2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Allah korusun canım ya , normal bunlar Allahım daha kötüsünü vermesin. Bağışıklık sistemimiz zayıf şu an kapıyoruz hemen dikkat edicez yapıcak bişe yok

Ayşecim geçmiş olsun öncelikle sana. Dikkat et dicem ama onunla da alakası yok, çay may kesmiştin zaten. Neyse dinlen bakalım evde. Bazen yorgunluk ve yoğunluktan da olur canım.

Kırmızıpatik ve November82! Sizler de dikkat edin canlar. Geçiş dönemi sakat valla. Benim kocişin burnu tıkanıyodu dünden, bu gece onu diğer odaya atim bile diyorum.

Bizi de doktordan aradılar. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Şekerim açlık 74, diğeri de 120 mi ne çıkmış. Kanın iyi dedi. İdrarın iyi, aferin sana herşeyin iyi dedi kapadı. Diyetten yırttım diye seviniyorum. Zira hayatımın hiçbir aşamasında yaptığım diyet 3 günü geçmemişti.
Doktorum kalsiyum ve magnezyum yazdı bana. Aldım bugün başlıcam bakalım.
birini bi gün diğerini bi gün alabilirsin. Her gün bir tane almana gerek yok dedi ama bakalım.
Sizler nasıl alıyorsunuz?
Bir de benim sabah yataktan kalkarken aynen bikaç arkadaşımın da bahsettiği gibi sanki etlerimi dövmüşler gibi biişi oluyo.
Bugün ayaklarımda hafif kramplarla uyandım zaten. Kocişle de hep sarılarak yatarız, iki sabahtır irkilerek uyanıo yazık benim kramp, ağrı tepkilerim sonucunda. Son aylarda da bu sorunlarımız azcak bakalım.
Neyse hayırlısıyla gelsin de bebişler. Bu arada biz 3. tirmestere ne zaman gircez yaf? 28. hafta mı?
Öyle bi helecan yaptım da

Bugün iş çok yorucu kızlar. Yarına da okunması gereken bir sürü ödevim var. Ve benim işyerinde acayip uykum geliyo.
Napcaz bu uykuyu. Valla kafam gidiyo ara sıra. Neyse hepinize yorulmadan geçireceğiniz, enerji dolu günler diliyorum.

Son düzenleme:
tum hastalara gecmis olsun..ben de hasta olanlar kervanına katıldım takır takır oksuruyorum, burnum da akıyo...aksama bol nane limon yapim...

benim karnımda var sertleşme biraz daha şişse patlayacak gibi.akıntımda çoğaldı.karnım ağrıyooooooo

ayyy geçen ağla ağla gözlerim şişti.sebep karnım ağrıyor çok sert....resmen ağlama kriziydi.duşa girdim rahatladım...

Hasta olan anneler geçmiş olsun hepinize
ayşee kendine dikkat et.yat dinlen

benim midem çok yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mahvoluyorummmmmmmmmmmmmmm
gaviskon içmek istemiyorummmmmmmmmmmm
ne yapmam lazımmmmmmmmmmmm

benim midem çok yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mahvoluyorummmmmmmmmmmmmmm
gaviskon içmek istemiyorummmmmmmmmmmm
ne yapmam lazımmmmmmmmmmmm

Sorunuzu online takipte görünce yazmak istedim...Babamın midesi yandığı zaman bir kaşık karbonat atardı ağzına...İlaç almaktansa bunu tercih ederdi deneyin isterseniz... Umarım işe yarar...Geçmiş olsun...

Bebeklerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almanızı dilerim...

ayy yok aralıkta asla burda durmam aralık ve ocak bizim şirketin en yoğun oldugu dönem aslaa burda olmam :))) bizde tek maaşa düşücez ama napalım idare edicez artık ister istemez kısıcaz bişileri Allah yardımcımız olsun :))

kuzumm çok çok geçmiş olsun yat dinlen kuzumm iyice

Canımmm sorunu yeni gördüm ama ben gidip geldim bileYarın sonuçlarım çıkıcak söz sorarımmm

Maşşalllah suphannallahhh 3 tane bebiş ne güzel yaaa,allahım sana bagışlasın canım yavrularını..2 kiloda çok iyi gerçektennnn..
Ben yakında patlıycam sanırımİnşallahh bu seferkideee kız oluurrr canımmm..Öncelikle saglık tabi..

