2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
merhaba ;
tüm gün dışarıdaydım,alışveriş yaptım ,kendime bi tane daha atlet aldım e bebekten ,diğer aldıklarımdan daha kalın ; hemde 15 tl ye tavsiye ederim...eminönünden mahmutpaşa varya ordan 20 ye mi ne almıştım ,hemde inceciktiii,hem ucuz ,indirşmde galiba.ihtiyacı olana duyrulur
ayakkabı ve elbse aldım kendime ,zaradan elbise 44 beden heheh :)))(önde sivri bi göbelk,arkada kıvrık bi popo,traji komik) sonradan daraltılırmı acaba ?keşke daraltılsa...

birde 10 cm topuklu ayakkabı ,onu ne yapıcaksam ,ayaklarım büyümüşşşşşş 38 numara olmuş Doğumdan sonra küçülür mü acaba ,şişlik değil,benim ayaklarım hiç şişmedi çümkü )
hamileler için şöyle günlük ama şık bi elbise bulamadım ,ya çok bollar günlük yada abiyee tarzı...

bildiğiniz bi marka varmı ? ben koca toriumda bulamadım
tracy hogg un kitabını aldım ,şimdiden başladım okumaya ,ve daha ıvır zıvır bebeiş için aldığım tek şey kitap oldu ,çok yorgum..
bebişlerin kilosunu yazmışsınız ,benimkinin kilosu aylıklarına oranla birazcık iriydi ,bi de erken yumurtlama ;ben biraz özensizlik hissettim bu aralar yememde içmemde ,ama artık yine eski rambo halime dönücemmm:)))))

AHERDOCUM buarada site güvenilir bi site.az önce emin oldum dün akşam aldık biz ürünleri ama sitede kaç iş günü içerisinde elimize ulaşır yazmıyodu.bende bebetto online alışveriş sitesinden numarayı aradım buarada mağaza bursada.ürünlerim çıkmış bugün yarın elinizde olur dediler.yuppiiiii

ayağıma dolanacak kjimse yok evet ama hem ev hem iş derken o işlere fazla vakit kalmıyor..ama haftasonu halledeceğim inş..
ay maşallah kızına..bende süslü püslü şeyleri sevmem..ama kızım teyzelerine çekerse kesin kokoş olur..benim makyajla falanda alakam yoktur yapmam, eşimde pek hoşlanmaz.. kızımız kokoş olursa bilemem artık..bakalım hayırlısı..

güle güle kullan canım aldıklarını..daraltılır elbise neden daratılmasın ki? ama haklısın hamilelere güzel günlük kıyafetler yok gerçekten..bende almayacağım kıyafet falan olanlarla idare edeceğim ne kaldı ki zaten..doğumdan sonra alırım artık..

maşallah kızınaaa
sana da maşallah ben kimbilir kac kilo aldım korkuyorum dr a gitmeye..

kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah..hayırlı uğurlu olsun canım arabanız..

Yaaaaa kızlaaaarrr

serum fizyoloji denedim

okyanus suyu aldım denedim

burnum kesinlikle açılmıyor

bir tıkanık bir tıkanık sol tarafım

başka ne yapabilirim

burnum ve sinüslerim dolmuş

eşimin de solunum yolları cok tıkanır kış aylarında.

yazdan papatya kurutuyoruz bunun için.. kışın da kaynatıp buharını soluyor..

baya işe yarıyor canım istersen dene.. gecmiş olsun cokk..

ellerine sağlık canım, oh tertemiz düzenli dolaplar cok seviyorum..

ben de daha ağırlaşmadan yapmak istiyorum ancak bu kış ne giyebilcez merak ediyorum.. yazlıkları cıkarırken kışa giyemeyecek olduğum kıyafetleri bi kenara kaldırmıştım.. iyi olmuştu.. şimdi sadece giyebileceklerimi yazlıklarla yer değiştircem o kadar :))) ama yine de o kıyafet dağınıklığı beni deli ediyor

