2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canim cokk sevindim cok sükür hadi gözün aydin masallahh sübhanallahh..sekerinde iiy olmasina sevindim.

arkadaslar isimleriniz hayirli ugurlu olsun adiyla yasasinlar allahim uzun ömürler versin rabbim hepimize..

seker yüklemesi iyi olanda var yüksek cikanda iiy olanlara cok sevindim yüksek cikan annislerim dikkat edin hepimiz allaha emanet insallahh hepimiz..

aldiklarini iyi günlerde saglikla kullan canim benim..

canim gecmis olsun nasil oldun merak ettim..insallahh hersey yolundadir benimde kahverengi lekem gelmisti basta ama doktor kan olmadikca korma dedi sende ihmal etme canim her ihtimale git bir görsün doktorun tekrar gecmis olsun..

Saron eşin hangi bölümde bilmiyorum ama otelcilikte bazı birimler gec saate kadar çalışabilior.sanırım eşinde o birimlerin birinde görev alıyor
yemek,toplantı, dügün filan oldugunda gec saate kadar eşiminde kalması gerekiyor ama o benim korkuma erkenden kacıp geliyor eve
özel sektörte calışmak zor cnm , inşallah bebeginiz oldugunda eşin daha cok size vakit ayırabilir.

Son düzenleme:

canim gecmis olsun insallahh önemli degildir..insallahh bir problem yoktur sekerinde düzene girer insallahh..

slm arkadaslar bendede hepsi var ayni sikayetler bebk büyüyor yerlesiyor alta daha yakin olursa batma daha cok oluyor benim ki hep altarafimda bir yukari cikmadi halada öyle hep tuvalet problemim var bastan beri kasik agrilari ayakta cok durmaktanda oluyor dinlenince geciyor....az kaldi zuzularim insallahh hepsi gecicek allahin izniyle..hersey bebislerimiz icin artik saglikla alirz hepimiz insallahh kucaklarimiza...

allah yardimcin olsun canim bende cok cizim yaparken ayni agrilar benimde oluyordu ölüyordum agridan..evin borcunu sagsaglim ödemeyi nasip etsin hepimize allahim..

ya kızlar ben 24.haftadayım.otururken bebeğiniz hareket edince oranızdada hissediyormusunuz o hareketi yani değişik bi olay anlatamıyorum ki yauww vajinaya doğru tekmeliyor sanki,aç kapıyıda çıkayım der gibi

Son düzenleme:

cokk güzel döktürüyorsun yine canim benim kim tutar seni yerim seni bengüle güle saglikla giysin canim benim

inş.100lükte çıkmaz ki büyük ihtimal çıkmicak da.dert etme sıkıntı yapma ama geçmiş olsun

kızlar 2nizinde odası birbirinden güzel,allah sağlıklı hayrlı günlerde mutlulukla kullanmayı nasib etsin.hayrlı olsun

kızlar ben 32.haftamda izine ayrılmayı düşünüyorum fakat bu torba yasaya güveniyorum,sizce dogum izni 6 ya çıkacagı kesinmi.eger 4 ayda kalırsa 32.haftamda ayrılmam pek iyi olmaz benim için
bence dayanabldigin kadar dayan bebk dogunca daha fazla vakit gecirirsin. durumuna gore bakarsin
eger kendini kotu hissediyorsan uzatmazsin.
ne oldu canim durumun merak ettim. dr bana kahverengi onceki kanama korkma kirmizi olursa kork dedi
benimde ara ara koyu sari hafif kahve oluyor. alistim artik
cok yorma kendini dicem ama birde ben yormasam iyi olucak
bende cok kaptiriyorum ev pis daginik olunca psikolojim bozuluyor :)
mutfak dolaplarini ve gardolabi dogumdan once duzenlemem temizlemem lazim
guc gelsin diye bekliyorum :)
oh masallah canim keske biride bana yemek yapsa:) dogum sonrasi kadin tutucaz atatil gibi olucak diye dusunuyorum benim icin
gerci kore yemeklerini aman aman sevmiyorum ama buna sukur belki bir ikide turk yemegi yaptiririm :)
canim bende 6 kilo aldim hemde 1 tane. daha fazla alanlarda var normal yani olucak o kadar
bir canli dunyaya geliyor kolaymi. hatta 2:)
Defne cok guzel isim:) kizimin ismi hala begeniyorum biz Asli defne koyduk defne diyoruz annemler asliy kullaniyor
ikiside kullaniliyor memnunuz:)

guzel gunlerde kullan canim. bende cicilerimi bekliyorum :) bu hafta ici gelmeye baslarlar artik

dun bir teyzeyle karsilastik kizimi servisten almistim. Kizim yolda kumla oynarken yanimiza geldi
karnima bakti cok cikmis dedi:) 7 aylik dedim. yuvarlak erkege benziyor dedi:) hehe Allahin koresindede bizim gibi seyler varmis ya cok sasirdim dr da oyle soyledi dedim:) ama fazla buldu karnimi :) ben seviyorum sorun yok

canim cekiyor :) alma sansimda yok mecbur yapiyorum birde kizim esim cok sever hazir yapabiliyorken yapayim diyorum
aslinda seker tahlikem var biraz az yemege calisiyorum ama yemedende olmuyor :)
bende de çok fenaydı tüm idrar testi yaptılar meğer kum döküyormuşum. susuz kalabiliyoruz hamilelikte bol bol su iç dedi dr. bol su içince azaldı gerçekten.
gecmis olsun canim. banada dr bol su ic dedi biraz azmis suyu.
cok su arayan biri degilim ama hatirladikca susamadigim halde iciyorum.
merhabalar kızlar ... oğlu olacaklar isim buldunuzmu
Mete Kagan olucak bizimki ama benim aklim Ruzgar da kaldi ne yalan soyleyeyim.
acadablirsin. yaklasiyoruz nasil olsa 3-4 hafta sonra cogumuz 81 e gelmis oluruz:)
canim bu kadar niye caliwiyorki saat gece 4 de geliyorsa kalsin orda .
yani bende goz yumarim ama aliskanliga cevirmedigi surece. arkadaslariyla gidiyor diye ariza cikariyorum normalde :)
bayildim cok guzel Gule gule kullanin:)

cok guzelmis canim. keske bizimde oda yapabilme sansimiz olsaydi nasip artik ilerde insallah.
Gule gule buyusun odasinda Bugra beyimiz

ayy çok şekerler cnm Allahım güle güle sağlıklı sıhatli kullanmayı nasip eder inşallahh :))

odamız seninle aynı :)) Allahım sağlıklı sıhatli kullanmayı nasip etsin inşallahh

kızlarr günaydınnn .....
dün akşam eve gittim ve ilk işim oğluşumun odasına girmek oldu gittim eşyalarına dokundum yakında burda olucaksın dedim ayyy yok böle mutluluk yaaa Allahı biran önce sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…