Sağolasınnnn bi çalışan olarak cvplayayım. sabah 7,30 da işbaşı yapıyorum 6,30 da kalkıyorum öğlene kadar pek bişey yok ama saat 2 den sonra bir sırt ağrısı başlıyor. sürekli bilgisayar başındayım çizim yapıyorum. sürekli oturmaktan 17,30 a kadar heftanın 5 günü sırt ağrısı yaşıyorum. destekleyici bel yastığı falan hiçbişey fayda etmiyor. h.sonları hiçbi ağrım yok ama hafta içi berbat ve ev kredimiz olduğu için de çalışmak zorundayım.
yerleri değişincemi diyosun canım? ben isim olarak defneyi kullanmayı düşünüyorum,ilk isim zeynep olursa zeynep kullanılır gibi geliyo ama yanılıyomuyum:26:
İnsanlar neden hep moral bozucu olurlar,hep olumsuz örnekler verirler ki anlamam...Az önce işyerinden bir bayan senin işin çok zor birkaç hafta sonra yerinden kalkamazsın ne yapacaksın diyor.Şimdiye kadar toplamda 6 kilo aldım.Bebişlerimin ikiz olmasına rağmen iyi değil mi kızlar aldığım kilo?İşte nasıl vereceksin aldığın kiloları,göğüslerinde çok büyümüş felan dedi.Felaket tellalı gibi kadın ya
boşver canım onlatrdan her yerde vr ne yazıkki banada hafta sonu n ekadar şişmişsn dediler ayıma göre çok fazlaymış bende 6 kilo aldım sonuçta.ve sadece göbeğim büyük.baska hiç bir yerim şişmedi.ne kalçam ne bacaklaırm ne yanlarım takmamak laızm
konyadayım canım.fatih bebe var orda 310
Sağolasınnnn bi çalışan olarak cvplayayım. sabah 7,30 da işbaşı yapıyorum 6,30 da kalkıyorum öğlene kadar pek bişey yok ama saat 2 den sonra bir sırt ağrısı başlıyor. sürekli bilgisayar başındayım çizim yapıyorum. sürekli oturmaktan 17,30 a kadar heftanın 5 günü sırt ağrısı yaşıyorum. destekleyici bel yastığı falan hiçbişey fayda etmiyor. h.sonları hiçbi ağrım yok ama hafta içi berbat ve ev kredimiz olduğu için de çalışmak zorundayım.
Kızlar dün gece rüya gördüm ama sabah uyanınca deriiin bir oh çektim..kabustu resmen.Rabbim beni ve bebeğimi korusun inşallah..Rüyamda sancılanıyorum.apartopar hastaneye gidiyoruz.belimden iğne atılıyorum (epudral için) ve serum takıyorlar koluma oda suni sancıymış.şuan 24.haftadayım.ve rüyamdada aynı hafta içersindeyim erken pirematüre doğucakmış.öyle görüyorum.sancılarnıyorum falan (ve rüya müya ama birebir yaşadım sancıları).çocuk bi türlü doğmuyor.derken benim tırnaklarım başlıyor morarmaya. zor kurtarıyorlar beni.çocuğun yaşayıp yaşamadığını bilmiyorlar o saatten sonra ve sezeryana alıp bebeği alıcaz diyorlar çalarsaatin sesine uyandım.eşimi işe göndericektim.derin bir oh çektim.ama varya o suni sancı olayı falan buz kestim rüyamda.korktum valla ben yaa:26:
kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
Kizlar sabah kalktim wc girdim ic camasirimda kahve bir leke gördü koyu kahve endiselenmek istemedim o an hatta dus aldim rahatmaya calistim kendimi ama sonra sonra korkmaya basladim...
Esimde istesizde ne yapmaliyim bekleyeyim mi acile mi gideyim dr mu arayayim ??? Yada normal bisey mi bu ? 28 haftaligim...
kızlar bebeğinizin hareketleri dışından da belli oluyor mu? benimki çok hareketli bir aşağı bi yukarı oynuyor karnım bazen kıyafetin üstünden tekmeleri belli oluyor.çok hareketli olmasının bir sıkıntısı olur mu? çünkü durdumu da saatlerce kıpırdamıyor :26:
Bir uyumuşum, bir uymuşum. 3 saattir uyuyorum ya.. Hamileliğim ilk başında uyuyordum böyle. Şimdi son 3 aya yaklaştık, yine uykular bastı. Başka çocuk yok, kocam işte, yemekler kayınvaldemdenden, temizliği dün eşim yaptı. Bana dariuyumak kaldı bugüne..
