cnm doktoruna ara danış istersen içinde şüphe kaldıysa:44:Tatlım bende de buğu septil var,aynı viks gibi ama hamilelikte sorun olur mu bilemedim ?:26:
sagol orkidecim
bugün ankara tam istedigim gibi.hava kapalı ve ince ince yagmur yagıyor sabahtan buyana.mis gibi toprak kokuyorrr.
biraz üşüyünce mecburen cıkardım kışlıklarımızı.sende halledersin cnm.ayagına dolancak birileri yok evinde.
kızım sagolsun cok oyalıyor beni.kışlıklarını gördükçe mutlu olup tek tek giydi hepsini ,ayy çıldırcaktımm.ben katlıyorum arkamı dönmemle alıp kacması bir oluyor zillinin :)
bende o kadar süslü kokoş degilim bu kime cekti bilmiyom.ojesiz asla dışarı cıkmaz ,kıyafetleri uyumlu olcak ,saclar tokalar,parfümler ,ruj filan cok yoruyor beni cadı:108:
dogru dürüst makyaj malzemem kalmadı hepsinin içine etti,benim sıkmaya kıyamadıgım parfümlerimi boca etti üstüne.sıkacak parfümüm yok şuan.
kız cocuk yetiştirmek cok keyifli ama bi okadarda zahmetli ve masraflı:)
güle güle kullan canım aldıklarını..daraltılır elbise neden daratılmasın ki? ama haklısın hamilelere güzel günlük kıyafetler yok gerçekten..bende almayacağım kıyafet falan olanlarla idare edeceğim ne kaldı ki zaten..doğumdan sonra alırım artık..merhaba ;
tüm gün dışarıdaydım,alışveriş yaptım ,kendime bi tane daha atlet aldım e bebekten ,diğer aldıklarımdan daha kalın ; hemde 15 tl ye tavsiye ederim...eminönünden mahmutpaşa varya ordan 20 ye mi ne almıştım ,hemde inceciktiii,hem ucuz ,indirşmde galiba.ihtiyacı olana duyrulur
ayakkabı ve elbse aldım kendime ,zaradan elbise 44 beden heheh :)))(önde sivri bi göbelk,arkada kıvrık bi popo,traji komik) sonradan daraltılırmı acaba ?keşke daraltılsa...
birde 10 cm topuklu ayakkabı ,onu ne yapıcaksam ,ayaklarım büyümüşşşşşş 38 numara olmuşDoğumdan sonra küçülür mü acaba ,şişlik değil,benim ayaklarım hiç şişmedi çümkü )
hamileler için şöyle günlük ama şık bi elbise bulamadım ,ya çok bollar günlük yada abiyee tarzı...
bildiğiniz bi marka varmı ? ben koca toriumda bulamadım
tracy hogg un kitabını aldım ,şimdiden başladım okumaya ,ve daha ıvır zıvır bebeiş için aldığım tek şey kitap oldu ,çok yorgum..
bebişlerin kilosunu yazmışsınız ,benimkinin kilosu aylıklarına oranla birazcık iriydi ,bi de erken yumurtlama ;ben biraz özensizlik hissettim bu aralar yememde içmemde ,ama artık yine eski rambo halime dönücemmm:)))))
Çokkk şükür bugün doktora gittim kızım gayet iyi kilo almış en son 10 gün önce 520 gr dı,Şimdi 700 olmuşş
1 kilo daha almışım 10 gün içinde,doktor çok hızlı gidiyorsun dedi hamurişini yaglı şeyleri kestiii..
İdrar,vajina kültürü,kan vs.. bi sürü test istedi yarın çıkarmış sonuçlarımmm
Meraba güzel anneler nasılsınız biz iiz burda hava kapalı yağmur yağıo ev süprülüp silincek ama hiç halim yok dünden beri başım ağrıyo nedense kızımda çok sakin bu aralar çok az tepikliyodün araba aldık kızlar ihtiyacımız vardı ama bîze baya masraf oldu zorlancaz biraz Allah yardımcımız olsun hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ayşecîm sanada geçmiş neden oluyo acaba çarpıntı taşikardın fln yok dimi ?? Bizden bu kadar güzellikler herkese hayırlı günler olsun :))
Yaaaaa kızlaaaarrr
serum fizyoloji denedim
okyanus suyu aldım denedim
burnum kesinlikle açılmıyor
bir tıkanık bir tıkanık sol tarafım
başka ne yapabilirim
burnum ve sinüslerim dolmuş
selam arkadaşlar nabersinizz
ben giremedim bugün, kışlıklarımızı cıkarttım dolap içi,üstlerini filan sildim yerleştiridim.mis gibi oldu dolaplar :)
dün şeker yüklemesi yaptırdım.
