2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

vardır bir bildiği annesi..demekki senin yatmanı istemiyo:))))))

güle güle kullan canım

patates suyu çiğ patatatesin suyu hemen keser...
aa bilmiyordum bende denerim. corek otu yiyordum ben az birsey oda iyi geliyor ama biraz tehlikeli.
masallah canim bebisine
ah su hamur isleri evet uzak durmamiz lazim ama cok zor

kizlar kecelerimi aldim nihayet yarin zamanim kalirsa calismalara baslicam.
derste calisamiyroum hic isimden gelmiyor
bugunde kursu ektim zaten dun gece uyuyamadigim icin.
cok tembelim ya poff

vardır bir bildiği annesi..demekki senin yatmanı istemiyo:))))))

güle güle kullan canım
sagol canim

bende de oluyor arada cok kotu birsey yasamayan bilemez. ben ilk evlendigimde geceler boyu uyumadigimi biliyorum
sicak su soguk su off ne ugrasiyordum surekli hareket etmesi lazim.
bir kere gebeligimde oldu gecti sukur genelde kafama birseyi taktiysam uzulduysem oluyor
moral her hastalikta cok onemli zaten

Son düzenleme:
hasta annişler geçmiş olsun.şimdiden dökülürseniz kışı nasıl geçireceksiniz:)benimde oram buram ağırıyor eşimde diyor sen ne arızalı çıktın .bende kızdım begenmıyorsan iade et fişin duruyorsa dedim.yok ya cinsellik olmayınca duygusallık aşk meşk de beri kalıyor ,tabi bunu erkekler yapıyor.ne verirsen gece, gündüz gelir o seninle misali:)kızlar öksürüyorsanız menengiç kahvesi için bana dua edersınız aktarlarda var tamamen dogal.süte karıstırıp için. anında kesiliyor öksürük.
ben bebişimin kıyafetlerını yıkayıp ütülemek istıyorum cok canım çekti:)cok mu erken yoksa bayramdan sonraya mı bıraksam?aman şu erken geç muhabbeti sıktı beni herseyını hazır edıp bekleyesım var.geçen chicconun bakım cantasını alcaktım erken dedim bıraktımbence kasımda çanta hazır olmalı dimi?dalin mi alsam çamasır ıcın yoksa hacışakirmi?hacışakir de yahudi malı alasım yok ama genelde onu öneriyorlar.
buarada hiççç iştahım yok sıf minnoş için yıyorum zorla.iştahsız bebeklerı çok ıyı anladım.oğlum yemezse hıc zorlamıcam insanın midesi agzına geliyo yazık.

kizlar kecelerimi aldim nihayet yarin zamanim kalirsa calismalara baslicam.
derste calisamiyroum hic isimden gelmiyor
bugunde kursu ektim zaten dun gece uyuyamadigim icin.
cok tembelim ya poff

eee kolay değil canım..ev, çocuk, ders, hamilelik..tembellikle alakası yok hepsi biran fazla geliyordur..dinlenmeyede ihtiyaç var..

canım bende senin gibiyim herşeyim tam olsun istiyorum..böyle yıkansın, ütülensin, yerleşsin..hadi diyorum bayramdan sonra yaparım..zaten odasını bayramdan sonra sipariş vereceğiz ondan sonra yavaş yavaş yerleşir..alışverişler bitti sayılır..bir kaç tane battaniye aldık mı tamamdır inş..valla bu işin erkeni geçi yok artık..insan heves ediyor..aldıklarım yerleşsin istiyorum..kızımın düzeni olsun yavaş yavaş deme ama..

Yaaaaa kızlaaaarrr

serum fizyoloji denedim

okyanus suyu aldım denedim

burnum kesinlikle açılmıyor

bir tıkanık bir tıkanık sol tarafım

başka ne yapabilirim

burnum ve sinüslerim dolmuş

tabi asabım bozuk oldugunda daha çok oluyor bende de
ama demekki kalsiyum eksikliği de bir etkenmiş, tak diye kesildi benim çünkü
bende çok sık oluyor ya sinirimden çatlıyorum

eee kolay değil canım..ev, çocuk, ders, hamilelik..tembellikle alakası yok hepsi biran fazla geliyordur..dinlenmeyede ihtiyaç var..
sagol canim olumlu yaklasimin icin :) ,moral oldu valla
bugun tatil gibi oldu evet benim icin
zaten sabahta kizi okula yolladim yattim uyumusum 2 saat ama smd yine uykum geliyor
bebiste masallah dk si yok oda uyuymuyor benimle birlikte:))

kizlar epilasyon yapmam lazim kara kara dusunuyorum nasil yapcam diye. gozumde buyuyor