Canıımmm korkma bugün doktora sordum önemli bişey degilmişşş..Sertleşmelerin oldugu zaman bol su içip sol tarafına uzanacakmışsınnn..

Çokkk şükür bugün doktora gittim kızım gayet iyi kilo almış en son 10 gün önce 520 gr dı,Şimdi 700 olmuşş
1 kilo daha almışım 10 gün içinde,doktor çok hızlı gidiyorsun dedi hamurişini yaglı şeyleri kestiii..
İdrar,vajina kültürü,kan vs.. bi sürü test istedi yarın çıkarmış sonuçlarımmm

ayyyy canım ALLAH razı olsun senden.niye oluyormuşşşş sordunmu.

Meraba güzel anneler nasılsınız biz iiz burda hava kapalı yağmur yağıo ev süprülüp silincek ama hiç halim yok dünden beri başım ağrıyo nedense kızımda çok sakin bu aralar çok az tepikliyo dün araba aldık kızlar ihtiyacımız vardı ama bîze baya masraf oldu zorlancaz biraz Allah yardımcımız olsun hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ayşecîm sanada geçmiş neden oluyo acaba çarpıntı taşikardın fln yok dimi ?? Bizden bu kadar güzellikler herkese hayırlı günler olsun :))

dur be canım ne yaptın ne ölmesi..daha miniciklerimize kavuşmadan nereye böyle..Allah uzun yıllar yavrularımızla geçirmeyi cümlemize nasip etsin..eğer doktora gideceksen iyi..belki önlem olsun diye bir iki birşey verir senden en kısa zamanda toparlanırsın..

oh iyi canım şeker sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim..ben kalsiyum ilaçlarını kullanamadım mideme çok dokundu..sadece kan ilaçlarını alıyorum ben..Allah kolaylık versin bundan sonra ağırlaşmaya başladık..hem ev hem iş çok zor..ben yetemiyorum artık..akşamları biraz dinleneyim diyorum bu sefer evde ipin ucu kaçıyor..akşamları iş yapsam ev dinlenemiyorum..aman anlamadım gitti..

tum hastalara gecmis olsun..ben de hasta olanlar kervanına katıldım takır takır oksuruyorum, burnum da akıyo...aksama bol nane limon yapim...

geçmiş olsun canım

amin canım..bişeyler yapcaz artık..

oh maşallah bebeğine..bende merak ediyorum benim kız ne kadar oldu acaba? daha fazla kilo almamak için dikkat etmek lazım..ne kadar kilo aldın ki toplamda..?

merhaba canım..arabanız hayırlı olsun..Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım..

fesleğencim güle güle kullan aldıklarını şok şekerler :))))))))))))

Teşekkür ederim canım.

Çok ciciler ya...Güle güle kullansın bebişim canım...

Teşekkür ederim yaprakcım

Güle güle kullanın arabanızı inşallah. Kazasız belasız :)

hasta annişler geçmiş olsun, Allah şifa versin

benim tek sorunum huzursuz bacak sendromuydu ama magnezyum ve kalsiyum içeren bir ilaç verdi doktorum onunla geçti hamdolsun şuan bir sıkıntım yok

bebeğim dün gece hiç durmadan tepiş attı, gece 4 de uyandım vızır vızır dönüyordu yatamadım oturdum yatakta duruldu
yatar yatmaz tekrar tepiklemeye başladı

acaba ben yatınca rahatsız mı oluyo ya
normalde tık yok ama yataga yatınca hiç durmadan tepişliyo beni

Bence dr a git oksuru iyi degil canim. gecmis olsun
Masallah daha ne olsun benim 23. haftada 600 idi tek bebek ustelik. bence gayet iyi. saglikli dogsunlarda canim
biz onlari tombik yapariz sonra:)
cok sirin cicileriniz gule gule kullanin

bizimde bu aksam netten siparis ettigim kargolar gelemeye basladi kizimin uyku tulumuyla oglumun:)
sargili battaniyesi gelmis dur resimlerinide ekleyeyim :)

Teşekkürederim canım amin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…