Valla çalışanlarımıza Allah kolaylık versin. Rabbim onun sabrın veriyor heralde
Selamlar bayanlar ne bu yaww hemen doldurmuşsunuz sayfalarıben de güyya hastayım raporluyum sabah kalktım kuaföre gittim sonra pazara gittim deli gibi dolaştım ağır bi pazar çantasını taşıdım taa eve kadar gelince de hemen ayıptır söylemesi balık pişirdim salatalar falan şimdi eşim geldi okuldan birlikte yiicez ama ben çok yoruldum belim tutuldu sanırım
eee kuzum yaşıcaz tabi, hele hele bebek söz konusu ise yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım :)
doktor anlamaya çalışsın benim dilimi bana ne :)
kahverengi için brown derim, lekeyi anlatamazsam da açar donumu gösteririm en son çare napiyim :)
İnsanlar neden hep moral bozucu olurlar,hep olumsuz örnekler verirler ki anlamam...Az önce işyerinden bir bayan senin işin çok zor birkaç hafta sonra yerinden kalkamazsın ne yapacaksın diyor.Şimdiye kadar toplamda 6 kilo aldım.Bebişlerimin ikiz olmasına rağmen iyi değil mi kızlar aldığım kilo?İşte nasıl vereceksin aldığın kiloları,göğüslerinde çok büyümüş felan dedi.Felaket tellalı gibi kadın ya
kızlar vipdükkandan kargom geldi. Bebefoxtan ürünler almıştım. Ay iyikide almışım. Kumaşları nasıl güzel, nasıl yumuşacık, tam bebek ürünleri. Bir de emzirme sütyeni almıştım organik. O da geldi. Bayıldım ona da, çok rahat valla. Fotoğgraflarını paylaşıyorum, bulursanız bebefoxtan birşeyler mutlaka alın derim...
Eki Görüntüle 527297 Eki Görüntüle 527298 Eki Görüntüle 527300 Eki Görüntüle 527301
Çarşaf ve çoraplardan 2 tane aldım. Keşke çarşaftan daha fazla alsaydım. Kirlendikçe değiştir mis gibi.
yok tatlım ankaradayım.keşke yakın olsakta görüşsek bende cok isterdim:)Tontirik sen İstanbul'da mısın? Valla ben seninle görüşmek istiyorum ya. Kız topiğin tecrübeli ve herşeyini anlatan bizi bilgilendiren annesinin. Sağol valla :)
[
Kasık ağrısını bilmem ama ,bazen genital bölgede batma hissi yaşıyorum nadir oluyor ama insanı yerinden zıplatıyor
kiloya gelince 22.5 haftaya kadar 10 kilo almıştım şimdi 2.5 hafta hiç kilo almamışım çok şaşaırdım :)üüzmü kestim birde cevizi mucize gibi bi şey ama gerçek ;bence orda burda çok kilo almışsın diyenlere kulaklarımızı tıkmalıyızzz,bebeiş sağlıklı olsunda ...7 kilo almak mucizeee ,süper daha ne olsun ...
cnm kayınvaliden biraz sallamış.o hapın etkisi sadece o dönem olur.şimdiye etki metki kalmaz merak etmeeöhöm öhöm ben tecrübeli annelere bişey sormak istiyorum
şimdi gecen hamıleleıgımde 23-24 haftada göğüsmden süt gelmeye başlamıştı benım az az gelıyodu
ve gittikçe çoğalmıstı sıksam gelıodu ama sıkmıyodum neyse bebegı kaybedip doğum yapınca sütüm bırıkıp
mastit yapmasın die bana sütü kesecek bi ilaç verdıler hastanede onu içtim kayınvalidem de o zaman
kızım bi ilaç verdılermı sana onu ıctın mjmı cunku o sonradan hamıel kaldııgnda süt gelmesını zorlaştırıyo dedi..
ama içmiştim çoktan ve sımdı 26. haftamdayım ama bı kere 1-2 hafta onceydı sanırrım bı damladan mınık süt geldi
dahada yok onu da acaba ben mi öyle zannettım acaba süt değilmiydi diyorum sonra düşününce içime kurt düştü
acaba kayınvalidemın bahsettiği gibi bişey mı oldu ? burda bebek kayebden baska arkadaslarda var onalra da verıldımı bu haptan
veya ıkıncı ucuncu cocugunu doğurcak anneelre soruyroum her hamılelgınızde aynı zamanda mı geldı süt
sütü en çok etkıleyen sey stres bılırom bunu düşünüp sıkılmak bile doğum sonrası sütü etkıler ama düşünmeden de edemıyorum :26:
gecmiş olsun Allah şifa versin inşkızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
ankaranın hangi semtindesin?Teşekkürler.Ben Ankaradayım. Burada fatih bebe var mı bir araştırayım o zaman :)
Canım leke devam etmiyorsa ve rengi kırmızı değilse çok fazla endişelenme ama yine de doktorunu ara kafan rahat etsin.. Uzmandan duyacağın şeyler seni daha çok rahatlatacaktır. İnşAllah önemli birşey yoktur canım..
aradim canim sertlesiyor mu karnin tas gibi leken devam ediyor mu dedi agrin varmi dedi...
lekem devam etmiyo ama agrim var ama karnim ilk kez bugun bu kadar sert degil 2 3 gündür var bu sertlik hemen yarin beni görmek istedi insAllah gidicemm....
