Geçmiş olsun tatlılarım, idrar yolu enfeksiyonu, vajinada bakteri derken bi de grip çıktı. her yerimi enfeksiyon sardı valla,erken doğurmazsam iyidir. (Allah korusun)
İlaç alamamak ne kötüymüş ya, şimdiye 2-3 hap yutmuştum ben hamile olmasam kendime gelirdim biraz.
Yarın rutin kontrolüm var doktorumda, belki birşeyler verir ben ölmeden.
kızlar sizdede akıntı sorunu varmı?
Birde bende karnımın bazı yerlerinde sertleşme oluyor,snki bebek yaslanıyormuş gibi..buna kasıla diyorlar.
Doktoruma sordugumda bunun yalancı kasılmalar oldugunu ve normal oldugunu söylüyor.
Sizlerdede varmı bu sorun?
Beni korkutuyor bu durum zaman zaman erken dogum riskimmi var acaba diye düşünüyorum...
kızlar sanırım erkenden loğusa sendromuna girdim 2-3 haftadır allaha şükür hersey yolunda olmasına ragmeb gamlı baykuş gıbıyımsürekli içim daralıyor aklıma herseyın en kötüsünü getiriıyorum.yok bana bişey olcak yok eşime yok bebegıme gıbı.sakinlestirici içmek bıle geldı aklıma eşimle paylasamıyorum çünkü iş yerınde sıkıntısı cok bugunlerde bıde benle ugrasmasın.şimdiden böyleysem loğusayken kim bılır nasıl olurum.bı yerde okumustum omega azldıgı ıcın vucudda buda depresyona yol acıyormus.uff bılmıyorum bıldıgım tek sey hiç keyfim yok
benim midem çok yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mahvoluyorummmmmmmmmmmmmmm
gaviskon içmek istemiyorummmmmmmmmmmm
ne yapmam lazımmmmmmmmmmmm
ayy yok aralıkta asla burda durmam aralık ve ocak bizim şirketin en yoğun oldugu dönem aslaa burda olmam :))) bizde tek maaşa düşücez ama napalım idare edicez artık ister istemez kısıcaz bişileri Allah yardımcımız olsun :))aynen öyle canım bende kasım'ı çıkarayım diyorum..olmadı Aralıkta bir iki hafta çalışıp ocakta yine üç kuruş maaş alayım diyorum..malum masraflar çok tek maaşa düşeceğiz..nasıl yapacağız bilmiyorum valla..Allah yardımcımız olsun..ah ah tugbacım hemde ne kıvırtma..
Tünaydın kızlar
ben evdeım çok rahatsızım işe gidemedım bugun akşam aşırı derce çarpıntım vardı boynum basım cok agrıdı
uyyamadım çarpıntıdan sabaha karsı az az dalmısım sabah da uyandım carpıtım bvardı kalktım kahvaltı fln yaptım sımdı
daha ıyıym ama carpıntı var hala yaa bayadır yoktu bırden nıe basladı anlamadım ki
doktora da gitmedım bısı yapamıyoalr cunku daha oncede gıtmıstım...off hala boynum agrıo ya
bu carpıntı ile benı normal doğuma almazlar die korkuyorum :18:
canım cok gecmıs olsunnn havaalr soğudu dıkkat etmek lazım
ben zaten öle düşünüp düşünüp ağlıyorum hep
canım ben de böle açık renk ıstıyorum yaa çok renklı yenı doğmuşken kara kara gosterıo bence
gayet guzel gozukuo gule gule kullanın :)
çok ciciler canım güle güle kullanın :)
benim midem çok yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mahvoluyorummmmmmmmmmmmmmm
gaviskon içmek istemiyorummmmmmmmmmmm
ne yapmam lazımmmmmmmmmmmm
insallahh herseyin yolunda gcer güzel haberlerle insallahh.canim senden bir sey istesem doktoruna benim icin sorabilirmisin sana zahmet olmassa bu dove nin bronzlastirici kremi varya hani böyle icinde simleri var acaba sakincalimi sürmek benim termine 3 hafta var benim iicn sorabilirmisin canim zararlimi degilmi diye simdiden cokkk tesekkür ederim..
