2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım geçmiş olsun benimde sonucum bugün 119 çıktı hastaneyi aradım laborant söyledi referans aralığı normalde 110 dedi ama hamilelerde nasıl onu bilemiyorum dedi benimde kafam karıştı ..

canım çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin :)

Çok teşekkür ederim canım. O kadar zromuş ki isim vermek. Önceden başkasına akıl vermek çok kolaydı ama şimdi en beğendiğim isimler bile düşündürüyor. Ama bu isim çok içime sindi. Sıcak geldi. :) Senin belli mi? Karar verdiniz mi?

bende şeker sonucuu öğrendim bu gun
50lik içmiştim:) (70lik rakı gibi:))
76çıkmış
doktorum iyi dedi
babm şeker hastası,hatta babmın tum sülalesi insulin kullanıyor ben o yuzden yuksek umdum ama Allahta iyi
kızlar şekeri yuksek çıkanlar, sık sık az az yiyin
herşey yiyin ama az porsiyon ve 3saatten fazla ara vermeyin ki siinkı hamılelık şekeri daha masum
babam insilüni bırakan 1000de 1 insandan biri
bunu bu dediklerim sayesinde aştık

canım konu dışı ama
Nick in çok güzelmiş,bayıldım:)

Çook güzel bir isim bu...

canım biz ilk cinsiyetini öğrendiğimizde pek aklımızda yoktu aslında ama zeynep serra dedik ama öyle bir içimize sindiki her zeynep serra dediğimde içim başka bir huzurla doluyor zeynep babasının süsü serrada bolluk bereket demekmiş kuranda biz sizlerin üstünüze serra yağmurları yağdırdık diyordu hayırlısı ile doğsunlarda ne isim koyarsak koyalım bir başka yakışacaktır meleklerimize inşallah :)
canım ya senin sonucu görünce benimki baya yüksek geldi bana

Liste nedir? Ne listesidir? Ben de katılmak isterim..

iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl....
biz çok şükür iyiz kaç gündür giremedim ama takip etmeye çalıştım sayfalar almış gitmiş...
ayşecim evt bencede çok ii olur ama şimdi açma bir kaç hafta daha bekleyin isterseniz herkez iner 2 haneliye inşallah ondan sonra açarsın
tabi yine herkez nederse
çok şükür rabbime artık bende 25.haftama girdim 6 .ayımız bitti rabbime sonsuz şükürler olsun
anneme diyorum ki:yok anne daha zaman var daha 3 ay var falan diyorum amann bide baktım bu ay bayram var
bayram temizligi,bayram ,iş güç ölede bir zaman geçer
kalıyo iki ay inşallah onndan sonra hazırlıklar telaşı başlar ,sonrada bebişlerimize kavuşuruz inşallah

Liste nedir? Ne listesidir? Ben de katılmak isterim..
canım sayfanın başında liste var bilgilerimiz oraya meleklerimizin adları belli olunca ayşe arkadaşımız sağolsun hiç şikayet etmeden ekliyor teker teker :) biz karar verdik isim için eğer sizinde belli ise ayşe arkadaşımız ekliyor :)

ay canım biz berabermişiz seninle hadi hayırlısı inşallah :) dediğin gibi bayram falan filan günler geçip gidiyor :)

Çok memnun olurum beni de eklerseniz. Oğlumun adı Buğra olacak inşallah..

ay evt senin bebiş kızmı erkek mi?
benim oglum olacak inş.
rabbim hepimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş

Oğlumun odasının resimlerini paylaşacaktım sizinle fakat usb kablosu bulamadım :))
Bu akşam paylaşabilirim kocacım kablo getirmeyi unutmazsa :))

kuzumm ben çok beğendim defne ismini çok severim zeynepte yakışmış ismi ile yaşasın inşallahhh

çok güzelmiş canım ismi adıyla yaşasın inşallah :) ben kaçtıma rkadaşalr biraz daha kalırsam burada boyun fıtığı olacağım :)

insanlar hamilelere sonsuz yorum hakkına sahip olduğunu düşünüyorlar nedense.

bu arada ben 67.5 kiloydum başlarken sonra 64 e indim bulantılardan şimdi 71.5 ben 7.5 kilo mu almış oluyorum :18:
malesef öle olm uş bebişim bende 63,5 kg ile hamile kaldım 62ye düştüm kusarken şimdi 69 kg olmuşum malesef.toplamda 7 kg almış oluyorum ve sinirlerim gitgide altüst olmaya başladı yafuuu

merhabalar kızlar ... oğlu olacaklar isim buldunuzmu
çoktaaan daha doğmadan belliydi bizimki toprak yada kuzey diyoduk.toprağı sevmedi ne aileleirmiz ne arkadaslarımız bizde kuzey koymaya karar verdik.alıştıkta artık ismiyle seviyorum oğluşumu annasının kuzusu ooo

tatlım yaa zaten dün akşam doğuramadım rüyamda :)topiğide açta tam olsun gerçi ben ocağın sonuna doğru doğurucam no problem

sesli güldüm dodehiminicim yaa 70'lik rakı gibi he

Son düzenleme:
10 cezizi 3-4 indirdim ,seasan pulse omega 3 e başladım yeni..
üzüm derkende yeşil,üzüm taze olur ya ,o üzüm günde 1 kilo yiyordum ;çok yediğimi yeni farkettim :))))feci kilo yaptııı

Oyyy cidden çokmuş. Ama yine de çok faydalı şeyler. Severek bu kadar tüketmen çok güzel birşey...

merhabalar kızlar ... oğlu olacaklar isim buldunuzmu

Canım benimki Poyraz Emin olucak. Emin smini rüyamda gördüm. Poyraz ismini de eşim istedi

Canım çok iyi düşünmüşşün. Bence de açalım

İyi akşamlar kızlar nasılsınız biz iiz çok şükür bugün bebişimin mobilyası kuruldu birazdan fotosunu koyarım :) ayşecim ii olmana sevindim dün öle görünce merakettim mobilyası kurulan arkadaşlar hayırlı olsun saglıklı sıhatli yatsın bebişlerimiz inş

Selam bizde şeker yüklemesi yaptırdık 50lik 175 çıktı,yüksekmiş.15 gün diyet uygulayıp 100lük yapılacak ay birdaha nasıl içerim o iğrenç şeyi şimdiden sıkıntı basıyor.Açım ama düzgün birşey yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…