ben de kızıma hamileyken aynen senin gibiydim.eşime cok düşmüştüm.ondan başkası mutlu etmiyordu beni
bize yazdıgın gibi eşinlede bu şekilde konuuşsan belki imkanları zorlayıp birazdaha fazla birlikte vakit gecirebilirisniz.
gece 4 filan cok gec saat.ne iş yapıyor eşin?
benim koca gece 12 den sonra eve gelse ben eve almam, ki bi kerede almadım anasına gitti yatmaya :)
çok çalışınca ne madalya veren var nede ek maaş veren var.
iş saatlerinde az lak lak yap işi zamanında bitir derim herp.
bazen tel eder gecikebilirim iş cıktı son anda diye.en fazla 1 saat müsade veririm.
bekarken babamdan bu gec kalma konularında cok cektik.o nednele bu konuda hassasım.
Eki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
İşte Buğra'mın odası :)
Sizede sorayım beşiği odasına koymuşsunuz,bu beşikler sallanmıyor( bende bunlarda düşünüyorum )bebek ilk başlarda annesi ile aynı odada yatıyor onun için ayrı bi beşik mi alıcaksınız?yada nasıl bi şey alıcaksınız ?ilk etapta ben bebeği yatak odamda ben,mle birlikte yatırmayı düşünüyorum çünkü,siz ne planlıyorsnuz ,yanınız için
Ya kızlar bu kasık ağrısı normal bir şey mi yaşayan var mı??? Vardıysa ne zaman nasıl geçer .çok değil ama kasıklarım ağrıyooo
aradim canim sertlesiyor mu karnin tas gibi leken devam ediyor mu dedi agrin varmi dedi...
lekem devam etmiyo ama agrim var ama karnim ilk kez bugun bu kadar sert degil 2 3 gündür var bu sertlik hemen yarin beni görmek istedi insAllah gidicemm....
Bebeemm nasılsınız bakalım oğluşunla? Biz dün doktora gittik 765 gr olmuş gelişim de 3 gün öndeydi 1 hafta olmuş, kistlerimiz de kaybolmuuşşşş sıpam benim yirim totişiniBugün de şeker yüklemesi yapıldı çok şükür bir problem çıkmadı. Senin kontrol ne zaman :26:
kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
bi kısmımız çift haneli rakamalra düştü artık bzıımkılerde yavas yavas düşecek
şafak sayma topiğini artık açayım diyorum he ne dersınız :) ordan takıp edip
81 düzceden başlarız 01 Adanaya kadar yolumzu var
eğer herkes onaylarsa açayım bu topiği çok şükür bu günleri de gördük
kızlar nasılsınız bebişler nasıl bugün kızımıza mevlüt takımını ve bir sürü güzel cicişler aldım mevlüt yapıcağım kesin bile değil ama aldım moda ekruymuş haber ola foto yüklemeyi bilmiyorum yoksa gösterirdim size çok şekerler ALLAHIMüzerinde görmek nasip et AMİNNNNN
Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
Eki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
Benimde ara ara oluyor kasık ağrısı, doktoruma ve ebeye sormuştum normal demişlerdi.. Sende kontrolüne gittiğinde doktora danış canım..
İnşAllah bir sorun yoktur canım.. Güzel haberlerle dön doktordan inşAllah..
MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Kistlerin yok olmasına, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. Rabbim cc sonuna kadar sağlıkla götürsün ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah..
Evettt açalım canım.. Ben 3 gün sonra 81 Düzce diyeceğim inşAllah.. Her heyecanımızı paylaşıyoruz burada.. O heyecanı da burda paylaşalım.. :)
Rabbim cc aldıklarınızı sağlıkla güzel günlerde kullanabilmeği nasip etsin inşAllah..
Çok güzeller canım.. Güle güle kullansın, sağlıkla büyüsün odasında kuzucuğun..
Buğra'cığının odası çok güzelmiş canım.. Güle güle kullansın oğluşun eşyalarını..
cnm çok beğendim güle güle yatsın kızçenEki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
cnm iyi günlerde kullansın buğra'cığınEki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
Gerçekten mi?Çook güzel bir isim bu...