şeker yüklemesini atlatmışsın sevindim canım, değerlerin de normal görünüyor.. gecmiş olsun :))

kızının yaptıklarını okurken gülümsemekten kendimi alamadım.. maşallah canım, kızların doğasında var süs, püs.. biz de öyle değil miydik kücükken, bu kadar olmasa da ben cok iyi hatırlıyorum annemin makyaj malzemelerini heba ettiğimi.. kadın kapıyı kilitliyodu artık girmeyeyim diye ben de hiç bişey bulamasam abimin kırmızı kurşun kalemini tukurukleyip (biliyorum iğrenç ama) dudaklarımı boyuyordum onunla

kızlar bir başka hep söylerim.. :)))))) benim kız cocuklarıyla aram cok iyidir, erkeklerle pek aram yoktur.. o yüzden allah bana oğlan cocuk verdi galiba

iki tane kız yeğenim var ikisi de cok süslüüü... okula giderken bile düşünüyor büyük olan, annee yarın sacımı nası yapcaz.. yarın ne giycemm??? kokoşlar yaa..

cok seviyorum ikisini de.. allah güzel yazılar yazsın inşallah bütün meleklerimize :))

bebetto markasını cok seviyorum ben eminim güvenilir de bir sitesi vardır bakamadım daha ama bakıcam :)) teşekkür ederim canım detaylı bilgi vermişsin mucukk ben de aynısını alabilirim belki bakalım :)))))))) oğluşlarımız takım olabileeeeerrr :)))))))))))

zatem koca yazı ,aldığım tek şey lcw en bi elbise koca yaz onu giydim ..bakkalda ,çakkalda tatilde,gezlmelerde ,bende sanırdım ki hamile olunca hep hamile kıyafeti giycemmmm ,hiç öyle olmadı bende merak yok demekki :)
bu aralar bi de uzun kazak almıştımmm,şimdi taytla onu giyiyorum ...2 tanecik

bundan sonra alıcaklarımı daraltılabilir mi düşünücem,öyle alıcam

canım bayramdan sonra hazırlıklar başlamalı bence de.Bu arada ben dalinin sıvı deterjanını hiç beğenmedim.Kötü kokuyor.Hacı şakir toz deterjan mis gibi geldi bana.Ben de hacışakir aldım koydum.inşallah yavaştan başlıcam yıkamaya.Memura doğum izni uzasa da okul,öğrencilerden çok bebişlerimize zaman ayırsak.

İYİYİZ ciciş sen nasılsın....oh maşallah bende camları siliyim diye kalkıştım mutfağın camını sildim zorlandığımı farkettim diğer camları bıraktım kokrtum yani anlıcan....vay paşaya bak hele pipi ortalıkta nasıl görüyosun usg de ya ben seçemiyorum hiç bişey eşim görüyo dokotrda göremiyomusun die soryo ama yokgöremiyoeum işte

ay çok heveslendim ve özendim size..benim kızım nasıl olur çok merak ediyorum hala süslü teyzoşlar süslü e tabi annede süslü süslü olsun benim kızçemde süslenelim ana kızz ohh gezelim

geçmiş olsun canım

benım de 2 kaşam önce çok karnım ağrıdı, ağladım acıdan resmen,,artık bobregıme mi hangı organıma ayğını soktu oyle kaldı sanırım
magnezyumu içtım vıtamınlerı içtım ama ne fayda
2buklum zor yatagıma gıttım acıdan sızmış uymuşum... neyse buna şukur akşam evdeyım ya gunduz okulda olsa... bıde Allahım dagında çalışıyoru 70km o agrıyla nasıl ankaraya gelırım otobüste... maden suyu içmeyı dene canım bazen kas gevşetıci rol yapıyor

bu arada ayşecim sana da geçmiş olsun
sen normalı sezeryanı düşünme
hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar nasip neyse o olsun

kızlar bişi sorcam
bu arad bırkaç arkadaşımız hastanede yatıyor,rahımle ılgılı problemlerden erken doğum başladığını yazmışlar
bunun sebebi genetık mi
yada belirtisi oluyor mu
yoksa bır anda mı başlıyor
yani öncekı kontrollerde doktor bunu bilebılıyor mu
hep aklımdalar, Allah şifa versın sağlıklıca doğusunlar bebklerini, bebkleride keşke bıraz daha dişini sıksa da annelerını üzmese...

olsunlar tabi,başka renk seçenekleride var bakarsın tatlım

ayyyy canım ALLAH razı olsun senden.niye oluyormuşşşş sordunmu.