Selamlar bayanlar ne bu yaww hemen doldurmuşsunuz sayfalarıben de güyya hastayım raporluyum sabah kalktım kuaföre gittim sonra pazara gittim deli gibi dolaştım ağır bi pazar çantasını taşıdım taa eve kadar gelince de hemen ayıptır söylemesi balık pişirdim salatalar falan şimdi eşim geldi okuldan birlikte yiicez ama ben çok yoruldum belim tutuldu sanırım
eee kuzum yaşıcaz tabi, hele hele bebek söz konusu ise yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım :)
doktor anlamaya çalışsın benim dilimi bana ne :)
kahverengi için brown derim, lekeyi anlatamazsam da açar donumu gösteririm en son çare napiyim :)
Canim normalde sim yapiyo bana elletmiyo ben sadece mutfagi toparliyorum.. Ara sira yapiyodum böyle dipten oda yoruldum mu birakiyodum...
Esim disini cektirdi 2 gündür agri cekiyo dünde arkadaslari gelcekti o biyandan sizlaniyo yardim etmek istedi olmadi bende kaptirdim gittim kendimi...
kızlar vipdükkandan kargom geldi. Bebefoxtan ürünler almıştım. Ay iyikide almışım. Kumaşları nasıl güzel, nasıl yumuşacık, tam bebek ürünleri. Bir de emzirme sütyeni almıştım organik. O da geldi. Bayıldım ona da, çok rahat valla. Fotoğgraflarını paylaşıyorum, bulursanız bebefoxtan birşeyler mutlaka alın derim...
Eki Görüntüle 527297 Eki Görüntüle 527298 Eki Görüntüle 527300 Eki Görüntüle 527301
Çarşaf ve çoraplardan 2 tane aldım. Keşke çarşaftan daha fazla alsaydım. Kirlendikçe değiştir mis gibi.
boşver canım onlatrdan her yerde vr ne yazıkki banada hafta sonu n ekadar şişmişsn dediler ayıma göre çok fazlaymış bende 6 kilo aldım sonuçta.ve sadece göbeğim büyük.baska hiç bir yerim şişmedi.ne kalçam ne bacaklaırm ne yanlarım takmamak laızm
insanlar hamilelere sonsuz yorum hakkına sahip olduğunu düşünüyorlar nedense.
bu arada ben 67.5 kiloydum başlarken sonra 64 e indim bulantılardan şimdi 71.5 ben 7.5 kilo mu almış oluyorum :18:
Ya kızlar bu kasık ağrısı normal bir şey mi yaşayan var mı??? Vardıysa ne zaman nasıl geçer .çok değil ama kasıklarım ağrıyooo
Canım üzümü ve cevizi neden kestin? Ben sürekli siyah üzüm yiyorum hem antioksidan kaynağı, hem kan yapıyor. Zaten ceviz desen Omega3 deposu. Bebişlerimiz için de çok iyi. Sen de alerji falan mı yaptı da kestin?
cnm güle güle kullanın oglunla birlikte.lastikli carşaftan fazla almadıgın iyi olmuş,alez daha cok işe yarıyor,özellikle çiş egitimi döneminde.bide ondan alırsan iyi olurkızlar vipdükkandan kargom geldi. Bebefoxtan ürünler almıştım. Ay iyikide almışım. Kumaşları nasıl güzel, nasıl yumuşacık, tam bebek ürünleri. Bir de emzirme sütyeni almıştım organik. O da geldi. Bayıldım ona da, çok rahat valla. Fotoğgraflarını paylaşıyorum, bulursanız bebefoxtan birşeyler mutlaka alın derim...
kasık ağrısını bilmem ama ,bazen genital bölgede batma hissi yaşıyorum nadir oluyor ama insanı yerinden zıplatıyor
kiloya gelince 22.5 haftaya kadar 10 kilo almıştım şimdi 2.5 hafta hiç kilo almamışım çok şaşaırdım :)üüzmü kestim birde cevizi mucize gibi bi şey ama gerçek ;bence orda burda çok kilo almışsın diyenlere kulaklarımızı tıkmalıyızzz,bebeiş sağlıklı olsunda ...7 kilo almak mucizeee ,süper daha ne olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?