Yaaaaa kızlaaaarrr

serum fizyoloji denedim

başka ne yapabilirim

şöyle kafanın üstüne bişey örtüp buhar solumayı dene bide bakalım canım belki yarar işe

ağrı derken batma gibi bişiy dimi tatlım doktor bana kas gevşemesi gibi bişi dedi normal dedi.bebek yukarı çıkmasıyla alakası yok çünkü benim 3 aylıkken başladı dokotra sorduğumda bebek çok küçük oraya çıkamaz şuan demişti usg ded e görülmedi zaten
bende sağ tarafta vardı doktor olur normal herkes de var bu ağrı demişti
vardı derken geçmtimi peki şimdi

selam arkadaşlar nabersinizz
ben giremedim bugün, kışlıklarımızı cıkarttım dolap içi,üstlerini filan sildim yerleştiridim.mis gibi oldu dolaplar :)

dün şeker yüklemesi yaptırdım.
açlık 89
yükleme sonrası 132 cıktı.sonuclarım normal dimi?

bebegimide gördüm 750 gr olmuş maşallah.cok tombik bi bebek degil galiba.aman cokta kilolu olmasın zaten nasıl dogurcam :)

herzamanki gibi yine sere serpe yatıyordu efendii
doktorun göbegime dokunmasıyla direkt pipi göründü ve erkek oldugunu sölemişmiydim dedi
ay o kadar komikti direkt karşımıza pipi cıkması ,doktorda güldü çok rahat bi erkek olacak dedi :)

benden haberler bu kadar.sizleride merak ediyorum umarıım herkes iyidir.gece okumaya calışırım gecmişi.çok işim var bugün.
haydinn çüzzzzzz:80:

merhaba canım..oh oh maşallah sana ya..bende o günleri görecekmiyim kışlıklar yerleşmiş..dolaplar mis gibi..bende ALlah nasip ederse haftasonu yapayım diyorum bakalım..
şeker yüklemen gayet güzel bana göre sorun yok zannedersem..senin oğluşun baya rahat annesi maşallahaman hayırlısıyla doğsunlarda kilo her zaman alırlar...

Öncelikle cicilerimizi beğenen arkadaşlarımıza teşekkür ederim,daha iyileri sizlerin olsun inşallahhh

cnm 10 lu olduğu için birde bebettonun ürünleri nedense pahalı ama gönlüme sinen bi hastane çıkışıda bulamadım aldım valla.89,90 tl..bebetto online alışveriş yazarsan internette görüceksin ürünlerini..ordan aldım.daha gelmedi bakalım.ama bi dükkanda mavilisini görmüştüm yeri kalitesi iyi yani..tavsiye ederim cnm

ya cnm o sorun bendede var geceleri uykumdan uyanıyorum çok fena kasılıyor bacaklarım.. bu cumartesi randevum var bakalım bende istiycem magnezyum

Yaaaaa kızlaaaarrr

serum fizyoloji denedim

başka ne yapabilirim

cnm ben eşim hasta olunca ben ufak bi kase sıcak suya 1 çay kaşığı vikis koyarım ve eşim yere oturur,kaseyide bacaklarının ortasına alır,üstünede bi battaniye örterim.10-15 dk böyle nefes alıp verir mümkün olduğunca durmaya çalışır battaniyenin altında (arada kafanı çıkarıp nefes al boğulma sakınhehehe) ve rahat bi uyku çeker..öyle yap cnm akşam görüceksin açılıcak burnun

Son düzenleme:

bende o işleri badana yapınca hallettim mutfak dolaplarımın içi kaldı yorgunluktan onlarıda bu hafta yapıcam dinlendim artık geçti yorgunluğum çünkü..
oğluna maşallah cnm sonuçlarınada sevindim,darısı benim başıma artık şeker yüklemesini bu hafta ister benim doktorumda 25. haftaya gircem çünkü cuma günü

sagol orkidecim
bugün ankara tam istedigim gibi.hava kapalı ve ince ince yagmur yagıyor sabahtan buyana.mis gibi toprak kokuyorrr.
biraz üşüyünce mecburen cıkardım kışlıklarımızı.sende halledersin cnm.ayagına dolancak birileri yok evinde.
kızım sagolsun cok oyalıyor beni.kışlıklarını gördükçe mutlu olup tek tek giydi hepsini ,ayy çıldırcaktımm.ben katlıyorum arkamı dönmemle alıp kacması bir oluyor zillinin :)
bende o kadar süslü kokoş degilim bu kime cekti bilmiyom.ojesiz asla dışarı cıkmaz ,kıyafetleri uyumlu olcak ,saclar tokalar,parfümler ,ruj filan cok yoruyor beni cadı:108:
dogru dürüst makyaj malzemem kalmadı hepsinin içine etti,benim sıkmaya kıyamadıgım parfümlerimi boca etti üstüne.sıkacak parfümüm yok şuan.
kız cocuk yetiştirmek cok keyifli ama bi okadarda zahmetli ve masraflı:)

bende diyorum bu kiz nerde:) hamaratligin ustunde masallah ben cikarttim kisliklari ama dolaplar vahim durumda
toparlamam lazim birde mutfak dolaplari bana bakiyor

Ay inanmiyorum kendi kizimi okuyorum sandim Bu zilliler hep ayni galiba ya:) Allah tan tum gun benimle degilde biraz dinleniyorum
hakikaten zor.

Tatlım bende de buğu septil var,aynı viks gibi ama hamilelikte sorun olur mu bilemedim ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…