Canımmm allah sendende razı olsun..Rahim kendini doguma hazırlıyormuş ve rahmimiz büzüşüp aniden gevşiyormuş buda sertleşmeye sebebeiyet veriyormuş..Günden 15 hatta 20 kez bile olması normalmiş.Zaten öbür türlü dogum kasılmaları agrılı olurmuş ,anlarmışız herzamankinden farklı oldugunu..
Doktor bol su iç ve sol tarafına dinlen dedi..
Hatta yürüyüş yapmak azaltırmış ve kalsiyum almak..

Canım ben çok korkuyordum zayıf kalcak diye ama 10 günde toparlamış kendini sıpacıkkkBen biraz fazla almışım toplam 9 kilo
Amaaaaaaaaaannnn napayımmm kaç kere hamile kalıyoruz sanki veririzzzz

Boşşşşverrrr hiç korkma..
Korkunun ecele faydası yok,çık tartıya
Ben 9 kilo almışımmm doktor bazı yiyeckleri kesti..
Benmmm en baştan sona kadar 9 kiloyla tamamlayacagımı düşünyormuşş doktorrr

canım selviks uzunlukları 3 cm altına düşmüştür ve açıklı olmaya başlamıştır ondan yatırılar. rahim ağzı yetmezliği deniyor buna. normali 4 cm olması. uzunluk eğer 3 cm altına düşerse ve rahim ağzı açılırsa erken doğum endişesi olur ve yatırılar.

benim içinde yorucu bi gün oldu kızkardeşim istanbulda okuyor orda bu sene ev tuttuk. sabah kalktım ona bi iştah koli hazırladım.kahvaltılıktan böreğe dolmaya şuna buna herşey koydum gönderdim. pek bi hamaratım. önümğüzdeki bir kaç haftada koli, göndercem kuzuya. sonr ademesin ablam hamiş kaldı oğlunu gördü pabucumu dama attı diye üzülürüm valla. benimde yapıp yapacağım bu zaten. hakkımızdan hayırlısı olsun
mide yanmaları benide devam ediyor bu arada hamişliğin başından beri toplamda 10 kilo aldım ben bundan sonra biraz daha dikkatli gidicem süte yüklenmeye başladım yeni yeni. demir hapı ve c vitamini içiriyor zorla kocam bana bakalım hayoırlısı

bu arada hasta olna arkadaşlarıma çok çok geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize. bol bol c vitamini ama adaçayındanda uzuak durun kızlar düşüğe sebep oluyor diye biliyorum. en doğru iş zencefilli çaylar içmek sanırım. biraz acıdır ama çok etkilidri.

sağol cevabın için canım
benım kardeşimde muğla da unv de
annemde oyle 2ay da bı paketler yapıyo ben öğrenciykende yollardı,ayy ne kıymete geçerdi,bıde solemezdı ne koydugunu süprizzz
neler neler çıkardı içinden
şimdi annem bana gelırkende kolı yapıyo deepfrezlik yıyecekelr kurutulmuş sebzeler vb
vala çok hurmete geçiyo
kardeşin de çok sevınıyodur çok buyuk nimet

Ben bu oğlanla yanmışım.. Dün geceden deri durmadan hareket ediyor...Annesine benzeyecek herhalde kerata :) Çok güzel bir şey ama yatarken uyutmuyor :) Onu hissetmek mükemmel...

mutlu yıllar canım benim sağlıkla huzurla sevdiklerinle daha kalabalık bir aile olarak inşallah yeni yaşlara :) bende öğretmenim canım yoncalık eğitimde okumuştum arada aklıma geliyor özlüyorum Allahtan eşim gümüşhaneli memlekete giderken uğrarız erzuruma birkaç gece polis evinde kalır hasret giddeririz :)

?
eşin polis mi canım
ne güzl oluyodur öle hasret gidermelere he :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…