2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Esim otelci ve asiri iskolik. Yonetici pozisyonunda olmadina ragmen en son o cikar hep dedigin gibi sanki madalya takacaklar. Biktim inan biktimmm. Bi yandan uzuluyorum onu da zor durumda birakmak istemiyorum diger taraftan ikimizin de hayatinin icine edildigi icin ofkemi bastiramiyorum...

kızlar nasılsınız bebişler nasıl bugün kızımıza mevlüt takımını ve bir sürü güzel cicişler aldım mevlüt yapıcağım kesin bile değil ama aldım moda ekruymuş haber ola foto yüklemeyi bilmiyorum yoksa gösterirdim size çok şekerler ALLAHIMüzerinde görmek nasip et AMİNNNNN

Sizede sorayım beşiği odasına koymuşsunuz,bu beşikler sallanmıyor( bende bunlarda düşünüyorum )bebek ilk başlarda annesi ile aynı odada yatıyor onun için ayrı bi beşik mi alıcaksınız?yada nasıl bi şey alıcaksınız ?ilk etapta ben bebeği yatak odamda ben,mle birlikte yatırmayı düşünüyorum çünkü,siz ne planlıyorsnuz ,yanınız için

Evet ben de yatak odama sallanan küçük bir beşik koyacağım. Bir süre odasında yatamayacak. Ama insan dayanamıyor odasını da yapıyoruz yavaş yavaş:)

Ya kızlar bu kasık ağrısı normal bir şey mi yaşayan var mı??? Vardıysa ne zaman nasıl geçer .çok değil ama kasıklarım ağrıyooo

Benimde ara ara oluyor kasık ağrısı, doktoruma ve ebeye sormuştum normal demişlerdi.. Sende kontrolüne gittiğinde doktora danış canım..

İnşAllah bir sorun yoktur canım.. Güzel haberlerle dön doktordan inşAllah..

MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Kistlerin yok olmasına, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.. Rabbim cc sonuna kadar sağlıkla götürsün ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah..

Evettt açalım canım.. Ben 3 gün sonra 81 Düzce diyeceğim inşAllah.. Her heyecanımızı paylaşıyoruz burada.. O heyecanı da burda paylaşalım.. :)

Rabbim cc aldıklarınızı sağlıkla güzel günlerde kullanabilmeği nasip etsin inşAllah..

Çok güzeller canım.. Güle güle kullansın, sağlıkla büyüsün odasında kuzucuğun..

Buğra'cığının odası çok güzelmiş canım.. Güle güle kullansın oğluşun eşyalarını..

Aminn inşallah... Teşekkürler

Son düzenleme:
Çook güzel bir isim bu...
Gerçekten mi?
Böyle duyunca daha çok içime siniyor. Çok teşekkür ederim.

Ben de hep Elif ya da Zeynep koyarım derdim ama eşiminde fikri önemliydi. :) Ortak kararımız bu oldu. Çok güzel seçimin canım.

Harika olmuş canım.Güle güle kullansın inş....

Hayırlı olsun odanız canım.Hepside çok güzel.Güle güle sağlıklı günlerde kullansın yavrun...

Kızının cicileri hayırlı olsn cnm.Amin inş o günleri de görürüz hepimiz..

Evt ya nasıl olsa bişiy kalmıyor artık aç bencede canım çok iyi olur.Hatta AÇ AÇ AÇ:) Çok heyacan yaptım yaa....

erkek milletti tatlı dilden anlasada afedersin biyerleri resmen kalkyıo iyice kendini bişey zannetmeler ,emir vermeler tartışmayı uzattıkça uzatmalar valla doğru yani sesini çıkarıcaksın hoş bu devirde sesini çıkarırsan kazanrsın nerde olursan ol orası ayrı
benim eşim kavga esnasında aslında alttan alan taraftır bana hiç sen alttan almıyosun der bidahakine ben onun gönlünü alıyım die başlarım miyavlamaya amaaaaaaan:79: o ne öyle artist artis hareketler allahım uzattıkça uzatır ee sende ..senin gönlün alınmıyo g*tn kalkıyo resmen ya diyorum dahada çok sinirleniyorum

sayfalar alms basini gitmis . yetisirsem okucam:)
bende hazirlik yaptim yarinki misafirleri gogus altim oyuldu resmen acayip acidi.
biraz yaticam, bebis dinlensin :)yemesi guzelde yapmasi cok zor su mamalari.

canım göğüs ALTI BATMAN NE ZAMAN başladı nekadar amandır devam ediyo yani
Canım benim yaaa bak ben istanbuldayım halkalıda yakınsan gel birlikte yiyelim

nee halkalı mı bana yakınsın tatlım

Çankaya G.O.P'tayım.Sen de Ankaradasın sanırım.Sen hangi semtte oturuyorsun?
keçiörendeyim

ayy benim kocada otelci ve yönetici pozisyonunda tesadüfe bakk hangi şehirdesin cnm?
sabah 9 da başlar işi akşam 18:30 da biter.bazen yarım saat-1 saat uzayabiliyor.
cumartesi yarım gün çalışır.pazar tatil.
ayda 1 kerede nöbetci müdür olur gece 11 de biter işi.

kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.

çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur teyzen

canim odasi hayirli olsun güle güle yatmayi nasip etsin rabbim saglikla sihatlr insallahhh..

canim aldiklarini güle güle saglikla giymeyi nasip etsin rabbim insallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…