hasta annişler geçmiş olsun, Allah şifa versin
benim tek sorunum huzursuz bacak sendromuydu ama magnezyum ve kalsiyum içeren bir ilaç verdi doktorum onunla geçti hamdolsun şuan bir sıkıntım yok
bebeğim dün gece hiç durmadan tepiş attı, gece 4 de uyandım vızır vızır dönüyordu yatamadım oturdum yatakta duruldu
yatar yatmaz tekrar tepiklemeye başladı
acaba ben yatınca rahatsız mı oluyo ya
normalde tık yok ama yataga yatınca hiç durmadan tepişliyo beni
aa bilmiyordum bende denerim. corek otu yiyordum ben az birsey oda iyi geliyor ama biraz tehlikeli.patates suyu çiğ patatatesin suyu hemen keser...
masallah canim bebisineÇokkk şükür bugün doktora gittim kızım gayet iyi kilo almış en son 10 gün önce 520 gr dı,Şimdi 700 olmuşş
1 kilo daha almışım 10 gün içinde,doktor çok hızlı gidiyorsun dedi hamurişini yaglı şeyleri kestiii..
İdrar,vajina kültürü,kan vs.. bi sürü test istedi yarın çıkarmış sonuçlarımmm
sagol canimvardır bir bildiği annesi..demekki senin yatmanı istemiyo:))))))
güle güle kullan canım
hasta annişler geçmiş olsun, Allah şifa versin
benim tek sorunum huzursuz bacak sendromuydu ama magnezyum ve kalsiyum içeren bir ilaç verdi doktorum onunla geçti hamdolsun şuan bir sıkıntım yok
bebeğim dün gece hiç durmadan tepiş attı, gece 4 de uyandım vızır vızır dönüyordu yatamadım oturdum yatakta duruldu
kizlar kecelerimi aldim nihayet yarin zamanim kalirsa calismalara baslicam.
derste calisamiyroum hic isimden gelmiyor
bugunde kursu ektim zaten dun gece uyuyamadigim icin.
cok tembelim yapoff
hasta annişler geçmiş olsun.şimdiden dökülürseniz kışı nasıl geçireceksiniz:)benimde oram buram ağırıyor eşimde diyor sen ne arızalı çıktın .bende kızdım begenmıyorsan iade et fişin duruyorsa dedim.yok ya cinsellik olmayınca duygusallık aşk meşk de beri kalıyor ,tabi bunu erkekler yapıyor.ne verirsen gece, gündüz gelir o seninle misali:)kızlar öksürüyorsanız menengiç kahvesi için bana dua edersınız aktarlarda var tamamen dogal.süte karıstırıp için. anında kesiliyor öksürük.
ben bebişimin kıyafetlerını yıkayıp ütülemek istıyorum cok canım çekti:)cok mu erken yoksa bayramdan sonraya mı bıraksam?aman şu erken geç muhabbeti sıktı beni herseyını hazır edıp bekleyesım var.geçen chicconun bakım cantasını alcaktım erken dedim bıraktımbence kasımda çanta hazır olmalı dimi?dalin mi alsam çamasır ıcın yoksa hacışakirmi?hacışakir de yahudi malı alasım yok ama genelde onu öneriyorlar.
buarada hiççç iştahım yok sıf minnoş için yıyorum zorla.iştahsız bebeklerı çok ıyı anladım.oğlum yemezse hıc zorlamıcam insanın midesi agzına geliyo yazık.
Tünaydın kızlar
ben evdeım çok rahatsızım işe gidemedım bugun akşam aşırı derce çarpıntım vardı boynum basım cok agrıdı
uyyamadım çarpıntıdan sabaha karsı az az dalmısım sabah da uyandım carpıtım bvardı kalktım kahvaltı fln yaptım sımdı
daha ıyıym ama carpıntı var hala yaa bayadır yoktu bırden nıe basladı anlamadım ki
doktora da gitmedım bısı yapamıyoalr cunku daha oncede gıtmıstım...off hala boynum agrıo ya
bu carpıntı ile benı normal doğuma almazlar die korkuyorum :18:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
canım sana da çok geçmiş olsuntum hastalara gecmis olsun..ben de hasta olanlar kervanına katıldımtakır takır oksuruyorum, burnum da akıyo...aksama bol nane limon yapim...
bende de oluyor arada cok kotu birsey yasamayan bilemez. ben ilk evlendigimde geceler boyu uyumadigimi biliyorum
sicak su soguk su off ne ugrasiyordum surekli hareket etmesi lazim.
bir kere gebeligimde oldu gecti sukur genelde kafama birseyi taktiysam uzulduysem oluyor
moral her hastalikta cok onemli zaten
sagol canim olumlu yaklasimin icin :) ,moral oldu vallaeee kolay değil canım..ev, çocuk, ders, hamilelik..tembellikle alakası yok hepsi biran fazla geliyordur..dinlenmeyede ihtiyaç var..
