canim cokk sevindim cok sükür hadi gözün aydin masallahh sübhanallahh..sekerinde iiy olmasina sevindim.Bebeemm nasılsınız bakalım oğluşunla? Biz dün doktora gittik 765 gr olmuş gelişim de 3 gün öndeydi 1 hafta olmuş, kistlerimiz de kaybolmuuşşşş sıpam benim yirim totişiniBugün de şeker yüklemesi yapıldı çok şükür bir problem çıkmadı. Senin kontrol ne zaman :26:
kızlar vipdükkandan kargom geldi. Bebefoxtan ürünler almıştım. Ay iyikide almışım. Kumaşları nasıl güzel, nasıl yumuşacık, tam bebek ürünleri. Bir de emzirme sütyeni almıştım organik. O da geldi. Bayıldım ona da, çok rahat valla. Fotoğgraflarını paylaşıyorum, bulursanız bebefoxtan birşeyler mutlaka alın derim...
Eki Görüntüle 527297 Eki Görüntüle 527298 Eki Görüntüle 527300 Eki Görüntüle 527301
Çarşaf ve çoraplardan 2 tane aldım. Keşke çarşaftan daha fazla alsaydım. Kirlendikçe değiştir mis gibi.
tahlil sonuçlarımı aldım .doktora daha göstermedim.
şeker en son 140 sınırmış 142 çıktı benim , inşallah 100 lük yapalım demez ya doktor ya
idrar 6-7 epitel, 3-4 lokosit , 1-2 eritrosit tahlili
aile hekimliğinde de kan tahlili yaptırdım : wbc 13 çıktı ( 3 ila 12 arasında olması gerekiyormuş )
kolestrol yüksek çıktı ama hamilelikte olurmuş.
aile hekimi eritrosit ve wbc nin yüksek çıkmasına bağlı olarak, idrarda bişeyler olabilir , böbreklerde problem olabilir . ya dahiliye ye yada ürolojiye de git mutlaka dedi.
benim gibi olan var mı ? şimdi netten baktım karışık gibi , hamilellikte normal bişey mi acaba yoksa ?
bende de çok fenaydı tüm idrar testi yaptılar meğer kum döküyormuşum. susuz kalabiliyoruz hamilelikte bol bol su iç dedi dr. bol su içince azaldı gerçekten.
Sağolasınnnn bi çalışan olarak cvplayayım. sabah 7,30 da işbaşı yapıyorum 6,30 da kalkıyorum öğlene kadar pek bişey yok ama saat 2 den sonra bir sırt ağrısı başlıyor. sürekli bilgisayar başındayım çizim yapıyorum. sürekli oturmaktan 17,30 a kadar heftanın 5 günü sırt ağrısı yaşıyorum. destekleyici bel yastığı falan hiçbişey fayda etmiyor. h.sonları hiçbi ağrım yok ama hafta içi berbat ve ev kredimiz olduğu için de çalışmak zorundayım.
kızlar çoook kötüyüm.teyzem meme kanseriymiş.bugün ameliyat oldu lenf bezlerinini düğüm yerlerine kadar ilerlemiş.38 yaşında.dualarınızı esirgemeyin olur mu.
Kızlar bunu hafta sonu bitirdim.Aslında cuma günü akşam başladım ama o gece yorgundum çok yapmamıştım.Crts-Pzr ördüm.Dün gecede süslemelerini yaptım.Sadece düğmeleri yok.Onuda sonra alıp dikicem....İnş giydirmeyide nasip eder Allahımmmmmm
Eki Görüntüle 526942
Selam bizde şeker yüklemesi yaptırdık 50lik 175 çıktı,yüksekmiş.15 gün diyet uygulayıp 100lük yapılacak ay birdaha nasıl içerim o iğrenç şeyi şimdiden sıkıntı basıyor.Açım ama düzgün birşey yiyemiyorum
Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
Eki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
İşte Buğra'mın odası :)
bence dayanabldigin kadar dayan bebk dogunca daha fazla vakit gecirirsin. durumuna gore bakarsinkızlar ben 32.haftamda izine ayrılmayı düşünüyorum fakat bu torba yasaya güveniyorum,sizce dogum izni 6 ya çıkacagı kesinmi.eger 4 ayda kalırsa 32.haftamda ayrılmam pek iyi olmaz benim için
ne oldu canim durumun merak ettim. dr bana kahverengi onceki kanama korkma kirmizi olursa kork dediKizlar sabah kalktim wc girdim ic camasirimda kahve bir leke gördü koyu kahve endiselenmek istemedim o an hatta dus aldim rahatmaya calistim kendimi ama sonra sonra korkmaya basladim...