açlık 89
yükleme sonrası 132 cıktı.sonuclarım normal dimi?
bebegimide gördüm 750 gr olmuş maşallah.cok tombik bi bebek degil galiba.aman cokta kilolu olmasın zaten nasıl dogurcam :)
herzamanki gibi yine sere serpe yatıyordu efendii
doktorun göbegime dokunmasıyla direkt pipi göründü ve erkek oldugunu sölemişmiydim dedi
ay o kadar komikti direkt karşımıza pipi cıkması ,doktorda güldü çok rahat bi erkek olacak dedi :)
benden haberler bu kadar.sizleride merak ediyorum umarıım herkes iyidir.gece okumaya calışırım gecmişi.çok işim var bugün.
haydinn çüzzzzzz:80:
sagol orkidecim
bugün ankara tam istedigim gibi.hava kapalı ve ince ince yagmur yagıyor sabahtan buyana.mis gibi toprak kokuyorrr.
biraz üşüyünce mecburen cıkardım kışlıklarımızı.sende halledersin cnm.ayagına dolancak birileri yok evinde.
kızım sagolsun cok oyalıyor beni.kışlıklarını gördükçe mutlu olup tek tek giydi hepsini ,ayy çıldırcaktımm.ben katlıyorum arkamı dönmemle alıp kacması bir oluyor zillinin :)
bende o kadar süslü kokoş degilim bu kime cekti bilmiyom.ojesiz asla dışarı cıkmaz ,kıyafetleri uyumlu olcak ,saclar tokalar,parfümler ,ruj filan cok yoruyor beni cadı:108:
dogru dürüst makyaj malzemem kalmadı hepsinin içine etti,benim sıkmaya kıyamadıgım parfümlerimi boca etti üstüne.sıkacak parfümüm yok şuan.
AHERDOCUM buarada site güvenilir bi site.az önce emin oldumdün akşam aldık biz ürünleri ama sitede kaç iş günü içerisinde elimize ulaşır yazmıyodu.bende bebetto online alışveriş sitesinden numarayı aradım buarada mağaza bursada.ürünlerim çıkmış bugün yarın elinizde olur dediler.yuppiiiii
ayağıma dolanacak kjimse yok evet ama hem ev hem iş derken o işlere fazla vakit kalmıyor..ama haftasonu halledeceğim inş..
ay maşallah kızına..bende süslü püslü şeyleri sevmem..ama kızım teyzelerine çekerse kesin kokoş olur..benim makyajla falanda alakam yoktur yapmam, eşimde pek hoşlanmaz.. kızımız kokoş olursa bilemem artık..bakalım hayırlısı..
güle güle kullan canım aldıklarını..daraltılır elbise neden daratılmasın ki? ama haklısın hamilelere güzel günlük kıyafetler yok gerçekten..bende almayacağım kıyafet falan olanlarla idare edeceğim ne kaldı ki zaten..doğumdan sonra alırım artık..
hasta annişler geçmiş olsun.şimdiden dökülürseniz kışı nasıl geçireceksiniz:)benimde oram buram ağırıyor eşimde diyor sen ne arızalı çıktın .bende kızdım begenmıyorsan iade et fişin duruyorsa dedim.yok ya cinsellik olmayınca duygusallık aşk meşk de beri kalıyor ,tabi bunu erkekler yapıyor.ne verirsen gece, gündüz gelir o seninle misali:)kızlar öksürüyorsanız menengiç kahvesi için bana dua edersınız aktarlarda var tamamen dogal.süte karıstırıp için. anında kesiliyor öksürük.
ben bebişimin kıyafetlerını yıkayıp ütülemek istıyorum cok canım çekti:)cok mu erken yoksa bayramdan sonraya mı bıraksam?aman şu erken geç muhabbeti sıktı beni herseyını hazır edıp bekleyesım var.geçen chicconun bakım cantasını alcaktım erken dedim bıraktımbence kasımda çanta hazır olmalı dimi?dalin mi alsam çamasır ıcın yoksa hacışakirmi?hacışakir de yahudi malı alasım yok ama genelde onu öneriyorlar.
buarada hiççç iştahım yok sıf minnoş için yıyorum zorla.iştahsız bebeklerı çok ıyı anladım.oğlum yemezse hıc zorlamıcam insanın midesi agzına geliyo yazık.