Yaaaaa kızlaaaarrr
serum fizyoloji denedim
okyanus suyu aldım denedim
burnum kesinlikle açılmıyor
bir tıkanık bir tıkanık sol tarafım
başka ne yapabilirim
burnum ve sinüslerim dolmuş
kızlarrr ben geldimmmm :))
off aslında çok yorgunum dün akşam eğitim vardı eve gittiğimde saat 11 di pertim çıktı buda yetmezmiş gibi pazargünüde eğitim var((
dün gün boyu oğluşum tepiklemedi beni ama moralimi bozmamaya çalıştım akşam toplantıda sıkıldı galiba bol bol tepik yedim :))
bidee kızlarr benim sol gögüs altımdaki kaburgam inanılmaz ağrıyo sanki çürümüş gibi sizdede varmı ???
vardı derken geçmtimi peki şimdibende sağ tarafta vardı doktor olur normal herkes de var bu ağrı demişti
selam arkadaşlar nabersinizz
ben giremedim bugün, kışlıklarımızı cıkarttım dolap içi,üstlerini filan sildim yerleştiridim.mis gibi oldu dolaplar :)
dün şeker yüklemesi yaptırdım.
açlık 89
yükleme sonrası 132 cıktı.sonuclarım normal dimi?
bebegimide gördüm 750 gr olmuş maşallah.cok tombik bi bebek degil galiba.aman cokta kilolu olmasın zaten nasıl dogurcam :)
herzamanki gibi yine sere serpe yatıyordu efendii
doktorun göbegime dokunmasıyla direkt pipi göründü ve erkek oldugunu sölemişmiydim dedi
ay o kadar komikti direkt karşımıza pipi cıkması ,doktorda güldü çok rahat bi erkek olacak dedi :)
benden haberler bu kadar.sizleride merak ediyorum umarıım herkes iyidir.gece okumaya calışırım gecmişi.çok işim var bugün.
haydinn çüzzzzzz:80:
cnm 10 lu olduğu için birde bebettonun ürünleri nedense pahalı ama gönlüme sinen bi hastane çıkışıda bulamadım aldım valla.89,90 tl..bebetto online alışveriş yazarsan internette görüceksin ürünlerini..ordan aldım.daha gelmedi bakalım.ama bi dükkanda mavilisini görmüştüm yeri kalitesi iyi yani..tavsiye ederim cnmselam kızlar.. herkese merhaba..
hasta olanlar var sanırım aramızda.. chekirdekk, kırmızıpatik gecmiş olsun ikinize de.. dinlenin güzelce.. vitamin takviyesi yapın. tez vakitte iiyileşirsiniz inşallah..
aslıcım cok beğendim ben hastane cıkışını.. bebişinin giyeceği ilk şey.. bu fikir beni cok heyecanlandırıyor.. o yüzden de kendim secmek en güzelini almak istiyorum.. çünkü yıkamadan kokusu ile saklamayı düşünüyorum
kac paraya aldın bu arada onu da paylaşır mısın???
bebetto cok iyi marka bence..kötü bir ürününü görmedim şu ana kadar.
ben de hafta sonu oğluma biri kalın biri daha ince kundak tarzı pazen battaniye aldım bebetto dan. ikisi de indirimdeydi ve cok güzellerdi
ya cnm o sorun bendede var geceleri uykumdan uyanıyorum çok fena kasılıyor bacaklarım.. bu cumartesi randevum var bakalım bende istiycem magnezyumhasta annişler geçmiş olsun, Allah şifa versin
Yaaaaa kızlaaaarrr
serum fizyoloji denedim
okyanus suyu aldım denedim
burnum kesinlikle açılmıyor
bir tıkanık bir tıkanık sol tarafım
başka ne yapabilirim
burnum ve sinüslerim dolmuş
selam arkadaşlar nabersinizz
ben giremedim bugün, kışlıklarımızı cıkarttım dolap içi,üstlerini filan sildim yerleştiridim.mis gibi oldu dolaplar :)
açlık 89
bebegimide gördüm 750 gr olmuş maşallah.cok tombik bi bebek degil galiba.aman cokta kilolu olmasın zaten nasıl dogurcam :)
doktorun göbegime dokunmasıyla direkt pipi göründü ve erkek oldugunu sölemişmiydim dedi
ay o kadar komikti direkt karşımıza pipi cıkması ,doktorda güldü çok rahat bi erkek olacak dedi :)
benden haberler bu kadar.sizleride merak ediyorum umarıım herkes iyidir.gece okumaya calışırım gecmişi.çok işim var bugün.
bende diyorum bu kiz nerde:) hamaratligin ustunde masallah ben cikarttim kisliklari ama dolaplar vahim durumdaselam arkadaşlar nabersinizz
açlık 89
sagol orkidecim
bugün ankara tam istedigim gibi.hava kapalı ve ince ince yagmur yagıyor sabahtan buyana.mis gibi toprak kokuyorrr.
biraz üşüyünce mecburen cıkardım kışlıklarımızı.sende halledersin cnm.ayagına dolancak birileri yok evinde.
kızım sagolsun cok oyalıyor beni.kışlıklarını gördükçe mutlu olup tek tek giydi hepsini ,ayy çıldırcaktımm.ben katlıyorum arkamı dönmemle alıp kacması bir oluyor zillinin :)
bende o kadar süslü kokoş degilim bu kime cekti bilmiyom.ojesiz asla dışarı cıkmaz ,kıyafetleri uyumlu olcak ,saclar tokalar,parfümler ,ruj filan cok yoruyor beni cadı:108:
dogru dürüst makyaj malzemem kalmadı hepsinin içine etti,benim sıkmaya kıyamadıgım parfümlerimi boca etti üstüne.sıkacak parfümüm yok şuan.
kız cocuk yetiştirmek cok keyifli ama bi okadarda zahmetli ve masraflı:)
cnm ben eşim hasta olunca ben ufak bi kase sıcak suya 1 çay kaşığı vikis koyarım ve eşim yere oturur,kaseyide bacaklarının ortasına alır,üstünede bi battaniye örterim.10-15 dk böyle nefes alıp verir mümkün olduğunca durmaya çalışır battaniyenin altında (arada kafanı çıkarıp nefes al boğulma sakınhehehe) ve rahat bi uyku çeker..öyle yap cnm akşam görüceksin açılıcak burnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?