Esimde istesizde ne yapmaliyim bekleyeyim mi acile mi gideyim dr mu arayayim ??? Yada normal bisey mi bu ? 28 haftaligim...
oh masallah canim keske biride bana yemek yapsa:) dogum sonrasi kadin tutucaz atatil gibi olucak diye dusunuyorum benim icinBir uyumuşum, bir uymuşum. 3 saattir uyuyorum ya.. Hamileliğim ilk başında uyuyordum böyle. Şimdi son 3 aya yaklaştık, yine uykular bastı. Başka çocuk yok, kocam işte, yemekler kayınvaldemdenden, temizliği dün eşim yaptı. Bana dariuyumak kaldı bugüne..
Valla çalışanlarımıza Allah kolaylık versin. Rabbim onun sabrın veriyor heralde
canim bende 6 kilo aldim hemde 1 tane. daha fazla alanlarda var normal yani olucak o kadarİnsanlar neden hep moral bozucu olurlar,hep olumsuz örnekler verirler ki anlamam...Az önce işyerinden bir bayan senin işin çok zor birkaç hafta sonra yerinden kalkamazsın ne yapacaksın diyor.Şimdiye kadar toplamda 6 kilo aldım.Bebişlerimin ikiz olmasına rağmen iyi değil mi kızlar aldığım kilo?İşte nasıl vereceksin aldığın kiloları,göğüslerinde çok büyümüş felan dedi.Felaket tellalı gibi kadın ya
Defne cok guzel isim:) kizimin ismi hala begeniyorum biz Asli defne koyduk defne diyoruz annemler asliy kullaniyorselam güzel anne adayları,,nasılsınız bebekler nasıl? kızlar bebişlere isim buldunuzmu? özellikle kız isimlerinde farklı seçenekleri merak ediyorum... Ben kızımın ismini Defne Zeynep koymayı düşünüyorum ama kesin diil, Defne kısmı değişebilir,Aylin de beğendiğim isimler arasında...kafam çok karışık:26:
kızlar vipdükkandan kargom geldi. Bebefoxtan ürünler almıştım. Ay iyikide almışım. Kumaşları nasıl güzel, nasıl yumuşacık, tam bebek ürünleri. Bir de emzirme sütyeni almıştım organik. O da geldi. Bayıldım ona da, çok rahat valla. Fotoğgraflarını paylaşıyorum, bulursanız bebefoxtan birşeyler mutlaka alın derim...
Eki Görüntüle 527297 Eki Görüntüle 527298 Eki Görüntüle 527300 Eki Görüntüle 527301
Çarşaf ve çoraplardan 2 tane aldım. Keşke çarşaftan daha fazla alsaydım. Kirlendikçe değiştir mis gibi.
canim cekiyor :) alma sansimda yok mecbur yapiyorum birde kizim esim cok sever hazir yapabiliyorken yapayim diyorumcnm teyzene Allah şifa versin.Allah onu sevdiklerine bağışlasın..lenf bezine metasfaz yapması sandığın kadar kötü değil cnm.başka organlarına metasfaz yapmamış olmasıda iyi bi durum.ayrıca ameliyat şansı varsa iyi huylu demektir bu.çok geçmiş olsun korkmayın atlatıcak inş. teyzen
tatlım yaa senin ne çektiğin şu hamurdan pastadan kekten,bu sıralar baya yapıosunkıyamam
gecmis olsun canim. banada dr bol su ic dedi biraz azmis suyu.bende de çok fenaydı tüm idrar testi yaptılar meğer kum döküyormuşum. susuz kalabiliyoruz hamilelikte bol bol su iç dedi dr. bol su içince azaldı gerçekten.
Mete Kagan olucak bizimki ama benim aklim Ruzgar da kaldi ne yalan soyleyeyim.merhabalar kızlar ... oğlu olacaklar isim buldunuzmu
acadablirsin. yaklasiyoruz nasil olsa 3-4 hafta sonra cogumuz 81 e gelmis oluruz:)kızlar ocagın ılk gunlerıdne doğurcak olan annelrımız ıcın şafak sayma vakti yaklaşıyo :)
bi kısmımız çift haneli rakamalra düştü artık bzıımkılerde yavas yavas düşecek
şafak sayma topiğini artık açayım diyorum he ne dersınız :) ordan takıp edip
81 düzceden başlarız 01 Adanaya kadar yolumzu var
eğer herkes onaylarsa açayım bu topiği çok şükür bu günleri de gördük
canim bu kadar niye caliwiyorki saat gece 4 de geliyorsa kalsin orda .Esim otelci ve asiri iskolik. Yonetici pozisyonunda olmadina ragmen en son o cikar hep dedigin gibi sanki madalya takacaklar. Biktim inan biktimmm. Bi yandan uzuluyorum onu da zor durumda birakmak istemiyorum diger taraftan ikimizin de hayatinin icine edildigi icin ofkemi bastiramiyorum...
bayildim cok guzel Gule gule kullanin:)Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
Eki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
ayy çok şekerler cnm Allahım güle güle sağlıklı sıhatli kullanmayı nasip eder inşallahh :))Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?