selam arkadaşlar nabersinizz
ben giremedim bugün, kışlıklarımızı cıkarttım dolap içi,üstlerini filan sildim yerleştiridim.mis gibi oldu dolaplar :)
dün şeker yüklemesi yaptırdım.
açlık 89
yükleme sonrası 132 cıktı.sonuclarım normal dimi?
bebegimide gördüm 750 gr olmuş maşallah.cok tombik bi bebek degil galiba.aman cokta kilolu olmasın zaten nasıl dogurcam :)
herzamanki gibi yine sere serpe yatıyordu efendii
doktorun göbegime dokunmasıyla direkt pipi göründü ve erkek oldugunu sölemişmiydim dedi
ay o kadar komikti direkt karşımıza pipi cıkması ,doktorda güldü çok rahat bi erkek olacak dedi :)
benden haberler bu kadar.sizleride merak ediyorum umarıım herkes iyidir.gece okumaya calışırım gecmişi.çok işim var bugün.
haydinn çüzzzzzz
selam güzel anneler..
ben çok hastayımdün boğazımda yanma vardı..gece bademciklerim şişti,burnum akıyo ve çok halsizim ,doğru düzgün uyuyamadım..
ilaç da içilmiyoki..bu akşam c vitamini takviyesi yapıcam bol bol inş. iyi olurum
benim karnımda var sertleşme biraz daha şişse patlayacak gibi.akıntımda çoğaldı.karnım ağrıyooooooo
ayyy geçen ağla ağla gözlerim şişti.sebep karnım ağrıyor çok sert....resmen ağlama kriziydi.duşa girdim rahatladım...
Hasta olan anneler geçmiş olsun hepinize
ayşee kendine dikkat et.yat dinlen
olsunlar tabibebetto markasını cok seviyorum ben eminim güvenilir de bir sitesi vardır bakamadım daha ama bakıcam :)) teşekkür ederim canım detaylı bilgi vermişsin mucukkben de aynısını alabilirim belki bakalım :)))))))) oğluşlarımız takım olabileeeeerrr :)))))))))))
ayyyy canım ALLAH razı olsun senden.niye oluyormuşşşş sordunmu.
dur be canım ne yaptın ne ölmesi..daha miniciklerimize kavuşmadan nereye böyle..Allah uzun yıllar yavrularımızla geçirmeyi cümlemize nasip etsin..eğer doktora gideceksen iyi..belki önlem olsun diye bir iki birşey verir senden en kısa zamanda toparlanırsın..
oh iyi canım şeker sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim..ben kalsiyum ilaçlarını kullanamadım mideme çok dokundu..sadece kan ilaçlarını alıyorum ben..Allah kolaylık versin bundan sonra ağırlaşmaya başladık..hem ev hem iş çok zor..ben yetemiyorum artık..akşamları biraz dinleneyim diyorum bu sefer evde ipin ucu kaçıyor..akşamları iş yapsam ev dinlenemiyorum..aman anlamadım gitti..
geçmiş olsun canım
amin canım..bişeyler yapcaz artık..
oh maşallah bebeğine..bende merak ediyorum benim kız ne kadar oldu acaba? daha fazla kilo almamak için dikkat etmek lazım..ne kadar kilo aldın ki toplamda..?
merhaba canım..arabanız hayırlı olsun..Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım..
maşallah kızınaaa
sana da maşallahben kimbilir kac kilo aldım korkuyorum dr a gitmeye..
kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah..hayırlı uğurlu olsun canım arabanız..
eşimin de solunum yolları cok tıkanır kış aylarında.
yazdan papatya kurutuyoruz bunun için.. kışın da kaynatıp buharını soluyor..
baya işe yarıyor canım istersen dene.. gecmiş olsun cokk..
ellerine sağlık canım, oh tertemiz düzenli dolaplar cok seviyorum..
