Hayırlı akşamlar kızlar..
Bugün şeker yüklemem yapıldı yarın sonuçları alacagım ,sormak istedigim birşey var bu seker yuklemesinden başka tahlil vs. bişeyler var mı doguma kadar?
artık bıktım hastane kokusundan .. zaten agır grip geciriyorum ılac kullanamıyorum ayakta durcak halım yok hastaneleri gorunce daha fenalasıyorum ..
oglusuma da bişey alamadık daha nolcak benım bu halim psikolojikman cok kötüyüm
Off benim de bu c.tesi olacak seker yuklemem biktim valla ya kesin bayilicam zaten kan tutuyo(
Ilk kez minigime internetten birsuru sey aldim. Markafonide bebetonun organik ekoteksli urunleri var. organik kelimesoni gorunce dayanamiyorum:) guzeldir heralde bebeto urunlerini bilen kullanan var mii!
maşallah kızınaaa
sana da maşallahben kimbilir kac kilo aldım korkuyorum dr a gitmeye..
kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah..hayırlı uğurlu olsun canım arabanız..
eşimin de solunum yolları cok tıkanır kış aylarında.
yazdan papatya kurutuyoruz bunun için.. kışın da kaynatıp buharını soluyor..
baya işe yarıyor canım istersen dene.. gecmiş olsun cokk..
ellerine sağlık canım, oh tertemiz düzenli dolaplar cok seviyorum..
ben de daha ağırlaşmadan yapmak istiyorum ancak bu kış ne giyebilcez merak ediyorum.. yazlıkları cıkarırken kışa giyemeyecek olduğum kıyafetleri bi kenara kaldırmıştım.. iyi olmuştu.. şimdi sadece giyebileceklerimi yazlıklarla yer değiştircem o kadar :))) ama yine de o kıyafet dağınıklığı beni deli ediyor
şeker yüklemesini atlatmışsın sevindim canım, değerlerin de normal görünüyor.. gecmiş olsun :))
kızının yaptıklarını okurken gülümsemekten kendimi alamadım.. maşallah canım, kızların doğasında var süs, püs.. biz de öyle değil miydik kücükken, bu kadar olmasa da ben cok iyi hatırlıyorum annemin makyaj malzemelerini heba ettiğimi.. kadın kapıyı kilitliyodu artık girmeyeyim diyeben de hiç bişey bulamasam abimin kırmızı kurşun kalemini tukurukleyip (biliyorum iğrenç ama) dudaklarımı boyuyordum onunla
kızlar bir başka hep söylerim.. :)))))) benim kız cocuklarıyla aram cok iyidir, erkeklerle pek aram yoktur.. o yüzden allah bana oğlan cocuk verdi galiba
iki tane kız yeğenim var ikisi de cok süslüüü... okula giderken bile düşünüyor büyük olan, annee yarın sacımı nası yapcaz.. yarın ne giycemm??? kokoşlar yaa..
cok seviyorum ikisini de.. allah güzel yazılar yazsın inşallah bütün meleklerimize :))
teşekkür ederim canım hoşbulduk.. allah herkesin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..
amin canim insallahh hepimiz saglikla sihatle kazasiz belasiz aliriz insallahh..
selam arkadaşlar nabersinizz
ben giremedim bugün, kışlıklarımızı cıkarttım dolap içi,üstlerini filan sildim yerleştiridim.mis gibi oldu dolaplar :)
dün şeker yüklemesi yaptırdım.
açlık 89
yükleme sonrası 132 cıktı.sonuclarım normal dimi?
bebegimide gördüm 750 gr olmuş maşallah.cok tombik bi bebek degil galiba.aman cokta kilolu olmasın zaten nasıl dogurcam :)
herzamanki gibi yine sere serpe yatıyordu efendii
doktorun göbegime dokunmasıyla direkt pipi göründü ve erkek oldugunu sölemişmiydim dedi
ay o kadar komikti direkt karşımıza pipi cıkması ,doktorda güldü çok rahat bi erkek olacak dedi :)
benden haberler bu kadar.sizleride merak ediyorum umarıım herkes iyidir.gece okumaya calışırım gecmişi.çok işim var bugün.
haydinn çüzzzzzz:80:
Canımmm sorunu yeni gördüm ama ben gidip geldim bileYarın sonuçlarım çıkıcak söz sorarımmm
Maşşalllah suphannallahhh 3 tane bebiş ne güzel yaaa,allahım sana bagışlasın canım yavrularını..2 kiloda çok iyi gerçektennnn..
Ben yakında patlıycam sanırımİnşallahh bu seferkideee kız oluurrr canımmm..Öncelikle saglık tabi..
Canıımmm korkma bugün doktora sordum önemli bişey degilmişşş..Sertleşmelerin oldugu zaman bol su içip sol tarafına uzanacakmışsınnn..
slm canim önemli degil iiyki sizlerde varsiniz kendine bebise cokk iiy bak canim..Süperrrrrr canım ya çok sağol daha iyi moral olamazdı bana muccukxx iyili varsınız
cok güzel ve cokk tatlilar yaa bende istiyom türkiyede olsaydim alirdimessira doğum günün kutlu olsun canım :119: Ömrünüz uzun, bahtınız açık olsun :)
aslı irfan çok güzeller tatlım güle güle kullanın oğluşunla
demet abla merhaba nasılsın?
çekirdek çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
mandalina Allah kavuştursun canım...
Herkese günaydın kızlar...
Allah huzurlu, sağlıklı, güzel haberle dolu, sakin bir gün nasip etsin inşallah...
Sizlere sabah aldığımız cicileri göstermek istiyoruz kızımla...
Eki Görüntüle 530793
Eki Görüntüle 530794
Eki Görüntüle 530795
ayşe geçmiş olsun hemen geçer inşallah
canım yediklerinden ve içtiklerinden değilse kansızlık çarpıntı yapıypr olabilir..
bende bol baharatlı severim yemekleri ama midem durmayınca mecbur kestim ne yapayım..
[
canım çok geçmiş olsun devam etmez inşallah bugün, dinlen bol bol
Ayşecim çok geçmiş olsun sana da, bizim topic arızalandı bugün valla :)
Hasta olan anneler geçmiş olsun hepinize
ayşee kendine dikkat et.yat dinlen
kuzumm çok çok geçmiş olsun yat dinlen kuzumm iyice
Meraba güzel anneler nasılsınız biz iiz burda hava kapalı yağmur yağıo ev süprülüp silincek ama hiç halim yok dünden beri başım ağrıyo nedense kızımda çok sakin bu aralar çok az tepikliyodün araba aldık kızlar ihtiyacımız vardı ama bîze baya masraf oldu zorlancaz biraz Allah yardımcımız olsun hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ayşecîm sanada geçmiş neden oluyo acaba çarpıntı taşikardın fln yok dimi ?? Bizden bu kadar güzellikler herkese hayırlı günler olsun :))
Ayşecim sanada geçmiş olsuneskiden varmıydı böyle çarpıntı durumun yoksa gebeliğin verdiği bir durum mu?
günaydınlar herkese hayırlı cumalar...
günaydın hanımlar mutlu günler hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?