slm canim bebegin hayirli olsun saglikla sihatle sende alirsin insallahh kazasiz belasiz amin..benim bebis 700 grdi en bunuda normal istiyorum allah izin verirse bu benim 3 bebisim..isim düsünmedik tam net cinsiyeti belli degil canim %90 kiz dedi ama benim 2. oglumada %99 kiz dedi erkek olmustu allahim hayrli evlat saglikli evlat nasip etsin herkeze...ben biberon emzik kilotlu corap atlet aldim cit citli baskada birsey alamiyor insan tam net olmayinca ama aldigim seyler biberon emzik emzige takilan zincir hepsini nuk aldim hem kiz hem erkege gidecek sekilde ama sadece aldigim cit citli badi atlet hello kity kilotlu corap birtanede ayakkabi aldim dayanamadim pembe kiz olmazsa hediye veririm..resim koymayi beceremedim oyüzden koyamamistim aldiklarimi becerebilsem koyarim insalahh..ben 56 kiloyla kaldim simdi 58 fazla almadim canim..bünye meselesi galiba diher 2 oglumdada az almistim..tekrar aramiza hosgeldin..
benim karnımda var sertleşme biraz daha şişse patlayacak gibi.akıntımda çoğaldı.karnım ağrıyooooooo
ayyy geçen ağla ağla gözlerim şişti.sebep karnım ağrıyor çok sert....resmen ağlama kriziydi.duşa girdim rahatladım...
Hasta olan anneler geçmiş olsun hepinize
ayşee kendine dikkat et.yat dinlen
Canımmm sorunu yeni gördüm ama ben gidip geldim bileYarın sonuçlarım çıkıcak söz sorarımmm
Maşşalllah suphannallahhh 3 tane bebiş ne güzel yaaa,allahım sana bagışlasın canım yavrularını..2 kiloda çok iyi gerçektennnn..
Ben yakında patlıycam sanırımİnşallahh bu seferkideee kız oluurrr canımmm..Öncelikle saglık tabi..
Canıımmm korkma bugün doktora sordum önemli bişey degilmişşş..Sertleşmelerin oldugu zaman bol su içip sol tarafına uzanacakmışsınnn..
Geçmiş olsun tatlılarım, idrar yolu enfeksiyonu, vajinada bakteri derken bi de grip çıktı. her yerimi enfeksiyon sardı valla,erken doğurmazsam iyidir. (Allah korusun)
İlaç alamamak ne kötüymüş ya, şimdiye 2-3 hap yutmuştum ben hamile olmasam kendime gelirdim biraz.
Yarın rutin kontrolüm var doktorumda, belki birşeyler verir ben ölmeden.
Bizi de doktordan aradılar. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Şekerim açlık 74, diğeri de 120 mi ne çıkmış. Kanın iyi dedi. İdrarın iyi, aferin sana herşeyin iyi dedi kapadı. Diyetten yırttım diye seviniyorum. Zira hayatımın hiçbir aşamasında yaptığım diyet 3 günü geçmemişti.
Doktorum kalsiyum ve magnezyum yazdı bana. Aldım bugün başlıcam bakalım.
birini bi gün diğerini bi gün alabilirsin. Her gün bir tane almana gerek yok dedi ama bakalım.
Sizler nasıl alıyorsunuz?
Bir de benim sabah yataktan kalkarken aynen bikaç arkadaşımın da bahsettiği gibi sanki etlerimi dövmüşler gibi biişi oluyo.
Bugün ayaklarımda hafif kramplarla uyandım zaten. Kocişle de hep sarılarak yatarız, iki sabahtır irkilerek uyanıo yazık benim kramp, ağrı tepkilerim sonucunda. Son aylarda da bu sorunlarımız azcak bakalım.
Neyse hayırlısıyla gelsin de bebişler. Bu arada biz 3. tirmestere ne zaman gircez yaf? 28. hafta mı?
Öyle bi helecan yaptım da
Bugün iş çok yorucu kızlar. Yarına da okunması gereken bir sürü ödevim var. Ve benim işyerinde acayip uykum geliyo.
Napcaz bu uykuyu. Valla kafam gidiyo ara sıra. Neyse hepinize yorulmadan geçireceğiniz, enerji dolu günler diliyorum.
tum hastalara gecmis olsun..ben de hasta olanlar kervanına katıldımtakır takır oksuruyorum, burnum da akıyo...aksama bol nane limon yapim...
ayy yok aralıkta asla burda durmam aralık ve ocak bizim şirketin en yoğun oldugu dönem aslaa burda olmam :))) bizde tek maaşa düşücez ama napalım idare edicez artık ister istemez kısıcaz bişileri Allah yardımcımız olsun :))
Çokkk şükür bugün doktora gittim kızım gayet iyi kilo almış en son 10 gün önce 520 gr dı,Şimdi 700 olmuşş
1 kilo daha almışım 10 gün içinde,doktor çok hızlı gidiyorsun dedi hamurişini yaglı şeyleri kestiii..