Ben de hep Elif ya da Zeynep koyarım derdim ama eşiminde fikri önemliydi. :) Ortak kararımız bu oldu. Çok güzel seçimin canım.canım biz ilk cinsiyetini öğrendiğimizde pek aklımızda yoktu aslında ama zeynep serra dedik ama öyle bir içimize sindiki her zeynep serra dediğimde içim başka bir huzurla doluyor zeynep babasının süsü serrada bolluk bereket demekmiş kuranda biz sizlerin üstünüze serra yağmurları yağdırdık diyordu hayırlısı ile doğsunlarda ne isim koyarsak koyalım bir başka yakışacaktır meleklerimize inşallah :)
canım ya senin sonucu görünce benimki baya yüksek geldi bana
kızlar nasılsınız bebişler nasıl bugün kızımıza mevlüt takımını ve bir sürü güzel cicişler aldım mevlüt yapıcağım kesin bile değil ama aldım moda ekruymuş haber ola foto yüklemeyi bilmiyorum yoksa gösterirdim size çok şekerler ALLAHIMüzerinde görmek nasip et AMİNNNNN
kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
bi kısmımız çift haneli rakamalra düştü artık bzıımkılerde yavas yavas düşecek
şafak sayma topiğini artık açayım diyorum he ne dersınız :) ordan takıp edip
81 düzceden başlarız 01 Adanaya kadar yolumzu var
eğer herkes onaylarsa açayım bu topiği çok şükür bu günleri de gördük
erkek milleti tatlı dilden anlamıyor maalesef.en azından benimki öyle :)
biraz tatlı sert olmak ,yeri geldigindede cadolozluk yapmak gerekiyor.
diger türlü devamlı kadın alttan alıp idare etmeye calışırsa erkek milleti kendini bi halt sanıp ,herşeyi yapma hakkına sahipmmiş gibi hissediyorlar kendini
sorununuz ne bilmiyorum ama bebegin için fazla takılmamaya calış konulara.
bebegin olduktan sonra emin ol şuan takıldıgın konulara gülüp gececeksin umrunda bile olmıcak :)
sayfalar alms basini gitmis . yetisirsem okucam:)
bende hazirlik yaptim yarinki misafirleri gogus altim oyuldu resmen acayip acidi.
biraz yaticam, bebis dinlensin :)yemesi guzelde yapmasi cok zor su mamalari.
Canım benim yaaa bak ben istanbuldayım halkalıda yakınsan gel birlikte yiyelim
keçiörendeyimÇankaya G.O.P'tayım.Sen de Ankaradasın sanırım.Sen hangi semtte oturuyorsun?
canım sen ankaradamıydın nedense aklımda yurt dışı gibi kalmış valla şimdilşik senin tecrübelerinden faydalanıyoruz topik olarak canım inşallah 2. ye bizim tecrübelerimizden yararlanacak bir kitle oluşturacaz kendimize :) paylaştığın şeyler çok işime yarıyor benim kendi adıma konuşmam gerekirse çok sağol canım :)
ayy benim kocada otelci ve yönetici pozisyonunda tesadüfe bakkEsim otelci ve asiri iskolik. Yonetici pozisyonunda olmadina ragmen en son o cikar hep dedigin gibi sanki madalya takacaklar. Biktim inan biktimmm. Bi yandan uzuluyorum onu da zor durumda birakmak istemiyorum diger taraftan ikimizin de hayatinin icine edildigi icin ofkemi bastiramiyorum...
kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
canim odasi hayirli olsun güle güle yatmayi nasip etsin rabbim saglikla sihatlr insallahhh..İyi akşamlar kızlar nasılsınız biz iiz çok şükür bugün bebişimin mobilyası kuruldu birazdan fotosunu koyarım :) ayşecim ii olmana sevindim dün öle görünce merakettimmobilyası kurulan arkadaşlar hayırlı olsun saglıklı sıhatli yatsın bebişlerimiz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?