2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ya kızlar bu kasık ağrısı normal bir şey mi yaşayan var mı??? Vardıysa ne zaman nasıl geçer .çok değil ama kasıklarım ağrıyooo

Aynen canım dün akşam benimde sol kasığıma öyle bir ağrı girdi ama bir anda neyseki 5 dk soora geçti yatınca
acaba normal mi bende merak ediyorum...

yorgunluktan mı acaba bilmiyorum ki...vajinal bölgem de ilk haftalarda batma hissediyordum.

bende de çok fenaydı tüm idrar testi yaptılar meğer kum döküyormuşum. susuz kalabiliyoruz hamilelikte bol bol su iç dedi dr. bol su içince azaldı gerçekten.

ay canımmmmmm ne kadar sevindim bilemessin. kistler kaybolmuş demek.. bebişe de maşallah 765 gr ha yarım kiloyu gectiler kız :)) ben en 22.haftada gitmiştim 580 gr dı o zaman.. ve 24.haftada görünüyordu

ben iyyim bugün biraz daha. hafta sonu annemleri yemeğe cağırdım, kalabalıktılar da. var ya bi yandan temizlik bi yandan yemek öldüm bittim yani.. sonra da servis ve bulaşık olayı.. yamuldum onlar gittikten sonra.. herkes kızdı bu kadar ne gerek vardı uğraştın diye ama icimden geliyor en güzel şeklide ağırlamak başka türlüsü olmuyor yani napim ben de böyleyim :))) yattım onlar gidince ama bütün gece sağdan sola dönemedim aleyna .. belim tutuldu sanki.. dönmeye calışınca da kasıklarım ve belim koptu ağrıdan ((((((((((((((((((((

eşim de ikinci bir emre kadar yemekli misafiri ve temizliği sana yasaklıyorum dedi :26::26::26:

eheuehu ayy bence de ksıkanmsıtır kadınn

güle güle kullanın canım hepsini :)

evet burada konusup düşününce bende çözdüm mantıgı :) yanı 2 sene olmus :)

bir de ehr hamılenın aynı zamndamı gelıo acaba die merak ettıydım öel değilmiş o zaman ohh :)

inşallahh bebısım doğuncada gelir güzelce :)

kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)

bi kısmımız çift haneli rakamalra düştü artık bzıımkılerde yavas yavas düşecek

şafak sayma topiğini artık açayım diyorum he ne dersınız :) ordan takıp edip

81 düzceden başlarız 01 Adanaya kadar yolumzu var

eğer herkes onaylarsa açayım bu topiği çok şükür bu günleri de gördük

Son düzenleme:

Ahhh kuzuumm kıyamam ne parçaladın kendini okadar ben de öyleyimdir bir yandan evi didik didik ederim çeşit çeşit yemekler yaparım ama hamile olduğum için eve yemekli misafir çağırmıyorum annemler ya da ablamlar gelse bile elimi birşeye sürmüyorum zaten onlar da sürdürtmüyor kendileri yapıyorlar herşeyi. Bir de azıcık dolanınca ne hale geldiğimi gördü annemle babam belim kitlendi kaldım öylece yattığım yerde mahvoldu canlarım çok üzüldüler. Yorma kendini tatlım doğurduktan sonra çatır çatır parçalarsın yine kendini birisi geldiğinde öpüyorum seni canım benim kendinize çoookk iyi bakın

evet canım neden olmasın..bence aç gitsin

Kalbim hop dedi yazını okuyunca canım :)

Bence 1 ay daha bekleyelim ayşecim henüz 3 ay var. Yine de çoğunluk ne derse o tabii ki

Ayy cok güzel olur bende kendi kendime tutuyordum ama burda hep beraber daha zevkli olur.... :)

Simdiden cift rakama düsen annelerle baslayacim bence digerleride arkadan katilir...

Yoksa onlar 2 rakama düsene gider biz dogum yapariz DDD

Allahım çok heyecanlıyım tabiiki açmalısın

Ben de katılsaydım iyiydi :)

Herkese merhaba. Umarım herşey yolundadır. :)
Ben bu ara çok giremiyorum. Yatmam lazım diye sürekli ama artık sanki biraz daha iyiyim. Gelmeye çalışıcam.

Ayşecimm isim konusunda bizde karar verdik eklersen sevinirim canım. Allah kısmet ederse Masal koymaya karar verdik bebişimizin ismini.

canım sen ankaradamıydın nedense aklımda yurt dışı gibi kalmış valla şimdilşik senin tecrübelerinden faydalanıyoruz topik olarak canım inşallah 2. ye bizim tecrübelerimizden yararlanacak bir kitle oluşturacaz kendimize :) paylaştığın şeyler çok işime yarıyor benim kendi adıma konuşmam gerekirse çok sağol canım :)
canım ya bir ay daha bekelsek bencede hep birlikte geri sayalım bizlerede haksızlık olmasın ama demi :)
canım bu arada zahmet olmazsa prensesimizin ismini listeye eklermisin ZEYNEP SERRA olacak güzel kızımın adı teyzeleri :)
canım çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin :)

tahlil sonuçlarımı aldım .doktora daha göstermedim.
şeker en son 140 sınırmış 142 çıktı benim , inşallah 100 lük yapalım demez ya doktor ya
idrar 6-7 epitel, 3-4 lokosit , 1-2 eritrosit tahlili
aile hekimliğinde de kan tahlili yaptırdım : wbc 13 çıktı ( 3 ila 12 arasında olması gerekiyormuş )

kolestrol yüksek çıktı ama hamilelikte olurmuş.
aile hekimi eritrosit ve wbc nin yüksek çıkmasına bağlı olarak, idrarda bişeyler olabilir , böbreklerde problem olabilir . ya dahiliye ye yada ürolojiye de git mutlaka dedi.
benim gibi olan var mı ? şimdi netten baktım karışık gibi , hamilellikte normal bişey mi acaba yoksa ?

slm kızlar
ya eve yeni geldim bugun zümre vardı, bide ustune 70km yol ve akşam trafiği
neyse eşimde yardım etti yemek faslının hemen geçtik
annem aradı bebşime ciciler almış guya bana çok alıyorsun dıyordu,
11 li ve 5li ıkı hastane çıkışı
telefonda sayamadım her renk model zıbın alt patıklı penye,çorap şapka
battanıyelerr..
bı havu alamamış kırmızı kalmış sadece mağazada
mağaza gunluk satışını anneme yapmış yani:)

AYYYY.... şU ANDA tv de 3gunluk bebği hastane tuvaletıne bırakan kadını söylüyor
bu nasıl vicdansızlık,ya da nasıl bır çaresızlık buna iter insanı

ya bende de 19.haftakı kılomla 24hafatya kadar devam ettım
25e gırdım 2gunde 1 kılo aldım.
bence bellı donemler var o zmanlar alıyoruz

bende 25.haftadayım bebşim 726gr olmuştu ctesi,boyu 32cm idi
senın kının boyu ne kadar?

Aynen canım dün akşam benimde sol kasığıma öyle bir ağrı girdi ama bir anda neyseki 5 dk soora geçti yatınca
acaba normal mi bende merak ediyorum...

ağrı oluyor eğer maden suyu içince geçiyorsa kas ağrısı, ben gaz yapıyo miğde genleşiyo ondan ağrım geçiyor diyordum ama öğrendimki magnezyum var içinde
magnezyum kas gevşetici etkiye sahıp
deneyın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…