Ya kızlar bu kasık ağrısı normal bir şey mi yaşayan var mı??? Vardıysa ne zaman nasıl geçer .çok değil ama kasıklarım ağrıyooo
yorgunluktan mı acaba bilmiyorum ki...vajinal bölgem de ilk haftalarda batma hissediyordum.
Bebeemm nasılsınız bakalım oğluşunla? Biz dün doktora gittik 765 gr olmuş gelişim de 3 gün öndeydi 1 hafta olmuş, kistlerimiz de kaybolmuuşşşş sıpam benim yirim totişiniBugün de şeker yüklemesi yapıldı çok şükür bir problem çıkmadı. Senin kontrol ne zaman :26:
bende de çok fenaydı tüm idrar testi yaptılar meğer kum döküyormuşum. susuz kalabiliyoruz hamilelikte bol bol su iç dedi dr. bol su içince azaldı gerçekten.
Aynen :)) ben hamile olmadan önce demisti bir bana esimin karabalarindan 4 cocuk dogurmus gibi gögüsün var diye dahada 22 yasindaydim sarkik degil asiri büyük degil sadece iri cok kötü olmustum...
Esime söylemistim seni kiskanmistir demisti :))))
kızlar vipdükkandan kargom geldi. Bebefoxtan ürünler almıştım. Ay iyikide almışım. Kumaşları nasıl güzel, nasıl yumuşacık, tam bebek ürünleri. Bir de emzirme sütyeni almıştım organik. O da geldi. Bayıldım ona da, çok rahat valla. Fotoğgraflarını paylaşıyorum, bulursanız bebefoxtan birşeyler mutlaka alın derim...
Eki Görüntüle 527297 Eki Görüntüle 527298 Eki Görüntüle 527300 Eki Görüntüle 527301
Çarşaf ve çoraplardan 2 tane aldım. Keşke çarşaftan daha fazla alsaydım. Kirlendikçe değiştir mis gibi.
cnm kayınvaliden biraz sallamış.o hapın etkisi sadece o dönem olur.şimdiye etki metki kalmaz merak etmee
ben kızımı 2 yıl doya doya emzirdim.bıraktırdıktan sonra bi kac ay daha geldi sonra kendiligindne kesildi.ilac kullanmadım
şuan sıktıgımda benden de süt gelmiyor.illa gelecek diye bi şart yok.
hamilelik döneminde süt oluşumu için zemin hazırlanır.dogumdan sonra süt üretimi başlar
yani şuan bizde süt üretimi yok.sadece bu üretim için alt yapı calışmaları var.arada sızıntılar olabiliyor bazı kadınlarda
gecmiş olsun Allah şifa versin inş
ankaranın hangi semtindesin?
ay canımmmmmm ne kadar sevindim bilemessin. kistler kaybolmuş demek.. bebişe de maşallah 765 gr ha yarım kiloyu gectiler kız :))ben en 22.haftada gitmiştim 580 gr dı o zaman.. ve 24.haftada görünüyordu
ben iyyim bugün biraz daha. hafta sonu annemleri yemeğe cağırdım, kalabalıktılar da. var ya bi yandan temizlik bi yandan yemek öldüm bittim yani.. sonra da servis ve bulaşık olayı.. yamuldum onlar gittikten sonra.. herkes kızdı bu kadar ne gerek vardı uğraştın diye ama icimden geliyor en güzel şeklide ağırlamak başka türlüsü olmuyor yani napim ben de böyleyim :))) yattım onlar gidince ama bütün gece sağdan sola dönemedim aleyna .. belim tutuldu sanki.. dönmeye calışınca da kasıklarım ve belim koptu ağrıdan((((((((((((((((((((
eşim de ikinci bir emre kadar yemekli misafiri ve temizliği sana yasaklıyorum dedi :26::26::26:
kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
bi kısmımız çift haneli rakamalra düştü artık bzıımkılerde yavas yavas düşecek
şafak sayma topiğini artık açayım diyorum he ne dersınız :) ordan takıp edip
81 düzceden başlarız 01 Adanaya kadar yolumzu var
eğer herkes onaylarsa açayım bu topiği çok şükür bu günleri de gördük
kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
canım sen ankaradamıydın nedense aklımda yurt dışı gibi kalmış valla şimdilşik senin tecrübelerinden faydalanıyoruz topik olarak canım inşallah 2. ye bizim tecrübelerimizden yararlanacak bir kitle oluşturacaz kendimize :) paylaştığın şeyler çok işime yarıyor benim kendi adıma konuşmam gerekirse çok sağol canım :)yok tatlım ankaradayım.keşke yakın olsakta görüşsek bende cok isterdim:)
sizde bebişlerinizi kucagınıza aldıgınızda herşeyi merak edip araştırcaksınız , 2.bebişleriniz oldugunda hiçç zorluk cekmiceksiniz tecrübe kazancaksınız inş cnm.
canım ya bir ay daha bekelsek bencede hep birlikte geri sayalım bizlerede haksızlık olmasın ama demi :)kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
canım çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin :)Herkese merhaba. Umarım herşey yolundadır. :)
Ben bu ara çok giremiyorum. Yatmam lazım diye sürekli ama artık sanki biraz daha iyiyim. Gelmeye çalışıcam.
Ayşecimm isim konusunda bizde karar verdik eklersen sevinirim canım. Allah kısmet ederse Masal koymaya karar verdik bebişimizin ismini.
ya bende de 19.haftakı kılomla 24hafatya kadar devam ettımKasık ağrısını bilmem ama ,bazen genital bölgede batma hissi yaşıyorum nadir oluyor ama insanı yerinden zıplatıyor
kiloya gelince 22.5 haftaya kadar 10 kilo almıştım şimdi 2.5 hafta hiç kilo almamışım çok şaşaırdım :)üüzmü kestim birde cevizi mucize gibi bi şey ama gerçek ;bence orda burda çok kilo almışsın diyenlere kulaklarımızı tıkmalıyızzz,bebeiş sağlıklı olsunda ...7 kilo almak mucizeee ,süper daha ne olsun ...
bende 25.haftadayım bebşim 726gr olmuştu ctesi,boyu 32cm idiBebeemm nasılsınız bakalım oğluşunla? Biz dün doktora gittik 765 gr olmuş gelişim de 3 gün öndeydi 1 hafta olmuş, kistlerimiz de kaybolmuuşşşş sıpam benim yirim totişiniBugün de şeker yüklemesi yapıldı çok şükür bir problem çıkmadı. Senin kontrol ne zaman :26:
Aynen canım dün akşam benimde sol kasığıma öyle bir ağrı girdi ama bir anda neyseki 5 dk soora geçti yatınca
acaba normal mi bende merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?