştım. Ay iyikide almışım. Kumaşları nasıl güzel, nasıl yumuşacık, tam bebek ürünleri. Bir de emzirme sütyeni almıştım organik. O da geldi. Bayıldım ona da, çok rahat valla. Fotoğgraflarını paylaşıyorum, bulursanız bebefoxtan birşeyler mutlaka alın derim...
Eki Görüntüle 527297 Eki Görüntüle 527298 Eki Görüntüle 527300 Eki Görüntüle 527301
Çarşaf ve çoraplardan 2 tane aldım. Keşke çarşaftan daha fazla alsaydım. Kirlendikçe değiştir mis gibi.
Bir uyumuşum, bir uymuşum. 3 saattir uyuyorum ya.. Hamileliğim ilk başında uyuyordum böyle. Şimdi son 3 aya yaklaştık, yine uykular bastı. Başka çocuk yok, kocam işte, yemekler kayınvaldemdenden, temizliği dün eşim yaptı. Bana dariuyumak kaldı bugüne..
Valla çalışanlarımıza Allah kolaylık versin. Rabbim onun sabrın veriyor heralde
Bana o kadının adresini ver yolucam onu canım bizim kaç kilo aldığımız bizi ilgilendiren bişey hem 6 kilocuk almışsın hiçbişey değil sen gel beni gör benim okuldakileri gel sen gör ''ayyyy nasıl vericeksin bu kiloları,karnın çok büyük ikiz mi yoksa,ben 9 aylıkken karnım bu kadardı '' gibi gerizekalıca yorumlar ben en sonunda patladım tabii onları hiç sevmediğimi gereksiz olduklarını yüzlerine yapıştırdım çook rahatladım
yerleri değişincemi diyosun canım? ben isim olarak defneyi kullanmayı düşünüyorum,ilk isim zeynep olursa zeynep kullanılır gibi geliyo ama yanılıyomuyum:26:biz Elif Hafsa koymaya karar verdik cAnım..Zeynep defne kulağa daha hoş geliyor canım..
güle güle kullan canım iyi günlerde..
cnm teyzene Allah şifa versin.Allah onu sevdiklerine bağışlasın..lenf bezine metasfaz yapması sandığın kadar kötü değil cnm.başka organlarına metasfaz yapmamış olmasıda iyi bi durum.ayrıca ameliyat şansı varsa iyi huylu demektir bu.çok geçmiş olsun korkmayın atlatıcak inş. teyzenkızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
tatlım yaa senin ne çektiğin şu hamurdan pastadan kekten,bu sıralar baya yapıosunsayfalar alms basini gitmis . yetisirsem okucam:)
bende hazirlik yaptim yarinki misafirleri gogus altim oyuldu resmen acayip acidi.
biraz yaticam, bebis dinlensin :)yemesi guzelde yapmasi cok zor su mamalari.
ah cnm belli olmazmı göbek deliğim inip inip kalkıyo..yemek yediğimde ve yattığımda hareketleniyo.uyuycam ya inadına yapıyo sankikızlar bebeğinizin hareketleri dışından da belli oluyor mu? benimki çok hareketli bir aşağı bi yukarı oynuyor karnım bazen kıyafetin üstünden tekmeleri belli oluyor.çok hareketli olmasının bir sıkıntısı olur mu? çünkü durdumu da saatlerce kıpırdamıyor :26:
geçmiş olsun. göğüs kanseri çoğunlukla tedaviye güzel cevap veriyor inşallah teyzeniz de iyileşir.
amaan cnm sakın hormonalrına yenilipte üzme kendini boşyere.birincisi hamileyiz biz tabikide kilo alıcaz.sakında kısma yemenden.bebeğin herşeyden kilolardan daha önemli.evet hiçbirimiz artık bedenimizle barışık değiliz..ama insanlarda manyak işte takılma.benim eşim demez özmü öz abim ikidebir,kız hala benzermiş halamabenzicen sen diyip duruyodu.geçen bi azarladım.deme şöyle ikidebir zaten moralim bouluyo kilo alıyorum diye kırıcam kalbini dedim.sende tersleyiver gitsin cnm..İnsanlar neden hep moral bozucu olurlar,hep olumsuz örnekler verirler ki anlamam...Az önce işyerinden bir bayan senin işin çok zor birkaç hafta sonra yerinden kalkamazsın ne yapacaksın diyor.Şimdiye kadar toplamda 6 kilo aldım.Bebişlerimin ikiz olmasına rağmen iyi değil mi kızlar aldığım kilo?İşte nasıl vereceksin aldığın kiloları,göğüslerinde çok büyümüş felan dedi.Felaket tellalı gibi kadın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?