İdrar,vajina kültürü,kan vs.. bi sürü test istedi yarın çıkarmış sonuçlarımmm
Meraba güzel anneler nasılsınız biz iiz burda hava kapalı yağmur yağıo ev süprülüp silincek ama hiç halim yok dünden beri başım ağrıyo nedense kızımda çok sakin bu aralar çok az tepikliyodün araba aldık kızlar ihtiyacımız vardı ama bîze baya masraf oldu zorlancaz biraz Allah yardımcımız olsun hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ayşecîm sanada geçmiş neden oluyo acaba çarpıntı taşikardın fln yok dimi ?? Bizden bu kadar güzellikler herkese hayırlı günler olsun :))
fesleğencim güle güle kullan aldıklarını şok şekerler :))))))))))))
Çok ciciler ya...Güle güle kullansın bebişim canım...
Meraba güzel anneler nasılsınız biz iiz burda hava kapalı yağmur yağıo ev süprülüp silincek ama hiç halim yok dünden beri başım ağrıyo nedense kızımda çok sakin bu aralar çok az tepikliyodün araba aldık kızlar ihtiyacımız vardı ama bîze baya masraf oldu zorlancaz biraz Allah yardımcımız olsun hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ayşecîm sanada geçmiş neden oluyo acaba çarpıntı taşikardın fln yok dimi ?? Bizden bu kadar güzellikler herkese hayırlı günler olsun :))
Bence dr a git oksuru iyi degil canim. gecmis olsunGünaydın canlarımm
Dün burnum akmaya başladı, bugün de boğazıma ve göğsüme indi iltihap.
Ciğerime inecek gibi ve ben bu iltihabı ilaçsız nasıl geçiricem yaaww, öksürük de başladı deli gibi
Vallahi ölüyorum
Masallah daha ne olsun benim 23. haftada 600 idi tek bebek ustelik. bence gayet iyi. saglikli dogsunlarda canimBen Çarşamba akşam gitmiştim en son dr'a.Hem mantar hemde idrar yolu enfeksiyonu için yeni ilaçlar verdi malesef.Benim bebişler 24. haftadalar 615 gr lar dedi dr um.Çok mu küçükler sizce?İkiz bebiş bekleyenler sizin durumunuz nedir?Sağlıklı olsunlarda bir şekilde büyüyecekler inşallah...
cok sirin cicileriniz gule gule kullaninessira doğum günün kutlu olsun canım :119: Ömrünüz uzun, bahtınız açık olsun :)
aslı irfan çok güzeller tatlım güle güle kullanın oğluşunla
demet abla merhaba nasılsın?
çekirdek çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
mandalina Allah kavuştursun canım...
Herkese günaydın kızlar...
Allah huzurlu, sağlıklı, güzel haberle dolu, sakin bir gün nasip etsin inşallah...
Sizlere sabah aldığımız cicileri göstermek istiyoruz kızımla...
Eki Görüntüle 530793
Eki Görüntüle 530794
Eki Görüntüle 530795
dur be canım ne yaptın ne ölmesi..daha miniciklerimize kavuşmadan nereye böyle..Allah uzun yıllar yavrularımızla geçirmeyi cümlemize nasip etsin..eğer doktora gideceksen iyi..belki önlem olsun diye bir iki birşey verir senden en kısa zamanda toparlanırsın..
oh iyi canım şeker sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim..ben kalsiyum ilaçlarını kullanamadım mideme çok dokundu..sadece kan ilaçlarını alıyorum ben..Allah kolaylık versin bundan sonra ağırlaşmaya başladık..hem ev hem iş çok zor..ben yetemiyorum artık..akşamları biraz dinleneyim diyorum bu sefer evde ipin ucu kaçıyor..akşamları iş yapsam ev dinlenemiyorum..aman anlamadım gitti..
geçmiş olsun canım
amin canım..bişeyler yapcaz artık..
oh maşallah bebeğine..bende merak ediyorum benim kız ne kadar oldu acaba? daha fazla kilo almamak için dikkat etmek lazım..ne kadar kilo aldın ki toplamda..?
merhaba canım..arabanız hayırlı olsun..Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım..
Teşekkür ederim canım.
Teşekkür ederim yaprakcım
Güle güle kullanın arabanızı inşallah. Kazasız belasız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?