ben de daha ağırlaşmadan yapmak istiyorum ancak bu kış ne giyebilcez merak ediyorum.. yazlıkları cıkarırken kışa giyemeyecek olduğum kıyafetleri bi kenara kaldırmıştım.. iyi olmuştu.. şimdi sadece giyebileceklerimi yazlıklarla yer değiştircem o kadar :))) ama yine de o kıyafet dağınıklığı beni deli ediyor
şeker yüklemesini atlatmışsın sevindim canım, değerlerin de normal görünüyor.. gecmiş olsun :))
kızının yaptıklarını okurken gülümsemekten kendimi alamadım.. maşallah canım, kızların doğasında var süs, püs.. biz de öyle değil miydik kücükken, bu kadar olmasa da ben cok iyi hatırlıyorum annemin makyaj malzemelerini heba ettiğimi.. kadın kapıyı kilitliyodu artık girmeyeyim diyeben de hiç bişey bulamasam abimin kırmızı kurşun kalemini tukurukleyip (biliyorum iğrenç ama) dudaklarımı boyuyordum onunla
kızlar bir başka hep söylerim.. :)))))) benim kız cocuklarıyla aram cok iyidir, erkeklerle pek aram yoktur.. o yüzden allah bana oğlan cocuk verdi galiba
iki tane kız yeğenim var ikisi de cok süslüüü... okula giderken bile düşünüyor büyük olan, annee yarın sacımı nası yapcaz.. yarın ne giycemm??? kokoşlar yaa..
cok seviyorum ikisini de.. allah güzel yazılar yazsın inşallah bütün meleklerimize :))
kızlar bişi sorcam
bu arad bırkaç arkadaşımız hastanede yatıyor,rahımle ılgılı problemlerden erken doğum başladığını yazmışlar
bunun sebebi genetık mi
yada belirtisi oluyor mu
yoksa bır anda mı başlıyor
yani öncekı kontrollerde doktor bunu bilebılıyor mu
hep aklımdalar, Allah şifa versın sağlıklıca doğusunlar bebklerini, bebkleride keşke bıraz daha dişini sıksa da annelerını üzmese...
canım selviks uzunlukları 3 cm altına düşmüştür ve açıklı olmaya başlamıştır ondan yatırılar. rahim ağzı yetmezliği deniyor buna. normali 4 cm olması. uzunluk eğer 3 cm altına düşerse ve rahim ağzı açılırsa erken doğum endişesi olur ve yatırılar.
benim içinde yorucu bi gün oldu kızkardeşim istanbulda okuyor orda bu sene ev tuttuk. sabah kalktım ona bi iştah koli hazırladım.kahvaltılıktan böreğe dolmaya şuna buna herşey koydum gönderdim. pek bi hamaratım. önümğüzdeki bir kaç haftada koli, göndercem kuzuya. sonr ademesin ablam hamiş kaldı oğlunu gördü pabucumu dama attı diye üzülürüm valla. benimde yapıp yapacağım bu zaten. hakkımızdan hayırlısı olsun
mide yanmaları benide devam ediyor bu arada hamişliğin başından beri toplamda 10 kilo aldım ben bundan sonra biraz daha dikkatli gidicem süte yüklenmeye başladım yeni yeni. demir hapı ve c vitamini içiriyor zorla kocam bana bakalım hayoırlısı
tatlım benim eşim erzuurumlu ve burada doktor. ben evlenince işi bıraktım hoş bırakmasamda burada iş bulmakta zorlanabilirdim. makina mühendisiyim bende.
bu arada bugün benim doğum günüm ve koçişim hatırlamadı. peff bende onunkini unutimde bi görsün
canım selviks uzunlukları 3 cm altına düşmüştür ve açıklı olmaya başlamıştır ondan yatırılar. rahim ağzı yetmezliği deniyor buna. normali 4 cm olması. uzunluk eğer 3 cm altına düşerse ve rahim ağzı açılırsa erken doğum endişesi olur ve yatırılar.
benim içinde yorucu bi gün oldu kızkardeşim istanbulda okuyor orda bu sene ev tuttuk. sabah kalktım ona bi iştah koli hazırladım.kahvaltılıktan böreğe dolmaya şuna buna herşey koydum gönderdim. pek bi hamaratım. önümğüzdeki bir kaç haftada koli, göndercem kuzuya. sonr ademesin ablam hamiş kaldı oğlunu gördü pabucumu dama attı diye üzülürüm valla. benimde yapıp yapacağım bu zaten. hakkımızdan hayırlısı olsun
mide yanmaları benide devam ediyor bu arada hamişliğin başından beri toplamda 10 kilo aldım ben bundan sonra biraz daha dikkatli gidicem süte yüklenmeye başladım yeni yeni. demir hapı ve c vitamini içiriyor zorla kocam bana bakalım hayoırlısı
?mutlu yıllar canım benim sağlıkla huzurla sevdiklerinle daha kalabalık bir aile olarak inşallah yeni yaşlara :) bende öğretmenim canım yoncalık eğitimde okumuştum arada aklıma geliyor özlüyorumAllahtan eşim gümüşhaneli memlekete giderken uğrarız erzuruma birkaç gece polis evinde kalır hasret giddeririz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?