2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Allah yardımcın olsun canım..

yerleri değişincemi diyosun canım? ben isim olarak defneyi kullanmayı düşünüyorum,ilk isim zeynep olursa zeynep kullanılır gibi geliyo ama yanılıyomuyum:26:

tabi Defneyi kullanırım diyorsan bişey diyemem..tanıdığımın kızı Zeynep Buse onlarda Buseyi kullanıyor mesela..o sana kalmış birşey..

boşver canım onlatrdan her yerde vr ne yazıkki banada hafta sonu n ekadar şişmişsn dediler ayıma göre çok fazlaymış bende 6 kilo aldım sonuçta.ve sadece göbeğim büyük.baska hiç bir yerim şişmedi.ne kalçam ne bacaklaırm ne yanlarım takmamak laızm

valla bende 6 kilo almışım dr 6 ayda 6 kilo süpersin böyle devam dedi en son..ama işyerimdekiler çok kilo aldın zor vereceksin filan konuşup duruyolar, ne yani kilo almasamıydık daha ne olsun ayda 1 e denk geliyo daha ne yapalım ama dimi:26: onlar çok kilo alanı görmemişler bence,30 kilo alanları biliyorum ben...ağzı olan konuşuyo

Ayy canım ya kıyamam. Diyorum ya Allah hepinize kolaylık versin. Ev kredisi için de ödeme kolaylığı versin inşallah..

insanlar hamilelere sonsuz yorum hakkına sahip olduğunu düşünüyorlar nedense.

bu arada ben 67.5 kiloydum başlarken sonra 64 e indim bulantılardan şimdi 71.5 ben 7.5 kilo mu almış oluyorum :18:

Rabbim cc hayra çıkarsın rüyanı canım.. Bende birkaç kez doğum yaptığımı görmüştüm.. O kadar gerçekçiydiki uyandığımda kasıklarım ağırıyordu. Ama hani derler ya ne kadar zor bir doğum olursa olsun yavrunu görünce herşeyi unutursun diye.. Aynen öyleydi benim rüyamda.. Bebişimi görüp kokladığımda geçmişti herşey.. Gerçekte nasıl olacak bakalım :)

kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.

Canımm çok geçmiş olsun.. Rabbim cc acil şifalar versin inşAllah.. Rabbim cc sevdiklerine bağışlasın teyzeni..

Canım leke devam etmiyorsa ve rengi kırmızı değilse çok fazla endişelenme ama yine de doktorunu ara kafan rahat etsin.. Uzmandan duyacağın şeyler seni daha çok rahatlatacaktır. İnşAllah önemli birşey yoktur canım..

Sıkıntı olmaz canım için rahat olsun.. Bizim cimcime kimi zaman çok hareketli dışardan tepikleri görülebiliyor, kimi zamanda dediğin gibi sessiz sessiz uyuyor. :) Bunlar gayet normal canım.

Ah ya benimde nasıl bir tembellik var üstümde anlatamam.. Bebişler gelince bunların acısı çıkar heralde :)

Afiyet bal şeker olsun canım. Raporluyken tam dinlenmişsin canım. Aman dikkat et kendine.. Kuaför neysede pazar çantası falan taşıma.. Arada bende kaptırıyorum kendimi ama dikkat et kendine..

Hayy sen çok yaşa emi chekirdekk.. Ne güldüm ya..

Sen o kadını bizim topiğin ellerine ver bak hakkından nasıl geliyoruz.. Hem ikiz annesi, hemde bu aya kadar 6 kilo almışsın.. Gözlerinde sorun vardır o kadının.. Sen kafana takma canım, kötü yorum yapanlar dönüp kendilerine baksın.. Göğüslerinde süt çeşmesi olsun evlatlarına yarasın sütün inşAllah.. Bebeklerin sağlıklı olsun da, alınan kiloların hiç mi hiç önemi yok canım ki sen zaten ikiz annesi olarak gayet güzel bir kilo almışsın..

Güle güle kullanın aldıklarınızı canım. ne güzel memnun kalmışsın.. Sağlıkla kullanmak nasip olsun inşAllah..

Ya kızlar bu kasık ağrısı normal bir şey mi yaşayan var mı??? Vardıysa ne zaman nasıl geçer .çok değil ama kasıklarım ağrıyooo

Kasık ağrısını bilmem ama ,bazen genital bölgede batma hissi yaşıyorum nadir oluyor ama insanı yerinden zıplatıyor
kiloya gelince 22.5 haftaya kadar 10 kilo almıştım şimdi 2.5 hafta hiç kilo almamışım çok şaşaırdım :)üüzmü kestim birde cevizi mucize gibi bi şey ama gerçek ;bence orda burda çok kilo almışsın diyenlere kulaklarımızı tıkmalıyızzz,bebeiş sağlıklı olsunda ...7 kilo almak mucizeee ,süper daha ne olsun ...

Tontirik sen İstanbul'da mısın? Valla ben seninle görüşmek istiyorum ya. Kız topiğin tecrübeli ve herşeyini anlatan bizi bilgilendiren annesinin. Sağol valla :)

[
yok tatlım ankaradayım.keşke yakın olsakta görüşsek bende cok isterdim:)
sizde bebişlerinizi kucagınıza aldıgınızda herşeyi merak edip araştırcaksınız , 2.bebişleriniz oldugunda hiçç zorluk cekmiceksiniz tecrübe kazancaksınız inş cnm.

