- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 129
- 113
tahlil sonuçlarımı aldım .doktora daha göstermedim.
şeker en son 140 sınırmış 142 çıktı benim , inşallah 100 lük yapalım demez ya doktor ya
idrar 6-7 epitel, 3-4 lokosit , 1-2 eritrosit tahlili
aile hekimliğinde de kan tahlili yaptırdım : wbc 13 çıktı ( 3 ila 12 arasında olması gerekiyormuş )
kolestrol yüksek çıktı ama hamilelikte olurmuş.
aile hekimi eritrosit ve wbc nin yüksek çıkmasına bağlı olarak, idrarda bişeyler olabilir , böbreklerde problem olabilir . ya dahiliye ye yada ürolojiye de git mutlaka dedi.
benim gibi olan var mı ? şimdi netten baktım karışık gibi , hamilellikte normal bişey mi acaba yoksa ?
canım çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin :)
tahlil sonuçlarımı aldım .doktora daha göstermedim.
şeker en son 140 sınırmış 142 çıktı benim , inşallah 100 lük yapalım demez ya doktor ya
idrar 6-7 epitel, 3-4 lokosit , 1-2 eritrosit tahlili
aile hekimliğinde de kan tahlili yaptırdım : wbc 13 çıktı ( 3 ila 12 arasında olması gerekiyormuş )
kolestrol yüksek çıktı ama hamilelikte olurmuş.
aile hekimi eritrosit ve wbc nin yüksek çıkmasına bağlı olarak, idrarda bişeyler olabilir , böbreklerde problem olabilir . ya dahiliye ye yada ürolojiye de git mutlaka dedi.
benim gibi olan var mı ? şimdi netten baktım karışık gibi , hamilellikte normal bişey mi acaba yoksa ?
Herkese merhaba. Umarım herşey yolundadır. :)
Ben bu ara çok giremiyorum. Yatmam lazım diye sürekli ama artık sanki biraz daha iyiyim. Gelmeye çalışıcam.
Ayşecimm isim konusunda bizde karar verdik eklersen sevinirim canım. Allah kısmet ederse Masal koymaya karar verdik bebişimizin ismini.
canım biz ilk cinsiyetini öğrendiğimizde pek aklımızda yoktu aslında ama zeynep serra dedik ama öyle bir içimize sindiki her zeynep serra dediğimde içim başka bir huzurla doluyor zeynep babasının süsü serrada bolluk bereket demekmiş kuranda biz sizlerin üstünüze serra yağmurları yağdırdık diyordu hayırlısı ile doğsunlarda ne isim koyarsak koyalım bir başka yakışacaktır meleklerimize inşallah :)Çok teşekkür ederim canım. O kadar zromuş ki isim vermek. Önceden başkasına akıl vermek çok kolaydı ama şimdi en beğendiğim isimler bile düşündürüyor. Ama bu isim çok içime sindi. Sıcak geldi. :) Senin belli mi? Karar verdiniz mi?
canım ya senin sonucu görünce benimki baya yüksek geldi banabende şeker sonucuu öğrendim bu gun
50lik içmiştim:) (70lik rakı gibi:))
76çıkmış
doktorum iyi dedi
babm şeker hastası,hatta babmın tum sülalesi insulin kullanıyor ben o yuzden yuksek umdum ama Allahta iyi
kızlar şekeri yuksek çıkanlar, sık sık az az yiyin
herşey yiyin ama az porsiyon ve 3saatten fazla ara vermeyin ki siinkı hamılelık şekeri daha masum
babam insilüni bırakan 1000de 1 insandan biri
bunu bu dediklerim sayesinde aştık
canım sen ankaradamıydın nedense aklımda yurt dışı gibi kalmış valla şimdilşik senin tecrübelerinden faydalanıyoruz topik olarak canım inşallah 2. ye bizim tecrübelerimizden yararlanacak bir kitle oluşturacaz kendimize :) paylaştığın şeyler çok işime yarıyor benim kendi adıma konuşmam gerekirse çok sağol canım :)
canım ya bir ay daha bekelsek bencede hep birlikte geri sayalım bizlerede haksızlık olmasın ama demi :)
canım bu arada zahmet olmazsa prensesimizin ismini listeye eklermisin ZEYNEP SERRA olacak güzel kızımın adı teyzeleri :)
canım çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin :)
kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
bi kısmımız çift haneli rakamalra düştü artık bzıımkılerde yavas yavas düşecek
şafak sayma topiğini artık açayım diyorum he ne dersınız :) ordan takıp edip
81 düzceden başlarız 01 Adanaya kadar yolumzu var
eğer herkes onaylarsa açayım bu topiği çok şükür bu günleri de gördük
canım sayfanın başında liste var bilgilerimiz oraya meleklerimizin adları belli olunca ayşe arkadaşımız sağolsun hiç şikayet etmeden ekliyor teker teker :) biz karar verdik isim için eğer sizinde belli ise ayşe arkadaşımız ekliyor :)Liste nedir? Ne listesidir? Ben de katılmak isterim..
iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl....
biz çok şükür iyizkaç gündür giremedim ama takip etmeye çalıştım sayfalar almış gitmiş...
ayşecim evt bencede çok ii olur ama şimdi açma bir kaç hafta daha bekleyin isterseniz herkez iner 2 haneliye inşallah ondan sonra açarsın
tabi yine herkez nederse
çok şükür rabbime artık bende 25.haftama girdim 6 .ayımız bitti rabbime sonsuz şükürler olsun
anneme diyorum ki:yok anne daha zaman var daha 3 ay var falan diyorum amann bide baktım bu ay bayram var
bayram temizligi,bayram ,iş güç ölede bir zaman geçer
kalıyo iki ay inşallah onndan sonra hazırlıklar telaşı başlar ,sonrada bebişlerimize kavuşuruz inşallah
canım sayfanın başında liste var bilgilerimiz oraya meleklerimizin adları belli olunca ayşe arkadaşımız sağolsun hiç şikayet etmeden ekliyor teker teker :) biz karar verdik isim için eğer sizinde belli ise ayşe arkadaşımız ekliyor :)
ay canım biz berabermişiz seninle hadi hayırlısı inşallah :) dediğin gibi bayram falan filan günler geçip gidiyor :)
canım sayfanın başında liste var bilgilerimiz oraya meleklerimizin adları belli olunca ayşe arkadaşımız sağolsun hiç şikayet etmeden ekliyor teker teker :) biz karar verdik isim için eğer sizinde belli ise ayşe arkadaşımız ekliyor :)
ay canım biz berabermişiz seninle hadi hayırlısı inşallah :) dediğin gibi bayram falan filan günler geçip gidiyor :)
selam güzel anne adayları,,nasılsınız bebekler nasıl? kızlar bebişlere isim buldunuzmu? özellikle kız isimlerinde farklı seçenekleri merak ediyorum... Ben kızımın ismini Defne Zeynep koymayı düşünüyorum ama kesin diil, Defne kısmı değişebilir,Aylin de beğendiğim isimler arasında...kafam çok karışık:26:
canım konu dışı ama
Nick in çok güzelmiş,bayıldım:)
malesef öle olm uş bebişiminsanlar hamilelere sonsuz yorum hakkına sahip olduğunu düşünüyorlar nedense.
bu arada ben 67.5 kiloydum başlarken sonra 64 e indim bulantılardan şimdi 71.5 ben 7.5 kilo mu almış oluyorum :18:
çoktaaan daha doğmadan belliydi bizimkimerhabalar kızlar ... oğlu olacaklar isim buldunuzmu
tatlım yaa zaten dün akşam doğuramadım rüyamda :)topiğide açta tam olsunkızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
bende şeker sonucuu öğrendim bu gun
50lik içmiştim:) (70lik rakı gibi:))
76çıkmış
doktorum iyi dedi
babm şeker hastası,hatta babmın tum sülalesi insulin kullanıyor ben o yuzden yuksek umdum ama Allahta iyi
kızlar şekeri yuksek çıkanlar, sık sık az az yiyin
herşey yiyin ama az porsiyon ve 3saatten fazla ara vermeyin ki siinkı hamılelık şekeri daha masum
babam insilüni bırakan 1000de 1 insandan biri
bunu bu dediklerim sayesinde aştık
merhabalar kızlar ... oğlu olacaklar isim buldunuzmu
10 cezizi 3-4 indirdim ,seasan pulse omega 3 e başladım yeni..
üzüm derkende yeşil,üzüm taze olur ya ,o üzüm günde 1 kilo yiyordum ;çok yediğimi yeni farkettim :))))feci kilo yaptııı
merhabalar kızlar ... oğlu olacaklar isim buldunuzmu
kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?