Son düzenleme:

Canım üzümü ve cevizi neden kestin? Ben sürekli siyah üzüm yiyorum hem antioksidan kaynağı, hem kan yapıyor. Zaten ceviz desen Omega3 deposu. Bebişlerimiz için de çok iyi. Sen de alerji falan mı yaptı da kestin?

cnm kayınvaliden biraz sallamış.o hapın etkisi sadece o dönem olur.şimdiye etki metki kalmaz merak etmee
ben kızımı 2 yıl doya doya emzirdim.bıraktırdıktan sonra bi kac ay daha geldi sonra kendiligindne kesildi.ilac kullanmadım
şuan sıktıgımda benden de süt gelmiyor.illa gelecek diye bi şart yok.
hamilelik döneminde süt oluşumu için zemin hazırlanır.dogumdan sonra süt üretimi başlar
yani şuan bizde süt üretimi yok.sadece bu üretim için alt yapı calışmaları var.arada sızıntılar olabiliyor bazı kadınlarda

kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
gecmiş olsun Allah şifa versin inş

Teşekkürler.Ben Ankaradayım. Burada fatih bebe var mı bir araştırayım o zaman :)
ankaranın hangi semtindesin?

bu kadar yüklenme canım kendine, ağır taşımamaya calış.. bu arada afiyet olsun, gelsin omega 3 ler oh :)))) yarasın yavruya

cok alem bir kızsın sen ya, kopartıyosun beni vallaa

c.tesi ben de hem temizlik hem yemek yaptım.. misafirim vardı. ama bittim resmen.. bel ağrısı ve kasık ağrısından öldüm kıpırdayamadım sabaha kadar..

umursama kimseyi ya. senin maşallahın var. bende bebiş bi tane 8 kilo almıştım en son. tartı alıcaz eve sözde ama alamadık bir türlü.. korkuyorum da aslında tartıya cıkıp her gün moralimi bozar mıyım diye. göbiş bir tık daha attı cünkü kesin aldım yine bir iki kilo yaaaaaa :18::18::18:

cok güzel canım güle güle kullan inşallah :)) sağlıklı günlerde olsun..

off kıyamam ya ben de oturuyorum bütün gün ama cok yoğun değil bizim işler malum hep buralardayım
allah yardımcınız olsun canım, utandırmasın inşallah.. biter elbet sayılı gün, ay cabuk gecer. allah sağlık versin de ödenir her borç..

benim de öyle senem cimm.. sadece göbiş var. hiç biyerim şişmedi, kilo almadım yani her yerimden. ama göbiş maşallah :))
zaman zaman bana da diyolar, hatta patronum dedi gecen aydı heralde.. sen son aylarda napıcan şimdiden böyle şiştin falan dedi.. ((((((((((((((
ama genelde herkes normal diyor bilemiyorum, umurumda da değil kim ne derse desin..

insanlar hamilelere sonsuz yorum hakkına sahip olduğunu düşünüyorlar nedense.

bu arada ben 67.5 kiloydum başlarken sonra 64 e indim bulantılardan şimdi 71.5 ben 7.5 kilo mu almış oluyorum :18:

bence iyisin ya.. benim 9-10u buldu heralde en son gecen ay gittiğimizde 8 kg dı ve dikkat et dedi drum.. etmeye calışıyorum ama bilmiyorum oluyor mu, sanki göbiş bir tık daha büyüdü bu bir kac günde..

Ya kızlar bu kasık ağrısı normal bir şey mi yaşayan var mı??? Vardıysa ne zaman nasıl geçer .çok değil ama kasıklarım ağrıyooo

cok ayakta kalıp yoruluyosan, ev işi vs. yapıyosan oluyor canım. benim de hafta sonu oldu.. yattığım yerde sağdan sola dönemedim ağrıdan.. mümkün olduğunca cok yorulmamaya dikkat etmemiz lazım ama olmuyor işte iş yapmadan da..

10 cezizi 3-4 indirdim ,seasan pulse omega 3 e başladım yeni..
üzüm derkende yeşil,üzüm taze olur ya ,o üzüm günde 1 kilo yiyordum ;çok yediğimi yeni farkettim :))))feci kilo yaptııı

cnm güle güle kullanın oglunla birlikte.lastikli carşaftan fazla almadıgın iyi olmuş,alez daha cok işe yarıyor,özellikle çiş egitimi döneminde.bide ondan alırsan iyi olur
yeni dogdugü dönemlerde yataga sermezsen bile altını degiştirirken serersin .cünkü erkek cocukları alt degiştirme esnasında fıskiye gibi fırlatıyorlar çişlerini

yorgunluktan mı acaba bilmiyorum ki...vajinal bölgem de ilk haftalarda batma hissediyordum.

selam kızlarr
patlıcanları soydum ama belim koptu.şimdi süzege koydum suları aksın diye.
biraz şişeler koyacam birazda sizin tavsiyenizle dolaba koyayım bakalım:103:

Bebeemm nasılsınız bakalım oğluşunla? Biz dün doktora gittik 765 gr olmuş gelişim de 3 gün öndeydi 1 hafta olmuş, kistlerimiz de kaybolmuuşşşş sıpam benim yirim totişini Bugün de şeker yüklemesi yapıldı çok şükür bir problem çıkmadı. Senin kontrol ne zaman :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…